Velikosrpski projekat Liberalno demokratske partije

Queeria RSS / 06.05.2008. u 20:02

VAŽNO OBAVEŠTENJE PRE ČITANJA POSTA: POŠTOVANI DRUGARI I DRUGARICE, ZBOG OBELEŽAVANJA DRUGOG DANA ĐURĐEVDANA NIJE PRISTOJNO OSTAVLJATI KOMENTARE. MI SMO PRAVOSLAVNA DRŽAVA, IPAK! TAKO JE HTEO DRAGI BOG!

VAŠA QUEERIA


Na Saboru svih srpskih kvirija iz otadžbine i rasejanja 2006. godine, na kome se okupilo 20 hiljada učesnika [traži se izvor], umalo nije došlo do krvoprolića kada se raspravljalo o sedmom članu Statuta u kome piše: „Kvirija toleriše diskriminaciju na osnovu veličine, jer je veličina bitna“. Kvirija se na Saboru pocepala na politički korektne i na veličinom opterećene. Za rešavanje ovog sukoba organizovana je orgija koja je trajala nedelju dana na kojoj se praktično pokazalo i naučno dokazalo da je veličina stvarno bitna. Nakon te orgije Statut je jednoglasno izglasan.

Zbog toga Kvirija apsolutno razume potrebu radikala da Srbija bude velika. Vole ljudi velike, jer, kao što kaže član 7. našeg Statuta koji je overen u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, veličina jeste bitna. Ali, kao što ćete videti u ovom blogu od svih veličinom opterećenih Srba radikali su najskromniji. Njihove želje za veličinom završavaju se na granicima Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica.

Postoje Srbi kojima ta radikalska Velika Srbija nije dovoljna, te žele da je ona do Tokija. Član 23. statuta Kvirije kaže da Kvirija „podržava i ohrabruje sve perverzije“, tako da tolerišemo i ovakvu megalomaniju.

Ali, ovi iz Liberalno demokratske partije ga preteraše.

Njima nije dovoljna ni radikalska Velika Srbija, niti ova do Tokija. Ne! Oni hoće Srbiju bez granica. Izvinite, ali takvu nastranost ni mi iz Kvirije ne možemo da tolerišemo.

Radikali su svoje apetite lepo ograničili. Odavde dovde je naše i tačka. I ovi dijasporni nacionalisti su ograničeni, do Tokija i ni pedalj dalje. A LDP? Oni hoće beskonačnu Srbiju. Celu planetu i univerzum. Sve je to Srbija!!! Na kraju će radikali početi masovno da učlanjuju i glasaju za LDP.

Hajde nekako i da podržim Srbiju bez granica, ali oni hoće i Beograd bez granica. Hajde da su rekli Beograd do Zagreba, ili makar do Pariza... to mu nekako i dođe realno, ali ovaj Beograd bez granica… meni se to ništa ne dopada. Meni je to mnogo veliko, ima guza da boli.

Da se mi ipak vratimo na ove naše tradicionalne granice Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica ili da podržimo Srbiju bez granica?!

Poklon film:

 

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com

www.queeriacentar.org

www.youtube.com/queeriaTV

Atačmenti



Komentari (0)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana