Astrologija| Religija| Život

... duhovno ili svetovno ... ovde je sve to zbrkano ...

Đorđe Bobić RSS / 27.03.2019. u 11:49

a

 

Atačmenti



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Черевићан Черевићан 14:37 27.03.2019

раби Божји

sokoljenje neosokoljenih

избркани богме нам .......лончићи
(ваљда смо свесни догађања тог),
у исчеку протичу нам дани ..... док
(с'облака прати .....свемогући Бог)
Đorđe Bobić Đorđe Bobić 17:45 28.03.2019

Re: раби Божји

neverovatan neverovatan 19:25 28.03.2019

Da!

Što su dobre ove faširane šnicle!
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 08:42 30.03.2019

Re: Da!

Šta si, odbio da postiš pošto se vladika beogradski učlanio u SNS?
romi.daba romi.daba 20:54 30.03.2019

Re: Da! Kletva je rešenje

Srđan Fuchs
Šta si, odbio da postiš pošto se vladika beogradski učlanio u SNS?


Nemoj da zaboraviš da se i Jelena Milić skoro pa učlanila. Ali u našem sistemu van institucionalnog deljanja sve se radi okolo pa na ćoše.

Naša dugo gajena crveno-crna veza sa crkvom: Ko nije sa nama ima izbor ili da bude fašista ili tajkun. Tajkuna je malo... Dakle jedino da idemo u nevladine organizacije pod zapadnim fašistima.

Dakle srpski politički spektar ljotićizma kroz prizmu šešeljizma.

Ali moramo priznati da je AVAV uvek dva koraka ispred svih, i to sa svim polugama vlasti na raspolaganju.

PS: Sam Patrijarh je vezao našu "brodicu za veliku lađu Rusiju". Sad treba spavati u miru, ako ga bude, sledećih par godina, i onda se probuditi jer ovi šešeljomarkovići samo mogu sami da implodiraju, ako ne dođe kraj sveta pre toga i dođe kraj srspkom kosovskom sidru - tada ćemo i na nebeski svet poneti sa nama našu svetu zemlju. Dakle nikad kraja našoj strateškoj borbi.

Jedino mi preostaje da bacim političkukletvu kako se to radi u šešeljomarkovićevskom političkom svetu: da Bog da se zatre seme ZA ONO ŠTO STE URADILI DO SADA!
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 08:32 31.03.2019

Re: Da! Kletva je rešenje

Ma, patrijarha drži - doslovno - Služba za muda pa mora bude dobar da ne bi krenule umrljane gaće da plutaju po površini baruštine od srpske javne scene. A i generalno, na delu je veliki zaokret desničara ka tim relgijskim sadržinama pošto se pokazuje kao dobar lepak za držanje pokorne nekritičke mase. Ne samo u Srbiji. Sedim juče kod mame na obali (slušamo boom boom kako odjekuje u daljini kod komšija u Gaza Sitiju i vetar neki nepobožni, duva od Arabije umesto k njima a on k nama, s jugoistoka na severozapad pa sav dim od dimnih bombi i suzavca donosi k nama); pa slušam, komšije Rusi slušaju TV Rusija pa tamo ide obraćanje Predsednika Vladjimira Vladjimiroviča uživo:"Nikada nas neće pokoriti bestijalni kapitalizam Zapada"... pa potom neka rodoljubiva koračnica: "Matj svesiljnaja, Vsepravoslavnaja, Radjina adjinaja, Veljika Rossija"... I kod njih tako, a i kod nas isto: "Netanjahu je preslab, pušta Hamas/Džihad da diktiraju uslove... Treba im dati po glavi!"

...Sve iz "religiozno-patriotskih" uzroka, a XXI vek?! Valjda je nekakav strah tih starih ortodoksnih sistema da će nestati sa pozornice pa su se uzjogunili, šta li?

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana