Društvo| Gost autor| Ljudska prava| Politika

Spisak 30 najvećih srbomrzaca i izdajnika

Nebojsa Krstic RSS / 28.03.2014. u 14:01

Prenosim ovaj tekst sa sajta organizacije "Naši", bez dozvole autora.

 

 

СПИСАК 30 НАЈВЕЋИХ СРБОМРЗАЦА И ИЗДАЈНИКА МЕЂУ

 ЈАВНИМ ЛИЧНОСТИМА

 

 

Српски народни покрет НАШИ обавештава јавност да је објавио списак 30 највећих србомрзаца и издајника међу јавним личностима.

 

Циљ објављивања овог списка јесте указивање јавности на све оне који у друштвено-културном простору Србије некажњено шире говор мржње према српском народу и чине тешка кривична дела дискриминације и ширења верске, националне и етничке мржње и нетрпељивости, а никада до сада нису изведени пред лице правде.

 

Највећи број међу њима је директно финансиран од стране САД-а и других западних држава кроз различите фондације и обавештајно-невладине структуре, али су често њихови отворено антисрпски пројекти финансирани и од саме државе.

СНП НАШИ на овај начин жели да им поручи да никако не могу преварити српски народ без обзира што уживају заштиту свих проевропских режима у последњих деценију и по, те да их раскринка као интелектуални отпад и квази-културне делатнике који су заједно са остатком политичког муља испливали на површину у послератној Србији.

СПИСАК 30 НАЈВЕЋИХ СРБОМРЗАЦА И ИЗДАЈНИКА МЕЂУ ЈАВНИМ ЛИЧНОСТИМА

Мирјана Карановић – некада позната глумица, а сада промотер антисрпских филмова, квази-културе и геј идеологије. Снимила филм о силованој муслиманки и узела учешћа у том пројекту који као и низ других сличних пројеката за циљ има да у јавности створи утисак о Србима као дивљацима и геноцидном народу. Ова глумица је активна као геј лобиста и бесрамни је носилац титуле „геј икона“. Један од симбола послератне квази-културе у Србији.

Никола Ђуричко – глумац који је зарад мало славе жртвовао своју каријеру у филму Анђелине Џоли „Земља крви и меда“ у којем се почетак рата у Босни и Херцеговини бесрамно фалсификује приказујући Србе као терористе и заташкава чињеница да је рат отпочео пуцњавом на младенце испред Српске православне Цркве. У филму су Срби представљени као ратни злочинци који силују муслиманке, што је још једна у низу неистина коју су формирали западни медији како би Срби били осуђени као геноцидан народ. Овом уметнику посвећеном „развоју уметничких духовних вредности“, овакав бесрамни неморал није сметао. Генерала Ратка Младића при томе назива „ружним убицом“, а сви који не подржавају геј параду за Ђуричка су „фашисти“. Један од симбола послератне квази-културе у Србији.

Горан Марковић – режисер који кроз своје филмове увек представља Србе као ратне злочинце и српски народ као геноцидан. Један од прозападних примитаваца, јефтини фалсификатор историјских чињеница и утемељивач послератне квази-културе домаћих простора.

Светислав Басара – књижевник, алкохоличар и пљувач свега што има у префиксу „српски“, велики обожавалац Александра Вучића од када су изашли на насловној страни Новог Магазина како се рукују уз заједничку поруку „Промена свести Срба биће најтежи посао“, чиме је Александру Вучићу и званично дао подршку и идентитет „европејца“. Један од симбола послератног квази-интелекта у Србији.

Јелена Карлеуша – симбол квази-културе данашње Србије. Имала је више иступа у јавности где је давала подршку геј паради, а хомосексуалци су јој били и гости на концерту. Често пљује по СПЦ, српској култури и српском народу. Велики фан ЛДП-а и Демократске странке. Користи медијски простор за промоцију антихришћанских идеологија, квази-политичких ставова и шири говор мржње према српској националној идеји. Једна од најомраженијих јавних личности у српском народу.

Биљана Србљановић – у народу позната као драмска списатељица и кокаински зависник. Од окорелог националисте постала је заштитник „грађанске Србије“, промотер америчке НАТО демократије и поборник паланачких погледа на „западни свет“, борац за права ЛГБТ популације. Залаже се за сорошевски тип отвореног друштва, мењање друштвене свести код Срба и кроз јавне наступе често се на највулгарнији начин односи према српском народу, цркви, српским великанима, итд. Реализовала позоришни пројекат о Гаврилу Принципу који је финансиран од стране аустријских фондација са све премијером у Бечу, а који за циљ има да замагли једноставну истину о Францу Фердинанду као окорелом диктатору и окупатору српског народа. Један од симбола послератног квази-интелекта и примитивизма у Србији.

Миша Бркић – велики поклоник Џорџа Сороша са којим се састајао у више наврата, дописник Гласа Америка, а у каријери био уредник више дневних листова и магазина. Увек непријатељски окренут према патриотским покретима и странкама, и уопште националној идеји, док здушно подржава ЕУ, НАТО и ММФ. Познат као русофоб и еврофанатик, а у јавности се говорило и да је припадник одређених масонских ложа. Један од симбола квази-интелектуалне елите послератне Србије.

Јован Бајфорд – социјални психолог чија је ужа специјалност блаћење лика и дела Светог Владике Николаја Велимировића, којег оптужује за антисемитизам и антиевропејство.  Кроз текстове често говори о опасности српског национализма и његове везе са СПЦ. Симбол квази-интелекта и паланачке свести у односу на „западни свет“.

Горчин Стојановић – интелектуалац (провинцијалац) из круга двојке чувен по млаћењу празне сламе и по реченици „да се више грози провинције него лошег живота“, а провинција за Горчина представља све што има „мирис тамјана“, парохијални начин мишљења… Очаран и опијен западом са видним комплексом „америчке жваке“ и „киндер јајета“. Један од симбола послератне квази-културе у Србији и говора мржње према српској нацији и српском национализму.

Жарко Кораћ – осведочени србомрзац који годинама оптужује српски народ за измишљене геноциде широм СФРЈ, док је изјавио „да Србија не треба да се бави злочинима НДХ, јер Хрватска није њена наследница“. Овај политички шарлатан је у јавности такође познат и као геј лобиста и заговорник одржавања геј парада.

Латинка Перовић -  идеолог и заштитник квази-елите која себе представља „модерном, грађанском и европском Србијом“. Умишљени борац против непостојећих категорија попут „великосрбијанског национализма“ и „антиевропске идеологије“.  Као главног кривца за ратове 90-их оптужује државу Србију, САНУ, СПЦ и српске интелектуалце. Велики заговорник независног Косова. Интелектуални отпад послератне Србије.

Борка Павићевић – једна од активисткиња и србомрзаца на платној листи Џорџа Сороша и разних фондација, испостава страних обавештајних служби. Велики борац против „српског национализма и СПЦ“, а као шиптарски лобиста у Београду је организовала изложбу слика шиптарског терористе Адема Јашарија. Као подршку организаторима Геј параде организовала срамну изложбу фотографија на којој су Господ Исус Христос и православни светитељи приказани као хомосексуалци. Као вишеструки плаћеник страних структура у Србији, ужива заштиту свих проевропских режима и никада није изведена пред лице правде. Једна од најомраженијих особа у српском народу.

Бранко Радун – самозвани политички аналитичар, који када није успео да се пробије у националним  интелектуалним круговима, а одмах по настанку СНС најпре преко свог сајта „ВИДОВДАН“ постаје њихов лобиста,  а затим и у својим јавним наступима подржава Александра Вучића и политичку корупцију „бриселског споразума“. Режимски кловн.

Драгомир Анђелковић – колега Бранка Радуна, квази- аналитичар који је увек ту да обавља прљаве послове (политичке анализе) у корист Александра Вучића и СНС-а. Спада у слој најопаснијих марионета који патриотизам своде на „салонски национализам“ и тако омогућавају антисрпским идеологијама кредибилитет. Миљеник свих проевропских режима.

Петар Луковић – некада пит бул другосрбијанског новинарства који је гризао све без икаквог пардона, а сада сијамска маца Александра Вучића која на свом интернет порталу Е-новине пише хвалоспеве свом вољеном лидеру. Несметано шири најгрубљи и најотворенији говор мржње према Србима, православљу и српској култури, док као симбол антисрпског квази-културног естаблишмента ужива заштиту свих проевропских режима и никад није позван на кривичну одговорност због ширења говора мржње и распиривања верске, националне и етничке нетрпељивости и мржње.

Владимир Арсенијевић – књижевник који је стекао славу деведесетих пљувањем по режиму Слободана Милошевића, а и свему што је српско, паралелно фанатично величајући „запад“. Чувена изјава „Србија је данас тужна, заостала, десничарска, паланачка државица, ксенофобична, неповерљива, дозлабога конзервативна, скучене, таблоидске свести, дезоријентисана изнад свега понекад се чини да из овог ковитлаца.заиста нема правог излаза.“ Један од квази-интелектуалаца са израженим комплексом ниже вредности у односу на „запад“.

Веран Матић – симбол екстремног антисрпског новинарства, велеиздајничке политике и ширења говора мржње према Србима. Дуги низ година врши тешка кривична дела и антисрпску медијску кампању преко националне фреквенције коју има Б92. Заштићени медвед свих европских режима. Преко своје телевизије водио је и води кампање за независност Косова, Србе представља као геноцидан народ који је крив за злочине широм бивше СФРЈ, водећи геј лобиста, један од миљеника америчке амбасаде, вишеструки страни плаћеник. Путем Б92 је извршио низ кривичних дела ширења говора мржње и распиривања верске, националне и етничке нетрпељивости и мржње, али никад није позван на одговорност. Вулгарност говора мржње према српској култури, српском идентитету и историји је достигао врхунац пљувањем лика и дела, сада блаженопочившег, патријарха Павла.

Наташа Кандић -  симбол за послератну велеиздајничку клику у Србији. Страни агент, дугогодишњи сарадник Џорџа Сороша, западних фондација и америчке администрације од којих добија новац за лажна прикупљања и објављивања материјала о ратним злочинима на простору бивше СФРЈ које су наводно починили Срби. Током рата на Космету 1999. године, одлазила је и доносила фалсификоване доказе који су касније коришћени на суђењима оптуженим Србима за ратне злочине на просторима Косова и Метохије. Наташа Кандић је била почасни гост на седници скупштине лажне државе Косово када је проглашена независност од Србије. Постоји цео низ тешких кривичних дела која је починила, али никад није изведена пред лице правде. Једна од најомраженијих особа у српском народу.

Иван Вејвода – најплаћенији амерички агент који финансира и координира пројекте изградње и јачања независног Косова и први човек за спровођење програма Балкан Траст фор Демокраси који је у власништву Сједињених Америчких Држава управљан под буџетом америчке државне агенције УСАИД. Редовно предаје рапорт америчким конгресменима и то истиче у својим биографијама. Од петооктобарског ЦИА преврата 2000. године наставља сарадњу са америчким обавештајним и политичким круговима све до данашњег дана.

Срђа Поповић – страни агент, некадашњи саветник покојног Зорана Ђинђића и један од вођа организације ОТПОР коју је основала ЦИА ради рушења режима Слободана Милошевића. Већ у првим годинама после успешне реализације ЦИА пројекта 5. октобра 2000. године бива ангажован од Стејт департмента и учествује у државним превратима у другим земљама, а од 2004. године оснива организацију КАНВАС која је наставља да ради за америчке обавештајне службе и преко које се организују насилне револуције у свим земљама које се не слажу са политиком САД. Поповић је један од најуспешнијих индоктринираних агената америчких обавештајних служби, а награђен је од стране светских моћника и целим острвом на Малдивима које му је предато у власништво. Вишеструки плаћеник страних обавештајних служби и западних фондација.

Теофил Панчић – заговорник квази-политичких теорија и промотер паланачких перцепција „западног света“. Један од најистакнутијих међу београдским политички ангажованим новинарима који сваку националну идеју проглашавају фашистичком, док прави неофашизам оличен у НАТО алијанси промовишу као демократске модерне обрасце цивилизованог понашања.

Соња Бисерко  – Србију представља као „бастион мрака“, а Србе као „патолошке убице и злочинце“. Поносна је власница хрватског пасоша и за потребе Хрватске амбасаде прикупља податке како би Срби били оптужени за ратне злочине. Велики заговорник „независног Косова“ и сарадник невладиних организација иза којих стоје шиптарски нарко картели. Добијала новац од Џорџа Сороша са којим се више пута и састајала. За време бомбародвања Србије од стране НАТО пакта позивала на убијање цивила. Једна од најомраженијих особа у српском народу.

Миљенко Дерета – један у низу страних агената и поборника паланачке идеологије комплекса ниже вредности према „западном свету“. Плаћеник низа страних невладиних организација, аустријских фондација и Џорџа Сороша са којим се и лично састајао.  Лобиста политике признавања независног Косова и поборник велеиздајничких марионетских квази-политичких ставова. Чувен по изјави „да је већина Срба ксенофобично“. Спада у круг невладиних активиста који подржавају „геј параду“. У јавности се често истиче као русофобни политичар и здушно подржава ЕУ и НАТО, као и неонацистичке теорије неолиберализма.

Јелена Милић – директор центра за евроатлантске студије, позната као НАТО лобиста који подржава бомбардовање Србије 1999. године под оправдањем да је „на други начин било немогуће спречити злодела која је чинио Милошевићев режим од 1998. до 1999. на Косову“. Позната и као геј лобиста и плаћеник евроатлантских, западних и америчких фондација. Каријеристички интелектуални отпад послератне Србије.

Мирко Ђорђевић – самозвани верски аналитичар који је познат по нападима на СПЦ. Тотални лаик и непознавалац православне теологије и хришћанства уопште који произвољно тумачи Црквене Каноне, по обичају како је тумачио статут Савеза Комуниста. Монахе на Светој Гори и Светог владику Николаја Велимироваића је називао нацистима и антисемитима. Подржава одржавање геј парада и ЛГБТ популацију, као и улазак Србије у ЕУ. Један од симбола послератног квази-интелекта.

Србијанка Турлајић – професорка , борац за „људска права“ и пут Србије ка Европи. Била активни члан организације ОТПОР коју је основала и финансирала ЦИА. Залаже се за амерички концепт „грађанских права“ који подразумева геј параде, рушење институције породице и уништење патријархалног друштва. Један од истканутих београдских промотера паланачке перцепције „западног света“. У интервјуу за дневни лист БЛИЦ рекла да „подржава оно што је Вучић урадио са Косовом“, мислећи на потписивање противуставног Бриселског споразума.

Милован Дрецун – војни новинар и политички аналитичар и коментатор, бранитељ Косова и Метохије, писац више књига које су величале херојство српске војске на КиМ током рата 1999. године. Сада издајник и политичка фукара која се зарад бољег живота учланила у СНС,  један од учесника издаје КиМ и потпсивања Бриселског споразума. Један од симбола велеиздајничке клике окупљене око Српске напредне странке.

Ненад Љ. Стефановић – симбол проевропског новинарског ругла који је врхунац достигао у току предизборне кампање за парламентарне изборе 2014. године у којој је кршећи закон и са циљем улагивања проевропском режиму брутално блокирао све патриотске странке и спречио гостовање представника странака које су у јавности профилисане као патриотске у емисијама РТС-а, иако је имао законску обавезу да омогући свима исти третман. Човек који је јавни сервис Србије претворио у порно канал владајућих партија, а уређивање изборног програма предао у руке америчких обавештајно-невладиних структура.

Светлана Лукић – један од симбола екстремистичког србомрзачког говора мржње. Пљувач свега што је српско и поборник америчких НАТО вредности и геј идеологија, поклоник Реганове нарко-демократије и промотер примитивизма оличеног у комплексу ниже вредности према „свету запада“. Путем сајта Пешчаник већ дуги низ година некажњено шири говор мржње према српском народу. Вишеструки плаћеник западних фондација и обавештајно-невладиних структура.

Небојша Крстић – симбол послератног квази-интелекта у Србији. Некадашњи члан поп бенда „Идоли“ који је постао „играч“ на маркетиншком тржишту Србије по принципу трговине политичким утицајем одмах по доласку његовог пријатеља Бориса Тадића на власт којем је био и лични саветник. Ситни каријериста, умишљени интелектуалац и отворени заговорник независног Косова, а до које мере иде политичко шарлатанство дотичног показује чињеница што је својевремено предлагао српској фудбалској репрезентацији да играју утакмицу са репрезентацијом Косова. Један од симбола велеиздајничког режима Бориса Тадића и велеиздајничке плаћеничке клике окупљене око некадашње Демократске странке за коју је доказано – на основу извештаја, изјава и саопштења Стејт департмента, фондације НЕД, организација ИРИ и НДИ, обавештајних служби ЦИА и ФБИ, као и Викиликс депеша – да је та странка плаћенички политички сервис Стејт департмента у Србији.

Информативна служба СНП НАШИ

 



Komentari (163)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

alselone alselone 14:04 28.03.2014

De si novi Krle

Nema te da se javis, mi (vidis, nabacujem ti na volej tvoj omiljeni odgovor) se vec zabrinuli gde si ti. A ti se motas po sajtu Nasi.

Je l' ti dosadno?
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 14:19 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Nema te da se javis, mi (vidis, nabacujem ti na volej tvoj omiljeni odgovor) se vec zabrinuli gde si ti. A ti se motas po sajtu Nasi.

Je l' ti dosadno?

Pa onako. Kako si ti?
alselone alselone 14:28 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Kako si ti?


Uzivam.
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 14:34 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Uzivam.

Izvini, odakle ti ideja da sam Novi Krle?
alselone alselone 14:37 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Izvini, odakle ti ideja da sam Novi Krle?


'Nako, lupio pa reko mozda i pogodim.
cikaron cikaron 14:39 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Nebojsa Krstic
Nema te da se javis, mi (vidis, nabacujem ti na volej tvoj omiljeni odgovor) se vec zabrinuli gde si ti. A ti se motas po sajtu Nasi.

Je l' ti dosadno?

Pa onako. Kako si ti?

ДС или НДС?
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 14:47 28.03.2014

Re: De si novi Krle

'Nako, lupio pa reko mozda i pogodim.

Nijesi pogodio.
alselone alselone 14:58 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Nijesi pogodio.


Opa, karakter! Tako retka pojava danas.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:05 28.03.2014

Re: De si novi Krle

alselone


Uzivam.



kako uživaš, Alse, meni Novi Sad izgleda kudikamo čistije od istočnog Amana (istočni Aman, sirotinja živi, smeća kao po Novom Sadu). i Radosno Detinjstvo je na ivici bankrota. a DS se prepucava po skupštini i medijima, dok Vučević zvuči kao DS dok je bio na vlasti.

gos'n Nebojša, izete marginalne slučajeve, može li DS malo nemarginalnom Srbijom da se bavi? kada bismo svi obraćali pažnju šta svaki fašista o nama govori ili misli, bili bismo, hm, sedokosi uveliko. da li DS ima neki plan (osim Borkove prepucavačine i bledila u medijima)? ne mogu da shvatim da možeš tako nehajno da izjaviš da ti je dosadno u životu.
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 15:14 28.03.2014

Re: De si novi Krle

gos'n Nebojša, izete marginalne slučajeve, može li DS malo nemarginalnom Srbijom da se bavi? kada bismo svi obraćali pažnju šta svaki fašista o nama govori ili misli, bili bismo, hm, sedokosi uveliko. da li DS ima neki plan (osim Borkove prepucavačine i bledila u medijima)? ne mogu da shvatim da možeš tako nehajno da izjaviš da ti je dosadno u životu.

Pa sad, prije svega, nijesam ja izjavio da mi je dosadno nego mi Alselone imputira.

Što se DS tiče, meni ovako sa strane izgleda da oni nisu u stanju da rade ništa drugo osim da se češaju tamo gde ih ne svrbi, ali moguće je da grešim, trebalo bi to pitati rukovodioce.
cikaron cikaron 15:15 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Nebojsa Krstic
gos'n Nebojša, izete marginalne slučajeve, može li DS malo nemarginalnom Srbijom da se bavi? kada bismo svi obraćali pažnju šta svaki fašista o nama govori ili misli, bili bismo, hm, sedokosi uveliko. da li DS ima neki plan (osim Borkove prepucavačine i bledila u medijima)? ne mogu da shvatim da možeš tako nehajno da izjaviš da ti je dosadno u životu.

Pa sad, prije svega, nijesam ja izjavio da mi je dosadno nego mi Alselone imputira.

Što se DS tiče, meni ovako sa strane izgleda da oni nisu u stanju da rade ništa drugo osim da se češaju tamo gde ih ne svrbi, ali moguće je da grešim, trebalo bi to pitati rukovodioce.

А шта кажу на све то бивши саветници?
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:19 28.03.2014

Re: De si novi Krle

Nebojsa Krstic

Pa sad, prije svega, nijesam ja izjavio da mi je dosadno nego mi Alselone imputira.

Što se DS tiče, meni ovako sa strane izgleda da oni nisu u stanju da rade ništa drugo osim da se češaju tamo gde ih ne svrbi, ali moguće je da grešim, trebalo bi to pitati rukovodioce.


istupija? vratija s k nama zemljanima? koji je fazon sa hercegovačkim dijalektom? jesi kod ćaleta Olje Bećković prešao da šljakaš?
alselone alselone 15:30 28.03.2014

Re: De si novi Krle

nego mi Alselone imputira.


Mislim da je pravi momenat da me metis u naslov bloga.
alselone alselone 15:31 28.03.2014

Re: De si novi Krle

kako uživaš


Kuca-poso-strand. To je moja relacija. Dobro, svakih par dana zgazim u govno od kera na Grbavici, ali sta da se radi.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:54 28.03.2014

Re: De si novi Krle

pa je l' ne vidiš ove kese što letedu po gradu? inače, krajnje je zanimljivo kako je Čistoća u štrajku, a svaka druga kanta se prazni dok je ova pored nje prepuna? mislim da jadnici iz Čistoće koji su učlanjeni u Partiju moraju da rade po direktivi, bez obzira što ne dobijaju pare. syndical protest, serbian style.


alselone
kako uživaš

Kuca-poso-strand. To je moja relacija. Dobro, svakih par dana zgazim u govno od kera na Grbavici, ali sta da se radi.


ma nou, nemoj da budeš u tom ignore tripu... ako se radosno detinjstvo ugasi, ticaćete te se ohahaj.
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 23:09 28.03.2014

Re: De si novi Krle

zvini, odakle ti ideja da sam Novi Krle?


Pa i ja vidim da se nešto promenilo. Ne znam da l zbog sadržine ovog bloga ili zbog zašta, ali umalilii su te (Blog, to jest ), jedva se i vidiš, dočim se recimo slike debelih ženetina baškare na pola strane, kojekavi mitovi pa dve trećine, a The Spisak, to jedva i jedan redak naslova uspeo da izbori ☻

                   
bocvena bocvena 14:08 28.03.2014

poslednji:)

a kad ste poslednji put videli toliko žena pobrojanih na jednom mestu kad je politika u pitanju?

brate, zabraniti im da se školuju jer čim nešto nauče, o'ma se razulare i izdaju srpstvo.
cikaron cikaron 14:40 28.03.2014

Re: poslednji:)

bocvena
a kad ste poslednji put videli toliko žena pobrojanih na jednom mestu kad je politika u pitanju?

brate, zabraniti im da se školuju jer čim nešto nauče, o'ma se razulare i izdaju srpstvo.

Претера га..........
Ценим да је овде пол небитан
Predrag Brajovic Predrag Brajovic 14:11 28.03.2014

Данило Мали

"Боље је бити међу прогоњенима, него међу прогонитељима."
Пешчаник
antioksidant antioksidant 14:16 28.03.2014

Re: Данило Мали

дуго већ нико није правио никакав списак
а чини ми се да нико до сад није направио списак оних који праве спискове
ујендно
Prenosim ovaj tekst sa sajta organizacije "Naši", bez dozvole autora.

ко је аутор? вацић је дао оставку али замена је изгледа слична
tadejus tadejus 14:19 28.03.2014

Re: Данило Мали

Predrag Brajovic
"Боље је бити међу прогоњенима, него међу прогонитељима."Пешчаник


jeste
a osim toga
bolje biti bogat i zdrav
nego siromašan i bolestan
jer ako si bolestan
džaba ti što si siromašan
Predrag Brajovic Predrag Brajovic 14:29 28.03.2014

Re: Данило Мали

antioksidant

А који су сад па ови, која струја: једнсмерна, двосмерна, трофазна?
cikaron cikaron 14:41 28.03.2014

Re: Данило Мали

Predrag Brajovic
"Боље је бити међу прогоњенима, него међу прогонитељима."
Пешчаник



када већ помињеш пешчаник и прогоне....



Predrag Brajovic Predrag Brajovic 18:50 28.03.2014

Re: Данило Мали

tadejus

:)
Проћи ће, не бој се...
milojep milojep 19:04 28.03.2014

Re: Данило Мали

cikaron
Predrag Brajovic
"Боље је бити међу прогоњенима, него међу прогонитељима."
Пешчаник



када већ помињеш пешчаник и прогоне....





Još jednom svaka čast! Jesi video koje funjare! A posle svi u glas politička pozadina ubistva! Pa Koštunica je malo dete bio u kritici Đinđića za 'ove'!
cikaron cikaron 13:00 29.03.2014

Re: Данило Мали

milojep
cikaron
Predrag Brajovic
"Боље је бити међу прогоњенима, него међу прогонитељима."
Пешчаник



када већ помињеш пешчаник и прогоне....





Još jednom svaka čast! Jesi video koje funjare! A posle svi u glas politička pozadina ubistva! Pa Koštunica je malo dete bio u kritici Đinđića za 'ove'!


Измислили су лицемерје
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 14:14 28.03.2014

Koje lenštine ovi nacisti ☻

Mrzi ih čak i nove spiskove za odstrel da sastavljaju, nego koriste one od iha-haj ;>

NB - naravno, ne se mnogo obraća pažnja na ovakve izlive serBstva, kao ni na pozive na linč Žena u Crnom, od strane nekakvoga Spec.Jediničnog portparola za saradnju sa mračnim silama (kojima se u svom pozivu i obraća). Ali nedaj bože da nekud u svetu neko krene da ismeva kojekakve ludjake koji nemaju šta pametnije da rade no se kaće (u slikama) po internetu, pogotovo ako je dotična jošte i žemsko. E to je Škandal! Užas! i sl. A Žene u Crnom su i inače sumljiva rabota, masonska rabota ili već nešto tako.
cikaron cikaron 14:42 28.03.2014

Re: Koje lenštine ovi nacisti ☻

Dont Fear The Reaper
Mrzi ih čak i nove spiskove za odstrel da sastavljaju, nego koriste one od iha-haj ;>

NB - naravno, ne se mnogo obraća pažnja na ovakve izlive serBstva, kao ni na pozive na linč Žena u Crnom, od strane nekakvoga Spec.Jediničnog portparola za saradnju sa mračnim silama (kojima se u svom pozivu i obraća). Ali nedaj bože da nekud u svetu neko krene da ismeva kojekakve ludjake koji nemaju šta pametnije da rade no se kaće (u slikama) po internetu, pogotovo ako je dotična jošte i žemsko. E to je Škandal! Užas! i sl. A Žene u Crnom su i inače sumljiva rabota, masonska rabota ili već nešto tako.


Зар и Соња Бисерко није правила извесне спискове неподобних пре пар година?
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 16:36 28.03.2014

Re: Koje lenštine ovi nacisti ☻

Zar i Sonja Biserko nije pravila izvesne spiskove nepodobnih pre par godina?


Šta je našla si se uvređenim da te neko nazove lenštinom? Ajde, de, dobro, eto, ti nisi, ti si onaj izuzetak što potvrđuje pravilo.
karabasbarabas karabasbarabas 21:48 29.03.2014

Re: Koje lenštine ovi nacisti ☻

Mislim da je Jelena Milic platila da je stave na spisak, ovi garant nisu nikad ni culi za nju. Sad ce dobiti povecanje plate.
reanimator reanimator 14:16 28.03.2014

...

Ali..Dragomir Andjelković
antioksidant antioksidant 14:18 28.03.2014

Re: ...

reanimator
Ali..Dragomir Andjelković

+ радун + дрецун
нарцизам малих разлика
reanimator reanimator 14:30 28.03.2014

Re: ...

нарцизам малих разлика

Jedan je Colgate Beaver!
expolicajac expolicajac 14:17 28.03.2014

Građanska inicijativa

Ako je spisak otvoren da se prijavim. Čisto rekretivno. Mnogo volim kada sam izdajnik i NATO plaćenik. Nekako mi ušlo u krva, pa što velim da se podmaladim.

Sa mnogim stavovima navedenih u spisku se ne slažem.

Ali ovo javno stavljanje na spisak za odstrel zahteva podizanje glasa a i pendreka ako zatreba. Pa i nečeg drugog, ali ne bih o tome ....
validni validni 14:24 28.03.2014

Re: Građanska inicijativa

expolicajac
Ako je spisak otvoren da se prijavim. Čisto rekretivno. Mnogo volim kada sam izdajnik i NATO plaćenik. Nekako mi ušlo u krva, pa što velim da se podmaladim.


Ihhh... moraš da platiš da uđeš na ovaj spisak
mlekac mlekac 14:28 28.03.2014

Re: Građanska inicijativa

expolicajac
Ako je spisak otvoren da se prijavim. Čisto rekretivno. Mnogo volim kada sam izdajnik i NATO plaćenik. Nekako mi ušlo u krva, pa što velim da se podmaladim.

Sa mnogim stavovima navedenih u spisku se ne slažem.

Ali ovo javno stavljanje na spisak za odstrel zahteva podizanje glasa a i pendreka ako zatreba. Pa i nečeg drugog, ali ne bih o tome ....


Ajde, priznaj, u stvari zelis potajno da se upoznas sa Jelenom Karleusom...
expolicajac expolicajac 14:38 28.03.2014

Re: Građanska inicijativa

validni

Čast srpskog polcijaca mi ne dozvoljava da plaćam bilo šta.
Milutin Milošević Milutin Milošević 18:17 28.03.2014

Re: Građanska inicijativa

Mnogo volim kada sam izdajnik i NATO plaćenik.

Najlakše bi ti bilo da osnuješ Žene u plavom
mlekac mlekac 14:31 28.03.2014

Nego...

Samo cu da primetim nedoslednost - pojedini su na spisku zato sto podrzavaju Vucica, ali sam Vucic NIJE na spisku????
vladaxy vladaxy 14:42 28.03.2014

Re: Nego...

Samo cu da primetim nedoslednost - pojedini su na spisku zato sto podrzavaju Vucica, ali sam Vucic NIJE na spisku????

Odlično si primetila

Mogli bi i da objave suprotan spisak, ko je od kuturnih radnika i ostale ekipe po njihovom ukusu. Možda Radoš Bajić??
mlekac mlekac 14:53 28.03.2014

Re: Nego...

vladaxy
Samo cu da primetim nedoslednost - pojedini su na spisku zato sto podrzavaju Vucica, ali sam Vucic NIJE na spisku????

Odlično si primetila

Mogli bi i da objave suprotan spisak, ko je od kuturnih radnika i ostale ekipe po njihovom ukusu. Možda Radoš Bajić??


Ceca?
rade.radumilo rade.radumilo 14:55 28.03.2014

Re: Nego...

Samo cu da primetim nedoslednost - pojedini su na spisku zato sto podrzavaju Vucica, ali sam Vucic NIJE na spisku????


Je'l'? Pa da obrati pažnju na njih? Ovako mogu da se kurče u svom budžaku, dok gazda ne gleda...
alselone alselone 14:57 28.03.2014

Re: Nego...

Ovako mogu da se kurče u svom budžaku, dok gazda ne gleda...


Nesto mi je poznata ova logika. A da! Ti je propagiras.
Milutin Milošević Milutin Milošević 18:19 28.03.2014

Re: Nego...

suprotan spisak, ko je od kuturnih radnika i ostale ekipe po njihovom ukusu

Tu bi se, već, mnogo više pacijenata guralo nego na ovaj spisak
larisa_bg larisa_bg 14:35 28.03.2014

Šta se primate

Mogu da se kladim da je ceo ovaj tekst od Naših naručila Jelena Karleuša, da malo opet izađe u javnost, računa zaboravili smo onaj blam i pokušaj koncerta na Ušću. Ali TRT - što bi rekla Tadejus - nismo zaboravili! Džaba ti je g-đo JK što si izdajnik kad ne možeš da napuniš Ušće, nikad Ceca od tebe. Tvoje suze padaju na dole.
dr.wagner dr.wagner 14:37 28.03.2014

A mi ???

...dan

-Pa što je ovo ... amnestija ???
... a do sada smo vodili




Wagner
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:12 28.03.2014

Re: A mi ???

niste amnestirani, o tom spisku ja vodim računa...

PS. hvalili me Riječani i Mostarci na rvackom radiju kako lepo vodim računa o du'ovnim potrebama Rvata kada su u IzraPalu... Rijeka je SDP, ne, a di je Mostar? je l' ste i tamo na vlasti?
Bili Piton Bili Piton 15:29 28.03.2014

Re: A mi ???

dr.wagner


A mi???


Maločas vidim na fejsu komentarisala ona Djuderija (jel se tako preziva?) na ovu temu - rekla nešto u smislu (parafraziram) - nije ovo ništa, kod nas objavljuju i adrese.
dr.wagner dr.wagner 16:00 28.03.2014

Re: A mi ???

Pozdrav drugovi

-Pa nemojte ljudi da nam ovih par oduzme primat ...

Srđan Fuchs
Rijeka je SDP, ne, a di je Mostar? je l' ste i tamo na vlasti?


-Da u Rijeci je SDP , a u Mostaru je "zna se" ... iako ovaj današnji SDP
uopće nije lijevi ... to je sve više slično na HDZ ...

-Kad dođemo na vlast i oni idu na otok


Bili Piton
... nije ovo ništa, kod nas objavljuju i adrese.


-Ma to je ista ekipa kao i ovi vaši ... mislim , ista im je dijagnoza , ali
to je danas zabranjeno liječiti strujom ...

-I ovdje na blogu nekada se stavi link na neke "moje NAŠE" , neke marginalce
kao što su i ovi vaši ... onda je to nekima dokaz da smo svi (još uvijek )
fašisti i nacisti ...



W
mr.fogg mr.fogg 18:12 28.03.2014

Re: A mi ???

Dobro zvučiš, sapatniče.
Nemam ništa da dodam, niti da oduzmem, samo malo da promenim redosled tvojih misli:
I ovdje na blogu nekada se stavi link na neke "moje NAŠE" , neke marginalce
kao što su i ovi vaši

Ma to je ista ekipa kao i ovi vaši ... mislim , ista im je dijagnoza


Formalno se možda i razlikujemo, ali suštinski, NE.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:53 28.03.2014

Re: A mi ???

-Da u Rijeci je SDP , a u Mostaru je "zna se" ... iako ovaj današnji SDP
uopće nije lijevi ... to je sve više slično na HDZ ...

-Kad dođemo na vlast i oni idu na otok


kakav si ti nepopravljiv sanjar. zanimljivo mi onda da mostar govori pohvalno o jednom "židovu ekavskog profila", il' kako se to već kaže na rvackom... mada, kada bih se nervirao šta u širokome pričaju o meni, bio bih sed već (ajde de što pričaju u širokome, njihova šabanska posla, ali što su počeli i u mom rodnom begeu pa i u enesu mi domovinskom - šaljem ti to na otok čim se stvore uslovi).
vladaxy vladaxy 14:47 28.03.2014

Druga strana priče

Ako su ti ljudi plaćeni od stranih službi, oni su te pare trošili u Srbiji i time direktno pomagali srpsku privredu.

I šta sprečava Ruse da plaćaju "Naše" i ostalu pravovernu ekipu ako ih već ne plaćaju. A ako ih Rusi već plaćaju, da li su i oni strani plaćenici i izdajnici??
cikaron cikaron 14:48 28.03.2014

Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni


RANG LISTA NEPODOBNIH PROFESORA, PISACA, NOVINARA...PREMA SONJI BISERKO
NA LISTI “problematičnih” profesora, koji se pominju u izveštaju, prednjače predavači sa Pravnog fakulteta: Ljubiša Lazarević, Dragutin Šoškić, Miodrag Orlić, Budimir Košutić, Slobodan Marković, Slobodan Panov, Balša Kašćelan, Ratko Marković, Mirjana Stefanovski, Zagorka Jekić, Đorđe Lazin, Branko Rakić, Stevan Đorđević, Jugoslav Stanković, Saša Bovan, Milena Polojac, Miroslav Milošević, Goran Ilić, Žika Bujuklić, Dejan Đurđević, Bojan Milisavljević, Vladimir Stojiljković, Oliver Antić, Obrad Stanojević, Gordana Pavićević-Vukašinović, Zlatija Đukić-Veljović, Vladan Petrov, Aleksandar Gajić, Vera Čučković, Miodrag Jovanović, Olivera Vučić, Mirko Vasiljević, Borivoje Šunderić, Ranko Keča, Vlajko Brajić, Marko Đurđević, Đorđe Ignjatović, Zoran Mirković, Vladan Jončić, Nebojša Jovanović, Milan Škulić, Nataša Delić, Nenad Tešić, Vladimir Milić, Aleksandar Jakšić, Miodrag Simić, Zoran Stanojević i Kosta Čavoški.
Sa Filozofskog fakulteta pominju se poznati politički analitičari Slobodan Antonić i Đorđe Vukadinović, sa Fakulteta političkih nauka Mirjana Vasović, Slobodan Samardžić i Radmila Nakarada, a sa Instituta za evropske studije Miša Đurković. Tu su i penzionisani profesori, još uvek aktivni u javnosti - Svetozar Stojanović, Vladeta Jerotić, Vasilije Krestić.
Među “nacionalističkim intelektualcima”, pomenuti su Momo Kapor, Dobrica Ćosić, Brana Crnčević, Rajko Petrov Nogo, Slobodan Rakitić, Miloš Šobajić, Ljuba Popović, Emir Kusturica. Tu su i bivši fudbaler Dušan Savić, novinari Slobodan Reljić, Zoran Ćirjaković, Bogdan Tirnanić (svi iz “NIN”-a), Ljiljana Smajlović, Svetlana Vasović Mekina (“Politika”), a u kritičkom kontekstu navedeno je i nekoliko medijskih kuća, uključujući i “Večernje novosti”.


http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:223368-Crne-liste-za-nacionaliste[i][/i]
milojep milojep 15:05 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi
Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Svaka čast na post-u. Zapušio si lavinu komentara 'drugosrbijanaca' Moraće malo da o'lade.
cikaron cikaron 15:10 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

milojep
Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi
Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Svaka čast na post-u. Zapušio si lavinu komentara 'drugosrbijanaca' Moraće malo da o'lade.


Чуј....... мени су подједнако комични и другосрбијанци и "наши"....... али исте ствари треба називати истим именом.


Ништа друго.

не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 15:17 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Ништа друго.

не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.

Pa sad baš i nije. Ipak je zabavnije kad ti patriotski heroji ovlaže gaće pred spiskom Sonje Biserko.
mlekac mlekac 15:18 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

cikaron
milojep
Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi
Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Svaka čast na post-u. Zapušio si lavinu komentara 'drugosrbijanaca' Moraće malo da o'lade.


Чуј....... мени су подједнако комични и другосрбијанци и "наши"....... али исте ствари треба називати истим именом.


Ништа друго.

не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.


Nego, ja sam malo corava, kao sto je opste poznato, je l' mi se pricinjava il' su se neki nasli na OBA spiska???
milojep milojep 15:18 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.


Ti i ja mislimo tako ali nisam siguran da 'druga' Srbija tako misli.
Čak šta više siguran sam da funjarski odobrava jer ne sećam se da se neko na blogu svojevremeno prenerazio tog spiska Sonje Biserko!
cikaron cikaron 15:19 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Nebojsa Krstic
Ништа друго.

не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.

Pa sad baš i nije. Ipak je zabavnije kad ti patriotski heroji ovlaže gaće pred spiskom Sonje Biserko.


Могуће....мада примећујем и влажне гаће код неких бивших саветника.....
Демократски улитани доњи веш.


То ме разочарава.
cikaron cikaron 15:20 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

milojep
не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.


Ti i ja mislimo tako ali nisam siguran da 'druga' Srbija tako misli.
Čak šta više siguran sam da funjarski odobrava jer ne sećam se da se neko na blogu svojevremeno prenerazio tog spiska Sonje Biserko!

Друга Србија је исто стање свести као и НАШИ.
Скуп фрусрираних јединки које једино заједљивост и мржња одржавају.
milojep milojep 15:20 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Pa sad baš i nije. Ipak je zabavnije kad ti patriotski heroji ovlaže gaće pred spiskom Sonje Biserko.


Vidi, vide li gore dobrovoljce koji bi da uđu na spisak 'naših'? Ista ti je to priča!
cikaron cikaron 15:21 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

mlekac
cikaron
milojep
Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi
Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Svaka čast na post-u. Zapušio si lavinu komentara 'drugosrbijanaca' Moraće malo da o'lade.


Чуј....... мени су подједнако комични и другосрбијанци и "наши"....... али исте ствари треба називати истим именом.


Ништа друго.

не може један списак да буде прихватљив а другог да се гнушамо.
Списак је списак.


Nego, ja sam malo corava, kao sto je opste poznato, je l' mi se pricinjava il' su se neki nasli na OBA spiska???



Немам појма...види са ауторима.
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 16:38 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Могуће....мада примећујем и влажне гаће код неких бивших саветника.....
Демократски улитани доњи веш.


То ме разочарава.

Ja kao pojedinac mogu da se plašim pretnji (jer ovaj je sprisak direktna pretnja) i nasilja.

Nego, nešto mi čudno da te muškarčine, pravilno raspoređene u grupama od od 5 -50 ljudi, sa sve maskama na licima, zatrepere od Sonje Biserko.
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 16:47 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

ne može jedan spisak da bude prihvatljiv a drugog da se gnušamo.
Spisak je spisak.


Pa da, i spisak optuženih pred sudom u Nirnbergu je bio spisak. Dakako, i toga se treba gnušati, barem ako si pripadnik "spisak je spisak" gungule, i pobornik prava nacista da ih se ne tura u spiskove za njihova dela. E jes, nije nego, moliću lepo ;>
Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 17:12 28.03.2014

Re: Laži i Prevare ili Lenjost i Pamćenje

Pa sad baš i nije. Ipak je zabavnije kad ti patriotski heroji ovlaže gaće pred spiskom Sonje Biserko.


Na stranu što u diskusiji s "patriJotski heorijI" ne vredi uporaba sarkazma i ironije; prođe to kroz njih kao pokvarena gorgozola, patriJotski "heroji" nisu sposobni da čitaju išta više od velikih naslova u PatriJotskim Novostima.

I onda se izmišljotina Novosti, koje su samo iz celog Izveštaja povadile van konteksta sva imena koja se u njemu pominju, tabovali i od toga napravile nekakvu listu. Onda naiđe mali domaći fašista, pročita naslov iz Novosti, i to je gotovo, fakat(a) za sve vekove, Sonja Biserko pravila spiskove za odstrel! Užas! (*)

A šta je taj spisak? Pa nije ga Sonja Biserko pravila nego ti ljudi su sami sebe stavili na "spisak" tj. zahtev Ustavnom Sudu - i njihova imena su se prenosila cele 2001.g. po svim medijima (ali pamćenje kratko, a PatriJotizam nestrpljiv) jer su bili Drugovi Potpisnici! ;>

Sonja ih je samo stavila u FUSNOTU br. 109 posle sledećeg teksta:

"Tek što je novoformirana prva demokratska vlada u aprilu 2001. izdejstvovala donošenje Uredbe Savezne vlade o postupku saradnje s međunarodnim krivičnim tribunalom, javnost Srbije je ostala zatečena vešću koju su preneli svi mediji, da je velika grupa najistaknutijih pravnih stručnjaka i profesora Pravnog fakulteta u Beogradu podnela inicijativu Saveznom ustavnom sudu za ocenu ustavnosti i zakonitosti pomenutog pravnog akta (109).

Naravno autori iz Novosti (a tek publikum im) , niti su imali nameru da zaista pročitaju šta kaže Izveštaj, čak i da imaju sposobnsoti da pročitaju ej, celu jednu knjigu! ;>

http://www.helsinki.org.rs/serbian/doc/izvestaj2007.pdf

A evo odmah i za sledeću 2008. čisto nek se na<đe, kada naci PAtriJote smisle neku drugu ujdurmu ;>

http://www.helsinki.org.rs/serbian/doc/izvestaj2008.pdf

Dont Fear The Reaper Dont Fear The Reaper 17:18 28.03.2014

Re: Laži i Prevare ili Lenjost i Pamćenje

Nemam pojma....


E najzad nešto i istinito da napišeš na ovu temu ☻
Bili Piton Bili Piton 17:23 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Reaper - e baš si kvariigra.
cikaron cikaron 17:36 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Nebojsa Krstic
Могуће....мада примећујем и влажне гаће код неких бивших саветника.....
Демократски улитани доњи веш.


То ме разочарава.

Ja kao pojedinac mogu da se plašim pretnji (jer ovaj je sprisak direktna pretnja) i nasilja.

Nego, nešto mi čudno da te muškarčine, pravilno raspoređene u grupama od od 5 -50 ljudi, sa sve maskama na licima, zatrepere od Sonje Biserko.


јашта...... Страх је ваљда универзално право.
него маске?
Које маске?
cikaron cikaron 17:38 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Dont Fear The Reaper
ne može jedan spisak da bude prihvatljiv a drugog da se gnušamo.
Spisak je spisak.


Pa da, i spisak optuženih pred sudom u Nirnbergu je bio spisak. Dakako, i toga se treba gnušati, barem ako si pripadnik "spisak je spisak" gungule, i pobornik prava nacista da ih se ne tura u spiskove za njihova dela. E jes, nije nego, moliću lepo ;>



ценима да ни Соњицин списак није био оцењен као "прихватљив"?


А са нацистима слободно можеш да ме заобиђеш...мада ако иниситираш, сматрам да је соњицин списак подједнако "нацистички" као и овај од наших.
cikaron cikaron 17:39 28.03.2014

Re: Laži i Prevare ili Lenjost i Pamćenje

Dont Fear The Reaper
Nemam pojma....


E najzad nešto i istinito da napišeš na ovu temu ☻

Тачно...........
А и соњин списак...линк......... све сам измислио...зар не?
angie01 angie01 18:26 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

RANG LISTA NEPODOBNIH PROFESORA,


kam gi radosljusic?
hajkula1 hajkula1 20:58 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Nebojsa Krstic
Могуће....мада примећујем и влажне гаће код неких бивших саветника.....
Демократски улитани доњи веш.


То ме разочарава.

Ja kao pojedinac mogu da se plašim pretnji (jer ovaj je sprisak direktna pretnja) i nasilja.

Nego, nešto mi čudno da te muškarčine, pravilno raspoređene u grupama od od 5 -50 ljudi, sa sve maskama na licima, zatrepere od Sonje Biserko.



Što muškarčine? Meni se gade Sonja Biserko i Nataša Kandić
blogovatelj blogovatelj 21:19 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Meni nisu.
Nisam čuo za slučaj da su drugosrbijanci odrali od batina prvosrbijance.
Naši su mi ogavni, Biserko mi je samo ljigava.
srdjan.pajic srdjan.pajic 22:23 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

blogovatelj
Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Meni nisu.
Nisam čuo za slučaj da su drugosrbijanci odrali od batina prvosrbijance.




Podsetio si me na DeNiroa, u filmu Ronin, kad ga se pita jel nekad ubio nekog, a on odgovara sa: "I hurt somebody's feelings once".




freehand freehand 22:33 28.03.2014

Re: Ako moze Sonja Biserko, zasto ne bi i nasi

srdjan.pajic
blogovatelj
Meni su i jedni i drugi podjednako komicni i destruktivni



Meni nisu.
Nisam čuo za slučaj da su drugosrbijanci odrali od batina prvosrbijance.




Podsetio si me na DeNiroa, u filmu Ronin, kad ga se pita jel nekad ubio nekog, a on odgovara sa: "I hurt somebody's feelings once".





Pa dobro, ali su tu Vesna pešić i Nenad Prokić kao najveći obožavaoci Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Postalo je tužno slušati Nebojšu Stefanovića kako plače jer ne može od Prokića da priđe svom omiljenom obitavalištu.
NNN NNN 14:53 28.03.2014

Ovog poslednjeg

si sam dopisao
Kazezoze Kazezoze 16:51 28.03.2014

Re: Ovog poslednjeg

NNN
si sam dopisao

jeste, vidi se...a mogao je dopisati i peđu da ne kuka na svom blogu kako je nepravilno izostavljen.
angie01 angie01 18:26 28.03.2014

Re: Ovog poslednjeg

NNN
si sam dopisao



sta, i ti si primetio?!
mirelarado mirelarado 18:59 28.03.2014

Re: Ovog poslednjeg

angie01
NNN
si sam dopisao



sta, i ti si primetio?!


Je л' ово игра "пронађите уљеза"?


angie01 angie01 19:04 28.03.2014

Re: Ovog poslednjeg


Je л' ово игра "пронађите уљеза"?


zabrinjava lakoca kojom je uocen!
milojep milojep 15:00 28.03.2014

A gde je pečat

'ebeš spiskove ako ih ne sankcionišeš kao što to radi normalan demokratski svet.
expolicajac expolicajac 15:03 28.03.2014

Re: A gde je pečat

milojep
'ebeš spiskove ako ih ne sankcionišeš kao što to radi normalan demokratski svet.

anfieldroad anfieldroad 15:10 28.03.2014

zmijske noge


Primetio sam da je vecina nabrojanih "okorela", "omrazeni simbol", "laznih vrednosti", "kvazi intelektualna"....
Tako ispada da je pisac hteo da kaze da je on sam- Omiljeni simbol pravih vrednosti istinskog intelektualca koji nije okoreo (nema koru).
A sad i mi mozemo da vidimo to skromno, skruseno vidjenje samog sebe jednog neokorelog srpskog borca za istinu i pravoslavne vrednosti.
Bili Piton Bili Piton 15:47 28.03.2014

Re: zmijske noge

anfieldroad

Primetio sam da je vecina nabrojanih "okorela", "omrazeni simbol", "laznih vrednosti", "kvazi intelektualna"....


I vrhunski greh, podržavaju gej paradu.
mlekac mlekac 15:49 28.03.2014

Re: zmijske noge

Bili Piton
anfieldroad

Primetio sam da je vecina nabrojanih "okorela", "omrazeni simbol", "laznih vrednosti", "kvazi intelektualna"....


I vrhunski greh, podržavaju gej paradu.


Aaaa! Zato Pedjica nije na spisku! Nije podrzao paradu!
highshalfbooze highshalfbooze 16:40 28.03.2014

Re: zmijske noge

Aaaa! Zato Pedjica nije na spisku! Nije podrzao paradu!


Ma da, eno ga gore stao da se gura da uđe na spisak.
Inner Party Inner Party 15:17 28.03.2014

Ne brini

Ovi su morali da smisle 28 imena, samo da bi napljuvali Raduna i Andjelkovica (koji su ih valjda nešto gadno zajebali).
milojep milojep 15:22 28.03.2014

Re: Ne brini

Inner Party
Ovi su morali da smisle 28 imena, samo da bi napljuvali Raduna i Andjelkovica (koji su ih valjda nešto gadno zajebali).



tyson tyson 20:34 28.03.2014

Re: Ne brini

Ovi su morali da smisle 28 imena, samo da bi napljuvali Raduna i Andjelkovica (koji su ih valjda nešto gadno zajebali).

I pri kraju im očigledno zafalilo, pa je bilo daj šta daš samo da se popuni spisak


Kraja Kraja 15:21 28.03.2014

...lepo si ...

...izreklamirao te "nase"...
...gratis...
...blog 92-ke je za njih kao da je cnn pisao o njima...
mlekac mlekac 15:23 28.03.2014

Re: ...lepo si ...

Kraja
...izreklamirao te "nase"...
...gratis...
...blog 92-ke je za njih kao da je cnn pisao o njima...


Kanda im je od silne popularnosti pao sajt?
bojan ljubomir jugovic bojan ljubomir jugovic 15:40 28.03.2014

Slo bode govor

Čitam u najnovijem broju Vremena kako su tri forumaša sa sajta Parapsihopatologija - osuđeni na godinu dana zatvora ili 3 godine uslovno zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti - pisanjem (pod pseudonimom), u podforumu rezervisanom za manji krug čitalaca, uvreda upućenih na račun reditelja jednog dokumentarnog filma - čitav slučaj je pomalo kontroverzan, ne bih ulazio u to, samo je fakat da svako treba da dobro pazi o onome šta piše on-line - ova ekipa se baš opustila, ne bi me čudilo da padnu krivične prijave.
larisa_bg larisa_bg 16:13 28.03.2014

Re: Slo bode govor

bojan ljubomir jugovic
tri forumaša sa sajta Parapsihopatologija


ulicno_pojacanje ulicno_pojacanje 16:26 28.03.2014

Prethodni spisak sličan ovome

Je bio u izveštaju HElskinškog odbora kad su naveli NSPM i tu ekipu kao problem koji mora biti odstranjen.

Spisak bilo po dobru ili lošem je uvek dobar, makar da se mudruje na forumima. Da neki naprasno dobiju ideju mudrovanja pa zatraže prijem na spisak.

Nego zna li se kad već i mudrujem sa ostalima, koji su kriterijumi bili za upis, kakva je upisnina i tako to...
mariopan mariopan 20:54 28.03.2014

Re: Prethodni spisak sličan ovome

ulicno_pojacanje
Je bio u izveštaju HElskinškog odbora kad su naveli NSPM i tu ekipu kao problem koji mora biti odstranjen.

Spisak bilo po dobru ili lošem je uvek dobar, makar da se mudruje na forumima. Da neki naprasno dobiju ideju mudrovanja pa zatraže prijem na spisak.

Nego zna li se kad već i mudrujem sa ostalima, koji su kriterijumi bili za upis, kakva je upisnina i tako to...

Ако се добро сећам треба да идеш на концерте ЈК...
Ја нећу макар никад не упала на неки списак.
charlie charlie 14:16 29.03.2014

Re: Prethodni spisak sličan ovome

mariopan
ulicno_pojacanje
Je bio u izveštaju HElskinškog odbora kad su naveli NSPM i tu ekipu kao problem koji mora biti odstranjen.

Spisak bilo po dobru ili lošem je uvek dobar, makar da se mudruje na forumima. Da neki naprasno dobiju ideju mudrovanja pa zatraže prijem na spisak.

Nego zna li se kad već i mudrujem sa ostalima, koji su kriterijumi bili za upis, kakva je upisnina i tako to...

Ако се добро сећам треба да идеш на концерте ЈК...
Ја нећу макар никад не упала на неки списак.

Браво !
Хахаха --- наша дива, Јелена Крљуша !
УПС --- оптужиће ме неко да се ругам, те за ово и оно.
nimbus nimbus 16:58 28.03.2014

Потребна је допуна

Па, не могу да ставим замерке на списак, сем да није довољно комплетан.
У осталом, ако су другарице боркиње направиле читаву књигу са списком имена људи који нису довољно издајници по њиховим високим критеријумима, па су међу србо-клеро-фашисте туриле и мученог сликара Љубу Поповића, не видим проблем да се направи списак врлих спасилаца Србије од Срба.
Та мудра књига егзорцизма противу великосрпског ђаволства Хелсиншког одбора за људска права под називом "Самоизолација -реалност и циљ" има 526 страница. Колико је у том антисрпском вечитом календару оптужено и одмах осуђено Срба, тешко да се може тачно побројати.
Нико за ту расистичку свињарију није одговарао. Дапаче, стигли су нови "грантови".

Као скромни прилог горњем покушају "Наших", ја сам пре пар година направио ранг-листу "СРПСКЕ ЕЛИТЕ КОЈУ НИ БОГ НЕЋЕ". Мада има неких преклапања са цитираном листом, рачунам да може бити од помоћи.

www.nsfront.org/forum/showthread.php?3236-Батин-сто/page14#132
mr.fogg mr.fogg 17:20 28.03.2014

Spisak 30 najvećih srbomrzaca i izdajnika

Prenosim ovaj tekst sa sajta organizacije "Naši", bez dozvole autora.

Bra'o Nebojša, čestitam na hrabrosti.

СПИСАК 30 НАЈВЕЋИХ СРБОМРЗАЦА И ИЗДАЈНИКА МЕЂУ ЈАВНИМ ЛИЧНОСТИМА

Zašto nisi objavio spisak 30 najvećih srboljuba i patriota među javnim ličnostima?

Циљ објављивања овог списка јесте указивање јавности на све оне који у друштвено-културном простору Србије некажњено шире говор мржње према српском народу и чине тешка кривична дела дискриминације и ширења верске, националне и етничке мржње и нетрпељивости, а никада до сада нису изведени пред лице правде.

Циљ објављивања овог списка јесте да се Срби још једном поделе.
Можда нисам најбоље разумео ... зато те молим да одговориш:
Да ли је ТО што си написао 'ширења верске, националне и етничке мржње и нетрпељивости' међу Србима?
angie01 angie01 18:22 28.03.2014

Re: Spisak 30 najvećih srbomrzaca i izdajnika

sve neki kvazi palanacki simboli:)



ja l moze neko da mi objasni- kako je neko stigo na listu zbog acike, a acike nema na spisku?
Nebojsa Krstic Nebojsa Krstic 20:46 28.03.2014

Re: Spisak 30 najvećih srbomrzaca i izdajnika

СПИСАК 30 НАЈВЕЋИХ СРБОМРЗАЦА И ИЗДАЈНИКА МЕЂУ ЈАВНИМ ЛИЧНОСТИМА

Zašto nisi objavio spisak 30 najvećih srboljuba i patriota među javnim ličnostima?

Molim?
Циљ објављивања овог списка јесте да се Срби још једном поделе.
Можда нисам најбоље разумео ... зато те молим да одговориш:
Да ли је ТО што си написао 'ширења верске, националне и етничке мржње и нетрпељивости' међу Србима?

U pravu si: nisi najbolje razumeo. Probaj sve ispočetka.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana