Rođendanska žurka kod Jelice i Dilan Doga! Dobrodošli!

Jelica Greganović RSS / 26.04.2008. u 20:12

Obzirom da mi je rođendan, a da sa vama provodim sve ono vreme kada me traže po kući, sa zaključkom »mama je na blogu«, kao i da čestitke od virtuelnog društva već od sinoć kaplju k'o cevka na tušu, red bi bio da vam zauzvrat poklonim žurku i priču.

Dakle, rođendani pripadaju deci. Kada porasteš, iako te niko ne obavesti o prenosu vlasništva, rođendani ti se izmigolje između prstiju. Počnu da traju kraće i gube onu jutarnju tremu tog jednog, jedinog dana u godini.

Svojih detinjih rođendana se baš nešto ne sećam upečatljivo. Obzirom da ceo život primećujem i pamtim i svaku dlaku na osmoj nožici harmonika-gusenice u crnoj, štraftastoj pidžami, psiholozi bi sigurno mogli da bar magistriraju na ovom mom nesećanju. Sećam se samo moje tetke Goce, koja me je uzimala u krilo, svakog rođendana i otvarala zlatni, nežno elipsasti medaljon na dugom, tankom lančiću. U njemu, uokvirena intarzijom, bila je moja sličica. Crno-bela. I tehnika i ja u belom džemperu. Sa kanticom na pumpicu u zagrljaju. Zaspana sa fontanom definisanom duplom leptir mašnom na glavi.

Drugi događaj koga se sećam je bio jedna od prelomnica u mom životu. Te godine su se pojavili flomasteri. Čudo! Četiri flomastera, crveni, crni, plavi i žuti, bili su moj san. A, bili su skupi. Iako me je tata vodio u njegovu kancelariju, gde sam mogla da crtam i bojim spektrom odličnih štadlerovih bojica, sve do najnežnijih nijansi pune kutije od tridesetak komada, to ipak nije bilo ništa u poređenju sa sanjana četiri flomastera.

Tog rođendana bili smo kod bake u selu. Pod četiri prekasno procvetale višnje, sa kojih se sipao beli sneg behara, parkirao je svog kremastog spačeka moj teča Vlasta. Dok se tetka Rada, uz ritualno gunđanje, izvlačila umorno iz kola, najupečatljiviji, najanarhističniji teča u familiji, pružio mi je duguljasti, pljosnati poklon, umotan u pak-papir, sa nacrtanom mašnom. Dok sam pažljivo odmotavala poklon, iza leđa mi je virila sestra od tetke. Bakina maza. Pak-papir je pao od iznenađenja. Tečin poklon je bio dvanaest flomastera. U plehanoj, šarenoj kutiji. Dvanaest novih, novcatih, nedostižnih, folmastera. Dvanaest! Sećam se da sam zatvorila poklopac od kutije u strahu da će flomasteri, novi i sjajni, nestati na dnevnom svetlu. Srećno teča Vlastino kikotanje mom zaprepašćenom izrazu, prekinuo je cik pozadinske sestre. Istog trenutka je iz mojih ruku nestala kutija. Pomenuta Bakina maza mi je kutiju, koju sam držala lagano od neverice, zgrabila iz mojih ruku i sa pomenutom zbrisala iza kuće. Za njom ostatak familije. Familija je trčala već treći krug, a ja sam i dalje stajala zaprepašćena. Sve se završilo ljutim kućnim savetom u podrumskoj kuhinji »da deca ne čuju«. Sestra je plakala u jednoj sobi, ja sam grcala pod višnjama. Flomasteri su bili u njenom grčevitom zagrljaju.

Zaključak je bio porazan po moje rođendansko stanje. Doduše takvi zaključci su bili česti na bakinoj teritoriji, ali ovaj put je stvarno bolelo. Dakle, obzirom da je sestra mlađa (godinu dana), a da sam ja starija (godinu dana), pametnija, ozbiljnija, sa više razumevanja, to se razmaženoj sestri daju moji flomasteri, a meni će biti uskoro, samo što nisu, kupljeni drugi. Teča Vlasta je uz reči neprimerene maloletnim ženskim ušima, ostavio tetka Radu u dvorištu, tresnuo vratima od spačeka tako da su višnje u trenutku oćelavile i otišao nazad u Beograd.

Moj otac je zgrabio mene, strpao me u auto i odvezao na drugi kraj sela, u Milenkoviće. Kod stričeva. Tamo su me pomazili i dobila sam poklon, od koga je dvanaest flomastera prestalo da mi se priviđa kroz maglu suza. Čika Andra mi je poklonio ježa, upravo nađenog u živici pored njive. Pravog ježa u pubertetu. Punog buva, koji je sanjivo škljocao zubima i uspeo da me ujede, očajnički sakrivajući šiljatu njušku pod biber-očima u svoj topli, beli mekani stomačić.

Posle smo jež i ja sedeli kod prababa Dare u krilu, na tegetnoj cicanoj, izbledeloj kecelji. Baba me milovala po glavi, velikom, ispucalom rukom, nehotice me čupajući. Onda mi je tom keceljom obrisala nos, a hrastovim dlanom oba oka odjednom i rekla: »Nemo' ćero, nemo' da plačeš, ne valja se. Da ti priča baba...kad si se ti rodila, palo je na Cvete...'teli da ti dadnu ime Cveta, pa nisu. Cveta si ti babina, ljubi je baba. Šta će ti omasteri, vidi ga što je jež...a posle ćemo ti i ja didemo kod prije, ona ima pilići, mali žuti...će ti da jedno, da viš kaki su, ki upisani...«

Tog rođendana sam naučila šta je nepravda i poželela da kad porastem budem Robin Hud ili barem hajduk Stanko, pa da podlim Turcima i razmaženim sestrama otimam flomastere i dajem ih obespravljenim, starijim sestrama, koje znaju bolje da crtaju od Bakinih maza.

Ali prošla su vremena Bakinih maza. Jutros su me probudili Tatina princeza i Mali sin, koji su mi spremili poseban rođendanski doručak uz Stray Catse. Žmu je zagrlio mene i moj nedepilirani deo života, zvani Budimir, koji me celu noć čuva kao doberman. Prestolonaslednik me obgrlio široko kao planinski venac, a dobila sam i opsešnnajt i privezak nici sa medom za sličicu, sivog medu sa transparentom Mum i od mojih prijatelja zlatnih, letnji neobavezni friški parfem, vazicu ručne, umetničke izrade i šik bluzicu na šanel retro fazon. Sa mašnicom.

Jelica

...

„Šta će nam muzika?“, zapita se bloger Hogar Strašni.

„Pa, ne otvaramo rođendanske izjave Dilana Doga svaki dan- ovako je svečanije“, odgovara bloger Proka Pronalazač. „Nikada nisam bio ovako uzbuđen...“, nastavi on.

Proka započne čitanje:

„Dragi moji, biću kratak i jasan, kao što sam uvek bio. Sve moje poklone- što će reći: dobro raspoloženje, pesme, šale, provod i zabavu, ostavljam samo jednom veselom blogeru- Proki Pronalazaču“.

„Sve poklone daje meni“, začuđeno odreaguje Proka! „Ljudi, zar je to moguće? Ja znam da Dilan i nas izuzetno voli, a ne samo Proku...“

„Čitaj dalje!“- doda neko.

„Smatram da je jedino Proka stekao sposobnost i veštinu da prima moje poklone.“ „Molim te, čitaj dalje, ja nemam snage...“-drhtavim glasom od uzbuđenja, reče Proka. Zagor uzima hartiju iz Prokinih ruku, pocepa je po sredini više puta i staloženim, ali sigurnim glasom konstatuje: „Falsifikat!“

„Razbojniče, falsifikuješ Dilanove namere. Samo te slušam kako prisvajaš njegove poklone.“-reče Miki Maus.

„Gde ste ga našli?“-ču se glas iz mase. „Tamo gde ga je Dilan i ostavio.“-doda Miki, te uze novi list hartije sa namerom da ga pročita.

„Mili moji, konačno je došao dan za dodelu poklona, Vama, meni najdrazim blogerima. Pišem ovo, a ruka mi drhti od radosti i sreće...“ „Barabo jedna, ovakvog si blogera našao da falsifikuješ!“

„Nastavi tata.“- reče Mikijev sin- poznati bloger Mićko.

„Sve Vas moje srce podjednako voli, ali kao što to logika stripova nalaže i zapoveda, moram izdvojiti Mikija Mausa i njegovu plemenitu ženu Mini.“

„Falsifikat!“- opet tu neobičnu reč ponovi Zagor.

„Đubre matoro, imaš 100 godina, a lažeš, i.. i.. i.. varaš, a još mene napadaš. A ja sam se samo šalio.“-oštro odreaguje mudri Proka.

„Tišina,“ reče Zagor. „O toj sramoti ćemo posle govoriti.“

„A to je kao pravi testament?“-ironično upita Proka, gledajući ispod oka Zagora. „U mene sumnjaš?“ „Ne Zagore.“

„Bogu hvala, vek i po tražih po prodavnicama poklone. Pošto smatram da će ove godine ranije da ih zatvore zbog praznika, ove reči u pero govorim blogerki Jelici Greganović, ali to nije zato što nemam poverenja u Vas. Nikako. Radujem se što ste moji, a ne blogeri nekog mog neprijatelja- ko je Vas poznavao ni proslava mu neće teško pasti! Što se tiče ove proslave, a to Vas najviše zanima, mogu Vam saopštiti sledeće: sve pesme, šale i dobru zabavu koju očekujemo ovde, n e o s t a v lj a m samo sebi.“

Dilan Dog

„Kome bre ne ostavlja?“ „Sebi!“ „Kako može živ čovek da ne ostavlja samom sebi? On nas ovde pravi ludima,“ reče jedan bloger.

„Čitaće tvoje stripove nepismeni ljudi ja ti kažem.“ „Dilane, Dilane, baš si krme.“

„ Pa koliki je moj deo?“ „Ovoliki!“ Ako si lud nisi gluv, čuješ šta piše.“ „Šta onda,znači, ja sam dobio ovu p e s m u? Pa ne može to tako? Upamtićete Vi mene! Hoćete! „

„Tata trubi, molim te vidi šta hoće?“ „Hoće žurku, znam ja!“

„D o b r o v e Ć e“

Dobrodošli na rođendansku žurku Jelice Greganović i Dilana Doga



„Šta će nam muzika?

Voli

vek i po

n e  o s t a v lj a m  samo sebi

p e s m u

„D o b r o  v e Ć e  

 

A SAD - FIESTA!

 





 

 

Atačmenti



Komentari (378)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

edi-va edi-va 20:16 26.04.2008

Juuuuuhuuuuuu

Jelica Greganović Jelica Greganović 20:18 26.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu

Dilan Dog Dilan Dog 20:27 26.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu

jeeeeej jeeeeej jeeeej

zurkaaaaaa!!!!!!

))
Bili Piton Bili Piton 20:57 26.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu

Jelica Greganović


Srecan rodjendan gazdarice, da porastes veeelika....



Zurke volem vise nego leba da jedem, a evo i mog pokloncica, sa prakticnom primenom.
http://boomp3.com/listen/azz5zoz/




Bili Piton Bili Piton 21:09 26.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu


Upravo (prekasno) shvatam da vam je oboma rodjendan, sori. Srecno i Dilanu.....
Dolybell Dolybell 12:02 27.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu


Upravo (prekasno) shvatam da vam je oboma rodjendan, sori. Srecno i Dilanu..


Evo poklon i za Dylana ...Koji sam krele, da ne videh da je žuraja oboma!?




Dolybell Dolybell 12:40 27.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu

undefined Upravo (prekasno) shvatam da vam je oboma rodjendan, sori.

(mada Jeco ti imaš poklonče na kraju)
Ali luda zabava počinje !


Dolybell Dolybell 20:24 27.04.2008

Re: Juuuuuhuuuuuu

Upravo (prekasno) shvatam da vam je oboma rodjendan, sori. Srecno

Samo pogledajte i uživajte!

Bright Spot Bright Spot 20:20 26.04.2008

Hepi vam...

... brzdej :)

Ups, umalo da zaboravim poklon :) Podijelite.

Dilan Dog Dilan Dog 20:28 26.04.2008

Re: Hepi vam...

Bright Spot
... brzdej :)

Ups, umalo da zaboravim poklon :) Podijelite.


Hvala na čestitki i poklonu! Stvarno sjajno ))
ivana23 ivana23 20:41 26.04.2008

Re: Hepi vam...

AlexDunja AlexDunja 21:04 26.04.2008

Re: Hepi vam...

e, i23:)))
ovo bi bas moglo:))))
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:04 26.04.2008

Bright

HVAAAAALA!

Taman da ovo obojim :)

ivana23 ivana23 23:28 26.04.2008

Jelica je:

Jelica Greganović Jelica Greganović 23:43 26.04.2008

Re: Jelica je:

samo kad podivljam...inače

MilutinM MilutinM 20:29 26.04.2008

Srećno

Dragi blogari,

da duuuuugo uživate u današnjem u drugim danima narednih nnnnnn godina


Dilan Dog Dilan Dog 20:31 26.04.2008

Re: Srećno

MilutinM
Dragi blogari,

da duuuuugo uživate u današnjem u drugim danima narednih nnnnnn godina



Gaaazdaaa!
Hvala na lepim recima ))
ivana23 ivana23 20:43 26.04.2008

Re: Srećno

MilutinM MilutinM 20:43 26.04.2008

Re: Srećno

Gaaazdaaa!
Hvala na lepim recima

Dilane, prigodna pesma samo za tebe i veselo društvo iz ćoška: Zemljotres
Dilan Dog Dilan Dog 20:46 26.04.2008

Re: Srećno

MilutinM
Gaaazdaaa!
Hvala na lepim recima

Dilane, prigodna pesma samo za tebe i veselo društvo iz ćoška: Zemljotres

Ima link isto za pesmu zemljotres, ali jednu drugu, gore u tekstu
Hvala na brizi za aktivnosti ))
ivana23 ivana23 20:49 26.04.2008

Re: Srećno (za Dilana)

MilutinM MilutinM 20:51 26.04.2008

Re: Srećno

Ima link isto za pesmu zemljotres, ali jednu drugu, gore u tekstu

Samo nek se peva (mis'im, znam da nisam pogodio žanra, ali važan je povod ))).
Evo i za Jelicu jedna lepa pesma
ivana23 ivana23 20:52 26.04.2008

Re: Srećno (za Jelicu)

Dilan Dog Dilan Dog 21:04 26.04.2008

Re: Srećno

MilutinM
Ima link isto za pesmu zemljotres, ali jednu drugu, gore u tekstu

Samo nek se peva (mis'im, znam da nisam pogodio žanra, ali važan je povod ))).
Evo i za Jelicu jedna lepa pesma

Važno je da se okreće ))
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:12 26.04.2008

Hvala Milutine,

evo i od mene jedna :)

skyspoter skyspoter 20:29 26.04.2008

happy 22nd birthday

2nd time around...

Dilan Dog Dilan Dog 20:32 26.04.2008

Re: happy 22nd birthday

skyspoter
2nd time around...


Shunjich Shunjich 20:31 26.04.2008

cestitke :)

srecan vam rodjendan...
jelice, posto znam da volite cokoladne bombone, mali poklon od mene....
Dilan Dog Dilan Dog 20:34 26.04.2008

Re: cestitke :)

Shunjich
srecan vam rodjendan...
jelice, posto znam da volite cokoladne bombone, mali poklon od mene....

Jelica će se sigurno obradovati ovakvim slatkišima...
Shunjich Shunjich 20:38 26.04.2008

Re: cestitke :)

mali poklon i za tebe...
poz
Dilan Dog Dilan Dog 20:44 26.04.2008

Re: cestitke :)

Shunjich
mali poklon i za tebe...
poz

Vidi mene
hvala za sliku sa mog stripa ))
Черевићан Черевићан 20:31 26.04.2008

ОБОМА

у поводу славља
јаВам желим здравља
Dilan Dog Dilan Dog 20:36 26.04.2008

Re: ОБОМА

Черевићан
у поводу славља
јаВам желим здравља

Zahvaljujem se velikom poglavici Čeru!!!
Jelica Greganović Jelica Greganović 23:50 26.04.2008

Dragi Čer,

hvala
ljub

AlexDunja AlexDunja 20:31 26.04.2008

za fir:))

cokoladna:)
AlexDunja AlexDunja 20:33 26.04.2008

za dilana:)

hmmm:))
Dilan Dog Dilan Dog 20:38 26.04.2008

Re: za dilana:)

AlexDunja
hmmm:))

mnogo je simpatična ova torta ))
hehe
skyspoter skyspoter 20:40 26.04.2008

Re: za fir:))

to je torta iz PAUL iz COVENT GARDEN...Garantujem!!!!


jedina razlika je sto u tom Paul ne mogu da speluju ( svi su francuzi) pa ima par slova sa speling mistajeke kao i moj nick....hebi ga niko nije savrsen.....
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:51 26.04.2008

Re: za fir:))

Hvala draga!

AlexDunja AlexDunja 20:57 26.04.2008

Re: za fir:))

tu smo!

klikni :)
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:37 26.04.2008

Hvala draga alex :)

Zoran je fakat najbolji kad ti progovori iza leđa, sve uz kičmu, pa se naježiš. Drug je majstor, nema šta...

A tebi za ovu žuraju, paj' sad :)

ivana23 ivana23 21:38 26.04.2008

:))

Hemičarka Hemičarka 20:33 26.04.2008

Srećan rođendan oboma!!!!

Za domaćicu:
i, naravno,

Za Dilana:


A za goste:



Dilan Dog Dilan Dog 20:37 26.04.2008

Re: Srećan rođendan oboma!!!!

mnogo ti je dobro ovo piće ...
ivana23 ivana23 20:48 26.04.2008

Re: Srećan rođendan oboma!!!!

Hemičarka Hemičarka 20:50 26.04.2008

Re: Srećan rođendan oboma!!!!

Dilan Dog
mnogo ti je dobro ovo piće ...


Ha, jesam pogodila?
Dilan Dog Dilan Dog 20:52 26.04.2008

Re: Srećan rođendan oboma!!!!

ivana23

Margarita,
thanks !
Pitam se da li je receptura blogerke margos?
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:53 26.04.2008

Re: Sestro po metli,

kakav letnji, sportski model! Hvala!

Za tebe :)

Dilan Dog Dilan Dog 21:01 26.04.2008

Re: Srećan rođendan oboma!!!!

Hemičarka
Dilan Dog
mnogo ti je dobro ovo piće ...


Ha, jesam pogodila?

Naravno da jesi! Zar sumnjaš u svoje sposobnosti hemičara?
Atomi i molekuli u tom piću dobro su ukrojeni
Hemičarka Hemičarka 21:15 26.04.2008

Re: Srećan rođendan oboma!!!!

Ne sumnjam u hemicarske sopsobnosti, ali sumnjam u vidovnjacke.

A da su dobro ukrojeni, jesu, mora se priznati...
AlexDunja AlexDunja 20:39 26.04.2008

i da!

budite zdravi i veseli!!!!
(ako ikada zatreba, placite od radosti!:))))
Dejan Stanković Dejan Stanković 20:39 26.04.2008

here we go

Dilan Dog Dilan Dog 20:50 26.04.2008

Re: here we go

nice song
Što bi rekao Čerevićan,
"fala što ste s nama"
)
ivana23 ivana23 20:58 26.04.2008

:))

Dejan Stanković Dejan Stanković 20:44 26.04.2008

btw

nema boljeg rodjedanskogpoklona od flomastera zvanog flomastilo.
jedino se flokisa i secam, od svih poklona.
vucko vucko 20:44 26.04.2008

Srećni rođendani



Kako beše ide ona pesma... nešto tipa:

Uključuješ televizor i gledaš crtani film
Dok razmišljaš o torti za koju treba da napraviš fil

Srećan rođendan slavljenicima!
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:46 26.04.2008

HVALA !

Izvinjavam se, oko rerne sam se motala...pa, izvol'te tortu...

Dilan Dog Dilan Dog 20:48 26.04.2008

Re: Srećni rođendani

vucko


Kako beše ide ona pesma... nešto tipa:

Uključuješ televizor i gledaš crtani film
Dok razmišljaš o torti za koju treba da napraviš fil

Srećan rođendan slavljenicima!

Hemičarka Hemičarka 20:49 26.04.2008

Re: Srećni rođendani

Ta pesma je tužna, nije baš za rođendansko slavlje...
Dolybell Dolybell 07:21 29.04.2008

Re: Srećni rođendani

Ta pesma je tužna, nije baš za rođendansko slavlje...


Pa moždea i nije
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:47 26.04.2008

sestro slatka

sve znaš )))

Jelica Greganović Jelica Greganović 20:55 26.04.2008

Srđane dragi,

hvala :)))

Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:13 26.04.2008

Re: Srđane dragi,

jednom rokerka, uvek rokerka
ili beše pank?

Jelica Greganović Jelica Greganović 10:11 27.04.2008

Re: Srđane,

idi vidi prvi klip, Clash na japanski crtani :)
Nikola Knežević Nikola Knežević 20:49 26.04.2008

Najlepše želje slavnjenicima

Dilan Dog Dilan Dog 20:55 26.04.2008

Re: Najlepše želje slavnjenicima

Nikola Knežević

Hvala na ovako prelepim balonima. Uveličaće ovo virtuelno slavlje!!!
ivana23 ivana23 21:02 26.04.2008

Re: Najlepše želje slavnjenicima

ivana23 ivana23 21:05 26.04.2008

Re: Najlepše želje slavnjenicima

ivana23 ivana23 21:24 26.04.2008

Re: Najlepše želje slavnjenicima

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:26 26.04.2008

Ivana,

hvala što ulepšavaš i ovaj žur :)))
ivana23 ivana23 21:36 26.04.2008

Jelice - za tebe..

Kazezoze Kazezoze 20:51 26.04.2008

srecan rodjendan!!!!

Za Jelicu - klikni

]

za DD - klikni



Jelica Greganović Jelica Greganović 20:57 26.04.2008

Kz,

hvala druže, a Uspomena, pa moj Žmu je obožava :)))
Dilan Dog Dilan Dog 20:58 26.04.2008

Re: srecan rodjendan!!!!

Belgijsko pivo, znači zemlje Beneluksa, a tu je odma i Holandija!!!
))
Hvala na čestitki Kzz!
Kazezoze Kazezoze 21:12 26.04.2008

Re: srecan rodjendan!!!!

Dilan Dog
Belgijsko pivo, znači zemlje Beneluksa, a tu je odma i Holandija!!!))Hvala na čestitki Kzz!

belgijsko pivo je mnogo kvalitetnije od holandskog;-)
nebi ja tebi svashta poklonio, samo kvalitet
Dilan Dog Dilan Dog 21:19 26.04.2008

Re: srecan rodjendan!!!!

Kazezoze
Dilan Dog
Belgijsko pivo, znači zemlje Beneluksa, a tu je odma i Holandija!!!))Hvala na čestitki Kzz!

belgijsko pivo je mnogo kvalitetnije od holandskog;-)
nebi ja tebi svashta poklonio, samo kvalitet

edi-va edi-va 20:52 26.04.2008

Ajmooooooo

Srđan Mitrović Srđan Mitrović 20:53 26.04.2008

a i stiv vonder ti peva

Happy birthday

skyspoter skyspoter 20:56 26.04.2008

lepa zurka

jel ima neka duvka. Class A or B? whatever...
edi-va edi-va 20:57 26.04.2008

Re: lepa zurka

Jelica Greganović Jelica Greganović 20:59 26.04.2008

Ima i



Dilane, davaj kašičice!
edi-va edi-va 20:59 26.04.2008

Re: lepa zurka

help yourself:)))))

edi-va edi-va 21:07 26.04.2008

Aaaaaaaaa

je l' mogu ja da vam chuvam poklone?!



Dilan Dog Dilan Dog 21:07 26.04.2008

Re: Ima i

Kazezoze Kazezoze 21:09 26.04.2008

Re: lepa zurka

edi-va

pazi kako to munjevito radi budimir;-)))

Dilan Dog Dilan Dog 21:10 26.04.2008

Re: Aaaaaaaaa

edi-va
je l' mogu ja da vam chuvam poklone?!




edi-va edi-va 21:23 26.04.2008

Re: lepa zurka

pazi kako to munjevito radi budimir;-)))


hehehe skoro da postize

ivana23 ivana23 21:52 26.04.2008

Re: lepa zurka

dragoljub dragoljub 22:12 26.04.2008

Re: Ima i

Dilan Dog

teškoTo
Dilan Dog Dilan Dog 21:12 26.04.2008

idem po

realno pivo

Hoću da slavim ))
edi-va edi-va 21:18 26.04.2008

Re: idem po

evo vam po keceljica, da se ne umazete od piva, torti and so on:))

DD

Jelica
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:15 26.04.2008

a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

Dilan Dog Dilan Dog 21:29 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

Srđan Mitrović

Vauuu
gde si našao to?
extra!!!
thanks
))
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 21:32 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

pričam ja ljudima da postoji i film o dilan dogu, a niko mi ne veruje a tek kad kažem da ga glumi Rupert Everet tek onda prasnu u smeh.
dugo sam jurio ovaj film, i na kraju ga ipak našao
e pa srećan rošendan i tebi.
Dilan Dog Dilan Dog 21:56 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

Srđan Mitrović
pričam ja ljudima da postoji i film o dilan dogu, a niko mi ne veruje a tek kad kažem da ga glumi Rupert Everet tek onda prasnu u smeh.
dugo sam jurio ovaj film, i na kraju ga ipak našao
e pa srećan rošendan i tebi.

Skroz odgovara njegovom izgledu
Sjajno!
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 22:00 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

koliko znam, rupert everet je i poslužio kao model za crtača dilan doga!
Dilan Dog Dilan Dog 22:10 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

Srđan Mitrović
koliko znam, rupert everet je i poslužio kao model za crtača dilan doga!

Crtač Dilana Doga, Ticiano Sklavi, skoro se penzionisao, na žaslost.
Tako da se u novoj seriji, koja je počela da izlazi kod nas (izašao je br. 3, br. italijanskog originala 212), uočava njegov nedostatak. Taj Dilan, sad nešto drugačije izgleda...
Srđan Mitrović Srđan Mitrović 22:13 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

a i rupert je nešto ostario

Dilan Dog Dilan Dog 22:18 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

Srđan Mitrović
a i rupert je nešto ostario


Heehe
pa da
))
Bili Piton Bili Piton 22:22 26.04.2008

Re: a stigao je i Dilan Dog na rođendan!

Srđan Mitrović
a i rupert je nešto ostario


Hm, koliko je raznolikih klasifikovanih toksina proslo kroz doticnog, dobro se i drzi.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana