Kabrio riba na Bulevaru Nemanjica

ivanajocicb92 RSS / 12.09.2008. u 09:59

                                                        Jutros sam krenula na posao sa Cyndi Lauper.

Kad pomislim sta cu sve danas videti, sta me sve ceka, Cindy mu dodje kao pravo resenje da me zoooom vrati u svet kome duhovno pripadam. Narodnjak tresti, neka sisata urla, skripi, u pozadini disko zurle…Prosla je extra ribetina pored mene, ja u sparku, ona u crnom kabrioletu. Nit bolja kola, nit veci neukus. Kicasta Srbija. Srbija sjaja za usne i znoja sa splava. Srbija pijacnih brushaltera i kineskih tangi. Srbija ukradenih patika, i Srbija seljacina koji nas uce da budemo i mi seljaci. Srbija vulgarnih naslovnica, ginekoloskih pregleda poznatih. Srbija `0h, I did it again: new political party, well, what can a man do?` politicara.

Ali, nikako se ne smes povuci. Vec smo se povlacili i dozvoljavali. Jahali su sve, i ispeglana kabriolet plavusa jase. Verovatno nekog u kolima jos vecim i gacama praznim A, mozda i ne. Mozda je deo porodice koja se veseli uz sund i pravi pare onako, uz jutarnju kaficu. Mozda je tata super zadrigo` i stipka tinejdzerke, a mama se kvarcuje svakog dana po deset minuta, cisto da odrzi ten.

E, a mozda je i meni cela ta prica preko glave. Zatvaram tu temu. Imali ste devedesete, pa ste radili sta ste hteli. Srbija se umorila kica. Onako, bas je umorna. A, mozda i ova Rihanna i ovaj 50 Cent nesto pomognu. Ipak su bolji od …ma, …tesko mi da nabrajam, koliko je njima tesko da preboje silikonima i naslednom prostotom stecene tezgaroske pare.

Atačmenti



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana