Eksperimenti u blogovanju| Literatura| Život

VONDERBRA PUNJEN SOKNICAMA I JEDNA KOKA KOLA ZA PONETI

horheakimov RSS / 11.11.2016. u 01:16

               Usmeri Lendona Donovana prema golu i nema greške.

            - Valja skalp mi nećeš uzeti - rekao je čovek koji kolo rado igra. Mlohava Jin-Jang tetovaža osvane mu na čelu. Na to je Zapadna Virdžinija Vulf gurnula lika iz Gospođe Dalovej kroz ruski prozor. Pao je direktno na Toni Montana.

            - Arkan za sve! - prodrao se sjebani Velibor dok se pridizao ugruvan i teturao prema ulici. Potpuno zaboravljenog potpuno ga je dotukla najjača Yugo Florida od 75 kilovata.

                 Ko drugome jamu kopka sam u Nju Hempšir.

            Indijanac iz istoimenog potpuno zaboravljenog benda unosio je u bar poster Virdžinije Velvet, meke kao somot. Za šankom bi uvek naručivao vermont, a dobijao vermut. Šef sale, Sale, nosio bi teksas prsluk i časovnik Nivada čiji je naziv izgovarao nevada. Sale nije umeo da ne uplete jezikom ali je umeo da plete konce od jute. Južna Karolina Kurkova, izraženih kukova, na TV-u iznad šanka krila se iza velikog jedra. Jedro bi bilo mejn a ostale organele su komons, haus of komons. Severna Karolina Kluft ohladila je luft preskočivši 14,90m. Mali David Olatukunbo Alaba mahao je sa tribina Ferry-Dusika-Hallenstadion u Beču, leta gospodnjeg, broj 2002. Sledeće godine sve zaboravlja, nju, Meksiko, gvakamoli što je jeo, sombrero što mu je kupila baka na letovanju u Kankunu i figurice marijača. Slaba vajda hor i orkestar, Horkestar, Tobić Tobić Mojsilović Bobić, Šta treba maloj deci je završilo kao škart. Činč. Lift. Konekt i kat broj 23, uzalud nivo, moj Veljo.

            - Miči gene iz mog bazena gena, volino uškropljena – dere se Savić Snežana iz sedam patuljaka.

            - A Jova Radovanović? - pita predstavnik kontakt grupe 357 ali odgovor nestaje u ehu nebeske promisli. Dela vere, ljubavi i nade uvek su takva da ih malo ko razume.

              Severna Dakota Faning se izbezumila kada je videla konvertibilni fening i sa druge strane novčića svoj lik. Južna Dakota Džonson ima oca koji je Don ali nije don i to je njen najveći problem kada se upisuje u hotel. Na recepciji hotela Hajat u Beogradu, leta, takođe gospodnjeg, broj 2004, Kinez viši nego Vašington Roberto Marijano da Silva nažvrlja se u protokol kao V.Ajo Ming. U hodniku hotela se slika sa Žikom Slikom. Slika završi na Čuburi, u blizini Čuburske lipe, gde pijani pesnik na engleski prepevava Mizeru. Bodu mu oči tri poslednja stiha.

 

            U srcu čujem grižu miša,

            a pada hladna, sitna kiša.

            Gde si sad Ti?

 

            Izbriše ih sva tri iz svog prepeva i naslovi ga sa Mizuri. Naruči još jedan Rod Ajlend Red koktel i padne pod sto. Dvesta dana leta kasnije more gondola nestane iz Venecije. Džoržija O'Kif cveće procveta u Kanalu Grande. Šopen Silvani jako kontrira pa ga puštaju pre Nirvane. Mudrac izađe iz blaženog stanja i kaže:

            - Sion ili ništa od protokola! - pa ga pregaze kola (ista ona iz sedme rečenice). Sahrane ga u džemperu iz Njujorkera. Na sahrani mi Sisi piše sms:

            - Posle sa'rane imam nešto strašno važno da ti kažem…

            Ima 22 godine i igra pored Lija Marvina. Stari Zona Sumraka ali muzička tema je večna.

            Jedna što užasno podseća na gospođicu Spejsek radi sa mnom u firmi ali ona ne uživa malim stvarima, samo glumi, Nes otalja tokom pauze i trči nazad u ofis, kakav užasan sinopsis. Pripada sekti kojoj su div, iskon, sin i duh sve i sveto, ne možeš joj ni prići. Bekan za stolom joj ne može pomoći. Njena sveta knjiga ima čudne citate:

            - Masa ču: Seci skota! I oni sekaše i njihove i naše - malo im treba za preko ivice. Te Nesi, da izađe iz jezera, ne bi uplašila.

            Ken takinira Barbi ali nju Džerzi Netsi prelete u Bruklin. Klin čorbu zakuva Mihail Prohorov. Mlaka OHO emulzija za na bruskete, hm? Trovanje u najavi? Terapija pustinjom, molim lipa: Doha, još petnaest dana u osami. Telma i Luiz i Jana sa ukusom limete, jednom dnevno. Da me izvinete nisam poneo širete. Na ovoj štali nedostaje daska, ne braska, daska, prehladiće vam se krava, ne brava, krava. Popravite to!

             Planinski deo je Kale, Kali je brdski, brdo, Kalifornija je gde su bili Turci u stvari.

 

 

Iz zbirke apsurdnih tekstova ''AMOK!''.

Tagovi



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

horheakimov horheakimov 07:42 11.11.2016

rest in future peace

anamarkana anamarkana 14:00 11.11.2016

pih...

horheakimov

Ko drugome jamu kopka sam u Nju Hempšir.



izlizana fora... mora da si opet mnogo bolestan !?
emsiemsi emsiemsi 10:58 11.11.2016

Шта је ово !?

Молим појашњење !

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana