Sport

Aussie Open 2015

niccolo RSS / 18.01.2015. u 21:17

Nakon polugodišnje pauze i propuštena dva GS, evo mene opet sa svima nam omiljenim blogom na temu australijsko-opensko-tenisku. U mom odsustvu se svašta interesantno događalo, ali kako ipak nemamo neograničeno prostora, da se pozabavim samo početkom nove sezone.

 

Odmah nakon što izprognoziram. Paaa…teniska loptica je okrugla a teniski reket je…ne znam tačno koji je to oblik, stoga je uvek teško prognozirati ko će šta da uradi. Ipak, u finalu ne vidim Rafaela Nadala, kao ni bilo koga drugog osim Đokovića i Federera. U ženskom finalu vidim Šarapovu i Serenu. Od naših, ne verujem da Jelena može da prođe treće kolo, što je ipak više nego drugo kolo Krunićeve, ali jedan manje od osmine finala Jovanovski. Najzad, Ivanovićki prognoziram polufinale. Kod muških sam već rekao za Đokovića, dok Lajović treba da bude zadovoljan i drugim kolom. S druge strane, uz malo truda Troicki bi mogao sve do četvrtfinala da dogura.

 

Dakle, na WTA je do ovog odigrano 5 turnira, Šarapova je osvojila Brizbejn (dobivši Anu Ivanović u finalu), Halepova Šenžen, Venus Ouklend, Kvitova Sidnej, a Votson Hobart. I muškarci su odigrali 5 turnira, Federer je uzeo Brizbejn, Vavrinka Čenaj, Ferer Dohu, Troicki Sindej, a Veseli Ouklend. Zanimljivo da se upravo Troicki i Veseli sastaju u prvom kolu Australijan opena.

 

Kada sam već počeo o tome ko se sa kime sastaje, da bacimo pogled na protivnike naših u prvom kolu i potencijalne protivnike do kraja turnira:

 

Jelena Jaković u prvom kolu igra protiv Švajcarskinje Bačinski. U drugom bi trebalo da ide na Kimiko Date-Krum (da, da, ona još igra), pa nakon toga verovatno na Muguruzu. E ako i nju prođe, onda bi u osmini finala išla na Serenu. Nakon Serene je sve lakše, pa su potencijalne protivnice u četvrtfinalu Vozniacki ili Cibulkova, u polufinalu Kvitova ili Radvanska, a u finalu može da bira između Šarapove, Halepove, Ivanović ili Bušar.

 

Pomenuvši Šarapovu, Halepovu i Bušar otkrio sam ko su glavne konkurentkinje Ani Ivanović na putu do završnice turnira. Ipak, pre Ane, da kažemo sa kime se sastaje Aleksandra Krunić, koja je kao i Jelena u gornjem delu žreba. Ona na početku igra protiv Amerikanke Dejvis, pa u drugom kolu protiv Venus, a u trećem kolu bi išla na Flaviju Penetu. U osmini finala ide na Radvansku, a u četvrtfinalu na Kvitovu. U polufinalu bi išla na Serenu, a u finalu na neku od 4 pomenutih iz donjeg dela žreba.

 

Pre nego što bude mogla da igra protiv Šarapove, Halepove odnosno Bušar, Ivanović mora prvo da dobije Hradecku u prvom kolu, pa Hercog u drugom. U trećem ide na domaću Benčić, a u osmini finala na Makarovu. U četvrtfinalu ide na Halepovu, a u polufinalu na Šarapovu ili Bušar. Pa onda u finalu sa Serenom ili pak Radvanskom. Ili nekom trećom, ženski turnir je uvek pun iznenađenja.

 

Umesto sa Makarovom, Ana bi u osmini finala mogla da igra i protiv Bojane Jovanovski. Bojana pre toga mora da u prvom kolu dobije Vinči, pa u drugom Makarovu, a u trećem Pliskovu. Nakon toga bi joj žreb bio isti kao što sam već opisao iznad kod Ane.

 

 

Novak na početku igra protiv Slovenca Bedenea, a u drugom bi išao na Rusa Kuznjecova recimo. U trećem kolu bi po prvi put mogao da igra protiv nosioca, Verdaska, a u osmini finala sa još jednim – Iznerom (ili nekim “prvi put čujem, ako mi kažete još jednom čuću drugi put” Robertom Bautistom Agutom). Potencijalni protivnik u četvrtfinalu je Raonić, a u polufinalu Vavrinka ili Nišikori. U finalu može da se sastane sa Federerom ili Nadalom ili Marijem.

 

Lajović je isto u gornjem delu žreba, kao i Novak, s tim što njih dvojica ne mogu da se sastanu pre polufinala. Da bi dotle došao Lajović prvo mora da dobije Stakovskog, pa Ferera u drugom kolu, te Simona u trećem. U osmini finala zadatak bi mu bila pobeda nad Nišikorijem, pa u četvrtfinalu nad Vavrinkom.

 

Troicki nakon Veselog u drugom kolu ide na Majera, pa u trećem na Berdiha. U osmini finala bi igrao protiv Gulbisa (ili Krajinovića). U četvrtfinalu ide na Nadala, a u polufinalu na Federera.

 

Krainović, pre nego što bi mogao da se sastane sa Troickim, mora da u prvom kolu dobije domaćeg Grota, pa u drugom Gulbisa, a u trećem Kolšrajbera.

 

 

To je što se tiče singla. U dublu Jovanovski igra u paru sa Poljakinjom Piter, a Janković sa Španjolkom Para Santonjom. Jovanovski i Piter odmah u prvom kolu igraju protiv nosilaca, Mađarice Baboš i Francuskinje Mladenović, dok se Janković i Para Santonja prvo sastaju sa Poljakinjom Jans-Ignacik i Slovenkom Klepac, da bi i one u drugom kolu išle na nosioce – Špankinje Muguruzu u Suarez Navaro.

 

Možda najzanimljivija stvar u ženskom dublu jeste par Hingis/Peneta. One su četvrti nosioci i biće interesantno videti koliko Martina i Flavija mogu da doguraju.

 

U muškom dublu imamo tri predstavnika. Troicki sa Južnim odmah u prvom kolu igra protiv nosilaca Peje i Soareša, dok Lajović i Lu idu prvo na Izraelca Erliha i Hueja sa Filipina, pa u drugom kolu na Lindšteta i Matkovskog. Jedini od naših dubl igrača koji je nosilac, Zimonjić u paru sa Kurešijem u prvom kolu igra protiv Rusa Gabašvilija i Kazahstanca Kukuškina, u drugom bi mogli da igraju protiv Čermaka i Veselog (obojica iz Češke), a u osmini finala i sa Kolumbijcima Kabalom i Farahom, koji su takođe nosioci. U četvrtfinalu bi išli na druge nosioce, Francuze Benetoa i Rožer-Vazelina, a u polufinalu na sedme nosioce Bopanu i Nestora. Najzad, finale bi bilo rezervisano za meč protiv braće Brajan.

 

 

Više puta sam tokom navođenja potencijalnih protivnika pominjao da su neki od njih nosioci. Pa da vidimo onda ko su prvih 16 nosilaca u muškom i ženskom singlu. Kod devojaka to su:

 

1) Serena Vilijams, 2) Marija Šarapova, 3) Simona Halep, 4) Petra Kvitova, 5) Ana Ivanović, 6) Agnješka Radvanska, 7) Eženi Bušar, 8) Karolina Vozniacki, 9) Anželik Kerber, 10) Jekaterina Makarova, 11) Dominika Cibulkova, 12) Flavija Peneta, 13) Andrea Petković, 14) Sara Erani, 15) Jelena Janković i 16) Lusi Safarova.

 

Kod momaka: 1) Novak Đoković, 2) Rodžer Federer, 3) Rafael Nadal, 4) Stanislas Vavrinka, 5) Kei Nišikori, 6) Endi Mari, 7) Tomaš Berdih, 8) Miloš Raonić, 9) David Ferer, 10) Grigor Dimitrov, 11) Ernests Gulbis, 12) Felicijano Lopez, 13) Roberto Bautista Agut, 14) Kevin Anderson, 15) Tomi Robredo i 16) Fabio Fonjini.

 

 

Mislim da je ostalo samo da pomenem program prvog dana, kao i to da je sajt turnira http://www.ausopen.com/index.html i da mečeve možete gledati na Eurosportu. Te da je vremenska razlika 10 sati.

 

Program noćas počinje od 1 posle ponoći po našem vremenu, na Rod Lejveru ga otvaraju Karin Knap i Simona Halep, a posle njih dve ide i prvi meč sa našim igračem. U pitanju je Ana Ivanović, koja igra protiv Hradecke. Za njima idu i Južni protiv Nadala, pa od 9 ujutro i Lu protiv Federera, te za kraj Martić protiv Šarapove. Na Margareti prvo idu domaća (što objašnjava zašto je to jedini meč na dva glavna terena u kome nema nijednog nosioca) Gajdošova protiv Dulgeru, za njima Mari protiv Bambrija, te Begu protiv Kerber. Od 9 ujutro igraju prvo Bušar protiv Fridsam, a na kraju dana i Delbonis protiv Nika Kirjosa. Ceo raspored možete da proverite na ovom linku, a ja ću samo još da pomenem da od ostalih naših noćas na teren izlaze (i to svi igraju četvrti meč na svojim terenima) i Krajinović protiv Grota na Hajsens areni, Troicki protiv Veselog na terenu 7 i Jovanovski protiv Vinči na terenu 12.

 

Uživajte! :)

 



Komentari (156)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

omega68 omega68 21:23 18.01.2015

1.

niccolo niccolo 21:27 18.01.2015

Re: 1.

Svaka čast na pravovremenog reakciji, kolega

Po običaju za prvog ide Ana

omega68 omega68 22:06 18.01.2015

Re: 1.

УХХХХ...
Било би као у оној бајци о јарету и упишаној рези
niccolo niccolo 22:07 18.01.2015

Re: 1.

бајци о јарету и упишаној рези

Podseti me.
omega68 omega68 22:15 18.01.2015

Re: 1.

Imaš na PP, ne smem ovako javno
Edit;Bila skoro u KG u akademiji svog treneta Dekija, инкогнито
niccolo niccolo 22:17 18.01.2015

Re: 1.

Pročitao

Podržavam, naravno.
NNN NNN 22:48 18.01.2015

Re: 1.

omega68
1.

Ajde pa i na kraju da ostane Srbin
omega68 omega68 09:05 20.01.2015

Re: 1.

Po običaju ide Ana


Наравно да она прва иде...лепо се отарасила бриге како да што дуже буде у оборчету, са Свињарчетом.
А и неће да губи време по глупој репрезентацији
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 09:59 20.01.2015

Re: 1.

Jelena Jaković u prvom kolu igra protiv Švajcarskinje Bačinski. U drugom bi trebalo da ide na Kimiko Date-Krum (da, da, ona još igra), pa nakon toga verovatno na Muguruzu. E ako i nju prođe, onda bi u osmini finala išla na Serenu. Nakon Serene je sve lakše, pa su potencijalne protivnice u četvrtfinalu Vozniacki ili Cibulkova, u polufinalu Kvitova ili Radvanska, a u finalu može da bira između Šarapove, Halepove, Ivanović ili Bušar.


niccolo niccolo 10:12 20.01.2015

Re: 1.

To je samo pregled mogućih protivnika, nisam rekao da će da dođu do kraja.
AlexDunja AlexDunja 21:25 18.01.2015

al si se uozbiljio:)

Umesto sa Makarovom, Ana bi u osmini finala mogla da igra i protiv Bojane Jovanovski. Bojana pre toga mora da u prvom kolu dobije Vinči, pa u drugom Makarovu, a u trećem Pliskovu. Nakon toga bi joj žreb bio isti kao što sam već opisao iznad kod Ane.

ovde sam morala da puknem u smeh:)
niccolo niccolo 21:28 18.01.2015

Re: al si se uozbiljio:)

al si se uozbiljio:)

Da, da, potpuno seriozan pristup
AlexDunja AlexDunja 21:43 18.01.2015

Re: al si se uozbiljio:)

Da, da, potpuno seriozan pristup

odličan ti je pristup, bez šale,
a i postali smo ozbiljna teniska nacija sa po četvoro
učesnika u singlu u obe konkurencije,
merimo se sa špancima i francuzima, jbt,

ameri nam nisu za crno ispod nokta, o britancima da ne pričam
niccolo niccolo 21:47 18.01.2015

Re: al si se uozbiljio:)

odličan ti je pristup, bez šale,

Pa objektivno nisam odavno napisao ozbiljan gs tekst, onako da se baš potrudim. Sad mi je prijalo da se malo posvetim pisanju teksta.

ameri nam nisu za crno ispod nokta, o britancima da ne pričam

NNN NNN 22:48 18.01.2015

Re: al si se uozbiljio:)

AlexDunja
Da, da, potpuno seriozan pristup

odličan ti je pristup, bez šale,
a i postali smo ozbiljna teniska nacija sa po četvoro
učesnika u singlu u obe konkurencije,
merimo se sa špancima i francuzima, jbt,

ameri nam nisu za crno ispod nokta, o britancima da ne pričam

Ni Omega ne bi bolje primetio
AlexDunja AlexDunja 23:12 18.01.2015

Re: al si se uozbiljio:)

Ni Omega ne bi bolje primetio

omega i ja = nokat i meso,
uvek bilo
ivana23 ivana23 22:14 18.01.2015

***

Po dolasku Viktora iz Sidneja u Melburn:



niccolo niccolo 22:17 18.01.2015

Re: ***

Meni baš bilo drago što je odmah na početku sezone uzeo turnir.
NNN NNN 22:50 18.01.2015

Re: ***

Sutra kad izađe rejs videćemo da prvo mesto dale i Viktor i Federer

(ako nisam nešto propustio, za mene je AO početak sezone)
niccolo niccolo 22:53 18.01.2015

Re: ***

Sutra kad izađe rejs

Već izišao. VT četvrti, još su i Vavrinka i Veseli ispred njega.
mirelarado mirelarado 23:11 18.01.2015

Re: ***

(ako nisam nešto propustio, za mene je AO početak sezone)



И наговештај краја зиме. :)
niccolo niccolo 23:14 18.01.2015

Re: ***

mirelarado
(ako nisam nešto propustio, za mene je AO početak sezone)



И наговештај краја зиме. :)

Vala baš
ivana23 ivana23 22:41 18.01.2015

***

Nova frizura...



AlexDunja AlexDunja 22:44 18.01.2015

Re: ***

kirijos simon varijanta,
au!
niccolo niccolo 22:45 18.01.2015

Re: ***

Nova frizura...

Objektivno, ne zna se koja je gluplja, stara ili nova...
NNN NNN 23:00 18.01.2015

Hvala nicc

već me uvatila nervoza što niko ne postavlja blog.

Nego, kako se gleda na povremeno trolovanje?

U to ime, Grin Bej na poluvremenu ima 16:0 protiv šampiona u Sijetlu.

Da ne bude potpuni trol: ima neka veza između Novaka i Arona Rodžersa
niccolo niccolo 23:02 18.01.2015

Re: Hvala nicc

već me uvatila nervoza što niko ne postavlja blog.

Ja se baš pitao da li će neko, računajući tj. neračunajući na mene, da ga postavi.

Nego, kako se gleda na povremeno trolovanje?

A kad sam ja zabranjivao trolovanje. U to ime, izvukosmo danas bod protiv Tunisa.

ima neka veza između Novaka i Arona Rodžersa

Kakva?
NNN NNN 23:16 18.01.2015

Re: Hvala nicc

izvukosmo danas bod protiv Tunisa.
Kad je juče krenula 1. utakmica, šurak mi kaže:
Ma, ionako će sve da se završe 1:1
i evo za sad 3 od 4

Kakva?

2011. je Novak uzeo AO (i kasnije eksplodirao),
a i Grin Bej je tih dana uzeo titulu, a Rodžers je bio MVP Super Bola,
pa su obojica bili u konkurenciji za sportistu godine,
i Novak je, naravno, zasluženo dobio to priznanje,
bilo bi lepo da se istorija ponovi


niccolo niccolo 23:17 18.01.2015

Re: Hvala nicc

Ma, ionako će sve da se završe 1:1
i evo za sad 3 od 4



U pravu je.
AlexDunja AlexDunja 23:24 18.01.2015

Re: Hvala nicc

Ja se baš pitao da li će neko, računajući tj. neračunajući na mene, da ga postavi.

ja bi čekala do sutra, do prvih mečeva, pa bi postavila
ako se ti ne bi potrudio, alli ovako je bolje.
em smo navikli, em volimo tvoje tenis blogove,
em ja ne moram da dežuram:)))


piši i drugu nedelju:)
niccolo niccolo 23:25 18.01.2015

Re: Hvala nicc

piši i drugu nedelju:)

Naravno.
stefan.hauzer stefan.hauzer 00:36 19.01.2015

Re: Hvala nicc

U to ime, Grin Bej na poluvremenu ima 16:0 protiv šampiona u Sijetlu.

lako je raselu vilsonu, kad ima onakvu odbranu. jasno je da bi u ovom timu bilo koji qb, bio vrhunski qb.

pobedio sijetl.
NNN NNN 00:39 19.01.2015

Re: Hvala nicc

Grin Bej na poluvremenu ima 16:0 protiv šampiona u Sijetlu.
Kakva završnica!!!
Grin Bej imao 19:7 i posed u 12. minutu poslednje ćetvrtine...
i taman pomislim da je kraj (a sto puta sam rekao da neću)...
de su Stefan, Docs...
verovatno ne mogu da se saberu...
NNN NNN 00:42 19.01.2015

Re: Hvala nicc

pobedio sijetl.


Iako sam (još od pre plej ofa) navijao za Pekerse,
ovo ih stiglo zato što su džukački prošli Dalas prošlu utakmicu
(ono je bilo čisto hvatanje Brajanta)
princi princi 00:51 19.01.2015

Re: Hvala nicc

Super je tekma bila, ali, brate, ovo pevanje himne, ridanje...
stefan.hauzer stefan.hauzer 01:23 19.01.2015

Re: Hvala nicc


mislim, na onsajd kiku uvedeš pouzdanog hvatača i on usere.
+ onaj pas za 2poena rasela vilsona, čista sreća za sijetl.


trenutno patriote razvaljuju indi ;čiji specijalni tim, ne zna gde bije
(čak i vinijanteri)
marco_de.manccini marco_de.manccini 04:15 19.01.2015

Re: Hvala nicc

Грин Беј -- ову ће утакмицу показивати за обуку младим тренерима следећих 100 година на тему "шта се догађа кад нисте начисто да ли баш желите да победите".
docsumann docsumann 16:33 19.01.2015

Re: Hvala nicc

i taman pomislim da je kraj (a sto puta sam rekao da neću)...
de su Stefan, Docs...


heh, nisam znao da se ovdje komentariše nfl plej of

misim, šta reći, utakmica za anbilivlovanje.
nikad gori napad nisam gledao na nekoj nfl tekmi od ovog Sijetlovog ... do potonjih 5 minuta. ok, Linč je vukao i čupao kao traktor, koji superherojski mod, jbt, a odbrana se upinjala da tekma ne ode u rezultatsku katastrofu. i onda Vilson poče da baca kao da ga nisu presjecali 4 puta, sa ful samopouzdanjem, nevjerovatna psiha.
rekoh već da je ofanzivna linija GrinBeja vidno uznapredovala. Rodžer je praktično bio nedodirljiv, ali ge je zato i sjajni seknderi Sijetla onemogućavao da tu komociju valorizuje ozbiljnijim pasovima.

i onda, što reče stef, jedna (katastrofalna) greška Grin Beja na praktično zicer postavljenu šemu.
skoro sam i sam, kao mnogi navijači na stadionu, odust'o od daljeg gledanja.
niccolo niccolo 16:35 19.01.2015

Re: Hvala nicc

heh, nisam znao da se ovdje komentariše nfl plej of

Svašta se ovde komentariše...
docsumann docsumann 16:42 19.01.2015

Re: Hvala nicc

NNN
pobedio sijetl.


Iako sam (još od pre plej ofa) navijao za Pekerse,
ovo ih stiglo zato što su džukački prošli Dalas prošlu utakmicu
(ono je bilo čisto hvatanje Brajanta)


gledao sam jednu odličnu analizu (jbg, ne mogu da se sjetim na kom kanalu) gdje je jedan bivši wr u ulozi analitičara objašnjavao da su sudije trebale da priznaju to hvatanje, jer je Brajant igrač takve klase koji uvijek pokušava da postigne nešto više u odnosu na standardne reakcije većine igrača u sličnim situacijama.
zato je pri padu i ispružio ruku u namjeri da dosegne end zonu i postogne TD, a što ga je onemogućilo da loptu kontroliše nakon ateriranja. takav pristup i način igranja, po njegovom mišljenju, bi uvijek trebalo zaštititi, jer oni čine igru atraktivnijom.
NNN NNN 16:55 19.01.2015

Re: Hvala nicc

docsumann
NNN
pobedio sijetl.


Iako sam (još od pre plej ofa) navijao za Pekerse,
ovo ih stiglo zato što su džukački prošli Dalas prošlu utakmicu
(ono je bilo čisto hvatanje Brajanta)


gledao sam jednu odličnu analizu (jbg, ne mogu da se sjetim na kom kanalu) gdje je jedan bivši wr u ulozi analitičara objašnjavao da su sudije trebale da priznaju to hvatanje, jer je Brajant igrač takve klase koji uvijek pokušava da postigne nešto više u odnosu na standardne reakcije većine igrača u sličnim situacijama.
zato je pri padu i ispružio ruku u namjeri da dosegne end zonu i postogne TD, a što ga je onemogućilo da loptu kontroliše nakon ateriranja. takav pristup i način igranja, po njegovom mišljenju, bi uvijek trebalo zaštititi, jer oni čine igru atraktivnijom.

Upravo to.
Imao je apsolutnu kontrolu nad loptom,
ali se nije time zadovoljio,
nego je ispružio ruku,
lopta se onda izmigoljila,
ali ta pobeda je ostavila gorak ukus, baš zbog toga.
stefan.hauzer stefan.hauzer 17:27 19.01.2015

Re: Hvala nicc

gledao sam jednu odličnu analizu

espn 1st take? iako me onaj skip bejlis opasno nervira, mislim da je ovo jedna od boljih sportskih emisija. obrađuju sve teme vezane za (američki)sport i to je ono što me je kupilo,odavno:)

docsumann docsumann 17:40 19.01.2015

Re: Hvala nicc

espn 1st take?



nije (uh, ovi su baš neukusno bučni). voditelj i analitičar su se nalazili u prostoriji koja je podsjećala na mini fudbalsko polje (vještačka trava, horizontalna signalizacija ), a ovaj ex wr je demonstrirao sa sve loptom šta se zapravo dešavalo pri tom dodavanju i opisivao Brajantovu reakciju.
stefan.hauzer stefan.hauzer 17:46 19.01.2015

Re: Hvala nicc

(uh, ovi su baš neukusno bučni)

pa da, tek da vidiš kakvi su bili kad je dalas ušao u play off. kod mene su na veoma niskom tonu ,ali još uvek nisam video emisiju koja obrađuje ovako širok spektar sportskih tema.
ma da, najzanimljivija mi je open court, gde čarls barkli ima svojih blistavih trenutaka:)



NNN NNN 01:17 19.01.2015

Počelo

NNN NNN 04:56 19.01.2015

Re: Počelo

Ana već izduvala
niccolo niccolo 07:09 19.01.2015

Re: Počelo

Ma strašno. Upropasti mi prognozu na samom početku...
AlexDunja AlexDunja 08:44 19.01.2015

Re: Počelo

ana nije bila tu
niccolo niccolo 10:14 19.01.2015

Re: Počelo

AlexDunja
ana nije bila tu

I ja bih rekao. Nema veze, barem Troicki vodi 5:2 u trećem setu (1:1 je trenutno). Boka je ispala kao i Ana, a i Krajinović će uskoro. Baš smo se pokazali kao sila

Inače, kod žene gomila nosilaca ispalo. Ana je kao 5. nosilac naravno najgora od sve dece, ali ni Kerber (9.) nije mnogo bolja od nje...
AlexDunja AlexDunja 10:35 19.01.2015

Re: Počelo

Baš smo se pokazali kao sila

dobro je da jelena ne igra danas
niccolo niccolo 10:58 19.01.2015

Re: Počelo

AlexDunja
Baš smo se pokazali kao sila

dobro je da jelena ne igra danas

Ja se brinem za devojke, valjda neće sve četiri da ispadnu u prvom kolu, to bi bio smor...
AlexDunja AlexDunja 11:00 19.01.2015

Re: Počelo

Ja se brinem za devojke, valjda neće sve četiri da ispadnu u prvom kolu, to bi bio smor...

da znaš da ne bi bilo veliko iznenađenje...
AlexDunja AlexDunja 10:53 19.01.2015

viktor

niccolo niccolo 11:00 19.01.2015

Re: viktor

6-3 3-6 6-2 6-3 za Viću. Krajinović ispao 3:0 u setovima. I Fed bi upravo trebalo da završi meč.
AlexDunja AlexDunja 11:17 19.01.2015

Re: viktor

. I Fed bi upravo trebalo da završi meč.

fed ko da je trenirao
sami vineri i greške... bi mi malo žao lua...

muški prilično očekivano, nadal, mari, dimitrov, berdih...
nema iznenađenja...

jedino ovaj mali kokinakis muči gulbisa
ivana23 ivana23 11:12 19.01.2015

***

U Brizbejnu su se pojavili i Fedovi momci u boksu :))

niccolo niccolo 11:20 19.01.2015

Uuu

Maša u crvenom...
stefan.hauzer stefan.hauzer 12:41 19.01.2015

Re: Uuu

niccolo
Maša u crvenom...

niccolo niccolo 12:51 19.01.2015

Re: Uuu

Totalno
NNN NNN 13:07 19.01.2015

Re: Uuu

Nikad mi se nije nešto sviđela
(doktore, da li sam je gej?)
niccolo niccolo 13:10 19.01.2015

Re: Uuu

Nikad mi se nije nešto sviđela

Ti samo ne voliš visoke plavuše...
antioksidant antioksidant 13:15 19.01.2015

Re: Uuu

niccolo
Nikad mi se nije nešto sviđela

Ti samo ne voliš visoke plavuše...

pa zar to ne znači da je gej?
niccolo niccolo 13:15 19.01.2015

Re: Uuu

antioksidant
niccolo
Nikad mi se nije nešto sviđela

Ti samo ne voliš visoke plavuše...

pa zar to ne znači da je gej?

I to što kažeš.
NNN NNN 15:00 19.01.2015

Re: Uuu

niccolo
Nikad mi se nije nešto sviđela

Ti samo ne voliš visoke plavuše...
Bez generalizacija,
ova visoka plavusa mi se sviđa


mada verujem da ni gejevima nije sve jedno
niccolo niccolo 15:28 19.01.2015

Re: Uuu

mada verujem da ni gejevima nije sve jedno

Realno

p.s. Sviđa mi se pravac u kome se razvio blog
niccolo niccolo 20:06 19.01.2015

Re: Uuu

Nego, ove žene stvarno...pročitam naslov "Šarapova: Dimitrov sazreo uz mene" i taman pomislim opa, krenuli smo sa ispovestima...kad se ispostavi da priča o tome da se popravio kao teniser...
AlexDunja AlexDunja 21:52 19.01.2015

Re: Uuu

.kad se ispostavi da priča o tome da se popravio kao teniser...

nevezano za nedostatak ispovesti o kvalitetnom seksu,

ja sam u startu rekla da je veza za grigora pun pogodak što se tenisa tiče,
jer marija je šampionka u krvi, ko god da je pored nje,
mora da pokupi bar malo njene odlučnosti
i te pobedničke psihe. ona je tu najjača, ne odustaje kao doberman:)
stefan.hauzer stefan.hauzer 22:06 19.01.2015

Re: Uuu

mora da pokupi bar malo njene odlučnosti

je l' to važi i za sašu vujačića? mislim, kad su se smuvali lik je imao aktivnu ulogu u rosteru lejkersa, nba šampion i to... a ove godine je već popio otkaz od laboral kuče i sad igra za neki anonimni istanbulski klub:)
niccolo niccolo 22:10 19.01.2015

Re: Uuu

Zar oni nisu i raskinuli kad je on prešao da igra za te turke?
AlexDunja AlexDunja 22:15 19.01.2015

Re: Uuu

. a ove godine je već popio otkaz od laboral kuče i sad igra za neki anonimni istanbulski klub:)


čim ga je ostavila puk o:))
stefan.hauzer stefan.hauzer 23:09 19.01.2015

Re: Uuu

Zar oni nisu i raskinuli kad je on prešao da igra za te turke?

to je bio efes pilsen ili bešiktaš ..sada je baš pukao:)
NNN NNN 13:08 19.01.2015

Maraton

Gulbis spasava meč lopte protiv Kokinakisa,
cvrc
ispade
NNN NNN 13:10 19.01.2015

Re: Maraton

Kokinakisa

Grci bi mogli da sastave pristoju reprezentaciju:

Kokinakis
Kirjos
Bagdatis
Sampras

niccolo niccolo 13:15 19.01.2015

Re: Maraton

Pri čemu bi Sampras i dan danas bio najbolji.
arcins arcins 14:37 19.01.2015

Re: Maraton

Jel Re pliva za krst casni ili je neka veca drama?
NNN NNN 15:04 19.01.2015

Re: Maraton

Poznajući ga, iskreno ne verujem,
da je bar -15 pa i da se zapitamo tako nešto...
niccolo niccolo 16:08 19.01.2015

Raspored, 2. dan, 20.01

Evo ga na linku ovde.

Novak igra treći meč na Lejveru, znači u ranim jutarnjim časovima. Pored njega, Krunić igra četvrti meč na terenu 10, Lajović treći meč na terenu 11 i Janković treći meč na terenu 13. Ne bih ništa drugo posebno izdvojio...
AlexDunja AlexDunja 16:24 19.01.2015

Re: Raspored, 2. dan, 20.01

svi negde oko pola pet, samo alex oko 7
niccolo niccolo 19:51 19.01.2015

Šta imadosmo prvog dana

Kod devojaka seča nosilaca, od njih 16 koje su igrale prvog dana, 8 nije prošlo dalje:

Ivanović (5), Kerber (9), Safarova (16), Navaro (17), Pavljučenkova (23), Kuznjecova (27), Lisicki (28), Benčič (32).

Kod muškaraca mnogo očekivaniji rezultati, ispali su samo Gulbis (11) i Robredo (15), koji je predao meč (što je bila jedina predaja danas).

Naši danas imaju 1/4, prošao je jedino Troicki, dok su Ivanović, Jovanovski i Krajinović ispali.
zilikaka zilikaka 21:54 19.01.2015

72

U ženskom finalu vidim Šarapovu i Serenu. Od naših, ne verujem da Jelena može da prođe treće kolo, što je ipak više nego drugo kolo Krunićeve, ali jedan manje od osmine finala Jovanovski. Najzad, Ivanovićki prognoziram polufinale


Tebe baš krenulo sa prognozama, pa ću ja stavim neki dinar na Jelenu.
Kolko da se osvežim od troškova za praznike...
niccolo niccolo 22:11 19.01.2015

Re: 72

Dobro de, i najboljima se desi kiks....
zilikaka zilikaka 22:18 19.01.2015

Re: 72

Dobro de, i najboljima se desi kiks....


Ma stoji to, nego ja smatram da svojim tumačenjem samo pravilno usmeravam tvoje nedvosmislene sposobnosti.
niccolo niccolo 22:20 19.01.2015

Re: 72

To je onda u redu.
zilikaka zilikaka 22:35 19.01.2015

Re: 72

Nego, ne znam kako vas, al mene već neko vreme proganja iz desnog ćoška OVO, pa nešto razmišljam da pazarim i nakon 4 nedelje krenem u novi život...

Msm, toliko mogu da se strpim....
razmisljam razmisljam 23:03 19.01.2015

Re: 72

zilikaka
Nego, ne znam kako vas, al mene već neko vreme proganja iz desnog ćoška OVO, pa nešto razmišljam da pazarim i nakon 4 nedelje krenem u novi život...

Msm, toliko mogu da se strpim....


Е, ја ћу ти припремим пелене, јер ценим да ћеш након третмана, а с обзиром на годину производње, изгледати к'о бебирон од седам и по месеци.
zilikaka zilikaka 23:22 19.01.2015

Re: 72

Е, ја ћу ти припремим пелене, јер ценим да ћеш након третмана, а с обзиром на годину производње, изгледати к'о бебирон од седам и по месеци.


To možda posle 6 nedelja. Meni je taman to s 4.
razmisljam razmisljam 23:36 19.01.2015

Re: 72

zilikaka

To možda posle 6 nedelja. Meni je taman to s 4.


Добро. Онда ти набављам ластиш и креду за школице.
niccolo niccolo 04:23 20.01.2015

Hm

Delisijano 8:8 u petom setu. Klanje...

Evo sad će Vavrinka da završi u tri seta, pa ide Novak.
niccolo niccolo 05:23 20.01.2015

Re: Hm

6:3 prvi set za Novaka
niccolo niccolo 05:50 20.01.2015

Re: Hm

6:2 drugi set za Novaka
niccolo niccolo 06:10 20.01.2015

Re: Hm

Evo i Lajovića na terenu. A uskoro će i Jelena.
AlexDunja AlexDunja 06:24 20.01.2015

Re: Hm

izlazi jelena, novak by the book:)
niccolo niccolo 06:37 20.01.2015

Re: Hm

6:4 treći set za Novaka. Lajović ima brejk manjka prvom setu, a Jelena je praktično tek počela.
AlexDunja AlexDunja 06:42 20.01.2015

Re: Hm

a Jelena je praktično tek počela.

ne može da pogodi servis, qqqq
Milutin Milošević Milutin Milošević 09:16 20.01.2015

Re: Hm

Ana, Jelena i Bojana mi komotno mogle sada da dođu kući i onda odu u Budimpeštu da odigraju Fed kup mečeve. Siguran sam da bi im prijalo i fizički a posebno mentalno.
niccolo niccolo 09:19 20.01.2015

Re: Hm

Jelena izgubila 6:1 6:4?
AlexDunja AlexDunja 09:51 20.01.2015

Re: Hm

tačno ni jedna u drugom kolu. ka ta sto fa

ni lajović...au! baš smo velesila
niccolo niccolo 10:11 20.01.2015

Re: Hm

Ne sećam se kada su nam zadnji put sve devojke ispale u prvom kolu...
NNN NNN 10:42 20.01.2015

Re: Hm

Ipak je Ana pokazala da je naša najbolja teniserka - uzela je set

Edit:
100
Milutin Milošević Milutin Milošević 12:02 20.01.2015

Re: Hm

ni jedna u drugom kolu. ka ta sto fa

ni lajović...au! baš smo velesila


Hvala našim teniserima, posebno teniserkama, što su nam omogućili da na miru i bez preterane nervoze dalje gledamo Australian Open

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana