O golemim pišama i romantičnim tekućim računima

Jelica Greganović RSS / 25.02.2008. u 21:09

Krenem ja, jutros, uobičajenom putanjom izoranog parketa. Zaobićem, histeričnog od gladi mačka, spotaknem se o Maricu, kojoj se nakrivila karirana mašna u želji za briketima, bunovno napipam dugme na kompjuteru, upalim isti, zveknem glavu o sto i nastavim bauljajući, ka kupatilu. Tamo se kao vodom probudim, recimo očešljam, to kao očešljano savladam rajfom i šireći za sobom mentolski miris paste za zube, kobajagi budna se sručim pred ekran kompjutera. Pokretima vremenom dresiranog pavijana kliknem poštu, da vidim ko će me od visokih gostiju obradovati, ovo dana, posetom bar Brdu kod Kranja, ako ne i nekoj daljoj nedođiji...i ugledam dve piše. Jedna ovoolika, a druga ovooooolika, do ispod ekrana. Tu se probudim u trenutku momenta. Jes' da razni ovde svraćaju, ali ne predstavljaju se baš tako direktno. Dobro jutro!

 

Shvatim da sam kliknula spem iz kolekcije »Povećajte pišu i usrećite sebe i sebi bližnje ometajući saobraćaj njome«. Daklem, u poslednje vreme se, pored mejl đubreta na temu »Umrla mi tetka u Nigeriji, pošaljite mi petsto evara za kartu, pa ću vas se setiti prilikom preuzimanja nasleđenog rudnika dijamanata«, pojavljuje i gomila pomenutih mejlova za pronalaženje smisla života produžavanjem piše. Doduše, nikada do sada ponuda nije bila potkrepljena i slikom. Ovo jutros me, lepo, šokiralo. Mislim, jeste da radi fotošop samo tako, ali nedajbože da neko legne na tu žvaku i krene da povećava pišu, shodno ponudi, cenapravasitnica...ne znam kako bi istu vukao naokolo. Jedino ako, za dodatnu cenuzanemari, ne ugrađuju i točkiće, d'izvinetenaizrazu.

Možda ovo nije baš tema za majkutrojedece, gospodžu mene i novinarku na slobodi, ali izvući ću se na zdravstvene razloge. Da ' je to, zdravo imati toliku pišu?! Pa, taj srećni vlasnik, mora da piški bar dva'es' minuta. Opet, s' druge strane, jeste uspaljivo čekanje, ali dok nosilac tolike piše raskopča šlic, primeren plaćenoj surli, može da se promeni i klima na kontinentu, a potencijalni seksualni objekat već, sa drugim, da izrodi blizance i preseli se u novi stan.

 

Mada...ako žene mogu da sanjaju i kače na sebe, operativnim putem, onolike sise (ja se izvinjavam, ali ono se ne može zvati ženskim grudima, jer je od rebara fizički predaleko i pretstavlja dva samostalna bića, uvek jednu ulicu ispred nje), što ne bi i muškarci razvlačili pišu u predloženu daljinu? To bi, za početak, promenilo modne tokove. Pantalone bi morale da imaju dodatni ceger odnapred, a rajsferšlus bi počinjao negde kod kolena i šnirao bi se do naredne jeseni. Mnogi sportovi bi postali nemogući, naročito oni sa skakanjem u vis i oni u šorcevima. Plivanje bi se pretvorilo u disciplinu ronjenje sa oranjem. Zadnji deo kupaćih gaća bi postao duplo prednji, a iste bi dramatično poskupele, zbog utrošenog materijala. Cena tekstila bi opazno skočila na svetskom tržištu.

 

Sve to je mala maca, u poređenju sa tim da nas, kanda, čeka budućnost, kroz koju će se šetati ogromantni telesni seksualni atributi. Ostatak tela će biti čisti višak i narušavanje genitalne skladnosti. Povodom čega će ljudska bića početi da izgledaju kao crteži na zidovima javnih klozeta. Isto će dovesti do šoka potencijalnih posetilaca iz nekog drugog savežđa. Dok nas oni nađu, mi ćemo izgledati kao Sisa-Piša vrsta. Još ako se neko seti da povećava pi-pije to će biti kompletirani cilj.

Spam_thumb.jpg

Ako ovo uvećanje, koje bi trebalo da je san svakog muškarca, koga priroda nije, iz čistog zezanja, obdarila šmrkom za baštu, ukombinujemo sa onim mejlovima u kojima se valja viagra, velika k'o goblen i jaka k'o struja, krug je zatvoren. Samo se pitam, kako li će, božemeoprosti, sa'ranjivati korisnike te viagre, kombinovane sa dozidanim vatrogasnim cevima? Tri metra dublje, sa poklopcem na harmoniku?

 

Nego, još ovo, kad smo već kod piša, sisa, dizalica i spemova...javljaju li vam se Ruskinje? Ja ih imam svaki dan po harem na mejlovima. Sve se obraćaju mom Žmuu, što on ni ne zna, jerbo ja to dilitujem. Bilo je toga i ranije doduše, ali je bilo nekako poslovnije, a sad se široke slovenske duše do'vatile romantike, tako da ja na pola mejla već plačem k'o kiša. Cela stvar počinje time da ona zna da je moj Žmu divan i romantičan čovek. Što jes' jes', ali je MOJ. Ja sam prilikom prispeća prvog takvog mejla, saterala Žmua u ćoške i primenila pristup visoko stručnog radnika svete inkvizicije, posle čega je, zaprepašćeni i sastravljeni Žmu, priznao i nivo holesterola poslednjeg meseca i da nikada čuo za raspilavljenu Ruskinju. Od tada se sestre slovenske ređaju po deset santimetara dnevno mejlova, inboks, nizbrdo. Kao što rekoh, pored uvoda, koji je dobio lirske dimenzije, gde se one dive mom Žmuu, kao osobi, koju nikada videle, ali ženska intuicija je čudo, punoj razumevanja, galantnosti, šarma i...ako je ikako moguće tekućeg računa. Uvidom u taj tekući račun, razumevanje i telepatske simpatije, bi dobile konkretne posledice, u obliku iskrene ljubavi na tropskoj plaži. Hm. Čim se pomene tekući račun, ja obrišem suze i zapitam se, znaju li sestre Ruskinje da iza Karpata i ekrana čuči Kerber, zvani Jelica, spreman da na sve. Nema koalicije. Nema kvazidemokratije. Nema zezanja.

 

Sutra moram psihički da se pripremim za otvaranje mejlova ili da se bar umijem duplo, kockicama leda. Izem ti dan, kad mi počne komičnom lijanom, a nastavi nuđenjem ljubavi na bar četiri nule.

 

Atačmenti



Komentari (182)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Gorstak Gorstak 21:11 25.02.2008

Samo da zauzmem

Stolicu u prvom redu pa posle da čitam:)
To ti je sad nov i još nepriznat sport na blogu.
Pravila se još uvek prave.

Pozdrav
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:14 25.02.2008

Re: Samo da zauzmem

Već sam provalila da je postao fazon vatanje prvog reda, sredina...samo izvolte.
Nego ja moram da skoknem do susedne zgrade, zaboravila sam sinoć kod drugarice, poštu. Izgovor za razgovor :)
Vi se družite, eto mene brzo nazad.
Shumar Shumar 21:24 25.02.2008

Via Gra


kakav ti je pa sad ovaj blog ?

nervozan ?

Sta bi sa saranom Drnovseka? Jel si bila ?

pozdrav


ee.... ustvari ukapirao sam da je to mozda na racun ovih mojih postova Ruske grupe Via Gra na susednim blogovima ?

To je njima nastalo kao zezanje
VIA na ruskom znaci skracenicu od Vokalno Instrumentalni Ansambl.
A ono GRA su inicijali njihovih Imena.
Pa kad su videli da im je ta zavitlancija donela i losu reputaciju, onda su se prekrstili u " NU Virgos", i sada pod tim imenom nastupaju van Rusije. (devojke su inace rodjene u Ukrajni a producent i kompozitor je Gruzijac, ali svi zive i rade u Moskvi)

evo jos jedan video, da pocnemo da se navikavamo na ruski jezik, veoma je melodican za pevanje :)




zdravstvujte i poka !



ps. ako vam zatreba prevod , slobodno zatrazite, я toze govorju po Ruski :)

Главным событием недели стало провозглашение независимости Косова



$$

Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 21:25 25.02.2008

hahaha

joj, draga, dobila je jednom zadatak da istrazim sta domaci muskarci popravljaju kod plasticnih hirurga ovdasnjih i sve sam mislila, ma daaaj, pali, ovo je Srbija, mozh' bit nivea posle brijanja, il' sklekovi, kad ono, nije da nije, lepota ispod nozha ne da je zazhivela, nego se i produzava ponos, pa upeglavaju testisi, da ne vise i da ne budu zbrckani, pa ugradjuju implanti u grudi junacke i u istanjene nogare, plus plocice na stomaku, pa dupe zatezu, pa salo isisavaju ohoho, cak pumpaju usta. majkemi. pricali mi ugledni hirurzi:)))

ivana23 ivana23 21:30 25.02.2008

Hm...

Queeria Queeria 21:44 25.02.2008

Re: hahaha

nego se i produzava ponos, pa upeglavaju testisi, da ne vise i da ne budu zbrckani, pa ugradjuju implanti u grudi junacke i u istanjene nogare, plus plocice na stomaku, pa dupe zatezu, pa salo isisavaju ohoho, cak pumpaju usta. majkemi. pricali mi ugledni hirurzi:)))



Nisam ja maaaaaaaaajke mi... Moja usta su prirodna... sve je na meni prirodno... a piša mi se povećala zbog dijete koju držim...
MuadDib MuadDib 22:59 25.02.2008

Re: Samo da zauzmem

Jelica Greganović
Nego ja moram da skoknem do susedne zgrade, zaboravila sam sinoć kod drugarice, poštu. Izgovor za razgovor :)Vi se družite, eto mene brzo nazad.

ју ју, та срам Вас било! Једна мајката на ДЦ3!!!
Поголема препорука на смехотресна темата!
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:01 25.02.2008

Shumare, razlog je

naveden koliko u prvom pasusu. Više od toga mi ne treba da napišem ovakav blog. Izvini, nisam videla tv. blog, jer poslednjih dana nisam baš ni imala vremena za blog uopšte.
Što se sahrane tiče, nisam bila, jer ga sahranjuju sutra. A ni sutra neću ići, jer na sahrane ne idem, sem ako baš ne moram, a i on je želeo i biće sahranjen u užem krugu porodice, u koju ja ne spadam.
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:03 25.02.2008

Vesna, sestro,

ne mogu da verujem...khm, ovo sa peglanjem testisa zvuči vrlo bolno, ali ako to nekom znači, verovatno vredi izdržati...ugrađivanje pločica?! Impresivno.
stari stari 09:13 26.02.2008

Re: Samo da zauzmem

stav - Beatus non est qui habet quae cupit,sed qui non cupit quae non habet

sl.prevod : imao-ne imao vreme teče

/ uložimo dozu ozbiljnosti , kada se radi o reprodukciji /
bobo bobo 21:22 25.02.2008

...

Jelice, nista ne verujem dok ne vidim!
:))
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:04 25.02.2008

bobo,

ja to dilitovala, kud da mi se mota ona piša međ' saopštenjima vladinih organa...stvarno ne ide...
Gorstak Gorstak 21:29 25.02.2008

Pročito

Vidim sve neke bezobrazne stvari.
Moj računar je fino vaspitan. Trebalo mi je puno vremena da ga dovedem u red.
To znači da ukoliko ne posećuješ khm ... onebezobrazne sajtove i ne pokušavaš za džaba da skineš film sa Seve ili Loto devojkom velika je verovatnoća da nećeš odati svoju IP adresu tzv spam lokatorima.
Meni jedno vreme stizale neverovatne ponude za viagru. Čudo jedno koliko je to povoljno. Prosto mi dodje da pazarim jedno 250g za poneti. Pitaće me starost gde mi je bila mladost tj. gde sam zaboravio viagru.

Dakle, prvo ispitati na kojim je sve sajtovima bio računar i zašto:)))
To uraditi što diskretnije, a posle se indirektno baviti obukom da ,,eto kad se ode na onaj neki sajt oni ti traže da klikneš ok negde i ti klikneš e onda si ugasio sa e-mailovima sa tog sajta i ponudama".
ivana23 ivana23 21:34 25.02.2008

Re: Pročito

Gorstak
Vidim sve neke bezobrazne stvari.Moj računar je fino vaspitan. Trebalo mi je puno vremena da ga dovedem u red.To znači da ukoliko ne posećuješ khm ... onebezobrazne sajtove i ne pokušavaš za džaba da skineš film sa Seve ili ,,Loto devojkom" velika je verovatnoća da nećeš odati svoju IP adresu tzv spam lokatorima.Meni jedno vreme stizale neverovatne ponude za viagru. Čudo jedno koliko je to povoljno. Prosto mi dodje da pazarim jedno 250g za poneti. Pitaće me starost gde mi je bila mladost tj. gde sam zaboravio viagru.

Ko zna zasta ti sve moze zarebati...

Izraelske vazduhoplovne snage mogle bi da počnu da daju pilotima lek vijagru kako bi poboljšale njihovu izdržljivost u vazduhu, piše vojni list "Ba Mahahne".
Takva mogućnost se razmatra zbog istraživanja koje je pokazalo da su alpinisti koji su uzimali taj lek za lečenje impotencije i plućne arterijske hipertenzije bili izdržljiviji na velikim visinama.
Alpinisti su uz vijagru bili manje umorni i manje im je smetao nedostatak kiseonika nego planinarima koji taj lek nisu uzimali.

link
man ray loves me man ray loves me 21:40 25.02.2008

Re: Pročito

vijagra je super za jet lag ! (to je pisalo na bbc-ju)
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:07 25.02.2008

Gorstace, ja

i da oću nešto da skupljam sa bilo kakvih khm sajtova, tj. da skidam filmove, ne bi išlo, jerbo to ne umem. Imam problem, troje pubertetlija i dva kompjutera vezana na moj, sto puta sam im rekla, ali to je kanda postalo kao čitanje golih magazina u mraku. Otkud Ruskinje? Isto sa tih khm sajtova?
Gorstak Gorstak 23:18 25.02.2008

Re: Gorstace, ja

Jelica
Otkud Ruskinje? Isto sa tih khm sajtova?

Ne. Ruskinje su ti došle sa onih još bezobraznijih sajtova, a koje samo ti posećuješ:) Mislim na političke, sajtove sa vestima, izveštajima sa sastanaka EU, UN, OEBS, ...
Tu su Rusi, ali i Ruskinje veoma aktivni u zadnje vreme:)))
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:24 25.02.2008

Znala sam!

A pre neki dan sam bila i na pressu sa Lavrovim, ima sad tek da se javljaju...
Zekaan aan Oceaan Zekaan aan Oceaan 10:09 26.02.2008

Re: Pročito

man ray loves me
vijagra je super za jet lag ! (to je pisalo na bbc-ju)


... ali moras da sedis sa cebetom u krilu tokom celog leta.
Queeria Queeria 21:42 25.02.2008

Tema o pišama

Queeria podnela tužbu protiv Jelene Greganović zbog ugrožavanja monopola na teme o pišama koje Queeria uživa na B92 blogu :))

Od svakog sam se nadao da će da se dohvati teme o pišama ali od tebe Jelice nisam :)))
mariopan mariopan 21:53 25.02.2008

Re: Tema o pišama

E , Queeria , ostade bez licence , ovde je veselo , jos malo pa kao kod tebe )0

Pa imam pitanje Jelice , da li ti je tak kompjuter ovde u Srbiji ili u Slo , jerbo ima razlike . Ako je ovde kod nas SR onda je on sam proradio jer ovde , upravo sad , traje nadmetanje " ciji je veci " pa vataju musterije za prvo mesto i pobednika , cujem da pobednik placa i ne pita sta kosta. Ako je u SLO onda nista , mora da se pokvario.
Gorstak Gorstak 21:54 25.02.2008

Re: Tema o pišama

Queeria podnela tužbu protiv Jelene Greganović zbog ugrožavanja monopola na teme o pišama koje Queeria uživa na B92 blogu :))

Jelica Greganović je odmah odgovorila kontratužbom zbog sprdanja sa njenim delom i pogotovo imenom na BloguB92.
Evo saće, samo da nešto vidi sa komšinicom. Izgleda da ima neka nova krema. Povoljna.
Queeria Queeria 22:06 25.02.2008

Re: Tema o pišama

QQ, neće valjda zbog te trivijalne greške da nam odbace tužbu i milionsku odštetu :((

Tako mi i treba kada non stop slušam Jelenu Karleušu pa mi se prividja...
edi-va edi-va 22:10 25.02.2008

Re: Tema o pišama

imam ja predlog!
reshite to sporazumno ... poshto je ona tebi uzela materijal, jelte pishu, ti sada uzmi pa pishi o kolachima - npr.:))))
bravar bravar 22:27 25.02.2008

Re: Tema o pišama

pishi o kolachima - npr.:))))

Queeria Queeria 22:51 25.02.2008

Re: Tema o pišama

JABUKE U ŠLAFROKU

SASTOJCI:

2 jabuke
0,10 kg brašna
1 jaje
0,10 L mleka
0,05 kg cimeta
šećer, ulje za prženje
0,20 L karamel sirupa
4 kuglice sladoleda
0,25 L slatka pavlaka za šlag
šećer, vanilin šećer, tekuća čokolada

PRIPREMA:

Umutiti testo kao za palačinke, malo gušće. Dodati cimet u prahu. Jabuke oguliti, narezati na kolutove i umakati u testo. Zagrejati ulje i spuštati u vruće ulje. Pečene jabuke složiti na tanjir na koji smo ulili karamel, posuti šećerom u prahu, staviti kuglicu sladoleda, preliti čokoladom i šlagom.
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:09 25.02.2008

Re: Tema o pišama

Maco, queerijice moj, vidi dok me tužiš na Jelenu, nije frke, neće me vatiti na tuđe ime
Al' da znaš da sam ozbiljno razmišljala da li da ti ulegnem u monopol, ko velim nije zgodno...evo, ja sad, pa neću skoro se baviti pišama. A i kad ja pišem o pišama to nikada ne može ni blizu biti kao kada ti to radiš :))))))))))))))
Queeria Queeria 23:21 25.02.2008

Re: Tema o pišama

Sestro slatka, to su godine i godine istraživanja i ekspertize :)) Već mi se smučili...
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:25 25.02.2008

mariopan,

to je slovenački komp...možda proradio na predsedavanje EU ?
mariopan mariopan 00:34 26.02.2008

Re: mariopan,

Jelica Greganović
to je slovenački komp...možda proradio na predsedavanje EU ?

Ha ha ha , e , onda je taj veliki VAS nije od Srbiju.
angie angie 00:51 26.02.2008

Re: Tema o pišama

sh'a je pedjice- vracash foru!?:))))
Kazezoze Kazezoze 21:43 25.02.2008

mene opsedaju

milioneri iz bijafre, ruande, obale slonovache... svi mi nude svoje milione samo da im kazhem na koji rachun mogu da mi uplate ))
edi-va edi-va 21:44 25.02.2008

Jelice, a da otvorish mail

i vidis ovo:
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:10 25.02.2008

Edi,

zgodan je, je l' može da se drži ispod kreveta kad se ispumpa?
Jeremija Jeremija 21:44 25.02.2008

glede piša kod srba

odma mi je bilo sasma jasno da je tvoj verni žmu dobio katalog piša koj je sam tajno, a bez tvog znanja, tražio.
zašto mi je to odma bilo jasno?
pa zato što je slovenac. da si se udala za srbendu ne bi dobijala takve kataloge, jer zna se, niko na svetu nema tako velik kao srbi. zbog te veličine piše mi se vazda i kurčimo, tj: kurčeviti smo.
primera radi navest ću našeg premjera. odma da kažem; nisam video njegovog, a i ne znam ko mu je vide, ako ga je iko ikad i video, ali s obzirom koliko nam se premjer kurči, naročito od kako se kosovo deklarisalo, on sigurno spada među najpišu međ svim srbima.
jest da sam ovaj zaključak izveo interpolacijom, ali sam siguran da je tačan. uostalom to će se videti kad uskoro sam spusti gaće, što reče pokojni guverner Avramović za jednog drugog nam predsednika od kojeg se aktuelni i nučio kurčenju.
Beogad, 08. februara 2008 . po Nemanji
(25.februara 2008. po Grigoriju)
Queeria Queeria 21:48 25.02.2008

Re: glede piša kod srba

jer zna se, niko na svetu nema tako velik kao srbi.


Kao što Srbi na pijacama koriste lažne kantare, tako i pri merenju splovila koriste lažne lenjire. A merenje započinju od pupka preko leđa pa do piše...
ivana23 ivana23 21:48 25.02.2008

Re: glede piša kod srba

primera radi navest ću našeg premjera. odma da kažem; nisam video njegovog, a i ne znam ko mu je vide, ako ga je iko ikad i video


edi-va edi-va 21:49 25.02.2008

Re: glede piša kod srba

niko na svetu nema tako velik kao srbi


prosechana srpska batina u centrimetrima = 16 cm!
sad me ne pitajte gde sam to prochitala, ali sam zapamtila:) secam se da je bilo u pitanju neko istrazivanje na evropskom nivou ...:))

man ray loves me man ray loves me 21:51 25.02.2008

Re: glede piša kod srba

A merenje započinju od pupka preko leđa pa do piše...

metoda 'od glave do glave'
Queeria Queeria 21:51 25.02.2008

Re: glede piša kod srba

edi-va
niko na svetu nema tako velik kao srbi

prosechana srpska batina u centrimetrima = 16 cm!


16cm je bez Kosova u labavom stanju. Krut s Kosovom je prosek 26cm
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:12 25.02.2008

Jeremija,

da znaš da si kanda u pravu, jer se kanda piševiti zato stalno spotiču, malo malo pa si nagaze na pišu i zvek čelom...
Galebar Galebar 23:21 25.02.2008

Re: glede piša kod srba

Queeria
edi-va
niko na svetu nema tako velik kao srbi

prosechana srpska batina u centrimetrima = 16 cm!


16cm je bez Kosova u labavom stanju. Krut s Kosovom je prosek 26cm


Ako sam dobro čuo ženama (nekim) je dovoljno i 5 al malo debljih tj širih što u prevodu znači da smo tri puta viši - širi - dulji - krući - tvrđi - trajniji...
Черевићан Черевићан 00:11 26.02.2008

пардонирам

и шире је познато да се код мачка дужина репа мери одупета, па резонујем . . . . . .
Jelica Greganović Jelica Greganović 00:14 26.02.2008

Re: пардонирам

Gos'in Čerevićane, ja se...khm,khm, izvinjavam na temi, ali prosto se nametnula, razumećete...a ovo okologuzno merenje bi mnoge moglo utešiti i novce im prišparati.
Dobar rezon :)
stari stari 08:28 26.02.2008

Re: пардонирам

~ POZDRAVLJE OD NAISSUS~ 21,913 E 43,327 N

Na tebe i okruženje sve dobro,a apostrofirani pozdrav od Đine maci ti u naručju.

Možda nije stilski , al će da me dilitnu ako me iznavataju za radni deo.

ZDR !
Ssvetlana Ssvetlana 21:51 25.02.2008

Nema dovoljno hirurga

Ovo je tema kojoj covek ne zna sa koje strane da pridje. U svakom slucaju, na tom polju se mnogo radi a malo prica. Dok se devojke hvale novim silikonima, momci cute i rade na povecanju pise. Nekako je i normalno da to rade jer je danas u modi kolektivna onanija. Glupo bi bilo da se obrukaju pred drugarima sa malom pisom, a velikim autom! Priznajte!!! :)
Strongman Strongman 21:57 25.02.2008

Re: Nema dovoljno hirurga

Osecam se prozvanim jer imam najveci auto serijske proizvodnje. Evo sam na plazi i crvenim

Jeremija Jeremija 22:09 25.02.2008

Re: Nema dovoljno hirurga

hirurzi takve specijalnosti se od svog posla u srbiji, leba neće najesti. neka idu u lepu im e.uniju, pa nek povećavaju, ima da povećavaju dok im zubi ne utrnu. kod nas je potražnja za rartnim hirurzima uvek bila izražena.
Mislim da sam bio jasan u gornjem komentaru
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:13 25.02.2008

Pa, jes' Svetlana,

al' to je nezgodno, jer je gepek u autu još uvek pozadi...kud' ćeš to pod volan spakovati?!
KRALJMAJMUNA KRALJMAJMUNA 00:14 26.02.2008

Nema dovoljno hirurga

Ssvetlana, dušo, pozlatila ti se tastatura!
"Glupo bi bilo da se obrukaju pred drugarima sa malom pisom, a velikim autom! Priznajte!!! :)"
sentinel26 sentinel26 01:04 26.02.2008

Re: Nema dovoljno hirurga

Jelice,
Prije 30 i kusur godina u jednom gradu u Srbiji zbio se interesantan dogadjaj.
Supruga jednog sredovječnog čovjeka (po zanimanju vatrogasca) doznala da ima ljubavnicu i odluči se na strašnu osvetu.
Jedne noći ona spremi oštar brijač i sakrije ga pod jastuk, te kad njezin muž dodje upravo iz posjete onoj drugoj i pod malim gasom, ona hitro brijačem odseče mu pišu.

Gosn muž bio priseban, uzme odsječenu pišu, zamota u maramu i hitno u bolnicu.
Dežurni hirurg se odluči na operaciju prišivanja. Dok je on spremao pacijenta za operaciju, jedan tehničar izloženu pišu na komadu gaze pronese kroz sve bolesničke sobe da im pokaže, za njim je jurio drugi mladji ljekar da ga vrati - "Daj ga brzo ovamo!".

Piša prisadjena, a njen vlasnik tvrdio da mu je funkcionisala. Vjerovatno za pišanje. Mangupi su zapitkivalu njegovu suprugu da li mu stvarno funkcioniše ali ona nikada nikome nije htjela da kaže, računala je da je osveta bila adekvatna i zadovoljavajuća.

Hirurg koji je radio operaciju prišivanja je kasnije postao i profesor na jednom medicinskom fakultetu, a poslije toga dogadjaja upravo njemu se obraćala masa žena za ugradnju veštačkih himena. Žene su stekle povjerenje u njega.
Poz

Strongman Strongman 21:55 25.02.2008

Spamovanje

Kad sam zadnji put proveravao metode uvecavanje benca ,pardon ponosa to je bilo ovako



Kasnije su uveli i strongman disciplinu, za muskarce, normalno koja je imala elemente istog




Strongman Strongman 22:16 25.02.2008

Re: Spamovanje

A da ne zaboravim primenjenog umetnika Prickassoa koji slika bez ruku:

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:14 25.02.2008

Jaki,

to se zove slikanje glavom. Vrlo primenjeno.
edi-va edi-va 21:58 25.02.2008

Mada ...

Mada...ako žene mogu da sanjaju i kače na sebe, operativnim putem, onolike sise (ja se izvinjavam, ali ono se ne može zvati ženskim grudima, jer je od rebara fizički predaleko i pretstavlja dva samostalna bića, uvek jednu ulicu ispred nje)

Hemičarka Hemičarka 22:02 25.02.2008

I ja sam jedno vreme...

...na neki stari nalog dobijala takve mailove. Sad mi uglavnom ne stizu, ali i dalje sam pazljiva, s obzirom da u labu proveravam postu. Ume da bude neprijatno ako neko ceka da mu pokazes nesto iz e-maila...

A sad odoh odavde, ne smem ni ovaj blog da otvaram iz laba od kad se pojavio Strongi i poceo da kaci svakakve slike. Da se okrene kolega koji mi sedi iz ledja i pogleda, svasta bi pomislio. Javljam se veceras od kuce ponovo. :)
bobo bobo 22:09 25.02.2008

Re: I ja sam jedno vreme...

Hemičarka


A sad odoh odavde, ne smem ni ovaj blog da otvaram iz laba od kad se pojavio Strongi i poceo da kaci svakakve slike. Da se okrene kolega koji mi sedi iz ledja i pogleda, svasta bi pomislio. Javljam se veceras od kuce ponovo. :)


gde ces hemicarka? stani!
mozda se kolega registruje ovde kada vidi :))
Strongman Strongman 03:12 27.02.2008

Re: I ja sam jedno vreme...

Hemičarka
.

A sad odoh odavde, ne smem ni ovaj blog da otvaram iz laba od kad se pojavio Strongi i poceo da kaci svakakve slike. Da se okrene kolega koji mi sedi iz ledja i pogleda, svasta bi pomislio. Javljam se veceras od kuce ponovo. :)


Ja obriso jednu sliku... ako nesto znaci
bravar bravar 22:25 25.02.2008

bez naslova

muski san
oldtajmer oldtajmer 22:26 25.02.2008

Spam

Ok, Jelice, mislim da ti treba ovako nesto:

http://spamassassin.apache.org/
G r o f G r o f 22:28 25.02.2008

Švrljanje

Jelica je švrljala po bezobraznim sajtovima i prilikom registracije ostavila svoju email adresu. Takvi sajtovi prodaju adrese spamerima.
Za takve registracije treba koristiti privremene email naloge.
Spamovi znaju biti jako neprijatni i napraviti odredjenu email adresu gotovo neupotrebljivom.
Tada pomažu antispam programi.

,,,,eto, iscrpih svoje znanje o spamovima.
U velike piše se ne razumem.
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:16 25.02.2008

Grofe, biće da je to,

ja živa nisam ako ne svratim na neki ginekološko-anatomski sajt, nekoliko puta dnevno.
bravar bravar 22:29 25.02.2008

bez naslova

Lebac i zemicke... sraslo dok je naraslo:)

edi-va edi-va 22:35 25.02.2008

Re: bez naslova

gdjice bravar,

shokantno!

:)))
bravar bravar 22:46 25.02.2008

Re: bez naslova

Vid' kiflica al su se zarumenele:)

Taska Dana Taska Dana 22:50 25.02.2008

Re: bez naslova



Ko ima veliki, ne treba mu Porse.
Gorstak Gorstak 22:53 25.02.2008

Re: bez naslova

Vid' kiflica al su se zarumenele:)

gdjice bravar,

Tek je ovo shokantno!

:)))

U pekaru više ne ulazim.
bravar bravar 22:59 25.02.2008

Re: bez naslova

I pazi gde sedas:)

Vlasta Vlasta 22:51 25.02.2008

Jelice,

napale su ti blog spamovke prepušene u bravare i ine...ju, ju, puče bruka po blogosferi. Zahtevam hitno zasedanje radi dogovora o notama koje ćeš im uputiti!
bravar bravar 22:58 25.02.2008

Re: Jelice,

Vlasto, nemo se srdis.

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:17 25.02.2008

Vlasto,

povlači se na konsultacije. Do daljnjeg.
Vlasta Vlasta 07:54 26.02.2008

Re: Vlasto,

Ovi irisi su konačni udarac tvojoj reputaciji.. Zahtevam i hitno zasedanje pododbora za javni moral blogosfere Srbije! Predsednica gordanac je opravdano otsutna, ali čim se vrati iz Beograda u zemlju, sednica će biti zakazana.
Jelica Greganović Jelica Greganović 09:53 27.02.2008

Re: Vlasto,

Mislim da bi bilo previše za očekivati fizičku prisutnost na sednici, to treba telefonskim putem. Na sednici bi moralo da se diskutuje i zašto Vlasta u pišičnom cvetu vidi iris, koji tako uopšte ne izgleda. I da se ime pododbora proširi na "Pododbor za javni moral i pišičnu floru".
bravar bravar 10:43 27.02.2008

Re: Vlasto,

telefonskim putem

Ma moze i specijalan blog:)


zakazati u odredjeno vreme, pa da se sastanete.
Ja, kaogoreokrivljena molim pokorno za oprost i greh na moju dusu (ako ga ima).
Jer, sta sam ja boguskrivila. Slike ko slike... leba, cvece....
E sad, sto neki u tome vide stagod drugo...
Morao bi se na toj sednici i neki oftamolog pozvati da kaze svoje strucno misljenje.

A evo jos anturijuma, doduse, ovoga puta crvenog.
Imamo boginje, pa kazu da na crveno brze izlaze:)

:)))
Jelica Greganović Jelica Greganović 10:53 27.02.2008

Jao, bravare,

što su lepa srca :)
bravar bravar 11:00 27.02.2008

Re: Jao, bravare,

Priroda ti je cudo nevidjeno. Sve nam dala, samo da uzivamo. A neki tako prema njoj.
Sta da Ti kazem.
Kazezoze Kazezoze 13:25 27.02.2008

Re: Jao, bravare,

Jelica Greganović
što su lepa srca :)

chudo jedno kako nam je bravarka inspirisana temom))
bravar bravar 13:40 27.02.2008

Re: Jao, bravare,

chudo jedno kako nam je bravarka inspirisana temom))

Temom ili ne bile su dobrano valjane fotografije:)
Ko i' uslika:)))

PS sad sto me prozivaju Necu vise

U poverenju... do sledece interesantne teme:)))
bravar bravar 23:12 25.02.2008

bez naslova

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:18 25.02.2008

E, ovim da mi je jutro počelo

to bi tek bio blog :)
Hvala, draga.
Taska Dana Taska Dana 23:19 25.02.2008

Kraljevic Marko ili stezi kais

A jel znate kako je umro Kraljevic Marko.
Njemu bog dao snagu junacku do kolena. Kad je, onog jednog dana nase slavne proslosti, isto tamo vamo pa sreo one turke sto su teli da oru drumove...mislim stvaaarno....i kad se ono grdno iznervirao i usao s turcima u onu pricu ori ne ori.... s njima, mislim, bez zezanja , ovo ono, tamo vamo ....i tako pola dana taj fazon....osusila mu se usta od pricanja pa je posao na izvor da se napije vode. A iznerviran...I ona njegova snaga do kolena pocela da mu ide na zivce jer ga je mlatila tamo vamo, saplitala ga i postvljala mu klecke...on onako iznerviran uzme i priveze snagu za koleno.
I dok je tako iso prema izvoru sve je mislio e, sad sam im reko....oni ce meni ovo ono...
Dodje on tako do izvora i onako zedan i obeuteo od pricanja sagne se da zahvati vodu, kad u tom, puce kajis na kolenu i udari Marka svom snagom junackom pravo u glavu. Tu Marko pade mrtav od sopstvene snage junacke...mislim ono...zmija ljuta...piton....nema zezanja...
Od tada pa nadalje, nasi se muskarci najvise plase od Toga....To im je ko najveca kletva....taj fazon....

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:37 25.02.2008

Dano, to je kanda Marku

došao glave nasledni faktor, jerbo je već njegov tata kralj Vukašin ostao zabeležen u epskoj poeziji ("Ženidba kralja Vukašina" stihovima:

"Al' da vidiš čuda velikoga!
Što Momčilu bilo do koljena,
Vukašinu po zemlji se vuče..."
Palilula Palilula 05:48 26.02.2008

Re: Kraljevic Marko ili stezi kais

Osvezi mi vece sa Markom, placem od smeha..............ori ne ori...............
Galebar Galebar 23:28 25.02.2008

al si ga ubola...

Kapiram da ćeš do jutra odgovarati na komente...
Primjetio sam da ljudi slobodnije kucaju o pišama, picama, dudama (ne računam Peđu među takve), nego što pričaju!
Rambo je car u gaćama njegovim - pun je buđelar!!!
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 23:33 25.02.2008

evo...

undefined
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:38 25.02.2008

Sa'će dođe

Supermod i da obriše i tebe i mene...
Taska Dana Taska Dana 23:40 25.02.2008

Re: EVO TORTA...

Ruska varijanta je sa valijumom mackom.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 23:41 25.02.2008

Re: EVO TORTA...

Operacioni sto, pacijent opijen 4 doktora gledaju odakle da počnu...
- Šta misliš kolega koliko da ga skratimo - pitali su se između sebe, jer im je pacijent na stolu koji je imao nenornalnu veliku alatku...
- Ma nisam baš siguran, ajd da mi zovnemo sestra Olgu ona je čuvena po seksi poslovima ona će nam najbolje reći..
Dovedoše Olgu sestru.., jel... i ona videvši .. jel samo joj oči zasijaše od sreće..
- Setra Olga - poče glavni doktor, kolko da ga skratimo da bude srazmerno sa nogama, ovo je baš ružno...
- U pravu ste, najzad otkači Olga, ružno je... a dali vi možete doktore nekako... noge.... da mu produžite...
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 23:42 25.02.2008

Re: EVO TORTA...

Eeeee pa mora nam dati malo oduška... i

Ona je čovek....
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:42 25.02.2008

Dano,

pretera sa valijumom, ispao mačak iz komentara.
bravar bravar 23:43 25.02.2008

Re: Sa'će dođe

Nece sad. Radi nesto svakih 20 minuta, tako da ce slike biti "skinute" sutra rano oko 23h:)

PS a mozda mu se i dopadnu:)))
Taska Dana Taska Dana 23:44 25.02.2008

Re: Dano,

Valijum i macak...to je sam tela da napisem.....
To je kao zenski ruski rulet....:)))
bravar bravar 23:46 25.02.2008

Re: Sa'će dođe

Pita crnce tatu na nudistickoj plazi:
- Mogu li da se igram malo sa tvojom pisom?
- Mozes sine, samo nemoj da ides daleko.
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:49 25.02.2008

Re: Dano,

aaaaaaaaaaa...je l' znaš da se na slovenačkom mamurluk kaže mačak ? :)
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 23:50 25.02.2008

Re: Sa'će dođe

Udavih se hahaha . .. ne pišom nego smehom, nemoj svašta da pomisliš...!
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:50 25.02.2008

Galebaru, vidim i ja

da bi možda bolje bilo da sam ga okačila na sabajle.
vidomir pavlovic vidomir pavlovic 23:54 25.02.2008

KAKO SE BRIŠE NEMAM POJMA

undefined
Taska Dana Taska Dana 23:55 25.02.2008

Re: Dano,

Jelice, ne kapiram zasto macak.....deder objasni.....:)
bravar bravar 23:59 25.02.2008

KAKO SE BRIŠE NEMAM POJMA

Drugarski:)))

Fala drugar:)
Jelica Greganović Jelica Greganović 00:01 26.02.2008

Re: Dano,

pojma ne znam što baš mačak...al' kaže se kada si mamuran da "imaš mačka", što ne neku drugu životinju, ne bih znala.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana