Eksperimenti u blogovanju| Literatura| Život

KADA SAM OSTAO BOLESTAN KOD KUĆE NA DNU RENI BUNARA BLUZ

horheakimov RSS / 25.05.2016. u 00:59

Čuje se glas iz podruma, dole nekog ima. Gde je sada STB pa da ovo snima? Njih sad drugo zanima. Animae. Animal. Na o’balama Bodruma, kum i kuma, i kumić, sa balama. Zašto ljudi bale Česterton i mimo papira?

Ja sam na ulici, mislim si o Vladi i šta Vlada radi Ljubici-Bubici. Mislim i o zašivenoj gubici i o čaši i o neoStaši, o ne, šta? šic, ši-cu, šici. Ko prvi. Vici. Veni Vendi. Dubstep. Koprivici. Sa Kube. Kako bi mi sada dobro došao konac kojime sam auto-šio usta da očistim  zube.

Jednim udarcem pen-drekom slomio sam 7.

Pandur nosi AirMax, zaposleni drema, suprug malo lema, ni lemingsa nema, mamurna je trema, programska šema ne podržava mi neman, iz Loh Nesa, nemam, jezero Balaton kraj kog svira Balaš, desi se poplava u sred Bela Hamvaš.

Kašalj traži udah, uzdam se u Bruta, u njega se sumnja, vozio je snegom a bez zimskih guma, kuma vara kuma i kum vara kuma, rasna mačka Puma Swede nikakav je gurman, samo seme guta. Za večerom svira Bahn crven kao Kuman.

Čuvaj se sine, vladaYU grip i sline, tekućine vagine i voda sa slavine, nisu zdravi, jesu zdravi, konfuzija kontuzija, šiške možda nisu al’ su zubi pravi, siske možda nisu, uhvati me za sisu, barokni Bahn je brisnuo na misu. Na mišu. Helikopterom u Nišu.

Situacija je iz-vanredna, javlja se Predrag #avramizrael Marić.

Opet ista teška greška hajde kucaj naslov letka: Ja sam priučeni majmun i šimpanza mi je tetka… Milion plakata, plačem ispodčetka, može ispod žita, na nivou, u nivou ispod tezge obično je kita. Sagni se da pitaš.

Pipaj te prijatelja, preuzmite odgovornost, pipajte publikum, pola pola, pola za, pola Zam, zabava za milione množena sa dva, Pola Redklif trči gola, Pola Abdul pola Hasan bin Recycle zajam, on waterfront melons riding bikes kucnuo je sahat. I ide na vodu.

To se zove klepsidra.

Hidra jede papir oduzima boju brže nego (emotivni) vampir Montgomeri Monti Berns u prdaru je pao, nije sve tako crno ali jeste braon, Dampyr ulazi u banku, nameren da sebe ustroji ko stranku, na šalteru mu neka tetka traži apoene od tri i četiri evra.

Tri poena, dve sekunde, sa kraja terena, Sale je broj jedan.

Jelena se zove kao pivo pa je svako zeza, misli da je principelcna i da je princeza, princes krofne što je slala kuma je pojela Friteza, mačka bolja nego Puma Swede, verujem joj kada prede iako je ne znam.

Maja prognozira kada se nadrozira da će biti nekog kraja nekom nekad nekog maja, pa ne treba ti jebalate Marija Egelja, iako si gluva, da ti kaže s koje strane vetar duva, ne treba ti subotar da znaš kad je nedelja.

Razboli se ozdravi, nemojmo o državi, nemojmo o proslavi, nemojmo o prestižu, kornjače nas prestižu, gliste sporo gamižu, završe na udici, naude ti gubici, dobitak je pitak, a potok je plitak, opet si preveden žedan preko vode, rode moj/moj rode, vratiće se ali tek kad neko ode, privremeno za sahranu kada neko umre, čuješ li me kume?

Mada se verovatno neće vratiti nikada.

Čuvaj se sine iza te krivine može da ti sine, mada pre će da te šine, dve stvarnosti kao vozne šine, dodirnuće se iluzorno u daljoj perspektivi, ako ko doživi.

 

Tagovi



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

docsumann docsumann 08:10 25.05.2016

hipa to the hopa


rima to the strofa
sofa krastakrofna
papuča pat-off-na

mir mir mir ... i pokoji čir
salata od ata
božić seka bata i sneško od blata

hapstiniram, korndiniram
Harmsoniku nogom sviram

zarazan je ovaj manir
leti u supi leteć-tanjir



Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana