ODE Uhapsen Vlastimir Djordjevic

Jasmina Tesanovic RSS / 17.06.2007. u 10:54

Inače, glavna tužiteljka Tribunala Karla del Ponte je ranije izjavljivala da se Đorđević najverovatnije skriva u Rusiji, tako da hapšenje u Crnoj Gori predstavlja iznenađenje.

Cula sam da je pre neki dan Ceca bila u ruskoj ambasadi okruzena ljubavlju i paznjom radikala radikalski obucenih...pa sam cula da ce Putin itekako da pusti Kosovo i Kostunicu niz vodu u ovom zescem zamajavanju gde Rusi imaju zapravo interes samo da pokazu svoju novokomponovanu moc SAD-u ( da li znate da Rusi kupuju izgleda i alitalia-u, aerojatflotalia) i da bi otcepljivali kasnije  teritorije sa manjinskim ruskim stanovnistvom...i da je Karla zapravo sad nesto blagonaklonija prema Serbiji jer odlazi sa duznosti septembra te predaje vruc krompir sa Mladicem na raznju nasledniku...

Ove nove trendove globalizacije bas i ne razumem do kraja sto i nije bitno, najbitnije je da ode jos jedan od poslednjih pet optuzenih...
ja savila jedan prst



Komentari (90)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Doctor Wu Doctor Wu 11:04 17.06.2007

Au, Al Italia

Ceca, radikali, Putin, Crna Gora, Rusija, S(e)rbija, Karla, prsti... alal vera, Jasmina!
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 11:09 17.06.2007

Re: Au, Al Italia

Doctor Wu
Ceca, radikali, Putin, Crna Gora, Rusija, S(e)rbija, Karla, prsti... alal vera, Jasmina!


pih, kad bih sad i ja ispricao sta sam sve cuo i kakvih sve rekla-kazala ima ... mogli bi da diskutujemo (a i da se svadjamo) mesec dana:))))
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 11:11 17.06.2007

ps

a mogao bih recimo i da izvucem zakljucak da Karli ne treba verovati nista ... ali necu da vredjam Jasminu i bozanstvo del Ponte :))))))))))))))))))
Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 11:19 17.06.2007

Hvala Dr Wu

u tom duhu upravo se spremam da idem na jednu srpsku teksasku svadbu u zemunu
a nije ni moja
Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 11:24 17.06.2007

virtuelni

mi smo do sada sasvim zivahno i pristojno komunicirali
nije mene lako uvrediti
iskreno receno ne podnosim pljuvanje, kao zena u crnom, ali mislim BUKVALNO
jednom sam davno naisala da ako odem u egzil bice to zbog pljuvanja na prvom mestu
vozis bebu u kolicima kad neko iz cista mira slajmericu bacii...
giger giger 11:34 17.06.2007

Re: Hvala Dr Wu

Mislim da je ovaj blog bezveze...
Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 11:40 17.06.2007

hvala giger

ja mislim da je ovaj sve bezveze
blog ima malo veze s tim
Doctor Wu Doctor Wu 11:54 17.06.2007

Re: Hvala Dr Wu

Nema na cem'. Zelim vam lep provod i puno zutih ruza.


Ovaj Texas, nadam se, je bez politickih konotacija. Damn Yankees, Dunav/Sava nasa Mason Dixon line, :),Dixie Srbija nasa Alabama.
Virtuelni Vasilije Virtuelni Vasilije 12:03 17.06.2007

Re: virtuelni

Jasmina Tesanovic
mi smo do sada sasvim zivahno i pristojno komuniciralinije mene lako uvreditiiskreno receno ne podnosim pljuvanje, kao zena u crnom, ali mislim BUKVALNOjednom sam davno naisala da ako odem u egzil bice to zbog pljuvanja na prvom mestuvozis bebu u kolicima kad neko iz cista mira slajmericu bacii...


Jasmina,

da, uvek smo pristojno komunicirali a verujem da ce tako i ostati ... i da cu ja o nasim diskusijama i tebi imati pozitivno misljenje. Pa mi tesko da ukapiram/povezem ovo tvoje pominjanje "pljuvanja" i "zena u crnom" u kontekstu mog posta. Posto sam i ogorceni protivnik (i borac protiv) pljuvanja kao vida komunikacije na ovom blogu (i uopste). Nastup zena u crnom sam kritikovao vise puta, ali racunam SA ARGUMENTIMA I BEZ PLJUVANJA. I zvoli pokazi mi jedna citat gde sam ja bilo koga pljunuo na ovom blogu ...

Kao osoba koja dosta vremena provodi na internetu ne mogu da razumem kako mozes da previdis smajlije i da vidis da se salim i (pomalo) peckam. Ali prevescu ti: peckanje se odnosilo na moje misljenje da bez obzira sto Karla del Ponte radi izuzetno vazan i koristan posao pravi i dosta gresaka pa zasluzuje i kritike - bas zbog vaznosti njenog posla. I da nisam kod tebe (i jos nekih ukljucujuci i zene u crnom) primetio trunku kriticnosti ...

s postovanjem,
Vasilije
Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 12:07 17.06.2007

ovo je sjajno doktore

sledece godine u ostinu nastupam mnogo ozbiljnije ( mislim muzicki)
dobila sam juce profi ponudu
sve je to politika
dotle moram da smislim kako da zloupotrebim mikrofon a i da se pritom provedem
tolerantan tolerantan 15:27 17.06.2007

Re: Hvala Dr Wu

Jasmina Tesanovic
u tom duhu upravo se spremam da idem na jednu srpsku teksasku svadbu u zemunua nije ni moja

Alal vera !
Svadba --- ratni zločinci, crna žena !
Urosh Urosh 15:58 17.06.2007

Two down, three to go

Nadam se da ce Mladic i Karadzic biti izruceni pre 11.jula, jer je sramota da budu na slobodi 12 godina posle genocida u Srebrenici.
11.jul 1995.-11.jul 2007-OPROSTITE NAM!
Al Aksa Al Aksa 11:08 17.06.2007

Nema iznenadjenja

Na zalost za mene ne predstavlja nikakvo iznenadjenje da je uhapsen u Crnoj Gori.Jos jednom se pokazalo,da je iz te drzave moguce ocekivati produkciju raznnih formi nepravilnosti a i kriminala,na zalost.Pocev od trenutno aktuelnih obracuna crnogorskog podzemlja u Beogradu pa do skrivanja gangstera svetskog formata i bosova duvanske mafije,a i vidimo ratnih zlocinaca.Ne bi me iznenadilo,da se tamo skrivaju i dvojica najtrazenijih.Zivi bili pa videli..
Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 11:20 17.06.2007

zlocin

bez granica
Unfuckable Unfuckable 11:30 17.06.2007

Re: Nema iznenadjenja

pa ....kad uzgajaju Sretka Kalinica & co ...zasto ne bi Rodju, koji je Crvenkapa u odnosu na ove prve ???
Al Aksa Al Aksa 11:39 17.06.2007

Re: Nema iznenadjenja

Sretka,Simovica,Rodju i jos mnoge druge.A bogami uzgaja se i koka.I to na veliko.Mislim da bi neka vrsta sanitarnog kordona sa tom drzavom,ili makar uvodjenje viza donelo smanjenje kriminala i terorizma u Srbiji.Naravno,prebacivanje odnosa u rang koji imamo s Trinidad i Tobagom,doneo bi Srbiji neverovatan boljitak,ali da do toga dodje,mala je verovatnoca.Odlazak Hrustanovicke za ambasadora,malo ce pomoci u svemu tome..
Unfuckable Unfuckable 15:00 17.06.2007

Re: Nema iznenadjenja

jes, pravo velis...samo bi se pola Akadementije samoubilo ...roots
irvas irvas 04:06 18.06.2007

Re: Nema iznenadjenja

A bogami uzgaja se i koka.I to na veliko


al aksa (aka sveznajuci), po ovome se vidi da nemas pojma o cemu pricas. koka moze da se uzgaja jedino na andima u juznoj americi i nigde drugde. simulacija takvih klimatskih uslova je nemoguca i zbog toga ekonomija zemalja kao sto su bolivija i columbija najvecim delom zavisi od izvoza kokaina u razvijeni svet.

johnny011 johnny011 11:19 17.06.2007

Hapšenje Vlastimira Đorđevića

je događaj koji će, nadam se, doneti malo olakšanja hiljadama porodica na Kosovu koje su jedinice pod njegovom komandom unesrećile i uverenje da je pravda, ipak, dostižna.

Postaje očigledno i da su vlasti Srbije napokon spremne za hapšenja haških begunaca.

Za razliku od Sretena Lukića, na primer, čija odbrana u Hagu bi mogla da počiva na onome da "nije bio obavešten" šta se sve dešava na terenu i da su ga možda zaobilazili u lancu komande, V. Đorđević je direktno odgovoran za akcije etničkog čišćenja, za ubistva, proterivanja, kao i za masovne grobnice u Srbiji.

Mislim da je pominjanje nekakvih tračeva o Arkanovoj udovici, Putinu i Al-Italiji u ovom kontekstu - bezveze.
Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 11:28 17.06.2007

ima veze

mozda je nespretno ali nije bez veze
johnny011 johnny011 11:31 17.06.2007

Re: ima veze

istina :)
Piromanski Piromanski 11:34 17.06.2007

Srpski gambit

Inače, glavna tužiteljka Tribunala Karla del Ponte je ranije izjavljivala da se Đorđević najverovatnije skriva u Rusiji, tako da hapšenje u Crnoj Gori predstavlja iznenađenje.

Pa krenuo covek do Mogrena da se bucne, a ovi oma´ u bukagije...Salu na stranu, ne bi me cudilo da je bio u nekom "stek"-u u Srbiji, a mozda zaista i u Rusiji. Vrlo je simptomaticno da je vec drugi koji je uhapsen u "srpskim" zemljama, a ne u samoj matici. O, kako to sve lici na sahovsku partiju...
adam weisphaut adam weisphaut 11:35 17.06.2007

Priznajem

bio sam ubedjen da je Rodja u Moskvi i da ide na caj kod Mire i Marka u dacu, kad on u C.G. wtf.
P.S. sto ne umanjuje moje zadovoljstvo sto ce skot na hasku terapiju
Al Aksa Al Aksa 11:51 17.06.2007

Opet Psihopata na blogu!!

Izvinjavam se autoru sto skrecem sa teme,ali vas obavestavam da odete na najnoviji blog psihopate koja se potpisuje sa zokster.Ocito se radi o poremecenom mucitelju zivotinja te vas s toga molim da intervenisete kod odgovornih da se istom oduzme pravo da postavlja blogove.Ovo je ocigledno pocetak njegove psihopatske aktivnosti,da se ne bi nastavljalo,preporucujem da se na vreme reaguje i ukloni poremecenik.
kapi kapi 16:34 17.06.2007

Re: Opet Psihopata na blogu!!

Al Aksa
Izvinjavam se autoru sto skrecem sa teme,ali vas obavestavam da odete na najnoviji blog psihopate koja se potpisuje sa zokster.Ocito se radi o poremecenom mucitelju zivotinja te vas s toga molim da intervenisete kod odgovornih da se istom oduzme pravo da postavlja blogove.Ovo je ocigledno pocetak njegove psihopatske aktivnosti,da se ne bi nastavljalo,preporucujem da se na vreme reaguje i ukloni poremecenik.



Al Aksa , hajde vrati se odakle si pobegao, cekaju te doktori!
Beingness Beingness 12:12 17.06.2007

Rusi

Rusi imaju zapravo interes samo da pokazu svoju novokomponovanu moc SAD-u ( da li znate da Rusi kupuju izgleda i alitalia-u, aerojatflotalia) i da bi otcepljivali kasnije teritorije sa manjinskim ruskim stanovnistvom..



Ja to čuo još pre nekoliko meseci, o tome je govorio Dušan Janjić, koga jako cenim btw. On kaže (parafraziram + elaboriram na temu) da bi oba ishoda na neki način za Rusiju bila okej, jer ona može da se postavi tako da profitira, nezavisno od ishoda kosovske ujdurme.

Nezavisnost joj ide u prilog, jer uspostavlja presedan na koji mogu da se pozivaju i gruzijske pokrajine Abhazija i Sev.Osetija, koje žele da se pripoje Rusiji. Naravno, povećanje ruske teritorije pri tom scenariju bi bilo maltene zanemarljivo, ali politička poruka je za njih važna, kao i ojačavanje ruskog uticaja u regionu i svetu.



okapoaniolz okapoaniolz 13:49 17.06.2007

Re: Rusi

Beingness


Ja to čuo još pre nekoliko meseci, o tome je govorio Dušan Janjić, koga jako cenim btw. On kaže (parafraziram + elaboriram na temu) da bi oba ishoda na neki način za Rusiju bila okej, jer ona može da se postavi tako da profitira, nezavisno od ishoda kosovske ujdurme.

Nezavisnost joj ide u prilog, jer uspostavlja presedan na koji mogu da se pozivaju i gruzijske pokrajine Abhazija i Sev.Osetija, koje žele da se pripoje Rusiji. Naravno, povećanje ruske teritorije pri tom scenariju bi bilo maltene zanemarljivo, ali politička poruka je za njih važna, kao i ojačavanje ruskog uticaja u regionu i svetu.




nije bio potreban janjic da se to zakljuci. to je od samog pocetka bilo jasno, a da ce rusi da pripoje (ili ih priznaju kao nezavisne) sebi ne samo delove gruzije, vec i delove nekih drugih bivsih sovjetskih republika to je sasvim izvesno. samo onda svi oni koji imaju negativan stav o rusiji ne bi trebalo da govore o ruskom imperijalizmu, nepostovanju ljudskih prava... posto oni samo kopiraju nacin ponasanja "zapadnih demokratija" tj. radi ono sto ti se prohte posto si jaci (sila boga ne moli).
Jerry Jerry 13:42 17.06.2007

Djordjević

Ovo je još jedan dokaz da je vlast znala gde se krije Vlastimir Đorđević i veoma mi liči na "slučaj Gotovina" kojeg su, isto tako, nenadano našlu u Španiji !Samo je Crna Gora bliža od Španije , pa me ne bi čudilo i da Mladića nađu recimo u Grčkoj.
Jelica Greganović Jelica Greganović 14:12 17.06.2007

E, ako.

Lepa vest.
liberalac55 liberalac55 15:05 17.06.2007

ODE

Ako Rodoljub progovori/kamo lepe sreće/onda će biti još hapšenja.
Samo ovaj rodoljub je predat jer su kao i za ostale znali gde je a cela priča je DIVNO iskontruisana od strane SDB.
Nije problem u "beguncima" nego u onima koji ih i traže i čuvaju istovremeno.Lažu čim zinu i šta god urade.Jadni smo mi sa Velimirom,Borisom i Vojislavom.
nikson nikson 15:17 17.06.2007

Re: ODE

jeli liberalac, jel to pocela predizborna kampanja?
zokster zokster 16:02 17.06.2007

Pitanje za upravu Bloga B92

Zasto su sklonjeni linkovi za moje blogove u rubrici na naslovnoj strani?
foto foto 17:04 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

zokster
Zasto su sklonjeni linkovi za moje blogove u rubrici na naslovnoj strani?


Zato sto flodujes.
pufna pufna 17:08 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

zoksi- alaksa
sta je ovo , plz objasnite
Privatni mejl koji sam dobio od Al Akse:


Pederu obavestio sam sve koje je trebalo.Tvome konstantnom proseravanju na blogu se blizi kraj.Platices za ovo,ali proterivanje sa bloga nije jedino sto sam ti spremio.Znamo ko si,upravo ti provaljujemo adresu u ISP-u.Dolazimo po tebe!

dule se odjavio od bloga izmedju ostalog posto se svasta i zoksteru desava?!
p.s. jasmina izvini za troll ali u pitanju je nasilje. Ja bih volela da i ovi nasilnici po blogovima zavrse kao i ovaj V.DJ. koga i ja brojim kao " jedan manje"
LBSL LBSL 17:37 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92


Verovatno se gazda vratio sa puta pa pocelo da leti perje, sada ce da dovede u red i blog i sve manijake, psihopate i histericne bezobraznice.
gasterka gasterka 17:56 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

LBSL
erovatno se gazda vratio sa puta pa pocelo da leti perje, sada ce da dovede u red i blog i sve manijake, psihopate i histericne bezobraznice.

Na kog gazdu konkretno mislis? Na pravog? Na Al Aksu?
Spiridon Spiridon 17:57 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

Verovatno se gazda vratio sa puta pa pocelo da leti perje, sada ce da dovede u red i blog i sve manijake, psihopate i histericne bezobraznice.


Na tvom mestu ne bih se bas radovao njegovom povratku.
zokster zokster 18:04 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

Poslao sam mejl Restaku i Bizingeru, jos nema odgovora. Pitao sam ih zasto su sklonjeni linkovi za moje tekstove sa naslovne.

U medjuvremenu mi je stigla jos jedna poruka Al Ekse:

Sad si shvatio sta je znanje,nadam se.Lansirao sam glavnu ludacu sa bloga ,ti si bio BOZA..

p.s. i ne lazi vise da ti pretim he he he..

LBSL LBSL 18:32 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92


Spiridone, bas se radujem sto coveku niste uspeli da srusite blog iza ledja dok je bio na putu. To vam je i bila namera, bedo LDP-ovska!
pufna pufna 18:44 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

bedo LDP-ovska!

pa jel to iz nin-a? you are so pathetique!
angie angie 18:54 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

dule se odjavio od bloga izmedju ostalog posto se svasta i zoksteru desava?!


izvini pufno, AL' OVO JE NAJBOLJI FAZON DANAS!
zokster zokster 19:15 17.06.2007

Ko je Al Eksa?


Shodno mojim elektronskim izvorima, evo ko je Al Eksa:

"Ljudi mislim da znam ko je Al Aksa i to sa bar 80 posto sigurnosti. Mislim da se radi o Aleksandru Đukiću bivšem šefu informativne službe DS-a i bivšem članu “Otpora”. Mislim da je sada zaposlen u agenciji za privatizaciju, a na forumu B92 je bio pod nikom Aleksandar 74. Inače u DS-u je napredovao kao najbliži komšija porodice Ružice Đinđić, ali ga je Zoran Đinđić oterao iz stranke 2001. godine, pošto je ubrljao sa nekim press klipingom koji je poslao odborima a u kome su bili svi tijanićevi tekstovi protiv Zorana. Vratio se u stranku nakon Tadičevog dolaska.
Provalio sam da je on čitajući šta piše, a i ne može u nicku a da nema bar prvo slovo svog imena. Na forumu je postovao i pod nickom aksa…
Inače nasilan tip, debeo, velike glave..kukavica. Kad je uhapšena jedna grupa otporaša u avgustu 2000. on je bio jedini koji je plakao i koga su bez problema psihički slomili…
U 29. novembru ih je tu noč privedeno 14.
On je, garantujem životom."
pufna pufna 19:15 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

izvinjavam, nije problem
ma ovako izvuceno iz konkteksta stvaaaaaarno zvuciiiiiiiiii :) ali to je bio deo njegovog izlaganja pre nego sto se ugasio a i par nasih postova sa njim. Nesto tipa - pogledajte sta se danas i Zoksteru desava. Ja sam to povezala samo sa pretnjama, ne sa njegovim hvaljenjem Z. angazmana na blogu ovih dana.
Ali, kad se brzo i kratko pise, eto belaja
zokster zokster 19:17 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

Danas se zoksteru desava ovo, a juce mu se desavao Dule Glavati sa svojim porukama da treba da se ubijem.

Dule, Praznoglavi Roker.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:19 17.06.2007

Zvuči

počesto...ali se ne opterečujem time. Svako se pod svoje potpisuje, pa nek' razmisli pre no što objavi. Prava i odgovornosti.
angie angie 19:20 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

pa ti mora da si juche propustila raaaazne izjave, sine ovde sve neki gabaritni ekvilibristi za tu diciplinu, mora da se fesh, shlank i dovoljno gibak.
pufna pufna 19:23 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

sorry angie
ali vise nisam sigurna da li se meni obracas, ili mozda Jelici....
ako sam ja pak u pitanju, potpisujem sve izreceno, ja stvarno vise ovde za neke delove nisam u toku. osecam se kao u nekom hororu, c produkcije
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:28 17.06.2007

Baš sam htela i

ja da pitam da li je to pitanje za mene?
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 19:34 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

ti si stvarno flipnuo, samo mi reci da si ozbiljno shvatio ono od juce?! Ustvari ja znam da si shvatio na pravi nacin, nego vrtis neku svoju pricu. Samo to mozes da radis sa luzerima koji se primaju na tvoje fore. Mene bas boli q-rac za tebe i to je jedino tacno. A posto ti uvek ides do kraja, samo sam hteo da ti odgovorim. Ne moras da se ubijes, spasi nas i udostoji svojim nestankom.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 19:35 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

a posto je ovo definitivno, tehnicki debilan blog, ovo je bilo upuceno Zoxteru a ne ovom komentaru iznad.
angie angie 19:36 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

pufno, tebi sam se obratila, a za c produkciju se takodje slazem, ja prosto vishe ne mogu da verujem u to shta mi se izoshtrava, ili imam prevelika ochekivanja.
nikson nikson 19:37 17.06.2007

Re: Ko je Al Eksa?

zokster, ja sam sada ubedjen da postoje dve ekipe ljudi na blogu. Mi-raznorazni i odbor LDP-a zaduzen za blog, ne mogu da verujem da je ldp toliko opterecen blogom i najiskrenije bih voleo da neko iz te stranke kaze da su zokster i slicni nemaju veze sa njima...
angie angie 19:39 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

al ti je ipak omogucio da obrishesh komentare i sprechish cebovanje pred ochima javnosti.
pufna pufna 19:41 17.06.2007

Re: Ko je Al Eksa?

niksone
idi kod ninoslava na blog, pa se tamo valjajte u blatu... stvaaaaaaaaarno vise, zar je u ovoj " bitci" pobednik onaj ko izdrzi 5 minuta duze?! Sa vama vise ne vredi razgovarati... izgubljena bitka.
Pocinjem da sumnjam da ipak tolika glupost jeste namerna
pufna pufna 19:43 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

al ti je ipak omogucio da obrishesh komentare i sprechish cebovanje pred ochima javnosti.

ajd pojasni molim te, vec mi se napregla ona " zila glupaca" sto pulsira u glavi?!
nikson nikson 19:44 17.06.2007

Re: Ko je Al Eksa?

pufna, priznajem da si u pravu i da ovo sto radimo je valjanje u blatu. ali to nije pocelo da se dogadja na blogu kod ninoslava, vec kod zokstera.

Jasmina izvinjavam se zbog skretanja sa teme, trudicu se da to ne radim vise!
Violeta Violeta 19:47 17.06.2007

Ovde Ceda Jovanovic

najiskrenije bih voleo da neko iz te stranke kaze da su zokster i slicni nemaju veze sa njima...

zokster i slicni nemaju veze sa nama, ovde su iskljucivo zbog niksona
angie angie 19:47 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

pa dule obrisao par pochetnih komentara na svom novom blogu, na koje je prvo odgovorio sa nekom idejom da se opere, a posle je valjda shvatio da cebovanje moze da bude ochigledno, i bude provaljen od onih koji josh nisu ukapirali njegovu disciplinu u pokushaju, pa je sve obrisao i zatvorio za komentarisanje.

pufna pufna 19:50 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

i bude provaljen od onih koji josh nisu ukapirali njegovu disciplinu u pokushaju

j...ga spadam u tu grupu, sta cu kad sam idealista
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 19:57 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

angie, ne lupetaj molim te. Bio sam na rucku sa prijateljima i kao sto normalni ljudi rade nisam nosio kompjuter sa sobom da ne bih morao da odgovaram na bolidne konstatacije. Otvorio sam opciju cim sam se vratio. A to sto sam obrisao, to moras da pitas administratore, zasto su pobrisani svi dotadasnji komentari. Ja ih brisao nisam.
angie angie 20:07 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

prvo, to sa ne lupetaj i nije neka komunikacija, a shto bi administrator, bilo kako strashno kritichan, obrisao par
obichnih komentara u kojima nije bilo yvreda i samo si ti mogao da prepoznash pitanje i josh si odgovorio, pa je i to nestalo? Ta fora sa administracijom je stvarno amaterska, kao nemam pojma ovi iz administracije, pa oni nisu pobrisali svu loshe upakovanu shorku ovih dana, ni jedan redak.
zokster zokster 20:07 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

"angie, ne lupetaj molim te. Bio sam na rucku sa prijateljima i kao sto normalni ljudi rade nisam nosio svoju glavu sa sobom. Kad sam je stavio, bila je previse rezonantna, pa sam obrisao sve postovo i zakljucao blog da ne bih morao da odgovaram na pitanja i prozivke za koje nemam adekvatan odgovor.

A svoju praznu glavu sam skinuo iz solidarnosti sa zoksterom."




Dule Nedeljković Dule Nedeljković 20:15 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

pa ja se jedini i solidarisem sa tobom. Jeste da si degen ali to nije razlog da ti skidaju blogove
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 20:19 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

ej, bre, sjasi sa mene. Ne znam, kako su pobrisani komentari, i nije u njima bilo nista za brisanje. Jebote, da li Vi kapirate dvostranu komunikaciju ili samo vrtite svoje price. Rekoh ti da ne znam, ti nastavljas da teoretises. Moja rec protiv tvoje. Ti si "nesto" a ja barem imam ime i prezime. Ne volim da komuniciram sa Paja Patkom ili Supermenom ili angie...
zokster zokster 20:27 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

Dule Nedeljkovic: " si stvarno flipnuo, samo mi reci da si ozbiljno shvatio ono od juce?!"

Ma kakvi, nista sto ti kazes ne shvatam ozbiljno.

Dule Nedeljkovic: "Ustvari ja znam da si shvatio na pravi nacin, nego vrtis neku svoju pricu."

Vidis da ipak znas.

Dule Nedeljkovic: "Samo to mozes da radis sa luzerima koji se primaju na tvoje fore."

Bas tako. Volim da ih navlacim pa da se svi zezamo. Srecom, ti nisi luzer.


Dule Nedeljkovic: " Mene bas boli q-rac za tebe i to je jedino tacno."

Ili ipak jesi?


Dule Nedeljkovic: "A posto ti uvek ides do kraja, samo sam hteo da ti odgovorim. Ne moras da se ubijes, spasi nas i udostoji svojim nestankom.'

Ne, ti si samo Praznoglavi Dule Roker.
angie angie 20:30 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

"ime i prezime" vs paja pataka,...nisam primetila da ti je do sada smetalo da komunicirash s nikovima, kao shto je to i uobichajeno na ovim mestima. A btw, upoznali smo se ispred csm, pa ti ja sluchajno nisam bash toliko "neshto". To sjashi, nekako ne prilichi u ovoj varijanti, a inache si se ti ubacio u razgovor izmedju pufne i mene.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 20:39 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

:) lepo sam ja rekao..."ni manjeg q-rca-ni vece dreke" od tebe
zokster zokster 20:41 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

Angie, cujes sta ti kaze Praznoglavi?
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 20:50 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

kakav si ti lik:))) angie, ne primaj se, hoce da nas zavadi, pa cemo raskinuti divno prijateljstvo:)
Tine i Radojka Tine i Radojka 20:53 17.06.2007

Zoki, Punoglavi Zokster

ćelav mator i izlizan
bušan a naduven

angie angie 20:55 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

tu ulichnu komunikaciju ostavi za svoje pajtashe, ako vec nisi prepoznao kako da s kim razgovarash, pa svaki put kad ne umesh nekim argumento, ti kranesh ulicharski. Pa stavrno jadno, ako pretendujesh da budesh ozbiljno shvacen sa " imenom i prezimenom". Ali ti ne znash da napravish razliku, te se spushtash na nivo spolovila, koje btw ni kao paja patak ne posedujem.
angie angie 20:57 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

kako ti svoje prijatelje tretirash si vec pokazao, pa zato bolje da budem sa ove druge strane, mnogo je sigurnije.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 20:59 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

ja ne znam sta je to "pajtasi"? Toga u mom selu nema. Ne zanima me tvoja prica. Walk
Spiridon Spiridon 21:01 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

LBSL
Spiridone, bas se radujem sto coveku niste uspeli da srusite blog iza ledja dok je bio na putu. To vam je i bila namera, bedo LDP-ovska!


3 ogromne greske u samo dve recenice:

bas se radujem sto coveku niste uspeli da srusite blog iza ledja

Koji "mi"? Ti kao brines o coveku koji je postavio ovaj blog? Da brines ne bi pisao ovakve gluposti.

To vam je i bila namera

Opet, kojima "nama"? Paranoja ili nedovoljno precitavanje bloga (za trenutak cemo precutati nasledjenu neinteligenciju).

bedo LDP-ovska![/

Katastrofalna greska. Da si malo pratio zbivanja na blogu ne bi lupao ovakve gluposti.
Uglavnom sam bio u sukobu sa LDP omladinom ali nikada im se nisam obracao sa bedo LDP-ovska. To samo govori o tebi.

Ako moram da biram izmenju njih i tebe, uvek cu pre izabrati njih.
Zasto? Zato sto te citam kao euforicnog glupaka koji se utripovao da nesto pametno radi ovde na blogu.




angie angie 21:04 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

pa shto si se onda zakachio, kad te ne zanima, a nismo ni kod tebe, da bi me terao, a to za selo, ne bih ni diskutovala.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 21:06 17.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92

ti si zensko. JOOOOj izvini, pomesao sam te, najiskrenije...
tijanic tijanic 23:31 17.06.2007

Re: ODE

Ma nije bio kod nas, Bože sačuvaj...

Kako je krenulo, prvo hapšenje u Bosni, pa u Crnoj Gori.... mislim da su za Ratka mladića ostavili poslasticu da se krije nekde u okolini Haga, a možda i radi kod Karle, kao vrtlar, a ovi iz belog sveta stalno tvrde da ih mi krijemo... očekujem da Ratka uhapse najmanje u Holandiji ..
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:42 17.06.2007

Što vam

je nick..baš zgodan...
Što se mene tiče, mogu da ga 'apse i u Monogoliji, samo da nađu junaka.
tijanic tijanic 23:53 17.06.2007

Re: Što vam

verovali ili ne, to mi je samo prezime koje ne čini čoveka...

i meni je svejedno gde će da ga nadjemo, samo analiziram ovu našu mafiju kako hoće da zabrišu tragove...
a i nije sve jedno, naprimer zbog slučaja Topčider i mnogo čega još...
Jelica Greganović Jelica Greganović 00:07 18.06.2007

Ja se

stvarno izvinjavam...nisam htela da budem gruba. Izvinite.
LBSL LBSL 00:53 18.06.2007

Re: Pitanje za upravu Bloga B92


Spiridone, iz LDP-a si i ti i Biljana Srbljanovic koja je sve ovo na blogu i napravilai sa vas pedesetak koje je vrlo lako prepoznati po histericnosti i bezobraznosti. To vam je zajednicka osobina. Naravno ovo direktno sve naredjuje Ceda Jovanovic, jer mu je cilj da preuzme blog B92, i stavi ga pod svoju kontrolu.
Intelektualni nivo svih vas je izuzetno nizak, a moralni jos nizi.

Zaista, vase ponasanje na ovom blogu izaziva zaljenje. Evidentno je da sa vama nesto nije u redu i da ste svi prekomerno razdrazljivi, verovatno posledica prekomernog konzumiranja necega u proslosti, sto je ostavilo tragova na vase nervne sisteme.

Iskreno vas sazaljevam sve zajedno.

Komentatorka Vaseljena mi je pretila otvoreno na Duletovom blogu, i ne samo to - potura mi i tudji identitet, da sam neki Bojan Zdravic. Upravo to isto je nekada radila na starom blogu u vise navrata Biljana Srbljanovic, to je samo njoj svojstveno - nikom drugom, jer me je vec 3 puta nabedjivala da sam Bojan Zdravic, sto nije tacno. Znaci Vaseljena i Biljana Srbljanovic imaju istu dodirnu tacku.

Sa obzirom da je vec obrisala 5000 komentara, izbacila stotine komentatora i desetine autora bloga, falsifikovala tudje kometare, izmisljala razne dogadjaje - sve je jasno, BS rukopis se lako prepoznaje.

Sada su poceli i da mi prete, da ce kosti da mi polome. Naravno ne plasim se ni malo.
tijanic tijanic 01:17 18.06.2007

dosadni ste više...

LBSLB
Intelektualni nivo svih vas je izuzetno nizak, a moralni jos nizi.

Kada naidjete na kvalitetnije od sebe i nemate "oružja" odmah se hvatate za drogu, šilerovu i ostale gluposti, kao neke babe ogovarače.
To je zastarela DB-ovsaka, takozvana Kumrovačka škola -idite na usavršavanje da bi mogli da se nosite sa ovim ljudima koje gore ogovarate, oni zaslužuju kvalitetnije "profesionalce", morate još čitati knjiga, kao Luka iz "profesionalca" što je činio...
LBSL LBSL 01:25 18.06.2007

Re: dosadni ste više...


tijanicu,

Nisam spomenuo ni drogu ni silerovu, ne znam o cenu pricas decko.

A gde cu ja ici ne tice te se. I ne mesaj se...
tijanic tijanic 01:35 18.06.2007

Re: dosadni ste više...

verovatno posledica prekomernog konzumiranja necega u proslosti, sto je ostavilo tragova na vase nervne sisteme.


možda si mislio na lepak, ja uglavnom koristim viski kada ga ima, a može i domaća

Hvala za ono "dečko"

I ne mesaj se...
opet stara škola, šteta što ste ostali bez Golog otoka
LBSL LBSL 02:17 18.06.2007

Re: dosadni ste više...


Ok tijanicu, obustavljam dalju komunikaciju sa tobom
hoochie coochie man hoochie coochie man 20:23 17.06.2007

a da se vratumo na temu



Ovih dana samo citam, ali ovo moram da prokomentarisem.
Uhapsen je VDj -lepo, ali nije dovoljno.

Nece nama biti bolje od same cinjenice da neko, pa bio on i VDj, sedi na mestu A (zatvor) umesto na mestu B (C.Gora, Rusija...),
Ne dovodeci naravno u pitanje gde je njegovo mesto, hocu da skrenem paznju na cinjenicu, da Srbija mora da se suoci sa onim sto je radila, a to ce postici tako sto ce javno, jasno, iskreno i opsirno reci sta je on to uradio
(sada ce "eksperti" reci pa nije dokazano, dobro, za sta je optuzen) i da je Srbiji drago sto je uspela da takvog coveka uhapsi i posalje na sud, kad je vec imala nesrecu da se u njeno ime i na njenoj teritoriji takvi uzasi dogadjaju.

Kako sada stvari stoje Srbija je konacno ukapirala, da ako hoce napred onda MORA da ove hapsi, a ako se nesto MORA onda to nije po vlastitom izboru, pa je logicno pitanje sta bi Srbija uradila sa svim ovim (ne)ljudima da joj je dozvoljeno da bira.
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:28 17.06.2007

E, vidiš

to je i meni danas palo na pamet...sve mi se nešto čini da bi se samo tako šetkali okolo i daj bože da ne bi bili još veći heroji no što sada neki od njih pokušavaju to da naprave.
hoochie coochie man hoochie coochie man 20:47 17.06.2007

Re: E, vidiš

Pa bili bi, na zalost, Jelice, i ne pita se tu bog, vec Kostunica i mi koji smo birali njega i Tadica.
I sta nam je ciniti?
Mozda je najbolje da i ovo mesto (blog), koje je bilo mozda jedino gde su pristojni ljudi hteli da svrate i komentarisu, sj..bemo zbog licnih sujeta i budala sa kojima smo se svadjali umesto da im ili objasnimo da nisu u pravu ili da ih ignorisemo.
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:05 17.06.2007

Samo bez drame

panike. Svraćaće i dalje, bar ja to verujem.
jadac jadac 01:13 18.06.2007

Re: a da se vratumo na temu

cipiripiiiiiii

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana