Amerika i Engleska bice zemlja proleterska...

BogdanK92 RSS / 28.08.2008. u 21:58

Bila jednom jedna komunisticka pesma koja tako pocinje. A evo izgleda da je Amerika definitivno dobila sansu da postane zemlja proletera. Obama i njegove vatrene pristalice na predstojecim izborima u SAD zele da povedu ovu zemlju putem "socijalne pravde" i slicno. Kao i mnoge slicne partije u Evropi i Demokratska Partija u SAD odlazi sve dalje i dalje na "levu" stranu.

Gledam ih kako vatreno objasnjavaju kako treba uzeti od bogatih i dati siromasnima. Bogati smo naravno i svi mi po njihovim merilima, mada to slabo primecujem. Nekako to zaboravljaju da nam kazu a mi kao ovce treba za njih da glasamo pa da nas oderu kad definitivno preuzmu vlast na svim nivoima. Oni stvarno siromasni naravno nikakve vajde nece imati od svega toga. Ostace tu gde su, bez sanse da se izvuku iz blata. Jer dok pomoc stigne do njih vajne demokrate ce da uzmu harac i podele ga unutar drzavne birokratije koju kao i svako "levo" drustvo vole da umnozavaju i obogacuju. Kad ono sto pretekne treba da se razdeli sirotinji, naci ce neki razlog da i to daju na kasicicu i to samo nekima, tek toliko da imaju neki lepi ilustrativni primer za sledece izbore.

Narod je naravno mentalno bolestan. Veruje u sve te price. Place od srece sto ce napokon doci spasitelji da ih izbave iz celjusti groznih Republikanaca. Ne vredi sto pravi "konzervativci" (jos ih ima medju Republikancima, mozda samo u tragovima doduse) zele da smanje takse, da otvore nova radna mesta za obican svet a ne drzavne birokrate, da se sto manje mesaju u moj privatan zivot i nacin na koji zelim svoje "rodjene" pare da trosim (ako ih uopste imam). O zdravstvenom osiguranju ne zelim ni da pocinjem... Ovi Crveni bi da ga nacionalizuju pa da svi lepo crknemo kad njima to bude odgovoralo.

Kad sam dosao u ovu daleku zemlju mislio sam kako nema teorije da jednog dana glasam za Republikance tj. nekakve konzervativce. Medjutim, evo slusam ove Obamine i Klintonove, pa me nekako podsecaju na razloge zbog kojih sam otisao iz Srbije. Prepoznajem Milosketovu retoriku i slatka obecanja kojima komunisti i mnogi socijalisti opijaju narodne mase...

Po mnogo cemu ovi izbori u SAD 2008-me ce biti pokazatelj o zdravlju Americkog drustva i sansi da ovom planetom ne zavladaju neki novi preobuceni Marksisti. (Amerika je jedna od nekolicine zemalja gde se to jos nije dogodilo, bar teoretski)

A kakva je alternativa? Ovaj McCain mi se ne dopada ni malo. Zustro je podrzavao bombardovanje Srbije. Balansira vec dosta dugo na politickoj sceni. Medjutim, verovatno cu morati da glasam za njega jer ako ovi drugi pobede, lose nam se pise svima na ovoj planeti. Ekipa morona poput Bajdena, Holbruka i ostalih moze samo da napravi neku novu katastrofu.

Cudno je ovo vreme, kad ja eto moram u konzervativce a Amerika i Engleska postaju zemlja proleterska!

Smrt Fasizmu!

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana