Na Marsu pronađen život !

Jelica Greganović RSS / 27.05.2008. u 18:42

Američki svemirski brod Feniks je posle puta dugog 680 miliona kilometara, pristao na Marsu. Put je trajao deset meseci i kako se može saznati iz poslednjih vesti, koje stižu sa Marsa, čija površina liči na zagoreli kačamak, tamo je tražen i pronađen život!

Nismo same!

Posada Feniksa je kao najteži deo puta opisala poslednjih sedam minuta sletanja na rošavu Crvenu planetu. Probleme pri sletanju prouzrokovale su gusto razbacane gomile prljave odeće, koje stanovnici Marsa ostavljaju uvek pored korpi za veš. Mašina za veš na toj planeti nema, jer predstavnici tamošnjeg života iste ne umeju da uključe, a i ako je dalekoj prošlosti to uspelo posebno nadarenima, mokre stvari su ostajale u bubnju, sve dok nisu bacile penicilin takve visine da bi tamošnja paprat mogla da dobije komplekse niže vrednosti. Da bi Marsovci uspeli da nađu ormane i fioke u kojima im stoji veš, do istih su organizovali staze od prljavih čarapa. Rasparenih.

Sličan sistem Marsovci primenjuju i po pitanju fržidera, do koga ih vode prljavi sudovi, sa čašama na rubovima. Marsovci su da bi ostali u životu uspeli da proizvedu hranu, koja uvek stoji u visini nosa i tačno na mestu koje fokusira prvi pogled u tek otvoreni frižider. Obzirom da to poneki put nije dovoljno, hrana zna da zviždi, a ako je potrebno i da viče »Tu sam!«

To je i jedan od razloga zbog kojih na Marsu ne pada kiša. Marsovci ne mogu da nađu ni sopstvene cipele, a kamoli kišobran. Pokušaji uvođenja korišćenja kišobrana su propali već u prvim naseobinama na Marsu, jer su tadašnji stanovnici sve kišobrane, koliko odmah pozaboravljali naokolo. Neki od njih se sada mogu videti kao eksponati na brojnim sportskim stadionima na Marsu.

Prve fotografije poslate sa Marsa pokazuju i da se tamošnji živalj kreće sa daljincima za televizore u rukama. Obzirom da se od daljinaca već generacijama ne odvajaju ni tokom spavanja ili prehranjivanja, mnogima od njih su isti srasli sa dlanovima. Pomenuti daljinci imaju samo dugmad za sportske kanale ili kanale na kojima se danom, koji se zove Sportska sreda, prikazuju emisije o sportu u trajanju od 27,6 sati zemaljskog vremena. Druga ruka Marsovcima služi za držanje mobilnih telefona, koje ispuštaju samo da bi se uhvatili za frižider.

Tokom ostvarene prve komunikacije sa stanovnicima Marsa, kosmonauti sa Feniksa su utvrdili da je vreme na ovoj planeti podeljeno drugačije no na Zemlji. Godine, mesece i dane, na Marsu zamenjuju periodi od četiri godine, koji se zovu Svetska prvenstva. Ti periodi su podeljeni na Evropska prvenstva, koja se dele na Nacionalna prvenstva. Nacionalna prvenstva su podeljena na Fudbal, Košarku, Ping-pong, Golf, Vaterpolo, Formule 1, 2 i 3, Motociklističke trke, Tenis, Polo i Podvodni hokej. Posebno važni vremenski periodi na Marsu su Olimpijade i već pomenute Sportske srede. Ovakva podela vremena je i glavni krivac za to što se do sada mislilo da je Mars nenaseljen. Sav marsovski živalj vreme provodi mahom na relaciji televizor – frižider. Na osnovu slikovnih poruka, uklesanih u zidove jednog od napuštenih sportskih stadiona na Marsu, utvrđeno je da i ta planeta nekada bila zelena, ali su njeni stanovnici zaboravljali da je zalivaju, tako da su čak i kaktusi uvenuli. Istovremeno su se ustanovilo i da drugi naziv za Mars, Crvena planeta nema veze sa njenom bojom, već sa crvenim kartonima, koji tokom perioda fudbalskih prvenstava kod Marsovaca izazivaju uzbuđenja reflektovanja skakanjem, bacanjem daljinaca (poslednja faza očaja) i recitovanjem kletvi zasnovanih na seksualnim odnosima sa svim učesnicima sportskog obreda.

Brod Feniks je svojom robotskom rukom već otkrio i da na Marsu nema vode, ali pod površinom planete su pronađene kocke leda. Taj pronalazak je samo potvrdio osnovne orjentacije i način života Marsovaca, koji su posadi Feniksa obećali da će ih, čim se završi prvenstvo u badmintonu za jazavce, čije četvrt-finale je trenutno u toku, odvesti do jezera piva. Sudeći prema zapisima na frižiderima, ta jezera se dele na svetla i tamna. Svetla su hladna kao zmija, dok su tamna sobnije temperature.

Posade koje sa Zemlje prate aktivnosti Feniksa na Marsu su već sada zabrinute. Prvu misiju je na Mars poslala Rusija 1960. godine, a ni ta kao ni ostale se sa Marsa nije vratila. Zbog toga se već planira nova misija, koja će biti upućena da sadašnju nagovori da se vrati na Zemlju. Kada se završi najavljeno Evropsko prvenstvo u fudbalu, Olimpijada i prvenstvo u košarci.

Ipak, dosadašnja istraživanja su pokazala da su atmosfere planeta Mars i Venera iznenađujuće slične. Razlikuju se samo u polu i broju pari cipela koje poseduju.

Venera pozdravlja Mars!

 

 

Atačmenti



Komentari (183)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 18:48 27.05.2008

apsolutno

genijalno

Zbog toga se već planira nova misija, koja će biti upućena da sadašnju nagovori da se vrati na Zemlju

bezuspešno, naravno
; )))))))))))))))))))))
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:50 27.05.2008

Re: apsolutno

Hvala Marsovac, dakle to potvrđuju i tvoji izvori ?
Unfuckable Unfuckable 18:55 27.05.2008

Re: apsolutno

naravno
dolazi juni
to je veliki praznik na Marsu, slavi se isto na 4 godine ; )))))))))))
posle, na leto još jedan
mi smo ti Praznična Planeta, tko je lud da ode odavle ?
ihaaaaaaajjjjjj
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:03 27.05.2008

Re: apsolutno

To potvrđuje i slika koju su Feniksovci poslali sa Marsa

Nune Popović Nune Popović 19:56 27.05.2008

Re: apsolutno

Pun pogodak Jelice, Mars je moja velika inspiracija. Koristim ga kao simbol u svom grafičkom identitetu i maštam da jednom odem tamo, u stvari spremam se da prvom prilikom krenem sa one way ticket...

ivana23 ivana23 20:13 27.05.2008

One way ticket...

sa kosuljom...


Jelica Greganović Jelica Greganović 21:19 27.05.2008

Re: apsolutno

Ja sam mislila da si ti već tamo, pa samo povremeno svraćaš...
nikolla90 nikolla90 22:32 27.05.2008

Napred - Mars!

Nune Popović
Pun pogodak Jelice, Mars je moja velika inspiracija. Koristim ga kao simbol u svom grafičkom identitetu i maštam da jednom odem tamo, u stvari spremam se da prvom prilikom krenem sa one way ticket...





Srđan Mitrović Srđan Mitrović 19:01 27.05.2008

razglednice sa marsa


A ima i SAJT
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:06 27.05.2008

Re: razglednice sa marsa

Hvala dragi druže :)
Evo je i jedna od najvećih marsovskih relikvija
Hemičarka Hemičarka 19:10 27.05.2008

Re: razglednice sa marsa

Ova je jos veca, samo nije trenutno aktuelna...

Hemičarka Hemičarka 19:06 27.05.2008

Izgleda da sam i ja pomalo sa Marsa...

To je i jedan od razloga zbog kojih na Marsu ne pada kiša. Marsovci ne mogu da nađu ni sopstvene cipele, a kamoli kišobran. Pokušaji uvođenja korišćenja kišobrana su propali već u prvim naseobinama na Marsu, jer su tadašnji stanovnici sve kišobrane, koliko odmah pozaboravljali naokolo.


A ni Olimpijade ni Svetska prvenstva mi nisu strani. Jedino pivo ne konzumiram. Mora da sam neki mesanac.

A da, zaboravih da pitam... Je l' i na Marsu na zapadnoj hemisferi gledaju nesto sto zovu fudbal, a sto ustvari nije fudbal? Ili bejzbol, hokej i slicno?

Jelica Greganović Jelica Greganović 19:07 27.05.2008

Re: Izgleda da sam i ja pomalo sa Marsa...

Zdravo sestro, sa'će Marsovci da nam objasne, samo da uspostave međuplanetarnu vezu.
Hemičarka Hemičarka 19:17 27.05.2008

Re: Izgleda da sam i ja pomalo sa Marsa...

Cula sam da je posada Feniksa ostala tamo da bi pratila izvesni Stanley Cup. Trenutno je finalna serija u toku.

Jelica Greganović Jelica Greganović 19:23 27.05.2008

Re: Izgleda da sam i ja pomalo sa Marsa...

Uspeli su i da uz lako prosipanje pošalju i uzorak iz jezera svetlog piva, do kog su se probili tokom poluvremena.
ivana23 ivana23 21:12 27.05.2008

***

vjazma vjazma 21:17 27.05.2008

The Holy Grail

Pomenuti Stanley Cup je najsvetiji predmet stanovnicima najsevernijeg dela zapadne hemisfere Marsa. On rusi sve barijere u smislu boje (zeleni vs. ljubicasti Marsovci) ili religijskog opredeljenja. Uprkos tome ovaj Holy Grail im stalno nekako izmice, pa ga u rukama drze oni malko juzniji Marsovci. Zato ovi severni, kad vec njihovi lokalni timovi uvek ispadaju pred finale, ostaju da navijaju za timove u kojima igra najvise njihovih gastarbajtera. Njihovim ekvivalentima sa Zemlje (Kanadjanima, ko nije shvatio) je za utehu to sto su njihovi inzinjeri ucestvovali u pravljenju masinerije koja ce da komunicira sa Marsovcima, u nadi da ih ispita kako postizu unutrasnji mir dok im srce cezne za tim da se Stanley Cup jednom ipak nadje u njihovom gradu.
ivana23 ivana23 21:23 27.05.2008

Re: The Holy Grail

Srđan Mitrović Srđan Mitrović 19:07 27.05.2008

samo da ne bude:

MARS ATTACK!

Kazezoze Kazezoze 19:18 27.05.2008

javljam se

sa planete saturn!
ovde nema tih marsovskih aktivnosti,
vishe se bavimo drugim aktivnostima kao:
muzika, ples, slikanje, vajanje, dekoracija
i naravno blogovanje iliti kompjutersko prazhnjenje suvishne energije.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:24 27.05.2008

Re: javljam se

Venera pozdravlja Saturn!
Nego od koliko karatnog zlata je onaj vaš prsten i ima li kamenčiće?
Kazezoze Kazezoze 19:55 27.05.2008

Re: javljam se

sunchani sistem je u zabludi kad misli da je nash prsten od zlata,
on je od mnogo plemenitijeg metala koji mi zovemo bakar i koristi se u razgradnji i rasprshivanju negativnih orbitralnih chestica koji shtetno deluju na psihu. te chestice menjaju pravac i najveci deo njih ulazi u atmosferu marsa, gde izaziva strashne posledice kod njihovih stanovnika - beskonachno gledanja u tv ekran.
ivana23 ivana23 21:14 27.05.2008

Re: javljam se

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:20 27.05.2008

Re: javljam se

Aaaa...u tom čuču grmi zec...sve je to zbog nakita...
Zeks Zeks 19:18 27.05.2008

Mars pozdravlja Veneru

KO JE KRIV ZA POPLAVU?
Probleme pri sletanju predstavljale su gomilice prljave odeće, koje stanovnici Marsa ostavljaju uvek pored korpi za veš.

Probleme pri kupanju predstavljale su gomilice duge kose, koje stanovnice Venere ostavljaju uvek u slivniku kade.
Jelica Greganović Jelica Greganović 19:25 27.05.2008

Re: Mars pozdravlja Veneru

Kr, krr-zrr-krrr..Nešto je loš prijem, ne čujemo vas...krrr...
ivana23 ivana23 19:39 27.05.2008

Re: Mars pozdravlja Veneru

marijainatasha marijainatasha 19:43 27.05.2008

A jeste li ...

... probali da usnulom Marsovcu ukradete daljinski? Marsovska đavolja posla! Marsovac, probuđen tanjušnim lelujanjem vazduha, otvara svoje zapanjene oči i pita zgranut - šta to radiš?! Ako ste sa Venere, sve vam je jasno ... U stvari, ne znam da l' na Veneri uopšte proizvode daljinske upravljače?
ivana23 ivana23 19:49 27.05.2008

Re: A jeste li ...


izvezli im zemljani
Maksa Maksa 21:15 27.05.2008

Re: A jeste li ...

... probali da usnulom Marsovcu ukradete daljinski?


Monstruozno.

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:21 27.05.2008

Re: A jeste li ...

Finta je imati dupli. Marsovac je srećan samo da ima daljinac i često ni ne primećuje da neko sa susedne planete menja programe...sve dok ne naiđe Sportska sreda...
Mara Mara 00:43 28.05.2008

Re: A jeste li ...

Jelica Greganović
Finta je imati dupli. Marsovac je srećan samo da ima daljinac i često ni ne primećuje da neko sa susedne planete menja programe...sve dok ne naiđe Sportska sreda...


ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА!
Tamara Ćetković Tamara Ćetković 19:49 27.05.2008

Sve OK ...

... dok ti ne padne u dnevnu sobu.

Tamara Ćetković Tamara Ćetković 19:54 27.05.2008

Re: Sve OK ...

... ili na BMW.

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:22 27.05.2008

Re: Sve OK ...

QQ Tamara, ovo izgleda kao marsovska invazija...što im vasionski brod nema prozore?
ivana23 ivana23 19:53 27.05.2008

Slika sa Venere

vjazma vjazma 21:23 27.05.2008

Re: Slika sa Venere

Auu, qq, strahote, ja definitivno nisam sa Venere! I ako je tamo ovako, ne nameravam ni da pridjem! Ja imam po jedan par cipela za svako godisnje doba (manje jedno, jer prolecne cipele mogu da se nose i u jesen).
ivana23 ivana23 21:34 27.05.2008

Re: Slika sa Venere

I to nije sve:





Jelica Greganović Jelica Greganović 21:35 27.05.2008

Vjazma,

pozdrav...ja doduše imam potrebnu venerijansku količinu...ali ravnih...na ovima bih imala žestoke probleme sa gravitacijom.
ivana23 ivana23 21:41 27.05.2008

Leto

angie angie 00:37 28.05.2008

Re: Slika sa Venere

ivana23


ovo mi je poznat i veoma srcu prirastao pejzaz!
vjazma vjazma 23:55 29.05.2008

Re: Vjazma,

I moje su sve ravne, kostosedapretpostaviti izgorepomenutog. Razumem te skroz ovo za gravitaciju. Al' da budem iskrena, precutala sam sportske cipele - od skijaskih gojzerica, preko rolera ('el' se to racuna na tockovima?), pa za vodeno-camcane-kanu sportove (veslackojedrenjskog tipa), pa planinarske, pa one normalne patike za gym i trcanje, i one penjacke, za po stenama... I jos cu da priznam, one sa svadbemi nisam jos kategorisala ni u jedno godisnje doba, te su za spec. prilike. Baletanka-fazon su, normalno, nisam bila luda da se lomim na stiklama ceo dan i noc. Te ce da postanu valjda letnje, kad penzionisem ove sadasnje. Eto, ispade cipelaaaa kol'ko 'oces.
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:35 30.05.2008

Re: Vjazma,

pa normalno, kod nas na Veneri :)))
Unfuckable Unfuckable 19:58 27.05.2008

Najnovije

marspress javlja:
Južni krak Magistralnog Pivovoda, te gigantske kapitalne investicije od vitalnog značaja
biće završen daleko pre roka
Time će se integrisati Dva Mora, na blagodet i radost Marsovaca
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:45 27.05.2008

Unf,

Koliko se čuje, najkasnije do Nove godine investicija će biti završena, što će biti proslavljeno odgovarajućim jelkama...
trener trener 23:37 27.05.2008

Re: Unf,

Obezbediti na vreme ..
trener trener 20:04 27.05.2008

neophodne mere...


Sav marsovski živalj vreme provodi mahom na relaciji televizor – frižider.

preduzete da kojim slučajem kućni ljubimci ne bi ušli u putanju kretanja...
ivana23 ivana23 20:09 27.05.2008

Re: neophodne mere...

Jelica Greganović Jelica Greganović 22:06 27.05.2008

treneru,

misliš ovako?
trener trener 23:33 27.05.2008

Re: treneru,

Jelica Greganović
misliš ovako?

AAaaa, ne,ne to su detalji sa priprema rezervnog tima ... mislim na ovako nešto

kuki kuki 20:12 27.05.2008

Spijunski izvestaj

U tajnim laboratorijama MIA, razvija se usavrseni model daljinskog.
Hemičarka Hemičarka 20:21 27.05.2008

Re: Spijunski izvestaj

Ni na Veneri naucnice ne spavaju. I mi radimo...

kuki kuki 20:42 27.05.2008

Re: Spijunski izvestaj

Znas, postoji i kontraspijunaza, pa su tako marsovci dosli do operativnih saznanja da se na Veneri razvija uredjaj za podesavanje raspolozenja.
ivana23 ivana23 20:47 27.05.2008

Re: Spijunski izvestaj

trener trener 03:42 28.05.2008

Re: Spijunski izvestaj

kuki
Znas, postoji i kontraspijunaza,


edi-va edi-va 20:16 27.05.2008

Sta da kazem

sem da nisam pala s Marsa, a znam i josh neke Veneranke koje mogu da potpishu moj komentar:))))
ivana23 ivana23 20:20 27.05.2008

Re: Sta da kazem

edi-va edi-va 20:22 27.05.2008

Re: Sta da kazem

ivana23


Ma tastatura ti se pozlatila, a desna ruka nikada ne utrnula od skrolovanja i klikanja:)))))))))))))))
ivana23 ivana23 20:28 27.05.2008

Re: Sta da kazem

edi-va

ivana23Ma tastatura ti se pozlatila, a desna ruka nikada ne utrnula od skrolovanja i klikanja:)))))))))))))))

Ja sam ti k'o Rafa Nadal, oboje desnoruki, on igra tenis levom, a ja levom upravljam misem...
kuki kuki 20:54 27.05.2008

Re: Sta da kazem

I Venara priprema svoj futbalski tim
trener trener 21:01 27.05.2008

Re: Sta da kazem

kuki
I Venara priprema svoj futbalski tim

I Mars
edi-va edi-va 21:02 27.05.2008

Re: Sta da kazem

kuki
I Venara priprema svoj futbalski tim



Neshto mi poznata ova ekipa:))))
Mara Mara 21:03 27.05.2008

Re: Sta da kazem

јес, јес Еди-ва-сан
и мени....
Hemičarka Hemičarka 21:14 27.05.2008

Re: Sta da kazem

I Venara priprema svoj futbalski tim


A igramo i squiddtich, Jelica je kapiten tima.
Imamo i novu opremu:

edi-va edi-va 21:20 27.05.2008

Re: Sta da kazem

Hemičarka
I Venara priprema svoj futbalski tim


A igramo i squiddtich, Jelica je kapiten tima.
Imamo i novu opremu:



Mislim da je ovo pravi sport za vas, saS sve chetkama, mislim, metlama:)))

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:26 27.05.2008

Re: Sta da kazem

A ovo su ovosezonski letnji modeli, sa prirođenom klimom, sa puno živine kako u obliku tako i u izabranim bojama.

Neka od poslednjih istraživanja pokazuju i da su vrlo efikasne u izbijanju daljinskih iz ruke...
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:28 27.05.2008

Re: Sta da kazem

Marsovski tim traži daljinac...
trener trener 21:40 27.05.2008

Re: Sta da kazem

Jelica Greganović
Marsovski tim traži daljinac...

... bio je tu negde...prokleti daljinac

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:41 27.05.2008

Re: Sta da kazem

Samo dodaj venerijansku kopačku...
Maksa Maksa 21:44 27.05.2008

Re: Sta da kazem

Neka od poslednjih istraživanja pokazuju i da su vrlo efikasne u izbijanju daljinskih iz ruke...


Orijentir 1, levo 2, mala eskadrila Otimača Daljinskih na šarenim plastičnim metlama u brišućem letu vrlo nisko (ko je bio u vojsci razumeće, ko nije i ne treba), eliminiši salvom od tri kratke reklame za cipele!

Neprijatelj gubi kontrolu nad metlom i survava se pored kauča.
Jelica Greganović Jelica Greganović 22:11 27.05.2008

Makso,

a je l' bi mogao da nam daš koji podatak više o amfibijskoj vrsti Marsovaca?
Maksa Maksa 22:26 27.05.2008

Re: Makso,

Jelica Greganović
a je l' bi mogao da nam daš koji podatak više o amfibijskoj vrsti Marsovaca?


Hvata se na bućkalo.
Lovostaj je od maja do septembra.
Ne mresti se, množi se prostom deobom.
Ako mu skineš jedno peraje novo mu odmah izraste.
Kada se ulovi treba da se stavi u nešto što sličnije prirodnom habitatu - vodi (ali bez sapuna, na to je visoko alergičan)
Hraniti kikirikijem, kad poraste presaditi ga u veći akvarijum.
U prirodnoj sredini dostiže dužinu i do 230 cm (od vrha peraja do glave), u zatočeništvu nešto manje.

Kako ja vidim, ovaj na slici će u svakom slučaju neku mrežu da pocepa.
Jelica Greganović Jelica Greganović 22:51 27.05.2008

kume kuki,

evo izlaze na teren...
trener trener 23:48 27.05.2008

Re: Makso,

U prirodnoj sredini dostiže dužinu i do 230 cm (od vrha peraja do glave), u zatočeništvu nešto manje

hm..hm.. ovaj ?
Mara Mara 00:52 28.05.2008

...

MaksaNeka od poslednjih istraživanja pokazuju i da su vrlo efikasne u izbijanju daljinskih iz ruke...Orijentir 1, levo 2, mala eskadrila Otimača Daljinskih na šarenim plastičnim metlama u brišućem letu vrlo nisko (ko je bio u vojsci razumeće, ko nije i ne treba), eliminiši salvom od tri kratke reklame za cipele! Neprijatelj gubi kontrolu nad metlom i survava se pored kauča.quote]


Максо, Максо....

Литл Ескадрила Отимача Даљинских је модернизована суперсонична јединица за брза дејства која има контра-мере на салву реклама за ципеле: једноставним маневром испаљивања "мамаца" у виду три чиније кокица, пет кесица кикирикија и 12 конзерви пива којима се дејствује у правцу непријатељског ПВО-а....

хехехехехе

пс. Јелице, мени роза метла, може?
BebaOdLonchara BebaOdLonchara 00:53 28.05.2008

Re: Sta da kazem

ja bih ovu rozuuuu metlu!






ovaj gore sigurno leti na mars.

a metle?!

za svaku po dve.
ja cu one svetlece, na dnu!







pazi ovu kovrdzavu, sa mini-valom!



vishnja vishnja 08:42 28.05.2008

Re: Sta da kazem

Neshto mi poznata ova ekipa:))))

dobar glas daleko se cuje :)
Jelica Greganović Jelica Greganović 09:13 28.05.2008

BOL draga,

za tebe sve i uvek...posebna rozna metla za sestru Bebu, letnji model za izlaske, perje...

dragoljub dragoljub 20:32 27.05.2008

&

и један збланути плутонијанац
Mara Mara 20:33 27.05.2008

...

"Како возимо ми, на Венери - упутство за почетнике".... ))))
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:47 27.05.2008

Bliski susret

Venere i Marsa
trener trener 22:02 27.05.2008

Re: Bliski susret

Jelica Greganović
Venere i Marsa

Ua ,montaža! To su Qvirije sa Marsa

kuki kuki 20:34 27.05.2008

Nekad

A nekad su se tako lepo slagali
Vlasta Vlasta 20:57 27.05.2008

Sve se slažem,


SAMO NJEGA NE VRAĆAJTE!!!!
AlexDunja AlexDunja 21:18 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

Vlasta

SAMO NJEGA NE VRAĆAJTE!!!!

ground control to major tom.....
ivana23 ivana23 21:21 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

Jelica Greganović Jelica Greganović 21:29 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

Posetilac sa Zemlje
dragoljub dragoljub 21:42 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

AlexDunja
Vlasta

SAMO NJEGA NE VRAĆAJTE!!!!

ground control to major tom.....

pade i ostadepade i ostade
mariopan mariopan 21:52 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

H ah ah ja samo citam i smejem se, veseo ovaj blog bas ))))) Svima preporuke, domacici posebno ))))
trener trener 21:57 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

Jelica Greganović
Posetilac sa Zemlje

????!!!!
Jelica Greganović Jelica Greganović 21:59 27.05.2008

Mariopan,

hvala za preporuke :) Obrati pažnju na poslednje, letnje krikove mode na Marsu...




Aha, dakle veverica je sa Kriptona...to je druga fatamorgana desno od Marsa...
Maksa Maksa 22:00 27.05.2008

Re: Sve se slažem,

I konačni rezultat transformacije:

Jelica Greganović Jelica Greganović 22:03 27.05.2008

Ijaooo, što

je meden...

Nego ovde možemo videti prilog iz istorije Marsa

mariopan mariopan 22:22 27.05.2008

Re: Ijaooo, što

)))))))))))))
Moda im je odlicna a oni su jos bolji )))
Vlasta Vlasta 22:25 27.05.2008

Ja ne ništa ne vidim,

ali mi ja važno što ste usvojili amandman da se David Bowie nastoji zadržati na Zamlji.
Takođe, zahvalila bih Zemljanki Greganovič što se otisnula plavim dušekom čak do Marsa, da pronađe smisao. Verujem da je tamo videla i Elvisa.
Hemičarka Hemičarka 22:28 27.05.2008

Re: Ja ne ništa ne vidim,

Greganovic je, koliko ja znam, sa Venere. Samo je promenila naslov bloga, pa nas zbunjuje.
Jelica Greganović Jelica Greganović 22:31 27.05.2008

Vlasto šeri,

ne pitamo, samo ti reci, oma usvajamo...Elvisa nešto nisam srela, ali guverner Arni je upravo turistkinjama sa Venere pokazivao geografske lepote Marsa...

Zar plavi dušek nije kod tebe u garagi?

Naslov bloga je slučajno utrčao sa word verzije, brzo sam ga promenila, ali dok je blog odreagovao to je potrajalo...te svetlosne godine i to...
Vlasta Vlasta 22:33 27.05.2008

Re: Vlasto šeri,

Izronio blizu angie, draga, na sam pomen Brela. Idi vidi.
Jelica Greganović Jelica Greganović 22:37 27.05.2008

Re: Vlasto šeri,

aaa...bila ja kod angie i pravo da ti kažem sam pogled na plavo me podsetio kako sam lani iz nepoznatih razloga štucala jedno tri dana intenzivno...
Vlasta Vlasta 22:43 27.05.2008

Re: Vlasto šeri,

Nagutala se vazduha, sirota. Da nisi brzo jela? Ili je od brze vožnje na dušeku? ))))))))))))

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana