Literatura| Putovanja| Život

Biciklom oko sveta -- Posle tri godine...

Snezana Radojicic RSS / 24.07.2014. u 00:06

Mapa-300x149.jpg

Pre tri godine, baš na današnji dan, spakovala sam moj bicikl i bisage u autobus za Bratislavu, da se tamo sretnem s čovekom s kojim ću krenuti na put oko sveta. Danas, tačno tri godine kasnije, pakujem stvari u ogroman... kineski ruksak, a bisage i bicikl ostavljam u Irkutsku, odakle za nekoliko sati vozom krećem za Moskvu (četiri dana jahanja) a iz nje avionom za Beograd.

To je ta vest iznenađenja -- vraćam se privremeno. Vraćam se zbog knjige koju objavljujem. Treba da budem tamo kad izađe, da joj pomognem. Odvojila sam dva meseca za to - mesec dana za pripremu, štampanje i organizaciju svega, i mesec dana za promocije.

Prva, beogradska promocija, zapravo tribina o mom dosadašnjem putovanju i daljim planovima - jer putovanje se nastavlja već od oktobra - zakazana je za 30. avgust u 20.00 h u klubu Rex u Jevrejskoj, a organizoator je Putospektiva. Pričaću o tome zašto sam poželela da krenem na ovakvo putovanje, čemu sam se nadala a šta me je snašlo u stvarnosti, govoriću o prednostima i manama solo putovanja, o tome kako se zaštititi u 'velikom svetu' kada ste sami. Pričaću i o knjizi, potpisivaću je a moći će i da se kupi ako je neko nije naručio u pretprodaji.

IMG_4129-225x300.jpg

Nakon Beograda, zamislila sam niz sličnih tribina po Srbiji. Za sada, u planu su Niš, Čačak, Novi Sad - a kada tačno, objaviću čim budem znala. U pomenutim gradovima Putospektiva i ja 'znamo ljude'. Ne treba ni da kažem da sam otvorena za pozive da dođem bilo gde. Jedini uslov je da mi se ostavi dovoljno vremena da do tamo stignem biciklom, nakon prethodne tribine.

Jer, na promocije ću - a kako bih drugačije -- ići biciklom. Sa sve bisagama, u kojima će sada biti knjige, šatorom i najnužnijom kamp opremom. Kad god vreme to dozvoli, voziću malim, sporednim putevima. Svako će moći da mi se pridruži. Svako ko želi da vozimo zajedno, da kampujemo, da upoznajemo lokalce, pričamo sa njima, da fotografišemo i krademo dobrotu i lepotu iz slučajnih susreta sa prolaznicima. Ako bude po mome, ići ću lagano, tako da će čak i oni sa osrednjom kondicijom moći da me prate. A onda, kada stignemo nadomak grada gde će biti održana tribina, nađemo neko zgodno mesto za kamp. Pa odemo u grad, održimo tribinu i potom se vratimo na ono mesto da podignemo šatore, zapalimo logorsku vatru i spremamo zajedničku večeru. I da pričamo. Ili da ćutimo i samo uživamo u prirodi, u osećaju slobode, u lepoti oko sebe.

Tako ja to zamišljam. Uz malu pomoć prijatelja - verujem -- i to ostvariti, kao i sve do sada.

.

P. s. Do početka promocija, postaviću još dva bloga - o Bajkalaskom jezeru i ostrvu Olhon te o putovanju Transsibirskom železnicom i Moskvi.Komentari (61)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

srdjan.pajic srdjan.pajic 01:53 24.07.2014

1.

Snezana Radojicic Snezana Radojicic 02:12 24.07.2014

Re: 1.

srdjan.pajic


Šta se ti pleziš?
srdjan.pajic srdjan.pajic 02:18 24.07.2014

Re: 1.

Snezana Radojicic
srdjan.pajic


Šta se ti pleziš?


Nije, to mi je od umora isplažen jezik. Selimo se, pa skidam stvari sa tavana, a na tavanu - Havana.


Snezana Radojicic Snezana Radojicic 02:24 24.07.2014

Re: 1.

srdjan.pajic

Snezana Radojicic

srdjan.pajicŠta se ti pleziš? Nije, to mi je od umora isplažen jezik. Selimo se, pa skidam stvari sa tavana, a na tavanu - Havana.


Pa I ja isto - mučim se da podignem ovaj sto kila težak ruskask
srdjan.pajic srdjan.pajic 02:25 24.07.2014

Re: 1.

Snezana Radojicic
srdjan.pajic


Šta se ti pleziš?


Jel moguće, bre, da je već proletelo 3 godine odkad si krenula?
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 02:35 24.07.2014

Re: 1.

srdjan.pajic

Snezana Radojicic

srdjan.pajicŠta se ti pleziš? Jel moguće, bre, da je već proletelo 3 godine odkad si krenula?To si me pitaoi posle prve ipsole druge godine.
VIDI prvi zapis
srdjan.pajic srdjan.pajic 03:38 24.07.2014

Re: 1.

Snezana Radojicic
srdjan.pajic

Snezana Radojicic

srdjan.pajicŠta se ti pleziš? Jel moguće, bre, da je već proletelo 3 godine odkad si krenula?To si me pitaoi posle prve ipsole druge godine.
VIDI prvi zapis


Ja predstavljam vernu publiku.
Just watch me.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 04:51 24.07.2014

Re: 1.

srdjan.pajic

Ja predstavljam vernu publiku.


Najverniji, nesumnjivo. Hvala na tome
srdjan.pajic srdjan.pajic 05:29 24.07.2014

Re: 1.

Snezana Radojicic
srdjan.pajic

Ja predstavljam vernu publiku.


Najverniji, nesumnjivo. Hvala na tome


Blogija ne bih smeo da zaboravim u ovakvim prilikama, kad se na sjaj sunca iznose medalje i ordenje.
blogovatelj blogovatelj 15:52 24.07.2014

Re: 1.

Blogija ne bih smeo da zaboravim u ovakvim prilikama, kad se na sjaj sunca iznose medalje i ordenje.
Znam da si ovo napisao jer si pristrasan i jer me voliš
Da budem iskren, ja sam Snežanin put počeo intenzivno da pratim tek od Kazahstana.
Do tad sam samo dijagonalno prelazio preko njenih blogova, podsvesno mi je u glavi bilo "ma umoriće se ova kad ode soma kilometara od Beograda i vratiće se kući"
Ali kad je stigla tamo rekoh sam sebi "u bre, vidi dokle je došla, ovo treba pažljivije čitati"
Grešna mi duša, bejah u zabludi.
Ali zato sam od tada verni Snežanin navijač.
Moji favoriti sa dosadačnjeg Sneškinog putovanja su...
- Foto galerija sa Bajkala. Onakav tirkiz nisam nigde video
- Foto priča o kremiranju pokojnika iz Nepala, sa sve decom što butaju po vodi i traže zlatne zube kremiranih
- Nadrealni opis hvatanja wi fi signala u hodniku kineskog hotela sa sve orgazmom u susednoj sobi. Cela ta priča je čudo, a ovaj detalj je samo jagodica na vr' torte.
srdjan.pajic srdjan.pajic 16:42 24.07.2014

Re: 1.

Znam da si ovo napisao jer si pristrasan i jer me voliš


Maco, jel' se ti to nadaš nekoj "akciji"

srdjan.pajic srdjan.pajic 16:58 24.07.2014

Re: 1.

Do tad sam samo dijagonalno prelazio preko njenih blogova, podsvesno mi je u glavi bilo "ma umoriće se ova kad ode soma kilometara od Beograda i vratiće se kući"


Ja moram da priznam da sam kod Snežane osetio nešto, iako je cela ideja skroz šašava, i potonja priprema delovala pomalo na o ruk i navrat nanos, da je napravljena od dobrog materijala, i da će putovanje trajati mnogo duže nego što i ona sama misli da će moći da izdrži. Posle je bilo pravo uživanje pratiti kako se kali.

Sad samo da se ne uda na ovoj pauzi za promociju knjige, pa da nastavka puta ne bude skoro. Ali dobro, ima i to svojih čari.
stefan.hauzer stefan.hauzer 13:03 26.07.2014

Re: 1.

meni je i dalje,hithithit,onaj kmerski etno pop


Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:09 28.07.2014

Re: 1.

blogovatelj
Blogija ne bih smeo da zaboravim u ovakvim prilikama, kad se na sjaj sunca iznose medalje i ordenje.Znam da si ovo napisao jer si pristrasan i jer me voliš Da budem iskren, ja sam Snežanin put počeo intenzivno da pratim tek od Kazahstana.Do tad sam samo dijagonalno prelazio preko njenih blogova, podsvesno mi je u glavi bilo "ma umoriće se ova kad ode soma kilometara od Beograda i vratiće se kući"Ali kad je stigla tamo rekoh sam sebi "u bre, vidi dokle je došla, ovo treba pažljivije čitati"Grešna mi duša, bejah u zabludi.Ali zato sam od tada verni Snežanin navijač.Moji favoriti sa dosadačnjeg Sneškinog putovanja su...- Foto galerija sa Bajkala. Onakav tirkiz nisam nigde video- Foto priča o kremiranju pokojnika iz Nepala, sa sve decom što butaju po vodi i traže zlatne zube kremiranih- Nadrealni opis hvatanja wi fi signala u hodniku kineskog hotela sa sve orgazmom u susednoj sobi. Cela ta priča je čudo, a ovaj detalj je samo jagodica na vr' torte.Šta li ću tek saznati ako ostanem , tc-tc, tc
ulicni-muzicar ulicni-muzicar 02:06 24.07.2014

3

Da li ti je pomalo žao što praviš taj prekid?

..................

p.s. ja čekam da odštampaš knjigu, pa je naručujem
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 02:12 24.07.2014

Re: 3

ulicni-muzicar
Da li ti je pomalo žao što praviš taj prekid?..................p.s. ja čekam da odštampaš knjigu, pa je naručujem


Naravno da mi je žao. Jedva sam se na to odlučila I u neviđenoj sam panici što se vraćam. Ne ide mi se kući, ako me razumeš. Ali, naprosto - ovo moram.

Kad knjiga bude izašla platićeš je dva evra vise
ulicni-muzicar ulicni-muzicar 14:54 24.07.2014

Re: 3

Mislio sam na kontinuitet, za 7 godina nećeš moći da kažeš da si NEPREKIDNO 10 godina bila na putu po svetu... Jeste kratka pauza, + ćeš voziti i po Srbiji, ali Srbistan se ne računa u SVET...

.............

p.s. nema veze, večeras produžujem svirku dok ne zaradim tih dodatnih 2 evra
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:11 28.07.2014

Re: 3

ulicni-muzicar
Mislio sam na kontinuitet, za 7 godina nećeš moći da kažeš da si NEPREKIDNO 10 godina bila na putu po svetu... Jeste kratka pauza, + ćeš voziti i po Srbiji, ali Srbistan se ne računa u SVET... .............p.s. nema veze, večeras produžujem svirku dok ne zaradim tih dodatnih 2 evraPa ništa, u drugom navratu moram onda bar 4 godine. Inače, saznala sam da najveći broj tih svetskih outnika barem jednom godišnje svrati kući,ali ne pričaju o tome, zamisli.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 02:17 24.07.2014

Nego da se pohvalim


Upravo sam dobila recenziju Vase Pavkovića za koricu. Pa kaže:

„Iz izrazito intimne pozicije, mlade i čudesno odvažne žene, u knjizi Zakotrljaj me oko sveta, Snežana ispisuje rukopis kakav nema prethodnika ni premca ne samo u srpskoj književnosti nego i mnogo, mnogo šire od vidika našeg jezika i književnosti.
Putujući sa Snežanom, u ovoj izuzetnoj knjizi, divimo se njenoj upornosti i čitamo jednu od najneverovatnijih avantura uopšte."


Vasaje inače, do prošle godine bio predsednik NIN-vog žirija.
jucaibin jucaibin 15:02 28.07.2014

Re: Nego da se pohvalim

Znam Vasu, i znam da te ne bi hvalio da to nije tako i mislio.
G.Cross G.Cross 06:38 24.07.2014

Hocemo LATAM

Pa jeste , po mapi se vidi da si prospartala dobar deo Azije.

Sad se lepo odmori, pa Juzna Amerika.

Jedva cekam da te cujem iz Kolumbije i Perua.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:53 24.07.2014

Re: Hocemo LATAM

G.Cross
Pa jeste , po mapi se vidi da si prospartala dobar deo Azije.Sad se lepo odmori, pa Juzna Amerika.Jedva cekam da te cujem iz Kolumbije i Perua.Ja I dalje želim da najpre vidim taj Japan I Okeaniju pre Latinske Amerike. Nadam se da ću to uspeti ove jeseni I zime.
ulicni-muzicar ulicni-muzicar 14:56 24.07.2014

Re: Hocemo LATAM

Da nije malo opasno po Latinskoj Americi (za samu ženu)?
blogovatelj blogovatelj 15:57 24.07.2014

Re: Hocemo LATAM

Ja I dalje želim da najpre vidim taj Japan I Okeaniju pre Latinske Amerike.


Po Okeaniji ćeš da prelaziš par ostrva dnevno
A Indonezija, Malezija, Singapuri i ostalo?

PS.

I svemir zvani Indija? Hoće biti toga? Pominjala si je dok si bila u Nepalu, ali ništa ne bi.
A i ja sve pitam ko babe kad se raspituju šta će se desiti u budućim epizodama Kasandre.
srdjan.pajic srdjan.pajic 16:47 24.07.2014

Re: Hocemo LATAM

I svemir zvani Indija?


De bre sme da nam zaobidje prapostojbinu, pa Omega bi odma vratio knjigu koju je kupio!

Mislim da Indiju čuva za kraj, ono, kao hodočašće, Džordž Harrison, Bramaputra, Darjeeling Limited, konoplja indijska i kupanje sa crkotinama u svetoj reci Gang, ili beše Ind.

(mada, sudeći po ovdašnjim medijima, tamo siluju koga stignu, ne preporučuje se putovanje nikome, pogotovu ako si žensko, i samo).
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:12 28.07.2014

Re: Hocemo LATAM

ulicni-muzicar
Da nije malo opasno po Latinskoj Americi (za samu ženu)?


Ne mislim da je opasnije nego bilo gde drugde, zavisno od zemlje I rejona.
ulicni-muzicar ulicni-muzicar 22:21 28.07.2014

Re: Hocemo LATAM

Bogami, ja mislim da nije svuda isto, nego da je u nekim državama Latinske Amerike i Afrike baš rizično...
oskar-z-wild oskar-z-wild 07:11 24.07.2014

Čestitke


Snezana Radojcic
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:55 24.07.2014

Re: Čestitke

oskar-z-wild
Snezana Radojcic


Hvala
herostrat herostrat 08:05 24.07.2014

Three years after...

Dobro nam došla, tako ozarena, produhovljena! Dobro nam došla sa svim bojama, ukusima, mirisima i mudrostima u našu malu sivu, bezukusnu, užeglu i otupelu Srbijicu!
oskar-z-wild oskar-z-wild 08:53 24.07.2014

Re: Three years after...

herostrat
Dobro nam došla...u našu malu sivu, bezukusnu, užeglu i otupelu Srbijicu!


Tekst više govori o njegovom piscu nego o objektivnoj realnosti.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:56 24.07.2014

Re: Three years after...

herostrat
Dobro nam došla,Bolje vas nasal. Biće zanimljivo gledati sad Srbiju izmenjenim očima - putnika. Kao još jednu od zemalja koje posećujem (tako mi barem tvrde putnici dugoprugaši).
albicilla albicilla 09:59 24.07.2014

pa,

vidimo se, 90%
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:57 24.07.2014

Re: pa,

albicilla
vidimo se, 90%Biće I 'beogradske reprize' izgleda ;-)
adriana adriana 10:00 24.07.2014

Vožnja zajedno

Ja ću probati da se priključim vožnji. Odavno nisam vozila duže ture, ali se nešto nadam da nisam zaboravila. Pa to je valjda kao vožnja bicikla nikad se ne zaboravlja.
Dragan Pleskonjic Dragan Pleskonjic 10:23 24.07.2014

Re: Vožnja zajedno

Svaka čast Snežana na smelom i neobičnom poduhvatu, kao i na tekstovima i slikama ovde na blogu i drugde! Zaista impresivno.
st.jepan st.jepan 11:04 24.07.2014

Re: Vožnja zajedno

Ja ću probati da se priključim vožnji.


Dok ja naprotiv!
Unatoč želji i čudovišnoj kondiciji , ne mogu ni probati
Nedavno, u Atini, zlikovci mi (opet) ukradoše bajs!

P.S. Zovite me Bikeless.
P.P.S. Izraze sućuti i najave priloga za moj novi bajs, u Inbox.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:57 24.07.2014

Re: Vožnja zajedno

Dragan Pleskonjic
Svaka čast Snežana na smelom i neobičnom poduhvatu, kao i na tekstovima i slikama ovde na blogu i drugde! Zaista impresivno.Hvala, Dragane!
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:59 24.07.2014

Re: Vožnja zajedno

st.jepan
Ja ću probati da se priključim vožnji. Dok ja naprotiv! Unatoč želji i čudovišnoj kondiciji , ne mogu ni probati Nedavno, u Atini, zlikovci mi (opet) ukradoše bajs! P.S. Zovite me Bikeless.P.P.S. Najave priloga za moj novi bajs, u Inbox.Pa ne mogu da verujem. I nedavno su ti krali ćerkicin valda?

Ali, naćićemoza tebe neki privremeno, ako budeš voljan I u konidicji
mariopan mariopan 06:29 25.07.2014

Re: Vožnja zajedno

st.jepan
Ja ću probati da se priključim vožnji.


Dok ja naprotiv!
Unatoč želji i čudovišnoj kondiciji , ne mogu ni probati
Nedavno, u Atini, zlikovci mi (opet) ukradoše bajs!

P.S. Zovite me Bikeless.
P.P.S. Izraze sućuti i najave priloga za moj novi bajs, u Inbox.

Сућут и од мене, чула сам како су ти мазнули бајс .

Мој бајс не краду јер има сто година и још се окреће...

Снежо видимо се скоро стопосто.
st.jepan st.jepan 06:56 25.07.2014

Re: Vožnja zajedno

Сућут и од мене, чула сам како су ти мазнули бајс .

Hvala, hvala..., rekla ti ćerka? Evo prilike da je javno pofalim: sjajna je, mnogo mi je, tek onako, pomogla.
Za atinske pandure naprotiv, nemam ni jednu lepu reč. Jedva su pristali da sačine zapisnik, a fotku bajsa, inače vrlo specijalnog, jedinog takvog u Atini, nisu hteli ni da pogledaju
Edit: ... a kamo li da je umnože i podele svim patrolama.
mariopan mariopan 07:10 25.07.2014

Re: Vožnja zajedno

st.jepan
Сућут и од мене, чула сам како су ти мазнули бајс .

Hvala, hvala..., rekla ti ćerka? Evo prilike da je javno pofalim: sjajna je, mnogo mi je, tek onako, pomogla.
Za atinske pandure naprotiv, nemam ni jednu lepu reč. Jedva su pristali da sačine zapisnik, a fotku bajsa, inače vrlo specijalnog, jedinog takvog u Atini, nisu hteli ni da pogledaju.

Рекла ми је ћера

Данас нас две крећемо на одмор, испити су успешно савладани па да се и моје дете мало одмори.
Ја сам у Атини и идемо у оклину Атине на једно дивно место које одавно желим да видим. То је вила њеног бившег послодавца коју је пројектовао један чувени архитекта и о којој сам само слушала од сина и ћере....па позвала нас је његова супруга и понудила кључ да се одмарамо колико желимо.
Син ће доћи преко викенда да роштиљамо али нас две ћемо углавном бити саме.
То је одавно жељено дружење и уживаћемо из све снаге.
Видимо се на некој кафи кад се вратим.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:13 28.07.2014

Re: Vožnja zajedno

mariopan

Снежо видимо се скоро стопосто.Žurkaaaaaaaaaaaa!
golubica.bg golubica.bg 10:40 24.07.2014

Divno!

Rado bih vozila malo sa tobom, ali neću tada biti u Srbiji A ukoliko ikad poželiš da se vozaš po zemlji bicikala, moja vrata će ti uvek biti otvorena!
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:54 24.07.2014

Re: Divno!

golubica.bg
Rado bih vozila malo sa tobom, ali neću tada biti u Srbiji A ukoliko ikad poželiš da se vozaš po zemlji bicikala, moja vrata će ti uvek biti otvorena!Dogovoreno, Golubice
mariopan mariopan 07:14 25.07.2014

Re: Divno!

Snezana Radojicic
golubica.bg
Rado bih vozila malo sa tobom, ali neću tada biti u Srbiji A ukoliko ikad poželiš da se vozaš po zemlji bicikala, moja vrata će ti uvek biti otvorena!Dogovoreno, Golubice

Ако имааш у плану Нову Каледонију јави се и мени. Ако мој брат још увек буде тамо имаћеш организован дочек.
z_ex.yu z_ex.yu 11:01 24.07.2014

Nemoj

da te prekid olenji.. da se pocnes predomisljati.. da kazes neka jos neki dan.. iskreno se nadam da neces.. kotrljaj, samo kotrljaj..
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:52 24.07.2014

Re: Nemoj

z_ex.yu
da te prekid olenji.. da se pocnes predomisljati.. da kazes neka jos neki dan.. iskreno se nadam da neces.. kotrljaj, samo kotrljaj..Sve je moguće, čovek često iznendi sebe. Znam samo da ću, kao I uvek, slušati sebe I da neću raditi ništa zbog toga što neko to očekuje. Nisam to radila ni do sada. Da jesam, vratila bih se posle prvog raskida u Albaniji, jer je većina to očekivala.
Za sada,planiram da se zadržim ta dva meseca I da ipak uspem da ove jeseni stignem do Japana. No nosim sve stvari sa sobom, osim bicikla I bisaga (ali javili su se neki potencijalni sponzori za njih), tako da sam spremna za svaku opciju.
Ne mogu ništa da obećm osim da ću slediti sebe
Vlasta92 Vlasta92 12:17 24.07.2014

Knjiga naravno!

Bilo je samo pitanje vremena! Čestitke!
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 14:52 24.07.2014

Re: Knjiga naravno!

Vlasta92
Bilo je samo pitanje vremena! Čestitke!


Pa da, tačno tako. Hvala!
blogovatelj blogovatelj 16:00 24.07.2014

Čestitam

Čestitke na kilometraži i na volji.
Skidam kapu.
I alal ti knjiga.
Kaće Severna Amerika da dođe na red?
srdjan.pajic srdjan.pajic 16:39 24.07.2014

Re: Čestitam

blogovatelj
Čestitke na kilometraži i na volji.
Skidam kapu.
I alal ti knjiga.
Kaće Severna Amerika da dođe na red?


Pa neće, i ja sam se je to pitao odavno, misli da joj neće dati vizu, a evo, ja sam spreman da joj napišem garantno pismo za ambasadu, samo da mi obeća da neće da prodaje kvas u slučaju nužde, da mene ne bi ovde apsili i na robiju terali. Svejedno, ne zna šta propušta, naročito one komarce ko rode tu gore kod vas na dalekom zapadu. I da probicikla kroz Josemite, i posle toga može da se zamonaši.
dusanovaiivanovamama dusanovaiivanovamama 22:57 24.07.2014

Re: Čestitam

Vas dvojica da se lepo dogovorite i dodjete na njenu bg promociju.

Snežo.
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:14 28.07.2014

Re: Čestitam

dusanovaiivanovamama
Vas dvojica da se lepo dogovorite i dodjete na njenu bg promociju. Snežo.E baš si im lepo rekla. I treba to da urade
Ivana Knežević Ivana Knežević 01:09 25.07.2014

Bravo!

Ima mocne simbolike u ovom povratku povodom knjige koja je pocela da se pise tu negde oko odlaska(?)
I niko i nista vise nije isto, ali ti si obisla kompletan krug iako ces tek stici na neka nova mesta.

Bravo, Snezana!
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:19 28.07.2014

Re: Bravo!

Ivana Knežević
Ima mocne simbolike u ovom povratku povodom knjige koja je pocela da se pise tu negde oko odlaska(?)


Da,to je stvarno velika stvar, barem za mene. Počela je da se piše još pre odlaska, još otkad se zametnula ona prva emocija sa budućim saputnikom.

Ivana Knežević
I niko i nista vise nije isto, ali ti si obisla kompletan krug iako ces tek stici na neka nova mesta.Bravo, Snezana!


Ovo si mnogo lepo rekla,možda ti ukradem
mikele9 mikele9 13:00 25.07.2014

Jedina,

neponovljiva, samosvojna, unikatna, prirasla mi srcu...
Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:20 28.07.2014

Re: Jedina,

mikele9
neponovljiva, samosvojna, unikatna, prirasla mi srcu...


I ti meni, dragi Mikele. Zaista me raduje što ću te upoznati
stefan.hauzer stefan.hauzer 13:01 26.07.2014

.

pa ti se vraćaš! čekamo te u NS:)

Snezana Radojicic Snezana Radojicic 11:22 28.07.2014

Re: .

stefan.hauzer
pa ti se vraćaš! čekamo te u NS:)


Ma samo ću skoknuti malodo Srbije,a kako stvari stoje, možda iRS I Hrvatske.
Vidimo se
Ima di mi budeš DJ za muzičku podlogu za fotkei priču.
jucaibin jucaibin 15:11 28.07.2014

Rado...

bih se pridruzila, no ne prolazis kroz Viennu, bar ne jos i bar ne a da ja znam.
Lepo zakotrljaj tu knjigu pa da ne uzivas samo ti, vec i svi buduci citaoci.
Ja te pratim od prvog dana i od tad, kao i sad, verujem u tebe.
Keep going!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana