Kultura| Ljubav| Moj grad

Заиста лепо - хвалa ПРОМЕТЕЈ-у

Radovan Nastić RSS / 07.11.2013. u 23:34

 и   пријатељима

http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Romani-koje-izdavaci-predlazu-za-Ninovu-nagradu.lt.html

 

 Четвртак 26. 08. 2010. 


Много прљава и слана вода је била, уби ми очи а ни кожи не прија, те одох под туш на плажи. Накупило се људи, стрпљиво чеках, кад лик од 45-50 година који се туширао испред мене ’ладно на чесми опра курац. А чесма се налази испод туша, што значи да ако спустиш поглед гледаш му у курац. Није га извадио него одврнуо чесму па померио Спидо купаће па запрао муда и киту. Додао и мало шампона, па му запенио спидо. И тако једно петнаестак секунди. После сам се питао шта сам па буљио, ал не можеш да не видис када испред тебе неко тушира јаја. А можда човек има осетљиву кожу, па неће да му со разједа апаратуру. Поред нас мајка и ћерка окренуле главу, гистро гледају у пучину. Запра се он, и оде као да је прао зубе. Ја више не знам ко је овде луд. 

 

 IMG_0605.JPG


 

    Из отаџбине битне вести :


Бокију 13 украли вибратор који је добио од обожаваоца. Каже да се изненадио – Боки, и да су се сви лепо смејали од стилисте до козметичарке. А врцави обожаватељ је на вибратору написао Луј Питон, алудирајући на оволетошње хит торбе Бокијевих колегиница. Али догодила се страшна ствар, која је покварила расположење Бокија 13 – након другог сета програма, Луј Питон је украден. 


Тина Ивановић се ватала са мужем на плажи. 


И за крај прелиставања данашње штампе, мало љубави из Курира:

КЕЈПТАУН - Ентони Џулис осуђен је на затворску казну због секса с комшијском пудлицом!

Најгора појединост из читавог случаја који је процесуиран на Вишем суду у Винбергу била је одбрана перверзног Џулиса:

- Пас је хтео секс са мном и ја сам морао да то урадим - рекао је пред судијама!

Иначе, извор близак истрази открио је јужноафричком дневном листу Дејли војс да полиција верује да је Џулис био дрогиран у тренутку када је силовао пудлицу!

Овај бизарни случај одиграо се средином јуна. Џулис је експресно ухапшен и кажњен новчаном казном, али је тужилаштво поново покренуло случај. У другом суђењу суд Џулису није био наклоњен и добио је пола године затвора.

- Читава прича је потпуно болесна - тврди један од сведока, који је позвао полицију када је видео како 47-годишњи наркоман силује пса:

- Пришао сам му и рекао да прекине, да није нормалан, али он је наставио секс са животињом. Чак нам је рекао „Пустите ме на миру! Морам да свршим, није у реду да псу почнем да радим нешто, а да то не завршим!“ Били смо запањени - рекао је сведок у истрази.

Приликом хапшења, Џулис је полицији рекао да је пудлица просто тражила секс од њега:


- Није смела тако да ме гледа и флертује са мном. Сама је крива за то - рекао је он полицајцима док су му стављали лисице на руке.


Данас су сви као дрогирани...од Јужноафричке републике до Отаџбине.


ЛЕСКОВАЦ - Весеље за памћење због грешке у монтажи!
Драгољуб и Ратомирка С. из лесковачког насеља Бобиште нису ни слутили шта ће им се догодити када су ангажовали Станимира Т. да камером снима свадбу њиховог сина. Камера је све бележила: врисак кума и куме, старог свата, свастикино махање марамицом. Сви једва чекају да се виде на ДВД.

Сниматељ Станимир Т. после неколико дана доноси неколико ДВД, по један за сваког. У кући младенаца, у друштву кумова, побратима, пријатеља и рођака, гледа се филм са свадбе. Пијуцка се и мези, а велики плазма телевизор, појачан до даске, трешти...

Најпре иде натпис: „Младенцима честитамо срећно склапање барака“, следи снимак. Присутни одушевљени. Око 20. минута, почиње „запомагање“: „Шнела, шнела... „

- На екрану се појави тврда порнографија. Двоје голих вриште у љубавном заносу. Забезекнут и изненађен сценом на екрану први се огласи мој Драгољуб. Рече да му је драго што ће да постане деда, али потом додаде да није требало и то да се стави на диск - прича за Курир Ратомирка С.

Млађи рођаци и комшије слатко су се смејали, старијима није било баш све јасно. Неки минут касније порнографија се прекида и поново иду слике с венчања.

- Тад смо видели венчање, младенци потписују склапање брака, примају честитке. Сви се љубе, а онда опет упада „поганија“ (безобразлук) - изјавила је на суђењу у лесковачком Општинском суду Ратомирка, која је после овог „брукања“ одмах тужила сниматеља Станимира Т. за увреду.

Међутим, и поред Станимировог извињења и доказивања да је све било само „ненамерна грешка“, уследила је тужба, а по граду се прича да је било и тепања (батина) због претрпљене бруке.






Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana