Pravda za Urosa !!!

serbinson RSS / 21.09.2008. u 17:35

Uros Misic je dobio 10godina zatvora zato sto je napao bakljom pandursku psihopatu i shizofrenog inspektora Trajkovica koji je izvadio pistolj na stadionu Zvezde i poceo da puca po masi.

Umesto da kazne Trajkovica smrada pandurskog - oni su izmislili ceo slucaj da je Misic pokusao da Trajkovicu stavi baklju u usta, sto je ako logicno razmisljate - nemoguce!!! Trajkovicu su lekari konstatovali lakse povrede a sudstvo je presudilo da je to pokusaj ubistva smrdljive kerine i Uros je dobio 10 godina zatvora!!!

DA SE PODSETIMO:

*15-godisnjem Milanu Vasicu zandari su pred derbi na JNA pucali u glavu gumenim metkom sa 15metara daljine i otkinuli mu obraz- ZA OVAJ ZLOCIN NIKOM NIJE SUDjENO A VASICEVOJ FAMILIJI SE PRETILO DA ODUSTANE OD TUZBE DA MALI MILAN NEBI BIO IZBACEN SA VOJNE AKADEMIJE!!!!

*NA PROTESTU ZA RADOVANA KARADzICA ZANDARMI SU PENDRECIMA -UBILI- RANKA PANICA KOJI JE RATNI VETERAN. UMRO JE U NAJGORIM MUKAMA POSLE PAR DANA U BOLNICI. PANDURI SU SRAMNO DOBILI SAMO SUSPENZIJU.




ZA UBISTVO U OVOJ DRZAVI SE DOBIJA PAR GODINA ZATVORA DOK SU NASEM VRSNjAKU, UROSU MISICU, ZA NAPAD BAKLJOM NA SMRADA PANDURSKOG DALI 10 GODINA ROBIJE.


Na dan kad su ga osudili njegovoj majci je bio rodjendan. Ona je bila u sudnici i plakala kao kisa, stvarno ''lep'' poklon korumpiranog sudstva... Njegovi drugovi koji su bili u sudnici su uhapseni na licu mesta i odvedeni u pritvor zato sto su rekli sudiji da je odluka sramotna i da je sudija klosar...


SRBIJA JE PANDURSKA DRZAVA!

UROSE IZDRZI!!! ACAB!


AV AV KEROVI - KEROVI AV AV!!! ACAB!

Tagovi



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana