U cemu je poenta? ( ili Zenska zurka pijanka)

maki100 RSS / 27.08.2008. u 10:22

 

 

       Ova zurka pijanka nije srpskog karaktera ali joj prisustvuju dve zene iz Srbije. Odigrava se na jugu Irske u jednom Irskom selu u jednoj prelepoj i ogromnoj kuci. U toj kuci postoji kvadratni sank i na njemu su poredjana pica sva ( ali sva!). Oko njih se nalazi 10-ak zena koje pokusavaju da se sete koktela…

B92, cesto sam ga pila u Beogradu, u Ben Akibi, ali sada ne mogu da se setim kako se pravi… Bailis, Kahulau i sta jos?... Sex on the beach, sta ono bese ide… Cosmopolitan… 

Na sanku ima svega ali mi ne znamo kako sve to da smuckamo. Evo ga i Triple Sec ali ja ne znam sta sa njim… 

       Neka od zena zove brata koji je sanker u Americi i koji joj diktira koktele. I on je zadivljen kolicinom pica koju poseduje nasa vesela domacica. Kokteli su zapisani i veselje pocinje. 

       Muckamo ih u sejkeru, gazdarica naravno ima i ice maker i naseckane limunove, pomorandze i lajmove. Potrudila se bas, napravila je i posluzenje, tradicionalne Irske sendvice od jaja i luka ( bljak) samo zbog nas dve da probamo… 

       Prvi, drugi i treci kokteli su popijeni, meze je posluzeno, sada idemo u drugu prostoriju. Tamo su iznajmljene disko kugle specijalno za ovu noc. Muz joj je na sluzbenom putu u Engleskoj a dete uredno poslato kod babe. Kuca je nasa, dens pocinje.. 

       Naravno, River dens. Nase polupijane druge Irkinje krecu da preplicu nogama i poskakuju. Najsitnija od njih insistira na nekom ludom, brzom, energicnom vrtenju, propracenom vriskom i cikom, srecom niko ne pada i igra se nastavlja. 

       Ja vec posle treceg shvatam da bi mi cetvrti bio isuvise i tu stajem a one tek pocinju. Vise niko i ne gleda papir sa zapisanim koktelima, sada vise nije bitno da li je Kamikaza, Orgazam ili neki Sex, bitno je da se pije. 

       Uskoro se neke izuvaju da bi lakes igrale a one koje su sedele i one ustaju. Sada su sve pijane I sve imaju alibi, smeju se i luduju. 

       Gazdarica vadi 2 mikrofona, prikopcava na svoj veliki flet ekran i pocinju Karaoke! Svi pevamo, neke i nisu toliko lose.  

       Mozda sam i ja pijana jer u jednom trenutku uocavam u dvoristu ogromnu trambolinu i zelim da probam. Sada ja skacem, vristim, padam i bas mi je super. Pri tom budim lokalne kucice i sitnu decu te bivam ucutkana i vracena u kucu. Moje drugarice misle da sam tek ja razbijena i pijana a ja shvatam da nisam jer peglu ne bacam iako mi se dobro ljulja u glavi.

       U neko doba noci nas dve odlucujemo da napustimo zurku koja se i posle naseg odlaska nastavlja nesmanjenim tempom i traje do zore.  Mogu samo misliti koliko se tu popilo i kako su te glave bolele sledeceg jutra. Lepo je bilo i nama i njima ali smo se sutradan nas dve zapitale “Cemu to?”. 

       Cemu to uroljavanje do kraja?  I to bas tako namenski, pozvane na zurka pijanku, sve moramo biti pijane (?).  

       Mozda je to ovde njihov nacin zabave, ko zna. Ja nikada nisam u Srbiji bila na takvim zurkma mada sam daleko od toga da nisam bila pijana. Bilo je podosta takvih situacija ali se one dese spontano, nikada nisam isla sa namerom da se unezverim. Ovo me je malo zbunilo ali ne i omelo…



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 18:57 03.09.2008

hm,

pa - ponekad je bitan i - povod. ; ))))
maki100 maki100 09:19 04.09.2008

Di me nadje?



Fala na poseti, svrati opet!
Unfuckable Unfuckable 09:29 04.09.2008

Re: Di me nadje?

naravno
gayarvpb gayarvpb 16:12 05.09.2008

Re Di me nadje?

Samo da se zapljunem.
maki100 maki100 16:20 05.09.2008

Pljunuo si bez preporuke...


A preporuka? Dzaba pljujes...
NNN NNN 00:09 27.09.2008

Pijane žene

...ima tu nešto!

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana