Najvažnija tekma Dače Ikodinovića

Srđan Fuchs RSS / 28.06.2008. u 14:31

picture138.gifDača Ikodinović i Deki Savić su mi drugari iz najranijeg detinjstva. išli smo zajedno u osnovnu i igrali smo rukomet za repku osnovne i uvek prolazili na gradsko gde bi nas po pravilu tukle školske ekipe koje su davale igrače u rukometnu školu Stari Grad. Dača i Deki su odmalena igrali vaterpolo u Partizanu i umeli bi da zabijaju golove sa pola terena na rukometnim tekmama. Deki Savić je uvek bio veći od sve dece za dve glave i kada bi se rukovao sa nekim, tom nekom bi posle još pola sata bridela ruka...

Deki je stariji dve godine, i već u sedmom osnovne je primljen u kadetsku repku tadašnje Jugoslavije i u juniorski tim Partizana. od početka je bio sasvim normalan i neopterećen lik, bežao je sa časova kao i svi i dolazio da pijemo pivo u šteku iza škole. jednog dana je doveo Daču koji je tada bio u šestom osnovne i rekao da i on igra u Partizanu vaterpolo i da će biti strava igrač... ostali su mi tako urezani u pamćenje, dva nasmejana dečaka, krupnija i razvijenija od sve ostale dece, momci koji će uzeti u vaterpolu sve o čemu običan čovek može samo da mašta... Dača i Deki, uvek nerazdvojni, i u bazenu nerazdvojni, ko zna možda su oduvek i bili dva dela jednog istog bića...

i danas vidim na vestima da je Dača pao sa motora...

sećam se kada sam ga video sa tim gizdavim motorom na teveu jednom da mi je prošla hladnoća kroz srce... mislio sam da tripujem.

Vaterpolista Danilo Ikodinović doživeo tešku saobraćajnu nesreću na putu Zrenjanin-Novi Sad. Stanje posle operacije stabilizovano, ali je i dalje u životnoj opasnosti

Načelnik novosadske Klinike za urgentnu hirurgiju Zoran Đermanov rekao je da je stanje povređenog vaterpoliste Danila Ikodinovića nešto stabilnije, ali da je i dalje u životnoj opasnosti. On je rekao da se Ikodinović nalazi na odeljenju intenzivne nege, da je bez svesti i priključen na aparate.

Đermanov je naveo da u ovom trenutnu ne može da precizira o kakvim se povredama radi, već samo da je reč o povredama opasnim po
život.

"Operacija je trajala čitave noći, a u njoj je učestvovao tim hirurga. Ikodinović je trenutno na intenzivnoj nezi, stanje mu se stabilizovalo, ali i dalje je u životnoj opasnosti i još ne možemo da dajemo bilo kakve procene", rekao je Đermanov.

Vaterpolo reprezentativac Srbije primljen je noćas u Klinički centar u Novom Sadu sa teškim povredama krvnih sudova ruke opasnim po život, saznaje agencija Beta u toj novosadskoj bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, Ikodinović je stradao kada je vozeći motor obilazio traktor koji je vukao cisternu.

U trenutku kada je krenuo u obilaženje, na njega je naleteo automobil "jugo" koji je takođe krenuo u obilaženje i nije video Ikodinovića na motoru.

Od siline udarca on je izleteo sa kolovoza, dok se pod cisternu zabio "jugo', čiji je vozač prošao sa lakšim povredama.

i sada je Dača na najvažnijoj tekmi, tekmi u kojoj je zalog goli život...

pobedi samo još jednom, druže.



Komentari (42)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 14:37 28.06.2008

Video sam vest noćas

čim su objavili.
Smrzao sam se, bukvalno - ali siguran sam da će Dača dobiti i ovu, najtežu tekmu.

ps. - evo apdejta vesti sa 92

Novosadska policija je saopštila da je Ikodinović povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila kada je motociklom "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Od udara se automobil odbio u desnu stranu i udario u cisternu koju je vukao traktor i tom prilikom cisterna se prevrnula.

Unfuckable Unfuckable 17:10 30.06.2008

Re: Video sam vest noćas

Hvala na poduci, Dubravka.
Svoj društveni angažman povodom ovoga što pišete "iscrpeo" sam još pre Nove godine
i nemam nameru da se ponavljam.

Ovaj put ću se zadovoljiti time da navijam za Daču. Ima šanse.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:55 30.06.2008

Re: Video sam vest noćas

Dubravka,
obrisao sam Vam poruku, a temu koju Vi predlažete ćemo otvoriti drugom prilikom, kada Dača, nadamo se svi, ozdravi, i kada budemo svi sa njim skupa tu da raspravimo šta se tačno dešava u srpskom saobraćaju (koji, uzgred, nije ništa bitno haotičniji od ostalih saobraćajnih sistema u svetu - izuzev nekvalitetnijih puteva). za sada mi je važniji Dačin individualni život od nekih socio-političkih pitanja. kada on prezdravi, vratićemo se na Vaša pitanja, evo, obećavam Vam.

dotle, bez ljutnje i eventualnih ličnih surevnjivosti.

pozdrav.
edi-va edi-va 14:40 28.06.2008

Srdjane

znam kako ti je. Meni je skolski drug nastradao na slichan nachin. Zakazale su kochnice motora koji je vozio ... Bili smo druga godina gimnazije ... Nije pobedio:(((((

pobedi samo još jednom, druže.


Da.
Puerta Puerta 14:59 28.06.2008

Ne daj se kralju!

Svakih 10 minuta ulazim na blog da vidim je li neko otvorio temu.
Ceo dan imam knedlu u grlu, umesto da budem srecan udaje mi se sestra, ali nema sanse, u neverici sam, imam samo jednu zelju, da se probudi.
kenozoik kenozoik 15:09 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

znam kako vam je. I meni je jednom dobar drug stradao, saobracajka, srecom preziveo je - slezina mu je bila povredjena. Znam da smo se mi skolsko drustvo smrzavali od pomisli da bi mogao umreti. Prosto nije fer, i ne deluje stvarno, kao da si u nekom ruznom snu. Dobar momak bio. Ne znam gde je sad ali nadam se da je ziv. Tako zelim i vasem drugaru da se izvuce.
Citao sam jednom da su neki naucnici ispitivali uticaj losih odnosno dobrih zelja: trazili su od jedne kontrolne grupe da se moli za zdravlje jednih bolesnika, a od druge da drugoj grupi zeli lose, a o trecoj grupi bolesnika od iste bolesti se niko nije brinuo. Na kraju se pokazalo da lose zelje nemaju uticaja, ali da dobre zelje pomazu.
Puerta Puerta 15:27 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

Citao sam jednom da su neki naucnici ispitivali uticaj losih odnosno dobrih zelja: trazili su od jedne kontrolne grupe da se moli za zdravlje jednih bolesnika, a od druge da drugoj grupi zeli lose, a o trecoj grupi bolesnika od iste bolesti se niko nije brinuo. Na kraju se pokazalo da lose zelje nemaju uticaja, ali da dobre zelje pomazu.

Ako je tako ne samo da ce preziveti, bice jos zdraviji
Glupo je meni da sad pametujem nemam pojma o tim stvarima, ali Dacha je nosio kacigu, koja mu je spasla zivot, te nema mnogo strasne povrede glave, izdrzao je operaciju, samo da ne bude pogorsanja u narednim satima i izdrzace. U ovakvim situacijama mnogo je lakse kontrolisati povrede krvnih sudova nego glave ili srca, na tome baziram optimizam .
Puerta Puerta 15:34 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

Moram i da kazem, da naslov "poslednja tekma" nije adekvatan. Ovo jeste najvaznija, ali nadamo se ne i poslednja tekma, nikako poslednja.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 15:41 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

primljeno k znanju, Puerta.

u afektu sam napisao takav naslov... jebeni motor... uh.
angie angie 15:54 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

jebeni motor... uh.



nema gore od toga, potpuno si nezashticen, dok tako jezdish uz adrenalin koji vri, dovoljno je samo da te neko takne, pa ko muva da se zakucash, onako lomljiv i ranjiv,...sada kad se setim, samo se najezim i svaki put kada chujem ono daleko zujanje, koje se u sekundi pretvori u projektil koji samo zujne uz urlik mashine-pomislim, smanji bre some, ti si jedini samo sa telom u tom haosu na putu, ne mozesh da kontrolishesh, nisu ni uslovi dobri, ni zakoni, a i nikog nije briga- pa mora tebe da bude za sve to. Jer samo za tu jednu sekundu,...

Dacho drzi se-da pobedi zivot!
Macak Macak 17:19 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

Na kraju se pokazalo da lose zelje nemaju uticaja, ali da dobre zelje pomazu.


Puerta, nadam se da je ovo tacno. Dacha je pozitivan lik, pa ne sumnjama da ce dobrih zelja za njegov oporavak biti u ogromnim kolicinama.

Evo, saljem ih i ja iz sve snage sa ove strane okeana za kolegu sportistu.
Vasa S Tajcic Vasa S Tajcic 18:55 28.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

Daco care izdrzi. Sinoc sam prociao vest na B92. Nisam mogao da verujem. Kad su bili u Montrealu pricao sam sa Dacom i Sapicem. Kakvi opusteni likovi. Mislim, cela ekipa je bila takva.

Daca se najvise radovao zlatnoj medalji.
nota nota 02:15 29.06.2008

Re: Ne daj se kralju!

Naravno tuga, neverica, šok.
Takođe i ljutnja, zašto, zašto sportista kome od njegovog tela zavisi karijera, i još otac i muž vozi motor????
Zašto uopte neko vozi motor ako nije raznosač pice i vozi razumno. Zašto? Zašto mogu da ih voze deca sa 14 godina?
dobronamjeran dobronamjeran 16:28 28.06.2008

Ono sto pomaze

To je vjera u boga i njegove nakane. Neka tvom prijatelju bog dade svu snagu sto mu sad treba i neka ga ostavi jos medju nama..
mariopan mariopan 16:38 28.06.2008

Re: Ono sto pomaze

Oporavice se ,,,on je jak, sportista, mlad...izdrzao operaciju koja je trajala celu noc, to moze samo jak organizam...mi mu saljemo dobre zelje, sto vise nas...sto kaze Kenozoik...ne moze da skodi a mozda pomogne...pa zato svi samo u ozdravljenje treba da verujemo...samo to. Uzdam se u njegovu mladost, zdrav sportski istreniran organizam....nadam se najboljem, sadasnje vreme je najkriticnije, ovo prvo, svaki sat koji prodje donosice mu samo ozdravljenje i pobedu u ovoj utakmici, sad navijamo za pobedu.
Atomski mrav Atomski mrav 10:51 30.06.2008

Re: Ono sto pomaze

Ja se najviše uzdam u to što je sportista i nadam se da mu je organizam dovoljno jak da se izvuče. Takođe se nadam da mu je želja za pobedom duboko usađena u podsvest...

Drži se, Dačo, svi smo uz tebe!
Dolybell Dolybell 16:35 28.06.2008

Nemam ni dah

a od jutros ne mogu da ga izbijem iz glave, non - stop
mislim na Daču, zaslužio je da prođe kroz sve i da nam
se vrati - da se vrati deci i Nataši, pre svega - njima je on
najpotrebniji a i oni njemu....hoću da mislim da je u
najboljim rukama .... zlato naše malo - veliko...

Dolybell Dolybell 16:39 28.06.2008

kad bi znao..

da nije sam, da smo svi u mislima sa njim ...
sa njegovom porodicom ... imaće snage on...

nikolla90 nikolla90 17:33 28.06.2008

Ne daj se!

"Ja verujem u tebe i vatru u tvojim očima,
Ti si džoker, kombinacija koja mora da dobija!"

Drži se majstore!
Gorio Gorio 20:46 28.06.2008

Sreća za sreću

pobedi samo još jednom, druže.

Mada danas imam težak dan, sahranio sam maju, ova vest me je veoma pogodila.
Želim da mu se vrati sva sreća kuju je on meni i svima nama koji smo ga cenili i voleli kao velikog sportistu nesebično godinama darivao.
Cakisa63 Cakisa63 21:02 28.06.2008

Tužno :((((

Stravična vesti nekkao celi dan oklevam šta i da li uopšte nešto da kažem, nemaš nekih pametnih ideja, vreme da se vati nemože a porodici dajem svu podršku da buud uz njega i što bezbolnije da prođu kroz ovu užasnu traumu.
Nešto mi se sve mota po glavi. motor je jedna paklena naprava, to pruža uzbuđenje i uvri krv očas posla, krenem pre neki dan sa ženom da odgledamo neki film a u holu multiplexa izložen baš jedan model Guzzija koji merkam već duže vreme i sad tu um ne pomaže ni malo, vozio motor padao sa njega, sreća ostadoh živ i bez posledica, takav mi je posao da viđam posledice padova i nesreća često ali ne vredi, xnešto te na motoru ponese i nema to sa čim da se meri... Ovde kad sednme u auto pa krenem prema Kočevju ili prema moru starim putem, majko moja šta rade ljudi sa motorima, siroti Rossi ni ne zna gde mu je prava konkurencija. To sve ludo i blesavo, šiba da te bog sačuva, ja se više bojim za njih nego što se oni boje. I džaba sva trućanja policije i nekakve kontrole, uhvate nekog nesrećka u nekom smešnom autu da je malo popio ili da jje vozio 70 gde sme 50 i tu se iživljavaju i kao rigorozni su a kad treba da se pokažu da navataju te prave oapsnice, e tu su miševi. Sećam se još pre 20-ak god. u Bg dva tipa na nekom novom motoru, napičenom do bola šibaju kroz srvena svetla i ja čekam na semaforu pored gl. pošte, dva pandura na nekim BMW pored mene i profuraše ta dva ko vetar a panduri ništa, smao klimnu glavom tipa, ma ko bre da ih juri sada... Ma hteo sam da kažem, lep je motor i svo uzbuđenje koje pruža ali ako se ne poštuje ni propis ni pre svega sigurnost svoja i drugih učesnika u saobraćaju rezultat je tragičan na žalost, bez obzira o kome se radi :(
Pozdrav iz Mb, Caki!
gradicevic gradicevic 21:45 28.06.2008

pobedice..

i radovace se on opet
ovako


veliko srce
ima Daca
gradicevic gradicevic 21:56 28.06.2008

Re: pobedice..


vrati nam se majstore
da opet slavimo medalje
koje budes osvajao.
i dve tvoje princeze te cekaju
Puerta Puerta 23:42 28.06.2008

Re: pobedice..

gradicevic
i radovace se on opetovakoveliko srce ima Daca

Uf, ta desna ruka :(((
Samo jednu zelju imam, da se probudi !
Unfuckable Unfuckable 23:12 28.06.2008

najnovije

Blic

ne daj se !

Spiridon Spiridon 23:55 28.06.2008

neka te ljubav stiti

Macak Macak 00:09 29.06.2008

Update

Sa B92:

Načelnik novosadske Klinike za urgentnu hirurgiju Zoran Đermanov izjavio je za B92 da je Ikodinoviću sinoć ponovo operisana povređena ruka. Đermanov kaže i da usled zadobijenih povreda na mozgu nema značajnijih promena koje bi iziskivale neurohiruršku intervenciju.

"Očito je da na mozgu nema značajnijih promena koje bi iziskivale neurohiruršku intervenciju ili ga ugrožavale na neki drugi način, ali su druge povrede takve prirode da je nezahvalno prognoziranje", kazao je Đermanov.
ivana23 ivana23 00:32 29.06.2008

Vidim,

na svim internet stranama gde je objavljena vest o Dacinom udesu ima zaista veliki broj (komentara) zelja za njegov oporavak. Naravno, i ja mu zelim da dobije ovu bitku.

Medjutim, kada procitam izjave lekara, nadjem se u nedoumici da li je bas sve kako je u prvi mah receno... mnogo je nejasanoca i to me bas brine.

"Očito je da na mozgu nema značajnijih promena koje bi iziskivale neurohiruršku intervenciju ili ga ugrožavale na neki drugi način, ali su druge povrede takve prirode da je nezahvalno prognoziranje", kazao je Đermanov. B92

- U operaciju su bili uključeni maksilofacijalni hirurzi, vaskularni hirurzi, lekari sa reanimacije i anesteziolozi. Ostaje da se stanje prati i još uvek je nezahvalno davati procene- rekao je okupljenim novinarima dr Zoran Đermanov, načelnik urgentne hirurgije. On je dodao da je Ikodinović u znatno boljem stanju nego noć ranije, kao i da pokreće ekstremitete, ali odbijajući da precizira o kakvim se povredama radi. Đermanov je naveo i da će detaljna dijagnostika, koju zahteva stanje mladog sportiste, biti urađena u toku dana, a da će javnost biti obaveštavana ukoliko dođe do promena zdravstvenog stanja. Nije isključio ni mogućnost da, nakon dijagnostike, budu urađene dodatne intervencije.
- Na glavi je imao kacigu i obilno je krvario - kažu u Novosadskom Urgentnom centru gde se odmah okupila ekipa najboljih hirurga i lekara koji su se sedam sati borili za njegov život. Radio 021 saznaje da su lekari uspeli da mu skinu kacigu tek po prijemu u Urgentni centar, kada su praktično i saznali o kome je reč. Blic

Novi Sad – Pred samo zaključenje ovog izdanja našeg lista, Politika nezvaničnosaznaje od članova tima lekara koji se bore za životpoznatog vaterpoliste, da prvi detaljniji medicinski nalazi o stanju teško povređenog Danila Ikodinovića daju razloga za – nadu. Na dodire reaguje nogama i jednom rukom, a uspostavljena mu je i funkcija bubrega. Međutim, dalja medicinska pretraživanja pokazaće u kojoj meri je održiva funkcionalnost ekstremiteta.



foto foto 13:20 29.06.2008

Re: Vidim,

ivana23
na svim internet stranama gde je objavljena vest o Dacinom udesu ima zaista veliki broj (komentara)
- Na glavi je imao kacigu i obilno je krvario - kažu u Novosadskom Urgentnom centru gde se odmah okupila ekipa najboljih hirurga i lekara koji su se sedam sati borili za njegov život. Radio 021 saznaje da su lekari uspeli da mu skinu kacigu tek po prijemu u Urgentni centar, kada su praktično i saznali o kome je reč. Blic



To sto mu nisu skidali kacigu do dolaska u bolnicu je jako, jako dobro.

Sve najbolje mu zelim i nesumnjam da ce izdrzati. Dobar je to decko.
ivana23 ivana23 14:37 29.06.2008

Re: Vidim,

@foto, prevideo si rec uspeli..to jedan od podataka koji me onespokojava.
Autonomus Vojvodina Autonomus Vojvodina 15:31 29.06.2008

Daca nas je navikao na pobede

Ocekujemo jos jednu pobedu,najvazniju...
Nadamo se da će asistencija Đermanova i ostalih lekara pomoci Dači da postigne odlučujući pogodak...
Samo napred momce,vidimo se na evropskom!undefined
smizibizi smizibizi 23:49 29.06.2008

Izdrzi Daco!!!

Isplivaj iz tame barem ti mozes da se odrzavas uprkos pritiscima ...uz tebe smo i tvoju porodicu!!!
vladicash vladicash 01:10 30.06.2008

Ne brze od zivota!

Srce mi se steglo,

On nas je cinio srecnim,

ponosnim,

Molim se da se izvuce.

Uzdam se u Boga i Dacin pobednicki duh.
Tanja Henry Tanja Henry 11:44 30.06.2008

Ne daj se Dacho!!!

Meni se javlja da ce sve biti ok... Probudice se, ruka ce se oporaviti i opet ce da reseta protivnicke mreze!!! Dace Bog...
jeeleena jeeleena 11:59 30.06.2008

Ima on srce da pobedi

"Ikodinovićevo stanje stabilno

Zdravstveno stanje vaterpoliste Danila Ikodinovića u ponedeljak ujutro je stabilno, ali je on i dalje u životnoj opasnosti, izjavio je načelnik Urgentne hirurgije Kliničkog centra Vojvodine Zoran Đermanov. Đermanov je novinarima ispred Urgentnog centra u Novom Sadu rekao da su Ikodinovićevi vitalni organi nepovređeni, što lekare posebno ohrabruje. Đermanov je rekao da će nove informacije o zdravstvenom stanju veterpoliste biti poznate u kasnim popodnevnim satima. "
I ovaj put ce izaci kao pobednik,on to najbolje zna!I to toliko nam jos duguje!
Radovacemo se opet zajedno!Tome nas je naucio!
darkokv darkokv 16:06 30.06.2008

Kao i mnogi drugi...

Jeste li se nekada zapitali koliko ljudi svaki dan strada u saobraćajnim nesrećama iako na primer nisu sedeli ni za volanom, ni za motorom? Za koje čak i ne čujete da su poginuli. A svaki je život podjednako vredan. Ne vidim razlog za tolikom kukumavčenjem za čovekom koji je vozeći prebrzo svoj motor ugrozio i živote drugih ljudi. To što je reprezentativac naše zemlje, nažalost, gratis - nesreća!
Brooklyn Brooklyn 16:13 30.06.2008

Re: Kao i mnogi drugi...

darkokv
Jeste li se nekada zapitali koliko ljudi svaki dan strada u saobraćajnim nesrećama iako na primer nisu sedeli ni za volanom, ni za motorom? Za koje čak i ne čujete da su poginuli. A svaki je život podjednako vredan. Ne vidim razlog za tolikom kukumavčenjem za čovekom koji je vozeći prebrzo svoj motor ugrozio i živote drugih ljudi. To što je reprezentativac naše zemlje, nažalost, gratis - nesreća!

pa, sad je najvaznije da covek prezivi, a posle treba tuzilastvo da se bavi njime i da bude adekvatno kaznjen.
jeeleena jeeleena 18:59 30.06.2008

Re: Kao i mnogi drugi...

Naravno da sam svesna da ogroman broj ljudi svakodnevno gubi zivote,na ovaj ili onaj nacin!I naravno da svaki zivot ima jednaku vrednost!
Ali ovo nije "kukumavčenje" kako ga nazvaste vec pruzanje podrske coveku koji to apsolutno zasluzuje!
Razlika izmedju njega i svih ostalih, u ciju grupu spadam i ja, a verovatno i Vi, jeste u tome sto je Danilo Ikodinovic zasluzni gradjanin ove zemlje, a mi ne!I sto njemu dugujemo,ako nista vise ono bar mnoge,mnoge lepe momente koje nam je prizio!
La Dur La Dur 19:28 30.06.2008

Re: Kao i mnogi drugi...

ivana23
Radio 021 saznaje da su lekari USPELI da mu skinu kacigu tek po prijemu u Urgentni centar, kada su praktično i saznali o kome je reč. Blic


Verovatno su novinari u neznanju napisali to "uspeli tek u Urgentnom centru", jer pri takvim nesrećama se kaciga nikad ne skida odmah na licu mesta već tek po prijemu u Urgentni centar. Kao primer toga je slučaj od prije 20+ godina u Subotici gdje je motociklista pao sa motora, udario glavom (nosio je kacigu) u banderu ili nešto slično, ali on je sam ustao i krenuo dalje. Međutim, ubrzo osetivši velike bolove u glavi, svratio je u jedan kafić da malo dođe sebi, seo za stol, ali kako je skinuo kacigu, tako mu je naglo pozlilo, pao je dole i ubrzo je bio mrtav. Nalaz obdukcije: prilikom udesa, napukla mu je lobanja ali kaciga je sve to "držala na mestu". Kad je skinuo, tu je bio kraj za njega.

Zato Dači Ikodinoviću lekari hitne pomoći nisu smeli na licu mesta skidati kacigu jer nisu znali da li je glava povređena i koliki je stepen povreda.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 20:59 30.06.2008

Re: Kao i mnogi drugi...

darkokv
Jeste li se nekada zapitali koliko ljudi svaki dan strada u saobraćajnim nesrećama iako na primer nisu sedeli ni za volanom, ni za motorom? Za koje čak i ne čujete da su poginuli. A svaki je život podjednako vredan. Ne vidim razlog za tolikom kukumavčenjem za čovekom koji je vozeći prebrzo svoj motor ugrozio i živote drugih ljudi. To što je reprezentativac naše zemlje, nažalost, gratis - nesreća!



to što je reprezentativac već nešto znači, znači da je posebniji od drugih ljudi.
Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 20:18 30.06.2008

hm

Biće sve ok, mislim da je ove godine previše dobrih ljudi izgubilo život u saobraćajkama (klinci iz VB i Milenko Zablaćanski samo su neki od njih) mora neki balans da se uspostavi jbmmu miša.
Dačo, iako sam ovih dana u haosu i sranjima do guše, mislim na tebe. Neću da kažem "molim se" jer se stvarno inače ne molim. Biće sve ok.
Macak Macak 03:56 01.07.2008

Daci bolje!

Blic:

NOVI SAD - Nakon tri dana teške borbe, vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović danas je pokazao prve znake oporavka. Iako je, opominju lekari, još uvek rano za radovanje, jer je Danilo i dalje u životnoj opasnosti, vest da mu se stanje lagano popravlja i da sam održava vitalne funkcije izazvale su buru oduševljenja u krugu Kliničkog centra Vojvodine gde se mladi reprezentativac nalazi još od petka uveče kada svojom „jamahom“ u blizini Kaća doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana