Sex

Bitka za Vođinu Pudlicu

krkar RSS / 16.03.2014. u 20:02

Fnx.jpg

EDIT: Preliminarno:

Vučić 157

Dačić 43

Đilas 20

Tadić 18

Ostalo manjine

I nema više. Ništa Koštunica, ništa Čeda, ništa Mlađa, ništa razni talibani pravoslavni
_____
Piše u tekstu za koga sam glasao (i zašto)... ali o tome malo kasnije.

Da vidimo prvo kako će se rešiti najveća neizvesnost: KO ĆE BITI VOĐINA PUDLICA

Nema sumnje da će SNS biti ubedljivo najjači a SPS drugi iako daleko slabiji, u odnosu 3-4:1

Osim SNS i SPS ulazak u Skupštinu siguran je samo još sekti DSS.


Ali sve je to manje bitno sve do zadnjeg prebrojanog glasa kada će se znati ko je prešao cenzus (frka je!) i koga je d'Hondt koliko pomilovao po glavi.

E, tu je ono pravo krljanje!

ŠTA JE DOBRO U OVIM IZBORIMA:

1. Sve otvoreno fašističke stranke ostaće ispod cenzusa.

Najdesnija stranka u skupštini biće Koštunicina retrogradna sekta DSS - taman položaj koji zaslužuju. (Dobro, jesu fašisti i oni ali im onako kilavima i tunjavima ne ide baš ni organizovanje ni mobilisanje vojski i paravojski - njihov domet je paljenje i krađa patika a i to samo kad UDBA odradi logistiku i organizaciju)

Razni Fašisti Bivši, Presvučeni, Povremeni i Kriptofašisti tek će da se izjašnjavaju ali ta nacionalističko-četnička strana političkog spektra biće nmajinteresantnija i svi će pokušavati da se sa njom kurvaju i da se od nje ogrebu. Džebga, ipak je to nekih 6-8% rasutih glasova.

Mada, brine me da se na izlaznost ispod 55% (kao što am i predviđao) ipak neka od tih govana ne uvuku u skupštinu što bi bila katastrofa po više osnova


2. Dinkić definitivno popušio

Sve i da su u Skupštinu izabrane same Orke (hm, to nismo probali, možda bi valjalo) - odlazak Dinkić Mlađana na ropotarnicu povjesti samo po sebi je lepa i dobra vest.

Još i ako se posreći da se Vođa sutra seti da ga uapsi...


3. Tadić se definitivno ogolio

Toga samozaljubljenog lažljivca nazivao sam raznim imenima ali nikada nisam upotrebio ono Ken jer je jednostavno previše glupavo i eldepeovski zvučalo. E, sad se posipam pepelom i priznajem da je gori nego što sam ikada očekivao, gladan vlasti i raznih ljigavaca u vlastitom šupku (u političkom šupku, seksualno je orijentisan na žene iako odavno ne tuca bez sinekura).


Verujem da će Tadićeva govna ući i jedino interesantno je hoće li više mandata imati Lice Bez Zanimanja (koje, interesantno, glasa na Vračaru a živi, jadan, u Višnjici - opština Palilula) ili Đilas.

Tadiću je od životne važnosti da uđe u skupštinu jer će tako gotovo sigurno ON postati Vučićeva Pudlica.

Treba sačekati kraj brojanja jer d'Hondt je čudo, ali očekujem da će SNS sam imatinajmanje 130 mandata i za komotnu skupštinsku većinu ne bi im trebali nikakvi partneri ni koalicije.

Мегјутоа!

Ovo je u stvari najinteresantniji segment izbora. I ovo je segment u kojem je Vučić izhebao kompletnu nefašističku i nemiloševićevsku opoziciju:

Iz dva razloga Vučić jenagovestio da će uzeti jednu sluganjsku stranku u koaliciju i dati im 2-3 mandata da i oni malo kraduckaju. Mudri belosvećani (sa Zapada, ne iz Zaliva) Vučiću već više od pola godine pumpaju uši pričom jesi ti najjači, jesi se promenio, jeste tvoja retorika reformska i demokratska... ali ipak, ta prokleta prošlost... treba jop neki dokaz svoje preobraćenosti svetu da podastreš.

Nije glup Alek Uprepodobljeni (stvarno me strah da će jednom da se usere kad se onako uprepodobi!) pa je shvatio šta to znači i pitao Belosvećane Zapadne a bi li meni koalicija sa jednom Pravom prozapadnom, demokratskom... strankom... pomogla da me vi prihvatite kao Pravog Demokratu, Liberala i Reformistu


Jašta, rečeno Mu. I tako je Vučić ove izbore raspisao upravo kao Konkurs za Pudlicu.Poziv "demokratama" da se pokažu i dokažu ko je dostojan da čuči Vođi uz nogu.

Od početka su dva kandidata:

Tadić, koji je zbog položaja vučićevog uznožnog kerčeta i pocepao DS

i


Čeda, koji je shvatio da čak i ovim njegovim ideološki hipnotisanim budalama treba podeliti neke sinekure, malo im je ovo po Beogradu da se svi nakradu i potkože.

Još početkom 2013. upućeni su znali za varijantu sa Čedom (koji je privatno prijatelj sa Vučićem i partner za preferans). Ispada da je Vučić preveslao i Čedu, sve ako on uopšte pređe cenzus - a ja mislim da neće. Čeda se već video instaliranim u vladu po volji Zapada (čak su neki njegovi krenuli da se svađaju oko položaja i sinekura), no Vučić je maestralno izjebao i Čedu i Đilasa aktivirajući sujetnog Tadića da em razbije DS em pripreti Čedi da ništa nije gotovo.


Muljator Bez Zanimanja Tadić odavno računa da je već gotova stvar da će biti ministar spoljni i već je voljan da, kad mu Vučić namigne (odnosno pucne prstima, nemaju pudlice tako oštar vid), odlučno glasa uz svog Vođu i Gospodara (sa kojim će zajedno imati 2/3) i promeni i Preambulu i Ustav.

Dakle, Vučić i Tadić zajedno će doneti tešku ali neophodnu odluku da ubrzaju demokratizaciju, modernizaciju i ostale -zacije Srbije tako što će se i formalno odreći Kosova. 

E, upravo ZATO je Vučić izašao na izbore, da se kurtališe Dačića koji je, kakav je da je, ipak politički iskusniji i bolji igrač u kurvanjima, muvanjima, laganjima i podvaljivanjima. Dakle, na taktičkom nivou to je glavni razlog izbora - gurnuti Dačića u opoziciju, oduzeti mu državna preduzeća pa videti koliko Dačića i socijaliste Srblji vole kad je xhabe!

Eee, ima još Megjutoa:

Iz nekih samo njima poznatih razloga Amerikanci za ministra spoljnog tiskaju Vuka Draškovića!!!
Jebemliga zašto, ne znam, ali u toj trgovini je i on.

A paz sad ovo:

Nezaposleni Predsednik Sveta i Okoline Jeremić Vuk takođe se guzi itrti za ministra spoljnog. Kažu tičice da se nudi Vučiću sve u 16 - što bi zahtevalo da izjavi da će se ladno odrećiKosova... i to kao ministar potpisati.

Zaista, i to bi bio maestralan potez, dati Nestranačkom Vuku ministarstvo spoljnih poslova, Gramzivi Tadić pristao bi i na dva ministarstva (čak i najbezveznija) i kolikovećpripada javnih preduzeća...

Tako da je sva prilika i da ćemo gledati Krla na nekom gaulajterskom mestu.

KAKO SAM GLASAO (I ZAŠTO)

Kao "izvornom" i "prirodnom" glasaču DS bilo mi je jako teško.

Prošli put sam glasao za SNS jer sam smatrao da je neophodno da ONI dođu na vlast iz dva razloga - prvo, zato što samo oni nisu još bili na vlasti (osim u vreme kadsu kaoŠešeljevi fašisti participiraliu Slobinoj vlasti ali bez uticaja na nju) a drugo zato što sam smatrao neophodnim da Tadićeva lopovska klika padne sa vlasti. I opet bih u onoj situaciji glasao za SNS, tek da o tome dalje ne raspravljamo.

Nisam hteo da glasam za Đilasa jer je zasrao stranku (da se razumemo, nije ON razlog što je Tadić pocepao DS, razlog je Tadić i ostala lopovsko-udbaška gramziva govna kao što su Miki Ralić, DuPe itd). Ali Đilas definitivno nije materijal za stranačkog vođu, ne ume ni da sluša ni da motiviše ni da se dogovara ni da predvodi. Jednostavno - previše je bahat i predugo je u privatnom biznisu gde odlučuje i snosi posledice on sam i ne treba mu da ikoga sluša.

Pošto mi je bilo jasno da će svi ostali ostati ispod cenzusa, uključujući i nesposobnog a blagoglagoljivog Šamana Blogovsko, bio sam rešio da glasam za nekoga ko će sigurno preći cenzus i biti kakva-takva opozicija.

Dakle - DSS!


Valjda je jasno koje je sranje kad sam ja bio spreman da glasam za tu sektu nikolajvelimirovićevskih mračnjaka iz XIX veka!!!

Razmatrao sam i da glasam za Madžare ali time ničemu ne doprinosim niti mogu da im pomognem na bilo koji način.

Tako da sam na kraju ipak prelomio i dao glas Borcu Za Cenzus Đilasu. Sada i neću nikad više, majkemi!!!

EDIT: Kaže Blagojević prve projekcije SNS 160!!! Pudlica će biti preparirana i zakucana na postolje!



Komentari (350)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

highshalfbooze highshalfbooze 20:06 16.03.2014

1.

KO ĆE BITI VOĐINA PUDLICA


Onaj za koga si glasao?
krkar krkar 20:13 16.03.2014

Re: 1.

Onaj za koga si glasao?


Taj neće sigurno.

Em što ne glasam za pudlice (ni prave ni neostvarene), em što taj nije kandidat za pudlicu.

Ne žuri, napisaću
libkonz libkonz 20:22 16.03.2014

Re: 1.

Ne žuri, napisaću

samo nemoj da napišeš da si glasao za blogogurua, mnogo bi me razočarao.
krkar krkar 20:30 16.03.2014

Re: 1.

samo nemoj da napišeš da si glasao za blogogurua, mnogo bi me razočarao.


Delujem li ti ja kao budala???


hoochie coochie man hoochie coochie man 20:41 16.03.2014

Re: 1.

Ne žuri, napisaću


Ajd što pre, živ nisam.

Uvek mi bilo simpatično kad je neko uveren da je strašno važno za koga je on glasao, pa od toga pravi neku dramu.
Ili ovi koji se ni ne usuđuju da kažu za koga glasaju ali svima nalaze mane.

Lib, za koga si ti glasao?
libkonz libkonz 21:26 16.03.2014

Re: 1.

Lib, za koga si ti glasao?

nisam izašao.
escherichije_colic escherichije_colic 21:57 16.03.2014

Re: 1.

krkar
samo nemoj da napišeš da si glasao za blogogurua, mnogo bi me razočarao.


Delujem li ti ja kao budala???




Što bre, pa nije valda taj Radulović gori od svih tih bitangi ofucanih?

ili ...?

Vojislav Stojković Vojislav Stojković 22:05 16.03.2014

Re: 1.

hoochie coochie man
Lib, za koga si ti glasao?

libkonz

nisam izašao.

E, jebiga Lib, a ja na izbornu listu dopisao Kralja, verujući tebi da nam jedino još on može pomoći. Kad ono, do kurca, ti nisi ni izašao.
libkonz libkonz 22:10 16.03.2014

Re: 1.

E, jebiga Lib, a ja na izbornu listu dopisao Kralja, verujući tebi da nam jedino još on može pomoći. Kad ono, do kurca, ti nisi ni izašao.

Jeremija, vidiš da se spremam da se učlanim u Ligu. I svi će znati za mene, kao jedinog monarhistu u stranci
krkar krkar 02:17 17.03.2014

Re: 1.

Što bre, pa nije valda taj Radulović gori od svih tih bitangi ofucanih?


On uopšte nije došao u poziciju kad je bitno kakav je.

On je ispodcrtni i to je dovoljno. Mogao je da bude najbolja bitanga u Beogradskom pašaluku.
Filip2412 Filip2412 02:22 17.03.2014

Re: 1.

krkar
Što bre, pa nije valda taj Radulović gori od svih tih bitangi ofucanih?


On uopšte nije došao u poziciju kad je bitno kakav je.

On je ispodcrtni i to je dovoljno. Mogao je da bude najbolja bitanga u Beogradskom pašaluku.
Bar se pojavio neko ko nije politicki davez vec 20 godina. Zato mislim da i takav ispod crte on je bitniji od onog za koga si glasao.
krkar krkar 03:31 17.03.2014

Re: 1.

Bar se pojavio neko ko nije politicki davez vec 20 godina. Zato mislim da i takav ispod crte on je bitniji od onog za koga si glasao.


Kao takvom predlažem mu da snimi ploču.

A možda ga i pozovu u Ples sa zvezdama
highshalfbooze highshalfbooze 09:03 17.03.2014

Re: 1.

Dakle - DSS!


Ne znam zašto bi iko glasao za njih, ali mi je drago što nisu prešli cenzus.
Filip2412 Filip2412 12:00 17.03.2014

Re: 1.

krkar
Bar se pojavio neko ko nije politicki davez vec 20 godina. Zato mislim da i takav ispod crte on je bitniji od onog za koga si glasao.


Kao takvom predlažem mu da snimi ploču.

A možda ga i pozovu u Ples sa zvezdama
Pa i to je nesto za pocetak. Ne pravi se stranka preko noci, nema nista na brzinu. U svakom slucaju lep je osecaj da ima neke stranke za koju sam imao zelju da glasam.

Bolje gost u plesu sa zvezdama nego ozbiljan kandidat za pudlicu.
krkar krkar 12:05 17.03.2014

Re: 1.

Bolje gost u plesu sa zvezdama nego ozbiljan kandidat za pudlicu.


Tek bi te tu razočarao!

Od svih ljudi na svetu samo Franjo Tuđman je imao manje smisla za humor od Radulovića
grmfrm grmfrm 13:10 17.03.2014

Re: 1.

Pa i to je nesto za pocetak. Ne pravi se stranka preko noci, nema nista na brzinu. U svakom slucaju lep je osecaj da ima neke stranke za koju sam imao zelju da glasam.


Pa sto nisi zapravo i glasao. Ne kapiram taj stav moj glas zlata vredi?
Filip2412 Filip2412 14:44 17.03.2014

Re: 1.

grmfrm
Pa i to je nesto za pocetak. Ne pravi se stranka preko noci, nema nista na brzinu. U svakom slucaju lep je osecaj da ima neke stranke za koju sam imao zelju da glasam.


Pa sto nisi zapravo i glasao. Ne kapiram taj stav moj glas zlata vredi?
Otkud znas da nisam? Glasao bih pravo ti kaem, ali u Kanadi nije bilo glasanja. Ali sam zato sam bar 5-6 belih listica pretvorio u taj glas jer sam ljudima preporucio da glasaju za njega :)

krkar
Tek bi te tu razočarao!

Od svih ljudi na svetu samo Franjo Tuđman je imao manje smisla za humor od Radulovića
Obratio sam vise paznju na okruzenje, obicni ljudi, klinci koji su se okupili oko njega su za postovanje, meni. Pudlicarima, depresivnima i belim listicima ostavljam smisao za humor

Inace vec neko vreme verujem na mali pokreti, pojedinci i nevladine organizacije imaju vise pozitivnog uticaja na stanje stvari nego velike stranke. Jebiga, "malo" ili "nista" odlucite sami.
krkar krkar 17:47 17.03.2014

Levi i desni


Pita me danas kolega iz inostranstva zbog čega je LEVICA tako pukla na izborima?

Ti to mene za Srbiju pitaš?

Da, pa i Demokratska stranka i Tadićeve demokrate* jedva prešli cenzus.

Te tako ja ukapiram da ima po svetu nekakvih koji to percipiraju kao levicu, valjda zato što je SNS populistički desnonaginjući pokret a SPS je onda šta?

I ko je tu sad levo a ko desno?

-----
*) Izvinjavam se na upotrebi ove reči uz to ime

hajkula1 hajkula1 19:29 17.03.2014

Re: 1.

Filip2412
grmfrm
Pa i to je nesto za pocetak. Ne pravi se stranka preko noci, nema nista na brzinu. U svakom slucaju lep je osecaj da ima neke stranke za koju sam imao zelju da glasam.


Pa sto nisi zapravo i glasao. Ne kapiram taj stav moj glas zlata vredi?
Otkud znas da nisam? Glasao bih pravo ti kaem, ali u Kanadi nije bilo glasanja. Ali sam zato sam bar 5-6 belih listica pretvorio u taj glas jer sam ljudima preporucio da glasaju za njega :)

krkar
Tek bi te tu razočarao!

Od svih ljudi na svetu samo Franjo Tuđman je imao manje smisla za humor od Radulovića
Obratio sam vise paznju na okruzenje, obicni ljudi, klinci koji su se okupili oko njega su za postovanje, meni. Pudlicarima, depresivnima i belim listicima ostavljam smisao za humor

Inace vec neko vreme verujem na mali pokreti, pojedinci i nevladine organizacije imaju vise pozitivnog uticaja na stanje stvari nego velike stranke. Jebiga, "malo" ili "nista" odlucite sami.



Čula sam ga, ispričao je anegdotu, prilično uspešno.
Mogu da kažem da se popravio u tom smislu.
Na kraju krajeva, ako mi se smeje i zeza, znam s kim ću a Saša je za neke ozbiljnije upotrebe.
Nismo svi isti, pa i naš ukus za humor. Saši smeta psovanje, prostota, primitivizam.
Razumem kada je sučeljavanje mišljenja, svađa oko nečega.
Neke kvalifikacije, zaista su surove, pakosne, podle, zlonamerne i više govore o samoj ličnosti koja ih izriče nego o osobi kojoj ih pripisuje.

krkar
sevarlica sevarlica 02:34 18.03.2014

Re: Levi i desni

Pita me danas kolega iz inostranstva zbog čega je LEVICA tako pukla na izborima?


LEVICA pukla, DESNICA nije prešla cenzus a CENTAR nam je nedefinisan!?!?

Bem li ga ako je Levica pukla a mandate dele:

1. SNS- leva polutka
2. SPS- levo krilo
3. DS (u oba agregatna stanja)- Levi bek

krkar krkar 05:40 18.03.2014

Re: 1.

Neke kvalifikacije, zaista su surove, pakosne, podle, zlonamerne i više govore o samoj ličnosti koja ih izriče nego o osobi kojoj ih pripisuje.


Odavno je poznato da je Krkar ovakav i onakav, zaista nema potrebe da to dalje razglabamo.

Neduhovitost i pokazuje i dokazuje i potiče nedostatak stvarne ljudske interakcije bez koje nema ni kvalitetne političke interakcije. Radulović - ili bilo koji drugi would be politički predvodnik, mora da ima ne samo "stručne" kvalitete nego i komunikacione, organizacione, liderske, motivatorske... U svemu tome Radulović je tropa.

Nije valjda da treba da objašnjavam pojedinačno za svaku navedenu osobinu?

Uostalom, ona crta od 5% je sve što je u ovom trenutku bitno.

A ja i tebi i sebi želim da se pokaže da nevaspitaniKrkarsramgabilo nije u pravu nego da sve poudajete kćeri za Radulovića a da se on u međuvremenu pretvori u novog Đinđića ili nekog drugog mesiju i od Srbije napravi Norvešku.

Krkar će se javno posuti pepelom i priznati da je glup i pojma nema a da ste vi bili u pravu.

Čisto da bi bilo interesantnije da damo neki rok. Može 10 godina?
charlie charlie 07:07 18.03.2014

Re: 1.

krkar
Neke kvalifikacije, zaista su surove, pakosne, podle, zlonamerne i više govore o samoj ličnosti koja ih izriče nego o osobi kojoj ih pripisuje.


Odavno je poznato da je Krkar ovakav i onakav, zaista nema potrebe da to dalje razglabamo.

Neduhovitost i pokazuje i dokazuje i potiče nedostatak stvarne ljudske interakcije bez koje nema ni kvalitetne političke interakcije. Radulović - ili bilo koji drugi would be politički predvodnik, mora da ima ne samo "stručne" kvalitete nego i komunikacione, organizacione, liderske, motivatorske... U svemu tome Radulović je tropa.

Nije valjda da treba da objašnjavam pojedinačno za svaku navedenu osobinu?

Uostalom, ona crta od 5% je sve što je u ovom trenutku bitno.

A ja i tebi i sebi želim da se pokaže da nevaspitaniKrkarsramgabilo nije u pravu nego da sve poudajete kćeri za Radulovića a da se on u međuvremenu pretvori u novog Đinđića ili nekog drugog mesiju i od Srbije napravi Norvešku.

Krkar će se javno posuti pepelom i priznati da je glup i pojma nema a da ste vi bili u pravu.

Čisto da bi bilo interesantnije da damo neki rok. Može 10 godina?

Понекада баш лупардаш, но, за овај пост, посебно, као и за готово све написано на овом блогу, морам да ти одам признање - ретко ко, чак и од професионалних јавних "радника" успе да синтетизује нашу стварност, тако (само)разумљиво итд ...
Стога ти овим путем упућујем, јавно, једно - БРАВО !
Anonimni Pojedinac Anonimni Pojedinac 08:41 18.03.2014

Re: 1.

krkar
Neke kvalifikacije, zaista su surove, pakosne, podle, zlonamerne i više govore o samoj ličnosti koja ih izriče nego o osobi kojoj ih pripisuje.


Odavno je poznato da je Krkar ovakav i onakav, zaista nema potrebe da to dalje razglabamo.

Neduhovitost i pokazuje i dokazuje i potiče nedostatak stvarne ljudske interakcije bez koje nema ni kvalitetne političke interakcije.
Radulović - ili bilo koji drugi would be politički predvodnik, mora da ima ne samo "stručne" kvalitete nego i komunikacione, organizacione, liderske, motivatorske... U svemu tome Radulović je tropa.



E al si ga srocio svaka ti cast.

Obaska sto je meni svaki covek bez smisla za humor odmah sumnjiv.
hajkula1 hajkula1 18:33 18.03.2014

Re: 1.

Filip2412 Filip2412 23:04 18.03.2014

Re: 1.

krkar
Neduhovitost i pokazuje i dokazuje i potiče nedostatak stvarne ljudske interakcije bez koje nema ni kvalitetne političke interakcije.
krkare, zazeleo si se idola pa personalizujes jedan vrlo zanimljiv pokret oko Radulovica :p

Citao sam zajebancije i komentare ljudi koji su oko njega, ako hoces bas konkretno nekakvih mladih likova koji rade u IT i bilo je 500 puta inteligentnije i duhovitije nego bilo sta sto sam od bilo kog politicara cuo ikada. Dakle, pomeri se malo u stranu, od drveta ne vidis sumu.

A blogovi podrske koje su ljudi pravili, razni blogeri i entuzijasti dizajn, opustenost, duhovitost i kreativnost, svetlosnim godinama su ispred onoga sta su ostale stranke radile.

Dakle to sto kukas na njegovu neduhovitost i nedostatak harizme je mozda za diskusiju koliko je Radulovic lider. Mozda i nije, ali jebote pa ne sanjamo svi novog Tita ili Slobu, oprosti ako smo drugaciji


Ja sam pratio Raduloviceve fejsbook postoev i bili su odlicna zajebancija - uglavnom kreirano od entuzijasta, ljudi koji ga podrzavaju a ne iz staba, opusten govor, zezanje bes birokratske ustogljenosti, neki ludilo geekovski monti pajton komenari i lupetanje u pozitivnom smislu. Dakle sve suprotno od onoga sto ti ovde prodajes - da je njegov pokret nezanimljiv i dosadan, bice da jednostavno nisi ispratio jer te mrzelo, jer si se ulenjio i zalepio za Djilasa pa nisi ni hteo da vidis dalje.
jkt2010 jkt2010 00:23 19.03.2014

Re: 1.

Saša je za neke ozbiljnije upotrebe.

ka na pr za ministra?
krkar krkar 00:34 19.03.2014

Re: 1.

A blogovi podrske koje su ljudi pravili, razni blogeri i entuzijasti dizajn, opustenost, duhovitost i kreativnost, svetlosnim godinama su ispred onoga sta su ostale stranke radile.


Xhaba ja pričam jedno te isto, vidim da je Filip ušao u sve vas i tu više pomoći nema bez sekire!

Zabole me svečano kod koga je na fejsbuku bolje zezanje i čiji su aktivisti šarmantni. Nit su izbori konkurs za nagrađivanje dobrog zezanja niti im je cilj da aktivisti budu mlađi i lepši.

Radulović se pokazao kao idiot što to nije shvatio, baš kao što su se pokazali i dalje se pokazuju njegovi obožavatelji koji i dalje tupe o dobrim zezanjima i još boljim porukama.

Radulović je bio unutra i nije ništa promenio, nije se potrudio da shvati mehanizme kako državna uprava funkcioniše i normalno da nije pojma imao kako bi svoje ideje - 90% kojih zdušno podržavam - da sprovede u praksi.

E, zato bih ja za Raduleta glasao samo da bude novi Đorđe Vukadinović i mudro zbori po mrsomudećim emisijama (umesto Vukadinovića koji dosadno i glupo zbori). A za Raduleta kao ministra ili poslanika - jok. Ne ume on to.

I defilipizujte se više, kako vas nije sramota da budete toliko glupi. I kako vam ne dosadi, u svakom ciklusu sve ste gluplji i gluplji i sve impotentniji. Na prošlim izborima kurčići, sad Radulčići... koja genijalna i konstruktivna ideja nas čeka na idućima???
krkar krkar 00:36 19.03.2014

Re: 1.

ka na pr za ministra?


Ka ministar se već pokaza!

Filip2412 Filip2412 01:58 19.03.2014

Re: 1.

krkar
Nit su izbori konkurs za nagrađivanje dobrog zezanja niti im je cilj da aktivisti budu mlađi i lepši.
Inteligentniji su, posteniji & pametniji, mladji i lepsi me ne zanimaju.

Radulović je bio unutra i nije ništa promenio, nije se potrudio da shvati mehanizme kako državna uprava funkcioniše i normalno da nije pojma imao kako bi svoje ideje - 90% kojih zdušno podržavam - da sprovede u praksi.
Dakle Radulovic je bio unutra nista nije uradio.... ako je neko BIO TAMO onda su svi ostali i taj za koga si ti glasao. Svi su oni bili unutra mnogo duze ali su valjda duhovitiji?

Boli me sto nije sarmantan, drugaciji je od ostalih, po prvi put neko ko ne zvalavi u politici ceo zivot i za par meseci najvise napadan od SNS eto dobio je odredjenu paznju. Definitivno ima inteligentnu i svezu ekipu za razliku od ovih na vlasti i tih ubudjalih za koje si glaso. Pokrenuo je nesto, ti njegovi glasaci jedini nisu glasali iz depresije, nadkranosti ili iz besa ili sta vec kao ti ili iz ocaja ili iz gluposti ili zato da im neko zaposli surnjaju i snaju. U sustini, njegovi su jedini glasali iz pozitivne namere, glasali su ZA.

Sto se tice Djilasa, evo gde su ga oni ispusili i sad si ti za takve glasao, za neandertalce koji ovakvu omladinu proizvode u naslednike:
charlie charlie 07:17 19.03.2014

Re: 1.

krkar
A blogovi podrske koje su ljudi pravili, razni blogeri i entuzijasti dizajn, opustenost, duhovitost i kreativnost, svetlosnim godinama su ispred onoga sta su ostale stranke radile.


Xhaba ja pričam jedno te isto, vidim da je Filip ušao u sve vas i tu više pomoći nema bez sekire!

Zabole me svečano kod koga je na fejsbuku bolje zezanje i čiji su aktivisti šarmantni. Nit su izbori konkurs za nagrađivanje dobrog zezanja niti im je cilj da aktivisti budu mlađi i lepši.

Radulović se pokazao kao idiot što to nije shvatio, baš kao što su se pokazali i dalje se pokazuju njegovi obožavatelji koji i dalje tupe o dobrim zezanjima i još boljim porukama.

Radulović je bio unutra i nije ništa promenio, nije se potrudio da shvati mehanizme kako državna uprava funkcioniše i normalno da nije pojma imao kako bi svoje ideje - 90% kojih zdušno podržavam - da sprovede u praksi.

E, zato bih ja za Raduleta glasao samo da bude novi Đorđe Vukadinović i mudro zbori po mrsomudećim emisijama (umesto Vukadinovića koji dosadno i glupo zbori). A za Raduleta kao ministra ili poslanika - jok. Ne ume on to.

I defilipizujte se više, kako vas nije sramota da budete toliko glupi. I kako vam ne dosadi, u svakom ciklusu sve ste gluplji i gluplji i sve impotentniji. Na prošlim izborima kurčići, sad Radulčići... koja genijalna i konstruktivna ideja nas čeka na idućima???

Џаба кречиш !
ПС. Мораш да им то напишеш још једноставније (ако је, уопште, могуће). Они схватају само мјутуали ексклузив бинарне варијанте, нијансирано промишљање је за њих тешко достижно.
krkar krkar 17:43 19.03.2014

Re: 1.

Sto se tice Djilasa, evo gde su ga oni ispusili i sad si ti za takve glasao, za neandertalce koji ovakvu omladinu proizvode u naslednike:


Od svega što si napisao samo si za ovo u pravu - i to delimično. Nije ovakve doveo Đilas (mada ih on sad IMA ovakve a ne radi ništa da ih skine i dovede neke bolje). OVAKVU stoku doveo je i njome se okružio i oktroisao je za poželjnu upravo Boris Tadić, trećerazredni bezveznjak opštemrsomudskog smera i čovek koji do 55. nije ni stan sebi zaradio.

Kad budem u prilici da kaznim i budućeg Vučićevog ministra spoljnih poslova - napraviću to makar i iz sopstvenog xhepa platio, neću žaliti.
krkar krkar 17:45 19.03.2014

Re: 1.

Џаба кречиш !


Ama vidim ali šta ću kad sam altruista

A znam da nema nikakve hasne ali eto pokušavam od govana da pravim pitu, jače je od mene.
freehand freehand 18:17 19.03.2014

Re: 1.

OVAKVU stoku

Kakav debil treva biti da (bilo koje) klince - a da niau u pitanju nasilni huligani - nazoveš stokom?
urbana_gerila urbana_gerila 19:19 19.03.2014

Re: 1.

krkar
Sto se tice Djilasa, evo gde su ga oni ispusili i sad si ti za takve glasao, za neandertalce koji ovakvu omladinu proizvode u naslednike:


Od svega što si napisao samo si za ovo u pravu - i to delimično. Nije ovakve doveo Đilas (mada ih on sad IMA ovakve a ne radi ništa da ih skine i dovede neke bolje). OVAKVU stoku doveo je i njome se okružio i oktroisao je za poželjnu upravo Boris Tadić, trećerazredni bezveznjak opštemrsomudskog smera i čovek koji do 55. nije ni stan sebi zaradio.

Kad budem u prilici da kaznim i budućeg Vučićevog ministra spoljnih poslova - napraviću to makar i iz sopstvenog xhepa platio, neću žaliti.



kakav je, tek, bezveznjak i mrsomud neko ko je, navodno, baštinio pola lokalnih i evropskih obrtnika, a živi u zgradi sa koje mu delovi fasade padaju na tomos, jer do 53. nije ni za, makar, montažnu garažu zaradio?

usput, najbolje abažavam one koji novčanik pomenu ili u pravedničkom virtuelnom besu, ili kada ga, jbg, zaborave ophrvani mukom svakodnevnom...

što se polemike oko novih skojevaca tiče, njih je generisao đinđić, samo se, kao i kod svega pokvarenog, vonj truleži vremenom oseća sve jače.
krkar krkar 19:48 19.03.2014

Re: 1.

živi u zgradi sa koje mu delovi fasade padaju


Dabogda se i ti sa istim vlastima i zakonima zajebavao!

Prvo smo se jebavali sa stanarima koji su 1944. šmajserom oslobodili stanove (i posle ih otkupili za po 1000 maraka) i koji ne razumeju da treba nešto da plate. Pa smo onda mi koji hoćemo da platimo skupili pare i sad se opština i zaštitari ratuju preko nas. U ovom i ovakvom Beogradu i to može!

Došla u utorak privatna penjaška firma sa nalogom opštine da OBIJE oštećene delove fasade ali ih je predsednik kućnog saveta oterao. Sad smo kao Krim, zaoštrili smo odnose i čekamo da se sukobljene strane dogovore o našoj sudbini... koju želimo da uzmemo u svoje ruke

tomos


Trotinet, nije tomos.
cikaron cikaron 20:10 16.03.2014

Зашто сам опет био бели листић

OK........готови избори...неко је изашао и гласао а неки смо и опробали своје уметничке таленте на листићима. Елем, по обичају био сам бели листић зато што ми се заиста нико не допада, што нисам хтео да гласам за Курту само зато да на власт не дође Мурта, зато што сматрам да мање зло не постоји, зато што нећу више да гласам ПРОТИВ, зато што сматрам да ће мени и мојој деци бити потпуно исто ко год да победи. Дакле то су моји разлози за спрдњу са изборима...
Него све ово пишем због бујице коментара (искуство нам то говори) који ће кукати на резултате, који ће се жалити на народ, који ће вређати оне који остваре добар резултат, који ће паковати кофере и напуштати Србију, који ће тврдити да боље и не заслужујемо....
Е па драга господо, Ви који ћете писати такве коментаре сте број 1 разлог због којих су бели листићи настали и због кога људи масовно не излазе на изборе...... Досадисте са вашим кукумавчењем и прилично честим увредама. раније сам гласао за тзв. "грађанску опцију" али са разним кукачима и додолама, успаљеним активистима и поборницима нека врсте "диктатуре демократије" не желим ништа да имам.


Хвала на стрпљењу и одвојенем драгоценом времену за читање овог писамцета написаног после пар пива.
П.С.
Свима желим срећу и мир......... и што мање нервозе и мржње.

П.П.С.
овај коментар сам написао на једном од форума и не односи се на блогере Б92
krkar krkar 20:11 16.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић


Najviše zato što ništa ne razumeš... džebga
cikaron cikaron 20:18 16.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar

Najviše zato što ništa ne razumeš... džebga


сасвим могуће.... али знаш ли шта је то што најмање разумем?
Никако не разумем да се све странке и политичари који се трте да дођу на власт и "донесу благостање држави" упорно гребу за државну лову? па ако нису у стању да сами себе финасирају како могу да среде финансије у целој држави.


Опрости али багра је увек багра без обзира који дрес носи. Ако је понуђено 10-15 лоших - ту нема избора.........


А коме се гласа нека гласа. Баш ме брига.
П.С.
Листић сам "украсио" само зато да бих повећао изласност и смањио шансе разних ситних боранија на граници цензуса да наставе са лапањем и уцењивањем, са паразитирањем на нашој грбачи.


П.С.
ДСС ће по обичају добацити до 7% али не видим шта је фашистичко у њиховом деловању? Такође не видим ни шта је фашистичко код ДВЕРИ (који неће прећи цензус). По мом мишљењу највећи екстреми су СРС и ЛДП...
Jukie Jukie 20:45 16.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

cikaron

Такође не видим ни шта је фашистичко код ДВЕРИ (који неће прећи цензус). ...

Imam neki Blic vodič za glasanje
... šta sve postoji

Pa u pasusu "Obrazovanje" Dveri kažu da će vratiti dostojanstvo prosvetnom radniku i ukinuti nepravedno ustanovljena razna roditeljska i dečja prava

Bar troje nastavnika, frendova na fejsbuku, je kliknulo lajk na njihov sajt zbog toga

Tako da već par nedelja sve i jedan sajt, strani, domaći na koji odem ima u hederu ili sa strane u antrfileu reklamu za Dveri

Doduše kada sam otišao na Weather umbrella da vidim vremensku prognozu, tamo su bile dve reklame za Dveri i jedna za Sašu Radulovića

(Da su bar stavili Glišića, on izgleda prijatno za oko, nego nekog neuglednog dverca)
nurudin nurudin 21:18 16.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Pa u pasusu "Obrazovanje" Dveri


Ništa debilnije, sem srpskih radikala, nisam video od Dveri.
cikaron cikaron 21:24 16.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

nurudin
Pa u pasusu "Obrazovanje" Dveri


Ništa debilnije, sem srpskih radikala, nisam video od Dveri.

ниси пратио ЛДП?
grmfrm grmfrm 21:27 16.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Ništa debilnije, sem srpskih radikala, nisam video od Dveri.


Steta sto na Srpskoj politickoj sceni nema pristojne nacionalno orijentisane stranke. Dveri i SRS su primer kako to ne treba da izgleda.


hajkula1 hajkula1 00:07 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

grmfrm
Ništa debilnije, sem srpskih radikala, nisam video od Dveri.


Steta sto na Srpskoj politickoj sceni nema pristojne nacionalno orijentisane stranke. Dveri i SRS su primer kako to ne treba da izgleda.





Definitivno. Dveri se kunu u ... i pravoslavlje a reklamiraju onog Petrovića (Miroljub, valjda) koji je ono najsuprotnije od pravoslavlja (uopšte od hrišćanstva). I oni bi da popravljaju obrazovanje, a nemaju osnovnu kulturu, osnovne informacije ni za ono u šta se kunu.

krkar krkar 11:49 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Steta sto na Srpskoj politickoj sceni nema pristojne nacionalno orijentisane stranke.


A šta bi to značila "pristojna nacionalno orijentisana stranka"?

Nekakva stranka u kojoj bi se u kolu pocupkivalo u odelu s kravatom a kod jedenja gibanice pazilo da mast ne curi niz bradu?
krkar krkar 11:50 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Dveri se kunu u ... i pravoslavlje a reklamiraju onog Petrovića


A oćel biti kakve odgovornosti (i ostavki/smena) i u Dverima ili su oni odgovorni samo Svetom Savi i Karađorđu?
cikaron cikaron 14:11 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Steta sto na Srpskoj politickoj sceni nema pristojne nacionalno orijentisane stranke.


A šta bi to značila "pristojna nacionalno orijentisana stranka"?

Nekakva stranka u kojoj bi se u kolu pocupkivalo u odelu s kravatom a kod jedenja gibanice pazilo da mast ne curi niz bradu?

чекај...па нисмо комунисти!
krkar krkar 14:15 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

чекај...па нисмо комунисти!


Objasni onda šta jeste (ako ste išta) i kako bi to trebalo da izgleda ta vaša "pristojna nacionalno orijentisana stranka".

Meni se pristojno i nacionalno međusobno isključuju.
laziiprevare laziiprevare 14:26 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

ниси пратио ЛДП ?

Da ne otežavam ionako tešku situaciju ...



"Govorilo se da sam odlazio u Šilerovu, da sam se kupao u bazenu i pio viski sa zemuncima, iako nikad nisam otišao dalje od garaže"


I krriminalci shvatili pre Latinke.

" Razgovaraću i sa onima koji nisu prešli cenzus"




"Vreme je za LDP, jer su svi drugi probali više puta i nisu uspeli, nemamo šta da izgubimo osim naših života".


Zakoračite samnom u životnu zrelost !


Novi olimpijski ciklus:

Ožeži nas Aco, vreme je !
hajkula1 hajkula1 15:15 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Dveri se kunu u ... i pravoslavlje a reklamiraju onog Petrovića


A oćel biti kakve odgovornosti (i ostavki/smena) i u Dverima



Pitaj ih




ili su oni odgovorni samo Svetom Savi i Karađorđu?



Med i melem su, med i melem kao što i sam znaš.
hajkula1 hajkula1 15:35 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Steta sto na Srpskoj politickoj sceni nema pristojne nacionalno orijentisane stranke.


A šta bi to značila "pristojna nacionalno orijentisana stranka"?

Nekakva stranka u kojoj bi se u kolu pocupkivalo u odelu s kravatom a kod jedenja gibanice pazilo da mast ne curi niz bradu?




Šta fali kolu, odelu s kravatom, masnoj gibanici
grmfrm grmfrm 16:03 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

A šta bi to značila "pristojna nacionalno orijentisana stranka"?

Nekakva stranka u kojoj bi se u kolu pocupkivalo u odelu s kravatom a kod jedenja gibanice pazilo da mast ne curi niz bradu?


Problem je sto kada kazes nacionalisticka ovde svi odmah pomisle fasisticka (kao sto jeste slucaj u Hrvatskoj malo malo pa latentni nacizam) tako da extreme ostavi po strani. Ajde recimo (cisto analogije radi iako su uvek finese u pitanju) da kazem da je LDP izrazito operisan od toga a SRS previse u tome pa dolazi do te gibanice (care).


Znaci neko ko pri donosenju odluka ce najpre da pomisli da li je to dobro za Srbe jer ovo je vecinski Srpska drzava i da im je to bitno.
LDP na primer izrazito nervira svakog iole normalnog coveka sa stavom ako je sa zapada ma do jaja je pa makar bio i kancer. I vice versa kod ovih drugih i Rusije (koja gleda samo svoj interes kao i zapad kada ce to neko da skapira). Znaci sami sebi smo osudjeni nema Ameri ili Rusi to su zaludne price.
DSS je u jednom bio ukacio nesto ok ali su brzo skrenuli terajuci mak na konac, ne mozes sa zapadnim silama tako.
Kazem pitanje je balansa izmedju svega da izvuces najbolje sto mozes za svoj narod.
krkar krkar 16:57 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Šta fali kolu, odelu s kravatom, masnoj gibanici


Samo prvo i treće može zajedno. Sve ostale kombinacije su smešne, žalosne...
krkar krkar 17:05 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Problem je sto kada kazes nacionalisticka ovde svi odmah pomisle fasisticka


Ma kakav bre fašizam!

Ta želja da se Srbija oružjem proširi do __________(grad, reka, pokrajina, regija - ime popuniti po želji/potrebi) a lokalni __________(narod - ime popuniti po želji/potrebi) proglase nepostojećim/izmišljenim/rasrbljenim (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora) i ukinu, __________ (jezik - ime popuniti po želji/potrebi) da se proglasi veštačkim/izmišljenim/nepostojećim (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora), __________ (vera - popuniti po želji/potrebi) da im se ukine te da se vrate u iskonsku veru svetosavsku, a višak dotičnih, komada __________ (slovima: __________) poklati/proterati/raseliti/razmeniti (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora) - to uopšte nije fašizam. Najobičniji zdrav patriotiski nacionalizam poželjne konzervativne provenijencije.
cikaron cikaron 20:30 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
чекај...па нисмо комунисти!


Objasni onda šta jeste (ako ste išta) i kako bi to trebalo da izgleda ta vaša "pristojna nacionalno orijentisana stranka".

Meni se pristojno i nacionalno međusobno isključuju.


пази......оно што код нас појединци називају национализмом у САД, немачкој, енглеској, русији називају искреним родољубљем.
Пристојно и национално иду под руку под руку. То је основа било које државе јер ако сам себе не поштујеш, на основу чега можеш очекивати да те неко други поштује.
Воли своје, пази своје, поштуј туђе.
Национална држава која уважава права и особености националних мањина


то је нека основа на којој би државотворна, десна странка морала да функционише.
cikaron cikaron 20:33 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Šta fali kolu, odelu s kravatom, masnoj gibanici


Samo prvo i treće može zajedno. Sve ostale kombinacije su smešne, žalosne...



Пази сад....
сети се ко је пекао вола на Палама.........са све краватом и гуслама.........


Filip2412 Filip2412 20:44 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

cikaron
Национална држава која уважава права и особености националних мањина
Daleko im lepa tolerancija i uvazavanje. Preferiram drzave u kojima nema nacionalnih manjina zato sam u Kanadi

cikaron
пази......оно што код нас појединци називају национализмом у САД, немачкој, енглеској, русији називају искреним родољубљем.
Severnoamericki kontinent izostavi, ne moze to da se poredi sa Europom/Rusijom i njihovom tisucljecnom kulturom sa kojom ide i sva ta opstepoznata "tolerancija". Ne bih bas da budem objekat takve tolerancije, posebno kada je u pitanju Rusija.
cikaron cikaron 21:16 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Filip2412
cikaron
Национална држава која уважава права и особености националних мањина
Daleko im lepa tolerancija i uvazavanje. Preferiram drzave u kojima nema nacionalnih manjina zato sam u Kanadi

cikaron
пази......оно што код нас појединци називају национализмом у САД, немачкој, енглеској, русији називају искреним родољубљем.
Severnoamericki kontinent izostavi, ne moze to da se poredi sa Europom/Rusijom i njihovom tisucljecnom kulturom sa kojom ide i sva ta opstepoznata "tolerancija". Ne bih bas da budem objekat takve tolerancije, posebno kada je u pitanju Rusija.

Неће бити.......... кажеш у канади си........
погледај своје јужне суседе.

inco inco 21:30 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

grmfrm
Znaci neko ko pri donosenju odluka ce najpre da pomisli da li je to dobro za Srbe jer ovo je vecinski Srpska drzava i da im je to bitno.


A da krenemo sa prvo sa malim stvarima - eto, recimo, da se branioci srpskih interesa u većinski srpskoj 'državi' prvo nauče prvopisu sprskog jezika? Većina tih samozvanih boraca za tzv. srpsku stvar je upadljivo nepismena. Valjda nam zato tako i ide...

Koncept nacionalne države, pa samim tim i borbe za istu, podrazumeva postojanje neke nacije koja je stožer takve države. Nacije u današnjem vremenu nikako ne mogu da se grade na temelju genetike (inače bi ispalo da je dominantni deo naroda na ovim prostorima koji sebe naziva Srbima/Slovenima zapravo turskog porekla) pa se zato koristi etničko poreklo kao osnova određivanja nacije. E sad, imaš pametnije nacije koje etničko poreklo koriste inkluzivno dodavanjem svog grupnog etniciteta na etnicitet stečen rođenjem (recimo Ameri - pa tako možeš da budeš Afro-Amerikanac, Srbo-Amerikanac, Liliput-Amerikanac... a posle par generacija ostaneš samo Amerikanac) i ove tupavije, mahom evropske, gde je etnicitet ekskluzivni pa svako malo imaš komšije koje se pokolju zato što im pod 'etničko poreklo' stoji različit niz slova. But I digress...

Vezivno tkivo etničkih grupa je kultura, a kulturu primarno definišu običaji i jezik - sve ostalo je nadogradnja na to. Nekada je i religija igrala jaku ulogu u određuvanju kulturnog obrasca ali 'fala bogu to više nije tako. E sad, da poentiram, ako ne znaš običaje i jezik (što u današnje doba podrazumeva i pismenost) ti možeš sebe zvati pripadnikom bilo koje nacije, odnosno etniciteta oko koga je ta nacija okupljena, al' te to čini folirantom u blažem slučaju, manipulantom u težem. DakleM, srpski nacionalista koji ne zna srpski jezik može da se zalaže za srpske interese taman koliko i bilo koji nacionalista van srpskog etničkog korpusa - odnosno, zalagaće se samo ako ima ličnog interesa u tome ili ako je izrazito glup, a najčešće oba. Otud i onoliki Obrezi, Zveri, Vaši...

To što je po meni nacionalizam pre svega palanački pogled na svet a nacionalna država težak atavizam, nije toliko ni bitno - nemam ja problem da uvažim argumente i nacionalista i smatram da je dobro i korisno to što različito gledamo na stanje stvari. Problem nastaje kad se za nacionaliste izdaju oni koji o tome pojma nemaju - oni koji su na toj poziciji zbog želje za pripadnošću kakvoj grupi, zbog navijanja, zbog... - jer kad se takvi ovlaste brzo se sklizne u razne izme. I naravno, prvenstveno osakate baš onu naciju čije interese šatro brane.

Dakle - prvo da se nauči srpski jezik i pravopis pa posle da se laprda o srpskoj naciji i srpskoj državi!
ivan.jordan_3 ivan.jordan_3 22:26 17.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Biti "nacionalno orijentisan" znači voleti svoju državu i svoj narod. Stavljati interese države i naroda ispred partijskih ili naravno ličnih. Samim tim trenutno u Srbiji (pogotovo u skupštini) nema nacionalističkih partija.
sevarlica sevarlica 02:37 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

OK........готови избори...неко је изашао и гласао а неки смо и опробали своје уметничке таленте на листићима.


I tako ste na svakih 10 "belih listića", dali 6 glasova SNS-u, 2 glsasa SPS-u, i po jedan glas na BoTA DS i DItler DS
AlexDunja AlexDunja 02:41 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић


I tako ste na svakih 10 "belih listića", dali 6 glasova SNS-u, 2 glsasa SPS-u, i po jedan glas na BoTA DS i DItler DS

to je ipak manje nego što ste im vi dali 1 na 1
sevarlica sevarlica 04:06 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

cikaron
krkar
чекај...па нисмо комунисти!


Objasni onda šta jeste (ako ste išta) i kako bi to trebalo da izgleda ta vaša "pristojna nacionalno orijentisana stranka".

Meni se pristojno i nacionalno međusobno isključuju.


пази......оно што код нас појединци називају национализмом у САД, немачкој, енглеској, русији називају искреним родољубљем.
Пристојно и национално иду под руку под руку. То је основа било које државе јер ако сам себе не поштујеш, на основу чега можеш очекивати да те неко други поштује.
Воли своје, пази своје, поштуј туђе.
Национална држава која уважава права и особености националних мањина


то је нека основа на којој би државотворна, десна странка морала да функционише.


Sve OK, samo kod takve države o kojoj pričaš, nacionalne manjine nisu pitanje jer ne postoje. Postoje građani tog i tog porekla. Onda bi Srbija imala od građana samo Srbe koji bi se delili na one : Mađarskog, Slovačkog, Hrvatskog, Albanskog, Bugarskog porekla itd.
E sad, tako nešto ne možeš da propišeš zakonom, tako nešto se uređuje kvalitetom države u kojoj se živi i slobodama u njoj.
Milim da je prošlo vreme (sa kraja XIX i početka XX veka), kada se veliki broj nacionalnih i verskih manjina izjašnjavao kao Srbi. Lepo zvuči ali od toga nema ništa.
sevarlica sevarlica 04:13 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Severnoamericki kontinent izostavi, ne moze to da se poredi sa Europom/Rusijom i njihovom tisucljecnom kulturom sa kojom ide i sva ta opstepoznata "tolerancija". Ne bih bas da budem objekat takve tolerancije, posebno kada je u pitanju Rusija.


?!?!
Evo ti info iz prve ruke, pošto živim i radim u RF.
"Nacionalne manjine" u RF ne da imaju prava već imaju republike u okviru RF. U republici u kojoj trenutno živim najveća prava imaju Jakuti. Sve religije imaju prava na deo verskog budžeta, itd. Rusi imaju drugačije shvatanje nacionalizma od nas. Imaju stav da su svi u Rusiji isti i naravno superiorniji od svih van Rusije.
sevarlica sevarlica 04:16 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

AlexDunja

I tako ste na svakih 10 "belih listića", dali 6 glasova SNS-u, 2 glsasa SPS-u, i po jedan glas na BoTA DS i DItler DS

to je ipak manje nego što ste im vi dali 1 na 1


Ko? Nisam ni glasao. Ne živim u Srbiji više pa nemam moralno pravo da glasam kako će da bude ljudima koji tamo žive.
Filip2412 Filip2412 04:46 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

sevarlica
"Nacionalne manjine" u RF ne da imaju prava već imaju republike u okviru RF.
Ako nisi beo i strejt svakako si bezbedniji bilo gde u zapadnoj evropi nego u Rusiji, tako kazu, ima mnogo da se nadje po internetu sto ide tome u prilog ali ajd, sad da verujem tebi da je sve to laz?
sevarlica sevarlica 04:57 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Ako nisi beo i strejt svakako si bezbedniji bilo gde u zapadnoj evropi nego u Rusiji, tako kazu, ima mnogo da se nadje po internetu sto ide tome u prilog ali ajd, sad da verujem tebi da je sve to laz?


Ok, onda ti živi na internetu.
Naravno da i ovde ima ispada, kao i svugde u svetu. Samo me uveri da u toj "zapadnoj evropi" baš niko, niko, niko ne maltretira gejeve i "ne bele" ljude! To bi bilo super da je tako, ali jednostavno nije.
AlexDunja AlexDunja 05:28 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Ko? Nisam ni glasao. Ne živim u Srbiji više pa nemam moralno pravo da glasam kako će da bude ljudima koji tamo žive.

izvini, nisam znala da si se preselio:)
krkar krkar 05:47 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

A da krenemo sa prvo sa malim stvarima - eto, recimo, da se branioci srpskih interesa u većinski srpskoj 'državi' prvo nauče prvopisu sprskog jezika? Većina tih samozvanih boraca za tzv. srpsku stvar je upadljivo nepismena. Valjda nam zato tako i ide...




A i za sve ostalo!
krkar krkar 05:49 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Stavljati interese države i naroda ispred partijskih ili naravno ličnih.


Za ovo treba biti duboko glup i bezličan.

Posebno ako ti te interese države i naroda drugi definišu a tebi ih samo serviraju (može i zguza).

Ma može i rektalno, kad jednom popušiš ideju svejedno je kako ćeš primati neophodnu dozu gluposti
krkar krkar 05:51 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

I tako ste na svakih 10 "belih listića", dali 6 glasova SNS-u, 2 glsasa SPS-u, i po jedan glas na BoTA DS i DItler DS


Ti još nisi naučio da je matematika nemoćna protiv Prave i Čiste Vere - bez obzira radilo se o veri u Boga ili Kurčićizam!

Ako ne veruješ - pogledaj šta ti je odgovorila Dunja
krkar krkar 06:03 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

"Nacionalne manjine" u RF ne da imaju prava već imaju republike u okviru RF.


Lep primer ruske demokratije i humanizma gde imaš sva prava kao kolektivitet. Probaj, majčin sine, da tražiš neka prava kao individua!

Rusija - uređena i organizovana država stada, krda, jata, čopora i roja. Neka, hvala.
grmfrm grmfrm 07:55 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Ma kakav bre fašizam!

Ta želja da se Srbija oružjem proširi do __________(grad, reka, pokrajina, regija - ime popuniti po želji/potrebi) a lokalni __________(narod - ime popuniti po želji/potrebi) proglase nepostojećim/izmišljenim/rasrbljenim (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora) i ukinu, __________ (jezik - ime popuniti po želji/potrebi) da se proglasi veštačkim/izmišljenim/nepostojećim (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora), __________ (vera - popuniti po želji/potrebi) da im se ukine te da se vrate u iskonsku veru svetosavsku, a višak dotičnih, komada __________ (slovima: __________) poklati/proterati/raseliti/razmeniti (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora) - to uopšte nije fašizam. Najobičniji zdrav patriotiski nacionalizam poželjne konzervativne provenijencije.


Znas taj listic je pre jedno 60-ak godina popunjavao neko cije prezime pocinje na P i sproveo to o cemu pricas fakticki u delo.
I izvini sto te podescam na nesto sto bi trebalo da ti je poznato.
krkar krkar 11:27 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Znas taj listic je pre jedno 60-ak godina popunjavao neko cije prezime pocinje na P i sproveo to o cemu pricas fakticki u delo.


Pašić?

To je bilo pre malo više od 60 godina, ima celih 90.
grmfrm grmfrm 12:48 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Pašić?

To je bilo pre malo više od 60 godina, ima celih 90.


AH
hajkula1 hajkula1 13:48 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Šta fali kolu, odelu s kravatom, masnoj gibanici


Samo prvo i treće može zajedno. Sve ostale kombinacije su smešne, žalosne...








hajkula1 hajkula1 18:43 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

grmfrm
Ma kakav bre fašizam!

Ta želja da se Srbija oružjem proširi do __________(grad, reka, pokrajina, regija - ime popuniti po želji/potrebi) a lokalni __________(narod - ime popuniti po želji/potrebi) proglase nepostojećim/izmišljenim/rasrbljenim (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora) i ukinu, __________ (jezik - ime popuniti po želji/potrebi) da se proglasi veštačkim/izmišljenim/nepostojećim (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora), __________ (vera - popuniti po želji/potrebi) da im se ukine te da se vrate u iskonsku veru svetosavsku, a višak dotičnih, komada __________ (slovima: __________) poklati/proterati/raseliti/razmeniti (zaokružiti po potrebi, može više od 1 odgovora) - to uopšte nije fašizam. Najobičniji zdrav patriotiski nacionalizam poželjne konzervativne provenijencije.


Znas taj listic je pre jedno 60-ak godina popunjavao neko cije prezime pocinje na P i sproveo to o cemu pricas fakticki u delo.
I izvini sto te podescam na nesto sto bi trebalo da ti je poznato.



Našao si s kime da pokušavaš da razgovaraš.
Ebi ga, to je samo krkar.
Kvalifikovan je za vino i neke ekstremne sportove.
Ostalo vreme koristi da podhebava, pljucka i slično.
tyson tyson 21:05 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Dakle - prvo da se nauči srpski jezik i pravopis pa posle da se laprda o srpskoj naciji i srpskoj državi!

Što se mene tiče možeš odmah da se popneš na štit.


freehand freehand 21:16 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Inco
A da krenemo sa prvo sa malim stvarima - eto, recimo, da se branioci srpskih interesa u većinski srpskoj 'državi' prvo nauče prvopisu sprskog jezika?

Sreća te im protivnici prvopisom vladaju bez greške.
Ti bi, na primer, za ovu rečenicu dobio tanku dvojku, za pravopis i gramatiku.
Kakva ekspertska ekipa...
krkar krkar 22:07 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Ostalo vreme koristi da podhebava, pljucka i slično.


A vi ostali ovde pišete traktate o bitku i biću?

Ti se na blogu baviš limesima?

Doduše, možda i misliš da si tu iz nekog jako važnog razloga.
charlie charlie 22:52 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Ostalo vreme koristi da podhebava, pljucka i slično.


A vi ostali ovde pišete traktate o bitku i biću?

Ti se na blogu baviš limesima?

Doduše, možda i misliš da si tu iz nekog jako važnog razloga.

У праву си !
Вероватно се баве лимесима битка и бића.
grmfrm grmfrm 23:07 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

A vi ostali ovde pišete traktate o bitku i biću?

Ti se na blogu baviš limesima?

Doduše, možda i misliš da si tu iz nekog jako važnog razloga.


Jok mani to nego kazu expert za vino.

Jesi pisao blog o tome ili da zamolimo lepo za jedan?
inco inco 23:12 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

freehand
Sreća te im protivnici prvopisom vladaju bez greške.


Bravo, otkrio si da su štumparske griške noizbažne. Tri Bambija!



Jedina razlika je u tome što meni puca podno pupka za naciju, nacionalnu državu i slične trice i kučine pa mogu sebi da dozvolim gaženje osnovnog vezivnog tkiva narečene nacije, makar i ne namerno. Šta je izgovor ovima koji iz usta nepuštaju Srpsko, u drastičnim slučajevima SrBsko? Kako će mo to da objasnimo? Jer trebamo da i njihovu flagrantnu nepismenost pripišemo sluchajnom gutanju slova? Mogli bi ,samo da nije bash tolko upadljiva i da često ne zahteva dodatnog napora da se pokaže u svojoj ogoljenoj formi.
freehand freehand 23:26 18.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Bravo, otkrio si da su štumparske griške noizbažne. Tri Bambija!

Ma neće biti da je samo lapsus calami - a pazi kad postoji i prokleta razlika između greške u kucanju i štamparske greške...
Nego je problem i u tome što se praviš pametan drugima soleći pamet pa se onda tako ubljuzgaš i umuljaš i baš si smešan kad se tako sad kurobecaš - kao nije ti ništa. Ali si i simpičantan.
Nego kreni sa prvo sa malim stvarima i obavezno nastavi da stavljaš povlaku umesto dve tačke.
To baš deluje ubedljivo kad držiš predavanja o pravopisu.
krkar krkar 00:38 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Jok mani to nego kazu expert za vino.

Jesi pisao blog o tome ili da zamolimo lepo za jedan?


Neće biti bloga o vinu jer je ove godine sajam bio go kurac!

Biće o rakiji - kad stignem. Na ovogodišnjem sajmu posvetio sam se rakiji i nisam se prevario!
hajkula1 hajkula1 01:07 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Problem nastaje kad se za nacionaliste izdaju oni koji o tome pojma nemaju -

I naravno, prvenstveno osakate baš onu naciju čije interese šatro brane.



To i ja tvrdim.
hajkula1 hajkula1 01:17 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

krkar
Jok mani to nego kazu expert za vino.

Jesi pisao blog o tome ili da zamolimo lepo za jedan?


Neće biti bloga o vinu jer je ove godine sajam bio go kurac!

Biće o rakiji - kad stignem. Na ovogodišnjem sajmu posvetio sam se rakiji i nisam se prevario!



Išla sam na teren i dobila domaću od jabuke. Fina. Mada ni blizu dunjevače koju nam je poslužila blogokoleginica na Krivom Stojku Volim orahovaču i višnjevaču kada nisu preslatki (to su valjda likeri). Sve isključivo domaće. Na žalost, prođu meseci da ne probam ni kap.
tyson tyson 07:06 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Išla sam na teren i dobila domaću od jabuke. Fina. Mada ni blizu dunjevače koju nam je poslužila blogokoleginica na Krivom Stojku Volim orahovaču i višnjevaču kada nisu preslatki (to su valjda likeri). Sve isključivo domaće. Na žalost, prođu meseci da ne probam ni kap.

Obrati pažnju, biće blog o rakiji.

Dakle, za one sa jevtinijim ulaznicama, ovo nije blog o rakiji. Ni o kučićima.

Bar se tako meni u početku činilo.


grmfrm grmfrm 07:33 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Išla sam na teren i dobila domaću od jabuke. Fina. Mada ni blizu dunjevače koju nam je poslužila blogokoleginica na Krivom Stojku Volim orahovaču i višnjevaču kada nisu preslatki (to su valjda likeri). Sve isključivo domaće. Na žalost, prođu meseci da ne probam ni kap.


Ja priznajem nisam expert ali meni je omiljena viljamovka iz Porecja Vucja.
Flasa je oko 1200 din mada nisam odavno kupovao pa je mozda cena korigovana u medjuvremenu.

Narafno jedva cekam krkarov blog da prosirim vidike.
krkar krkar 17:47 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

kad se za nacionaliste izdaju oni koji o tome pojma nemaju


A to ima neka škola ili ubrzani kurs za nacionaliste?

Kod Miće Megatrenda? Ili još važe oni kursevi iz Akademije, Patrijaršije i Francuske 7?


zilikaka zilikaka 18:04 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Narafno jedva cekam krkarov blog da prosirim vidike



E, BAŠ češ ih proširiti!

Čućeš detaljno koja musenjemu rakija baš najsvidela, a koja malo manje, al moš da prođe.
Štos tehnologije tiče, čovek ima dva gledanja. (Mada za drugo ne smem da tvrdim).

Aman bre Krkare, ako ovo nije skrivena kamera, šapni mi u čemu je tajna tvog uspeha?


krkar krkar 18:08 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Aman bre Krkare, ako ovo nije skrivena kamera, šapni mi u čemu je tajna tvog uspeha?


Aloo, neće bude blog o PEČENJU rakije, to prepuštam vama šljakerima.

Ovo će da bude o uživanju, ćis hedonizam


PS A baš sam nameravao da hvalim onu tvoju lozu od muskat hamburga u tom blogu ne bih li te umilio za još jednu flašu
zilikaka zilikaka 18:52 19.03.2014

Re: Зашто сам опет био бели листић

Aloo, neće bude blog o PEČENJU rakije, to prepuštam vama šljakerima.

Ovo će da bude o uživanju, ćis hedonizam


PS A baš sam nameravao da hvalim onu tvoju lozu od muskat hamburga u tom blogu ne bih li te umilio za još jednu flašu


Aaaa!

To ko dalji rođak iz Beograda, koji ti redovno šalje razglednice sa putovanja i čestitku za svaku novu godinu, onu veeliku sa šljokicama, pa kad jednom uleto svrati u posetu, red je da ga ispratiš s gepekom punim šunke, slanine i dunsta, jer, božemoj, on je siroma željan toga?!

Znaš kako, ja jesam paorske krvi, al dooobro preteže ona šajkaška i militarska strana, a kod takvih slabije prolaze vandrokaši.

A ti kad ožedniš, lepo spakuješ ujesen pintle, pa ako ne omane godina, privatiš se s nama posla.

Em će svašta da naučiš, em da se lepo zabaviš, a i velik si dečak, znaš da nema besplatnog ručka.


charlie charlie 20:13 16.03.2014

Гласао сам стандардно ...

... за великог државника Коштуницу !
На нашу жалост, нема се за што друго гласати.
Можда се за пар година и развије нека политичка алтернатива, но, за сада - мрка капа !
krkar krkar 20:14 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

... за великог државника Коштуницу !


7-8% glasova

Taman odgovara procentu sadašnje teritorije koji bi od Srbije pod Koštunicom preostao.

Ti si iz Lazarevca?
cikaron cikaron 20:21 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

krkar
... за великог државника Коштуницу !


7-8% glasova

Taman odgovara procentu sadašnje teritorije koji bi od Srbije pod Koštunicom preostao.

Ti si iz Lazarevca?

Кркар,
Чему та количина једа и мржње код тебе?
charlie charlie 20:30 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

krkar
... за великог државника Коштуницу !


7-8% glasova

Taman odgovara procentu sadašnje teritorije koji bi od Srbije pod Koštunicom preostao.

Ti si iz Lazarevca?

Да !
Имам багер !
krkar krkar 20:33 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

Чему та количина једа и мржње код тебе?


Imaš li diplomu psihologa, sa pravog univerziteta?
cikaron cikaron 20:44 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

krkar
Чему та количина једа и мржње код тебе?


Imaš li diplomu psihologa, sa pravog univerziteta?

....imam nekaku diplomicu........... Jednostavno, zao mi je sto si nervozan i besan.
Bez zezanja........
Evo, zelim da tvoji puleni ostvare odlican rezultat (ako nisu LDP ili SRS) pa da se lepo zezamo bez teskih reci i kvalifikacija.


Pruzam ti mali prst!
krkar krkar 20:51 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

Pruzam ti mali prst!



cikaron cikaron 20:55 16.03.2014

Re: Гласао сам стандардно ...

krkar
Pruzam ti mali prst!





Ето видиш како је то лепо....
Декларисани десничар који бира бели листић (јер праву десницу у србији нико не заступа...шта рећи волим Коштуницу али појединци из ДСС ме страшно иритирају) и Кркар(јбг. не знам која је твоја политичка оријентација) размењују цвеће и осмехе!!!
Неке ствари се не могу купити, за све остало ту је мастер кард!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana