Useljenje u novi blog

Olivera Vujnović RSS / 28.05.2007. u 13:57

Kako je samo lako biti stanovnik virtualnog sveta. Sve sam izaberes. Da vidimo ovako: moje nejbolje ime je na primer: Betty997. Moje najbolje telo je sa macjom glavom i telom papagaja. Najbolja fotka je u skladu sa mojim najboljim telom. Menjacu ga kad mi dosadi. Moj najbolji datum rodjenja je nedge 1983, recimo neka bude na danasnji dan. Moje interesovanje ovih dana neka budu poroci i uzivanja. Ah da, pisacu na Spskom, al bez srpske tastature. Moj blog, moj izbor. Konacno dozivesmo skladnu anarhiju. Borili smo se za to generacijama, zar ne?

Zaista daleko jednostavnije je danas postati stanovnik novog Web prostora, nego sto je ikada bilo postati stanovnik bilo kod fizickog prostora. Da poredim kad smo se useljavali u stambene BLOKOVE i sada kada se useljavamo u BLOGOVE.

Prednost BLOGOVIMA: Nikome ne smeta moja glasna muzika, nikome ne smeta sto se komsilukom setam u pidzami, niko ne njusi sta se kod mene kuva. informacije primam kad zelim i koje zelim, ulazim u debate samo na teme koje me interesuju. Uvek mogu da iskljucim komp ili odem na neku drugu web stranu. Uvek mogu i da se iselim sa nekog bloga i odem dalje.

Prednost BLOKOVIMA: Sedenje kod komsinice na kafi, zatim ogovaranje koje stvarno moze da ostane izmedju nas. Neizvesnost ko ce uci u lift kad stane na nekom spratu. Pozajmljivanje secera kad zafali. Komsiji u blokovima takodje mozes da ostavis rezervni kljuc od stana, a komsinica ce cak i da ti pricuva dete.

Mrtva trka, pomislih na trenutak. Al' nije bas. Budimo realni, ipak se zna ko je pobednik, zar ne? Pa kako ces da znas sta komsija misli o farbanju lifta, ako to ne procitas na nejgovom blogu!

Atačmenti



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dracena dracena 13:12 30.05.2007

Virtuelna tišina

Kažeš:

"Nikome ne smeta moja glasna muzika"

E, to ćemo tek videti!.:) Zasad tišina.
Nebojša Milenković Nebojša Milenković 02:15 31.05.2007

nikako da skapiram ovaj novi blog...

dracena dracena 08:15 31.05.2007

Re: nikako da skapiram ovaj novi blog...

Šta, ni ti? Uh, dobro je, sad mi je malo lakše. :)
Olivera Vujnović Olivera Vujnović 16:50 01.07.2007

Izgleda da nam svima malo teze ide

sa ovim novim blogom.
marija♥ marija♥ 13:04 16.06.2007

"Arhiva"

Samo da ti kazem da mi nedostaju ovde tvoji stariji tekstovi :)
uzivam da te citam !
pozdrav!
Olivera Vujnović Olivera Vujnović 16:49 01.07.2007

Hvala

Steta sto ih nema. Potrudicu se da i buduci budu podjednako dobri.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana