kucni zatvor

Dule Nedeljković RSS / 18.07.2007. u 10:51

51l7%2BBxCR1L._AA240_.jpg

"Koliko covek mora da bude glup pa da ne razume seriju koju gleda 100 miliona amerikanaca", cujem komentarise moja zenica u slusalicu, njihovu prijateljicu, koja se pozalila da ne razume seriju "Lost".

Mi smo se zesce navukli na novi "beogradski" trend. Gledanje serija. Prvo smo u tri-cetiri dana odgledali sve do sada snimljene epizode "Prison Break", pa onda "Herous" i onda nam je na kucni red stigla serija "Lost" kojoj sam se ja opirao i rukama i nogama, bas zbog podatka, gore pomenutog, da je gleda 100 miliona amerikanaca. Cim sam pogledao uvod u prvu epizodu i video skrljan avion zakucao sam se u fotelju ispred tv-a. Da li sam ja bolestan covek? Da, jesam.

51Ig%2BleBUWL._AA240_.jpg

Letovanje na ostrvu Erkondisn na Djeram pijaci u Beogradu koje nam je omogucio treci novo-dolazeci clan nase porodice, zahteva maksimalnu koncentraciju, pribranost i opustenost. Iskreno sam mislio da cemo se Bo i ja izujedati u kuci ovog vrelog leta, ali nama nikada lepse. Svakodnevno stizu poruke sa svih strana sveta a mi se gubimo u knjigama, igricama, serijama. Setamo se goli po kuci. Mene kada uhvati zivac, skoknem na Adu pa dodjem kuci kod Bojane i imam svoju Adu Bojanu. Uzivam da je sluzim i zauzvrat da dobijem osmeh, posto nam je doktor zabranio sex.

Sada je smislila da joj se jedu maline. Idem na hot-hot street i uvalicu joj lubenicu, posto je kamion iz Bosne sa grckim lubenicama tu na cosku. Neka zmuri i zamislja maline. I jedno i drugo voce i povrce su crvene boje. Toliko kosta osmeh. Za ono drugo bi dobila maline sa slagom.

41XBh%2BR0tmL._AA240_.jpg

Leto, Beograd, jul 2007...nastavice se



Komentari (110)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

sun_to_rock sun_to_rock 11:09 18.07.2007

zakon gravitacije

Sve u prirodi tezi ka dole. I tako i covek tezi ka horizontali. Samo palac radi, pored pivo i nesto za grickanje. I sta da idemo u svet, kad svet dolazi k nama (direkt u dnevnu sobu).
ilegalac ilegalac 11:14 18.07.2007

Antiprotivan :)

Posmatrao sam moju zenu kako kao u transu par dana sedi na terasi sa lap topom na kolenima i gleda Prison Break.
"Necu da gledam to", odma se javilo iz dubine mene samog. Nisam ni odgledao, ali sve znam. Slusao zenu kako cereta sa drugaricama o pomenutoj seriji, kao siparica. Kako je "on" mnooogo sladak a "onaj" je zloca do jj, ali je super frajer.
Sa pojavom interneta u nasoj kuci poskidao sam sve gotivne serije (south park, mucke, alo alo, seinfeld...) i mogu da ti kazem da me vecina sada smara kada ih gledam, onako kad ja hocu, nekako nema onu draz, nije to - to.
ervetor ervetor 19:50 18.07.2007

Re: Antiprotivan :)

Ne znam da li si odgledao LOST, ali ja sam odgledao sve tri sezone i svaka je bolja od prethodne.
Serija je LUDILO i bar meni jako jako odgovara !
LUDILO.
Velimir Jeremić Velimir Jeremić 11:24 18.07.2007

Samo je ti navikavaj

Crni Nedeljkoviću, pa gde se to tako radi?Navićićeš dragu na sve blagodeti "papučarstva" pa si ga burazeru posle ugasio hahahaha...probaj da ubaciš varijantu igranja Remi-ja i Tablića u dvoje, pa namerno igraj loše i gubi partije redovno (naravno da neprimeti da je puštaš). Zadovoljstvo će joj biti zagarantovano..Šalim se, jer smo moja draga i ja kao vrlo mladi imali to zadovoljstvo da budemo, i to dva puta u vašoj situaciji.Prvi put sa nepunih 21. i jako smo srećni zbog toga što su sada već poodrasli a mi malo zreliji pa je možda i dobra prilika za treće. Srećno vam bilo, da su mama i bebac živko i zdravko, a tata opušten i zadovoljan, te aktivan na blogu.
Svetlana S. Svetlana S. 11:51 18.07.2007

.

lep tekst. svež.
ali, trebalo bi da se potrudiš da kupiš te maline, običaj je da se trudnicama potpuno udovoljava u svakoj želji u pogledu hrane, kao i svega ostalog. lepu si zamenu smislio, ali nije to to. :)
beli beli 11:53 18.07.2007

kucni zatvor

OK tekst

Beli
hoochie coochie man hoochie coochie man 12:05 18.07.2007

pokazi Bo sliku

A serijice gledas? pa dobro ko svaki stariji covek, sta fali.
Nego, ipak ti idi po te maline, pojesce lubenicu pa ce te opet oterati po maline, a gde dvaput na "vreo beogradski asfalt"




Srecno ga cekali i docekali!


Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:20 18.07.2007

Re: pokazi Bo sliku

evo nasekao sam joj krisku i postavio ispred tvoje slike:)) hvala Vam dragi prijatelji sto ste na mojoj strani. Imao sam neki kratak posao u gradu, termometar u kolima mi je pokazivao 46 stepeni celzijusa.
MMMila MMMila 12:21 18.07.2007

UZIVAJTE!!!

Ma srecno vam bilo... uzivajte u svakom trenutku!

PS
Joj, to sa serijama je zarazno...Ja sam na House trenutno:)
jaksa scekic jaksa scekic 14:14 18.07.2007

Re: UZIVAJTE!!!



E,Dragi Dule i ostali,

ja sam TV freak,prvo otvorim TV pa oci..

Elem spisak(kao skolska lektira preko leta)


1.Simpsonovi(ali 400-ta epizoda) parodija na "24"

2.Malcolm in the middle (posto Ti se porodica uvecava)

3.Sopranos (poslednji serial)

4.House

5.Yes mininster..pa kasnije Yes prime minister

6.Star Trek (prvi serijal,digitalizovan i sredjen),moze i Next Generation

7.Six feet under

8.Band of brothers (najbolja ratna serija po meni)

nastavak sledi


J


PS:I normalno Monthy Payton(javi se ako treba)
jaksa scekic jaksa scekic 14:23 18.07.2007

Re: UZIVAJTE!!!

jaksa scekic
E,Dragi Dule i ostali,ja sam TV freak,prvo otvorim TV pa oci..Elem spisak(kao skolska lektira preko leta)1.Simpsonovi(ali 400-ta epizoda) parodija na "24"2.Malcolm in the middle (posto Ti se porodica uvecava)3.Sopranos (poslednji serial)4.House5.Yes mininster..pa kasnije Yes prime minister6.Star Trek (prvi serijal,digitalizovan i sredjen),moze i Next Generation7.Six feet under8.Band of brothers (najbolja ratna serija po meni)nastavak slediJPS:I normalno Monthy Payton(javi se ako treba)


ne vredi udarila vrucina u glavu

Monthy Python

debil

J
MightyNora MightyNora 14:32 18.07.2007

Re: UZIVAJTE!!!

AUUUU,....

Da da da Band of brothers

Jako jako dobro....

moram priznati da je jedna od najboljih koje sam gledao

Pozz
reanimator reanimator 12:45 18.07.2007

...

Ja sam bio na dnu kad sam bio navučen na Companeros. Španska tinejdžerska..avanture družine iz razreda, sretna i nesretna zaljubljivanja, ukori pred isključenja, najriba+najprobllematičniji itd.
Uz napomenu da sam bio navučen u svojoj 34oj :)
reanimator reanimator 13:24 18.07.2007

izmena

Mnogo veće dno je bilo navlačenje na Heartbreak High..takodje u ranim tridesetim :)
blue blue 13:36 18.07.2007

Re: izmena

Španska

(ja) nikad robom ! :))

.. pa onda, pred Uskrs nekih ranijih godina, na Kalenichu gledam kako kupuju slichice za jaja od prodavachice koja viche na sav glas:

Kasandra na jaja, Kasandra na jajaa !!!

Spiridon Spiridon 12:55 18.07.2007

gde me nadje

ja se navuko na 24 Heures Chrono (Kiefer Sutherland) season III
Emir Halilovic Emir Halilovic 23:14 18.07.2007

Re: gde me nadje

...e moj Spiro, ja odgledao sestu seriju vec. Necu da ti kvarim uzitak, ali moram da napomenem da je Kiefer vec mucio i rodjenog oca i brata, majku nije stigao jos--to ce u sledecoj seriji .

I sve ovo ostalo sam odgledao sto ste pominjali, osim tu i tamo necega (na primer tog Malcolma sto pomenu Jaksa).

Helem, od ovoga sto nije pomenuto (osim kod enciklopediste dole), a vredi:

1. Battlestar Galactica

2. Black Books

3. Two and a half men

4. The 4400

5. Lost Room (mini serija Sci-Fi kanala--fenomenalno, glavnu ulogu igra onaj dugajlija iz Six feet under, i jos neki, na primer psiho-apotekar iz prve serije Obeznanjenih kucanica).

6. I--obavezno--Weeds
Sneska Sneska 06:16 19.07.2007

Re: gde me nadje

Batttlestar Galactica!!:) Pricali mi prijatelji, a ja odbijala da gledam i onda pocela punom parom sa desertacijom i uvece mi bilo najdraze relaksiranje uz tu seriju. Odgledala sam sve tri sezone (iako su u trecoj malo postali predvidljivi isuvise) i sad cekam cetvrtu (tu negde u januaru) i poslednju....I onda sam shvatila da sam postala geek:(
automat automat 11:00 20.07.2007

Re: gde me nadje

obavezno deadwood gledajte ludilo kaubojac :)
M a R k O M a R k O 12:58 18.07.2007

lost in space...


Seriju Lost sam gledao koliko sam mogao jer je ishla u nekom blesavom terminu jednom nedeljno. Znam da glumi Mira Furlan neku lujku koja cool-ira na tom ostrvu. Uglavnom nisam dochekao da vidim ko josh pored pomenutiv nesrecnika koji su se srushili nastanjuje to ostrvo. Tu negde kada su stvari pochele da se razvijaju sam izgubio nit. Tako da ochekujem od tebe Dule da me/nas obavestish o razvoju dogadjaja na istom!

pozz
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 13:18 18.07.2007

Re: lost in space...

javi se na p.p. kada odgledamo dacu ti prvih 26 epizoda, lakse mi tako nego da ti prpricavam:)))
toltek toltek 14:54 18.07.2007

Re: lost in space...

A ti se javi kad odgledas prvih 26 epizoda, da dobijes sve do kraja trece sezone. Serija je mnooooogo dobra, ja ne mogu da docekam pocetak sledece sezone (februar 2008).
Gledaj koncentrisano, svaki detalj je bitan.
Jesu se pojavili The Others?
Necu da spoilerishem, gledajte i uzivajte!
M a R k O M a R k O 17:51 18.07.2007

Re: lost in space...


E ljudi moji ne postoji navucheniji lik na serije od mog ne rodjenog bate. Preko njega sam bio u toku svih mogucih serija a na neke se i sam navukoh. hehe 24h sasvim ok, taj Dexter je blesav lik skroz, House takodje, Galacticu sam navato par puta na hrt-u, naravno veliki CSI Miami sa josh vecim David Carusom, Povrshina slatka serijica na rts-u sa malim "reptilchicem"... Vidim neki ovde spominju Heartbreak High i Companeros hehe za takve serije potrebna veca kolichina opijata (izbor po zelji).Vidim sad se reprizira i Metla bez drshke. U vreme kada se premijerno prikazivala bio sam neki 5,6 razred na kvarno smo nashu razrednu zvali "metla sa drshkom" (imala neku rashchupanu kosu) kukuuu, sad chujem da je direktorka shkole na Bezaniji. Svima toplo preporushujem Lost, tu sam stigao do dela gde deo ekipe pali nekim hand-made "splavichem" po pomoch i dozivljavaju neprijatno iznenadjence... Mogu vam samo jedno rechi tj. citirati "Serije? Oprezno s'tim!".

pozz
ervetor ervetor 21:12 18.07.2007

Re: lost in space...

Svima toplo preporushujem Lost, tu sam stigao do dela gde deo ekipe pali nekim hand-made "splavichem" po pomoch i dozivljavaju neprijatno iznenadjence... Mogu vam samo jedno rechi tj. citirati "Serije? Oprezno s'tim!".


Uf, blago tebi, posto si stigao tek do tog dela sa splavom. To je jos uvek I sezona.
kad zavrsis I sezonu shvatices da se odgovorom na jedno pitanje otvara novih 10, i onda odgledas i II sezonu, pa onda i III sezonu da bi na kraju trece u poslednjoj epizodi bi totalno sokiran.

Dakle, osecaj koji mi je pruzila ova serija mogu da uporedim sa osecajem koji nisam doziveo jos od klinackih dana kad sam "Drumskog ratnika" - MAD MAX gledao gde god da "igra".
Kao klinca odusevila me je bila i ona stara "Planeta Majmuna" i "Ratovi Zvezda" i "Limeni Dobos" i "Demonsko Seme" i "Tamna Zvezda" (ovaj posebno) i "Blejkova Sedmorka" (prva serija posle Titove smrti) i "Galaktika-svemirska krstarica ( danas opet aktuelna i vrlo gledana serija) i "Farenhajt 351" i "napad na policijsku stanicu br.13 i "Incident" i "Magla" i "Keri" i "Koma"
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 21:25 18.07.2007

Re: lost in space...

koliko si ti dobrih stvari ovde nabrojao, hvala ti
Emir Halilovic Emir Halilovic 13:56 19.07.2007

Blejkova Sedmorka

To sam gledao kad sam bio mozda drugi-treci osnovne :) brr da se smrznes koliko je to bilo tripozno, a pogotovu meni tada .
MightyNora MightyNora 13:45 18.07.2007

E pa ovako...

Davno se ne javljah na blog, ali sad bas imam zelju da pridodam temi..

1. Ne gledam LOST od kada sam saznao da ni oni sami ne znaju sta ce u sledece dve epizode da se desi, to me je smorilo zestoko (a sta li sam ja i ocekivao, nije mi jasno???)
2. HEROES izgleda super, ali i tamo preovladava slicna varijanta - ko ce kome u sledece dve epizode da smesti
3. Jos su dve njajbolje koje su me duze vreme prikovale za comp Battlestar Galactica i Stargate Atlantis
4. Nisam gledao nista od serija zadnjih 3 meseca :)))
5. Obavezno gledajte "Zivoti drugih ljudi" - najbolji film u zadnjih 3 godine koji sam uspeo da uhvatim

Za maline ne znam, jos ih nisam jeo ali predlazem mohito podobro razblazen i u velikim kolicinama spremljen sluzen u velikim casama, uz ispijanje u dva do tri gutljaja...

Pozz do sledeceg javljanja
ervetor ervetor 19:57 18.07.2007

Re: E pa ovako...

Ne gledam LOST od kada sam saznao da ni oni sami ne znaju sta ce u sledece dve epizode da se desi, to me je smorilo zestoko (a sta li sam ja i ocekivao, nije mi jasno???)


Pa to je manje vise irelevantno ako na kraju trece sezone ukapuras da nijedan, ali bukvalno nijedan segment nije nepovezan i nije prosao bez veze.
Svaki detalj je sa ciljem.
A ja sam detaljista i mnogo mi se to dopada !

Medjutim, serija mozda zbog toga nije zahvalna jer zahteva da se prati !
MeHiLow MeHiLow 10:19 20.07.2007

Re: E pa ovako...

Konto Losta i toga da pisci ne znaju sta ce biti dve epizode unapred....

Tacno bi bilo reci da pisci ne znaju sta ce da se dogadja dve epizode unapred ali u smislu konkretnog fokusa epizode - koji ce lik biti tacno u fokusu i sta ce tacno da bude u njegovom flashbacku. Samu "osovinsku" radnju serije tvrde da imaju mapiranu od pocetka. Naravno, sigurno se tokom razvoja ona menjala, makar blago, kako su im padali na pamet novi detalji i razvoji price omoguceni tim "freeform" nacinom stvaranja serije (koji nije nista neuobicajeno za americku, pa i citavu svetsku TV produkciju). Ali, Lost je jedna prilicno osmisljena tvorevina, bar kada se radi o osnovnoj konstrukciji. Primer su, recimo, kosturi dvoje ljubavnika jos sa pocetka prve sezone, koji ce biti znacajni na kraju, u sestroj. Ah da - planirano je tacno sest sezona sa veoma preciznim brojem epizoda.

U stvari, i to je jedna od kljucnih tajni uspeha Losta - pravi spoj planiranja i improvizacije. Njam.
ElectricDreams ElectricDreams 13:45 18.07.2007

Desperate Housewives

Nije moguće da niko ne prati domaćice?! :)
joelle joelle 09:17 19.07.2007

Re: Desperate Housewives

prati, kako ne prati
ElectricDreams ElectricDreams 13:48 18.07.2007

Dexter

I dexter je sjajan!!!
omnispacer omnispacer 14:00 18.07.2007

vala bas zatvor!

I sam sam u kucnom zatvoru, sticajem okolnosti. Glupava saobracajka... Osecam se kao tinejdzer koji ide na popravni pa je "grounded". Eh da nemam 32 :) No, da ne lamentiram vec da se osvrnem na temu. Kao kreten sam se bio navukao na Prison Break iako je sam nakon 5 epizode shvatio uzaludnost price. Tek me je slog strefio kada sam po rekordnom zavrsetku drugog serijala shvatio da treci tek krece u septembru! Ima li kraja agoniji?! Onda sam se presaltao na Rome... Pitko. Battlestar Galactica je vec stvar proslosti. Sada ocekujem gostovanja Hiro Nakamure iz Heroes.
Medjutim, najvise me raduje sto cu uskoro dobiti u posed Tudors :)
Pa, ko je sada lud?!

toltek toltek 15:12 18.07.2007

Re: vala bas zatvor!

Prison Break mi postao mnogo ko Spanska serija. Da su zavrsili posle prve sezone, poshtovao bih. Druga sezona mi je bljak. Ne cekam trecu sezonu s nestrpljenjem.
Heroes sam pogledao malo i isuvise su mi X-Men. Nisam odusevljen.
Battlestar Galactica izazivala nekako nostalgicna osecanja. Prijalo mi da gledam.
Sta su Tudors? To me zanima da pogledam.
Smislite mi jos neku seriju, sve teze uspevam da ubedim saigrace u preferansu da dodju na partiju, kazu vruce im.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 15:26 18.07.2007

Re: vala bas zatvor!

Lost?! Simpaticno je krenulo, odgledah prve dve epizode
toltek toltek 15:41 18.07.2007

Re: vala bas zatvor!

Ne slusas, Nedeljkovicu :)
Eno gore sam ti rekao da kad odgledate prvih 26 epizoda, trazi ostatak do kraja trece sezone.
Simpaticno krenulo, jos simpaticnije se nastavlja, a do kraja....
Dusan Milosevic Dusan Milosevic 14:05 18.07.2007

Ultimativna zavisnost - The Sopranos

Vise godina sam bio navucen na ovo remek-delo, dok zavisnost nije prekinuo HBO, okoncavsi definitivno seriju 10. juna 2007. Jos ne mogu da se oporavim i prezalim, drma me apstinencijalni sindrom i mislim da se nikada vise tako nesto dobro nece pojaviti. 86 epizoda opsednutosti.
blue blue 14:13 18.07.2007

Re: Ultimativna zavisnost - The Sopranos

da. retko dobra serija.. odgledah par sezona sa veeelikim zadovoljstvom
DeepBlue DeepBlue 14:37 18.07.2007

Re: Ultimativna zavisnost - The Sopranos

Uuuu covece, Sopranosi su genijalna serija, steta sto nisam bio u mogucnosti da je podrobnije pratim...
Prilicno Anonimna Prilicno Anonimna 14:26 18.07.2007

pa posle...

... nek stari Grci pricaju da je ljubav oblik teske patologije. Predivno je cuti kada je neko toliko zaljubljen a domacin to bas nekako jeste. Srecno oboma!

I ja sam na Hous-u, kada sam slobodanka kod kuce.
DeepBlue DeepBlue 14:35 18.07.2007

Mmmmm

...nema nista lepse nego kada se u paru hoda naked po kuci u ove vrele dane :) Idi kupi zeni maline, to je voce numero uno!

Lost zbog blesavih termina te serije na svim mogucim televizijama nikada nisam odgledao niti pratio, samo na kasicicu, kad naletim, ali i to malo mi je bilo dovoljno da mi se mnooogo dopadne....
daw daw 15:07 18.07.2007

serije ?



http://en.wikipedia.org/wiki/Weeds

weeds *****
adrenalin39 adrenalin39 15:10 18.07.2007

Jos jedan predlog za vruce dane

Ako ste u mogucnosti preporucujem seriju My Name Is Earl . Pravo osvezenje za leto. Epizode po dvadeset minuta, svaka sa nezavisnom pricom, a price na ivici razuma. Odavno se ovako nisam smejao.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 15:28 18.07.2007

Re: Jos jedan predlog za vruce dane

My name is Earl, cuo sam jos od nekog da je to super sitcom.
oldtajmer oldtajmer 15:11 18.07.2007

Menjaj doktora!

Doktor zabranio??? Ma daj!
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 15:29 18.07.2007

Re: Menjaj doktora!

:) moderno doba, moderni doktori. Lepo sam joj govorio da idemo kod Vraca na Mirijevu:)
oldtajmer oldtajmer 15:34 18.07.2007

Re: Menjaj doktora!

Trazi ti nekog modernijeg Vraca sve dok ne dobijes zadovoljavajuci odgovor

Ali ajde da se dotaknem teme. Mene je svojevremeno zarazila - evo priznacu, Sex i Grad! Kontam, kao zena gleda, pa ja uz nju, jel... imam dobar izgovor... Sve dok jednog dana nisam skapirao da je ona ustala od TV-a i otisla da nesto radi po kuci, a ja i dalje zalepljen za njega! :)))
angie angie 15:35 18.07.2007

e, izvini,

Za ono drugo bi dobila maline sa slagom.


al' ovo bash dziberski, onoliko!
oldtajmer oldtajmer 15:49 18.07.2007

Re: e, izvini,

Pa ona se vadi na doktora, a Dule pokusava sa malinama. Nema tu niceg loseg!
angie angie 16:33 18.07.2007

Re: e, izvini,

pa kapiram ja da vama nije.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 17:19 18.07.2007

Re: e, izvini,

angie, ti si stvarno smor. Idi negde na neko drugo mesto, pusti mene(nas) na miru. Ti ces biti prva osoba koju sam banovao zato sto je dosadna
angie angie 17:33 18.07.2007

Re: e, izvini,

pa dobro-to bi se uklopilo.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 17:39 18.07.2007

Re: e, izvini,

:)
Time Bandit Time Bandit 15:38 18.07.2007

The Sopranos

je remek delo u odnosu na dosadni Prison Break. Gledam ovaj serijal - The Sopranos svaki dan u poslednje dve godine. Neki put uhvatim samog sebe da koristim jezik koji sam tamo cuo ....
Spiridon Spiridon 16:13 18.07.2007

predlog

kada vec imamo tolike serije na DVD-u hajde da ih razmenimo.

Evo Dule, ti meni "Prison Break" season 2, a ja tebi Bolji Zivot season 3 (ili hoces Vruc Vetar season 1).


edi-va edi-va 16:22 18.07.2007

Lost

sam i ja gledala, ali nikad odgledala ... tachnije prvi serijal sam upijala svim chulima. Nedao Bog da zvoni telefon ili da me neko od ukucana neshto pita?!?! Ubijala sam pogledom! Medjutim ... drugi pochnem da gledam i nekako i da se javljam na telefon, a i da odgovaram na pitanaj ukucana. Treci nisam ni gledala ... eto i tako mi bude sa svakom serijom. Osim jedna: Sex and the city! Ubedljivo najjaca serija svih vremena. Watch it and you will love it!
E sad ce svi mushkoga roda (osim naravno gej populacije) da kazu: " Ah zenska serija ...bla,bla." Samo kad bi znali koliko mozete da o zenama nauchite iz te serije, gledali bi je kao obaveznu skolsku lektiru.

:)
Hemičarka Hemičarka 16:41 18.07.2007

Ne gledam serije...

Pet godina u Studenjaku bez TV-a me je potpuno odviklo od serija, a nekada sam ih gledala mnogo... Sad godinu dana nakon diplomiranja imam TV, ali ga ukljucujem jednom u dva meseca. Uskoro dobijam kablovsku, mozda se i ponovo navucem... Ovde svi pricaju o Grey's Anatomy...

Dule, kad je termin? :) Sorry sto sam neobavestena, nova sam na blogu.
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 17:20 18.07.2007

Re: Ne gledam serije...

kada prodju vrucine:)
skyspoter skyspoter 18:02 18.07.2007

pa dobro bre

jel cuo neko (gledao neko) little britan?!

ili sam ja only gay in the village.
Brooklyn Brooklyn 18:31 18.07.2007

Re: pa dobro bre

only gay in the village.


:)))) rocks!
sheila sheila 05:02 20.07.2007

Re: pa dobro bre

Yeah, I know :)))

Uz the office ubedljivo najbolji humor koji dolazi sa ostrva poslednjih godina

Ne mogu da se odlucim ko mi je najbolji Lou&Andy, Vicki Pork-Scratchings Pollard ili Daffyd the gay Welshman.

Takodje veoma dobra Extras od Ricky Gervais-a. Mada nisam sigurna kako ovo prolazi van UK.

Uz to vec par godina muz i ja navuceni na Lost i Prison Break. Lost je ipak dosta bolji od PB, iako ne mogu da se odlucim ko je easier on the eye, Sojer ili Majkl :))
Dragana Sepe Dragana Sepe 19:12 18.07.2007

maline!

E nije ti fora da svojoj jedinoj, ljubljenoj, voljenoj... menjas zelje! Ako zeli maline, donesi maline! Sigurno da njen osmeh, bar tebi, vredi mnogo vise od tvog truda da na 40 stepeni setas po supermarketima ili pijaci.
Lepo je to sto imate opusteno leto, mirno, sto ga provodite kod kuce, jer, sigurno ste vec putovali bezbroj puta na bezbroj destinacija, pogotovo ti, i sigurno cete jos putovati bezbroj puta. Uzivajte u ovoj vrsti promene, a za neko vreme cete ti i ona ici u drustvu i na letovanja i ostalo. Samo opusteno, lepo se ususkajte, gledajte serije, grickajte, jer, kada se bebce rodi, bice mnogo buke, frke, malo sna... ali, sve je to zivot, a iscekivanje lepih stvari je najlepsi deo svacijeg zivota. Sve u svemu, stvarno lep i topao tekstic. Pozdrav TROJCI !
Greshka Greshka 21:33 18.07.2007

Cold Feet

Nekako mi bash legla danas ova pricha, mada vishe kao pricha o malinama nego o serijama, setih se zelje za dinjama bash ovih letnjih dana na 40+, a dinja koliko volesh, izvolesh.... a ni dinja nije lubenica
Nego mi nije jasno kako u zemlji malina nema malina, izgleda sve otishle na stranu, al opet ima ih u ambalazi pa moze i to da bude fino, malo leda onako udrobljeno, pa i shlag sa tim moze da prodje, ako moze neki natural s malo manje kalorija tek da se doktor isposhtuje....

A serija shto me seti na ruzicasto malinasto pa i dinjasto..."Cold Feet" drzala me toplo-hladno bash koliko je trebalo cak i na 40+, zagrejali me "hladni" englezi bash, ko shpanska serija al malko naopako..
wikler wikler 21:44 18.07.2007

Uzgred...

...nije "Herous" nego "Heroes" :).
vas jos i razuemem sto gledate ali ostale..
jaglika jaglika 21:57 18.07.2007

da, maline

nekada su to bile ale, zmajevi i razne zveri, a sada tek po neka malina.
Budite muzevni g. Nedeljkovicu - ulovite maline.

Gde moze da se gleda LOST, zasto ''sest stopa pod zemljom'', ''lost'' itd ne kupi b92?
alekiq alekiq 22:04 18.07.2007

Serije...

Ima sta da se gleda u vrelim letnjim danima...

2 stupid dogs - Complete series (1 DVD)
24 Seasons 1-6 (12 DVDs)
3rd rock from the Sun - Complete series (6 DVDs)
8 simple rules - Complete series (3 DVDs)
A TV Dante (The Inferno - Cantos I-VIII) (1989) - Complete series (1 DVD)
Adventures of Captain Marvel - Complete series (1 DVD)
Adventures of Superman Season 1 (2 DVDs)
Aeon Flux - Complete series (1 DVD)
Airwolf - Complete series (7 DVDs)
Aladdin - Complete series (4 DVDs)
ALF - Complete series (5 DVDs)
Alias - Complete series (10 DVDs)
Allo 'allo episodes 1, 2, 4, 9-26
American gothic - Complete series (2 DVDs)
Andromeda - Complete series (10 DVDs)
Angel - Complete series (10 DVDs)
Angels in America - Complete miniseries (1 DVD)
Arrested development - Complete series (3 DVDs)
Automan - Complete series (2 DVDs)
Babylon 5 - Complete series (10 DVDs)
Balkan ekspres 2 - Kompletna serija (3 DVDs)
Band of brothers - Complete series (1 DVD)
Batman - The animated series (4 DVDs)
Batman (1966) - Complete series (4 DVDs)
Battlestar Galactica 1978 - Complete series (3 DVDs)
Battlestar Galactica Seasons 1-3 (5 DVDs)
BBC’s Landscape Mysteries - Complete series (1 DVD)
BBC's A history of Britain - Complete series (3 DVDs)
BBC's Civilisation - Complete series (3 DVDs)
BBC's Himalaya - Complete series (2 DVDs)
BBC's Michael Palin's Great railway journeys - Complete series (1 DVD)
BBC's Michael Palin's Hemingway adventure - Complete series (1 DVD)
BBC's Michael Palin's Sahara - Complete series (1 DVD)
BBC's Monsters we met - Complete series (1 DVD)
BBC's Pole to Pole - Complete series (2 DVDs)
BBC's Prehistoric America - Complete series (1 DVD)
BBC's Wild weather - Complete series (1 DVD)
Becker - Complete series (6 DVDs)
Birds of prey - Complete series (2 DVDs)
Black Adder - Complete series (2 DVDs)
Black books - Complete series (1 DVD)
Blake's 7 - Complete series (5 DVDs)
Bleak house (2005) - Complete series (1 DVD)
Bones Seasons 1&2 (4 DVDs)
Boston legal Seasons 1-3 (6 DVDs)
Buffy the vampire slayer - Complete series (13 DVDs)
C.S.I. Academy (1 DVD)
C.S.I. Miami Seasons 1-5 (11 DVDs)
C.S.I. New York Seasons 1&2 (4 DVDs)
C.S.I. Seasons 1-7 (14 DVDs)
Captain N and the New Super Mario World - Complete series (1 DVD)
Carnivàle - Complete series (2 DVDs)
Charmed - Complete series (16 DVDs)
Cheers Seasons 1-8 (8 DVDs)
Children of Dune - Complete series (1 DVD)
Clerks - The animated series uncensored (1 DVD)
Code name Eternity - Complete series (3 DVDs)
Cold case Seasons 1-3 (6 DVDs)
Coupling - Complete series (2 DVDs)
Crime story - Complete series (4 DVDs)
Criminal minds Seasons 1&2 (4 DVDs)
Crni Gruja Sezone 1&2 (2 DVDs)
Crusade - Complete series (2 DVDs)
Dark angel - Complete series (4 DVDs)
Dead like me - Complete series (3 DVDs)
Deadwood Seasons 1-3 (3 DVDs)
Desperate housewives Seasons 1-3 (6 DVDs)
Doogie Howser, M.D. - Complete series (2 DVDs)
DuckTales - Complete series (6 DVDs)
Due South - Complete series (6 DVDs)
Dynasty Season 1 (2 DVDs)
Earth : Final conflict - Complete series (10 DVDs)
Earth 2 - Complete series (2 DVDs)
Earthsea - The miniseries (1 DVD)
ER Seasons 1-12 (24 DVDs)
Everwood - Complete series (8 DVDs)
Everybody loves Raymond - Complete series (10 DVDs)
Farscape - Complete series (8 DVDs)
Felicity - Complete series (7 DVDs)
Firefly - Complete series (2 DVDs)
Firefly - Complete series (on DVDs) (4 DVDs)
Footballers wives Seasons - Complete series (4 DVDs)
Frasier Seasons 1-8 (8 DVDs)
Freddie - Complete series (1 DVD)
Friends - Complete series (10 DVDs)
Futurama - Complete series (3 DVDs)
Galactica 1980 - Complete series (1 DVD)
Gargoyles (crtana serija) (4 DVDs)
Ghost whisperer Seasons 1&2 (4 DVDs)
Gilmore girls - Complete series (14 DVDs)
Great teacher Onizuka - Complete series (1 DVD)
Grey's anatomy Seasons 1-3 (5 DVDs)
Grlom u jagode - Kompletna serija (1 DVD)
He-Man (crtana serija) (3 DVDs)
Heroes Season 1 (2 DVDs)
Hex - Complete series (2 DVDs)
Highlander - Complete series (11 DVDs)
Homicide - Life on the street - Complete series (11 DVDs)
House, M.D. Seasons 1-3 (6 DVDs)
How I met your mother Seasons 1&2 (2 DVD)
Hustle Seasons 1-3 (2 DVDs)
Hyperdrive - Complete series (1 DVD)
I, Claudius - Complete series (1 DVD)
Invader ZIM - Complete series (1 DVD)
Invasion - Complete series (2 DVDs)
Jake 2.0 - Complete series (2 DVDs)
Jericho - Complete series (2 DVD)
Joey Season 1 (1 DVD)
Kamiondžije I - Kompletna serija (1 DVD)
Kamiondžije II - Kompletna serija (1 DVD)
Kingdom hospital - Complete series (2 DVDs)
Kojak 2005 - Complete series (1 DVD)
Kung fu Season 1 (1 DVD)
La femme Nikita Seasons 1-4 (8 DVDs)
Las Vegas Seasons 1-4a (7 DVDs)
Lexx - Complete series (6 DVDs)
Life on Mars - Complete series (3 DVDs)
Ljubav na seoski način - Kompletna serija (1 DVD)
Ljubav, navika, panika epizode 1-18 (1 DVD)
Lost Seasons 1-3a (5 DVDs)
M.A.S.H. - Complete series (11 DVDs)
MacGyver Seasons 1-3 (6 DVDs)
MAD TV Season 10 episodes 1-11 (1 DVD)
Malcolm in the middle - Complete series (7 DVDs)
Masters of horror Seasons 1&2 (2 DVD)
Max Headroom - Complete series (1 DVD)
Medical investigation - Complete series (2 DVDs)
Men behaving badly - Complete series (3 DVDs)
Men behaving badly - Complete series (on DVD) (2 DVDs)
Men behaving badly - Complete series (utitlovano) (1 DVD)
Millennium - Complete series (6 DVDs)
Monthy Python's flying circus - Complete series (3 DVDs)
Moonlighting Seasons 1-3 (4 DVDs)
MPD Psycho - Complete series (1 DVD)
My name is Earl Seasons 1&2 (2 DVDs)
My so-called life - Complete series (2 DVDs)
MythBusters Seasons 1-3a (4 DVDs)
Neverwhere - Complete series (1 DVD)
Nightmares and dreamscapes: From the stories of Stephen King (2006) - Complete miniseries (1 DVD)
Nikola Tesla - Kompletna serija (1 DVD)
Nip/Tuck Seasons 1-4 (6 DVDs)
North and South - Complete series (3 DVDs)
Odyssey 5 - Complete series (2 DVDs)
One Tree Hill Seasons 1-3 (6 DVDs)
Otvorena vrata - Kompletna serija (6 DVDs)
Oz - Complete series (7 DVDs)
Pepper Dennis - Complete series (2 DVDs)
Pink Panther - Complete series (2 DVDs)
Planet of the Apes - Complete series (2 DVDs)
Poslednji čin - Kompletna serija (1 DVD)
Pozorište u kući - 48 epizoda (4 DVDs)
Pride and prejudice - The miniseries (1995) (1 DVD)
Prison break Seasons 1&2 (4 DVDs)
Profiler - Complete series (8 DVDs)
Quantum leap - Complete series (9 DVDs)
Red dwarf - Complete series (3 DVDs)
Riget I&II - Complete miniseries (1994+1997) (1 DVD)
Robocop: Prime directives - Complete series (1 DVD)
Rome - Complete series (2 DVDs)
Roots - Complete series (1 DVD)
Roswell - Complete series (6 DVDs)
Scrubs Seasons 1-5 (5 DVDs)
SeaQuest DSV Season 1 (2 DVDs)
Sex and the City - Complete series (7 DVDs)
Sharpe - Complete series (3 DVDs)
Sherlock Holmes - Complete series (4 DVDs)
Shogun - Complete miniseries (1980) (1 DVD)
Sivi dom - Komplenta serija (1 DVD)
Six feet under - Complete series (6 DVDs)
Sledge Hammer! - Complete series (3 DVDs)
Smallville legends - The Oliver Queen chronicles - Complete series (1 DVD)
Smallville Seasons 1-6 (12 DVDs)
Snorks - Complete series (2 DVDs)
Space academy - Complete series (1 DVD)
Space ghost - Complete series (1 DVD)
Spaced - Complete series (1 DVD)
Spawn - Complete animated series (1 DVD)
Spider-Man - The animated series - Complete series (2 DVDs)
Star Trek - Deep Space 9 - Complete series (15 DVDs)
Star Trek - Enterprise - Complete series (9 DVDs)
Star Trek - The animated series - Complete series (2 DVDs)
Star Trek - The next generation - Complete series (14 DVDs)
Star Trek - The original series - Complete series (7 DVDs)
Star Trek - Voyager - Complete series (15 DVDs)
Star wars - Droids - Complete series
Star wars - Ewoks (crtana serija)
Stargate Atlantis Seasons 1-3 (6 DVDs)
Stargate Infinity - Complete series (2 DVDs)
Stargate SG-1 Seasons 1-10 (20 DVDs)
Starhunter - Complete series (4 DVDs)
Stripperella - Complete series (1 DVD)
Supernatural Seasons 1&2 (4 DVDs)
Surface - Complete series (2 DVDs)
Swat Kats - Complete series (1 DVD)
Taken - Complete series (2 DVDs)
Tales from the Crypt Season 1 (1 DVD)
Teenage mutant ninja turtles (crtana serija, 3 DVDs)
That '70s show - Complete series (10 DVDs)
The 10th kingdom - The miniseries (1 DVD)
The 4400 Seasons 1-3 (3 DVDs)
The adventures of Brisco County Jr. - Complete series (3 DVDs)
The Batman Seasons 1-3 (2 DVDs)
The Centurions - Complete series (2 DVDs)
The closer Seasons 1&2 (2 DVDs)
The collector - Complete series (3 DVDs)
The dead zone Seasons 1-5a (5 DVDs)
The Dresden files Season 1 (1 DVD)
The fast show - Complete series (2 DVDs)
The flash - Complete series (2 DVDs)
The Flinstons Seasons 1&2 (4 DVDs)
The fresh prince of Bel-Air - Complete series (5 DVDs)
The King of Queens - Complete series (9 DVDs)
The L word Season 1-3 (4 DVDs)
The legend of Zelda - Complete series (1 DVD)
The lone gunmen - Complete series (2 DVDs)
The net - Complete series (2 DVDs)
The O.C. - Complete series (8 DVDs)
The pirates of Dark Water - Complete series (1 DVD)
The pretender - Complete series (9 DVDs)
The prisoner - Complete series (2 DVDs)
The Richard Pryor show (1977) - Complete series (1 DVD)
The shield - Complete series (7 DVDs)
The Simpsons Seasons 1-16 (9 DVDs)
The singing detective - Complete miniseries (1 DVD)
The Smurfs Seasons 1, 2, 4 & 5 (4 DVDs)
The Sopranos Seasons 1-6 (7 DVDs)
The thin blue line - Complete series (1 DVD)
The thorn birds - Complete miniseries (2 DVDs)
The triangle - The miniseries (2005) (1 DVD)
The twilight zone (1959-1963) - Complete series (8 DVDs)
The twilight zone (2002) - Complete series (4 DVDs)
The west wing - Complete series (14 DVDs)
The winds of war - Complete series (2 DVDs)
The wire Seasons 1-4 (4 DVDs)
Thief - Complete series (1 DVD)
Threshold - Complete series (2 DVDs)
Tilt - Complete series (1 DVD)
Total recall 2070 - Complete series (2 DVDs)
Transformers - Complete series (4 DVDs)
Tru calling - Complete series (3 DVDs)
Two and a half men Seasons 1-4 (4 DVDs)
UFO - Complete series (3 DVDs)
V - Complete series (3 DVDs)
Veritas: The quest - Complete series (1 DVD)
Veronica Mars Seasons 1&2 (4 DVDs)
Više od igre - Kompletna serija (1 DVD)
Vruć vetar - Kompletna serija (1 DVD)
Vuk Karadžić - Kompletna serija (3 DVDs)
Wanted - Complete series (2 DVDs)
War and remembrance - Complete series (3 DVDs)
Weeds Seasons 1&2 (2 DVDs)
WildC.A.T.S - Covert action teams - Complete series (1 DVD)
Will & Grace - Complete series (9 DVDs)
Wing Commander Academy - Complete series (1 DVD)
Wonder woman Season 1 (2 DVDs)
World war II - Complete series (2 DVDs)
Xena - Warrior princess Seasons 1&2 (4 DVDs)
X-Files - Complete series (18 DVDs)
X-men Evolution (crtana serija) (2 DVDs)
Yes, minister - Complete series (2 DVDs)
Yes, prime minister - Complete series (1 DVD)
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 22:22 18.07.2007

Re: Serije...

majstore:)
Greshka Greshka 22:25 18.07.2007

Re: Serije...

Lager lista?

Re: Serije...

Ako zelis u zatvor, samo kucni!:)
reanimator reanimator 07:51 19.07.2007

Re: Serije...

Jel može da se naručuje? Ako može :
Men behaving badly
Homicide - life on street (det.John Munch..kako sam samo mogao da zaboravim)
X files
alekiq alekiq 08:37 19.07.2007

Re: Serije...

Greshka
Lager lista?

lager...nesto se pogledalo, a ostalo ide polako...klima i serije, na ovu vrucinu nema bolje, barem dok ne padne noc...
alekiq alekiq 08:38 19.07.2007

Re: Serije...

reanimator
Jel može da se naručuje? Ako može :
Men behaving badly
Homicide - life on street (det.John Munch..kako sam samo mogao da zaboravim)
X files

Ne bavim se piraterijom, ovo je samo kolekcionarstvo, za licno zadovoljastvo, koje naravno delim sa prijateljima...
MMMila MMMila 09:08 19.07.2007

Re: Jao, hocu da ti budem prijateljica:

Za uzvrat pravim kokice i ponekad neku pitu za gricnuti uz serije:)
alekiq alekiq 09:21 19.07.2007

Re: Jao, hocu da ti budem prijateljica:

MMMila
Za uzvrat pravim kokice i ponekad neku pitu za gricnuti uz serije:)

moze, moze...jos ako je pita sa visnjama...mmm...
Dragana Sepe Dragana Sepe 11:24 19.07.2007

Re: Serije...

Vauuu... ti si neki poznavalac... bas!
Da li mozda znas gde i kako bih mogla da nabavim COLD FEET seriju koja se svojevremeno prikazivala i na B92, vec neko vreme je jurim, ali, bez uspeha???
Hvala unapred!
ervetor ervetor 12:12 19.07.2007

Re: Serije...

Da li mozda znas gde i kako bih mogla da nabavim COLD FEET seriju koja se svojevremeno prikazivala i na B92, vec neko vreme je jurim, ali, bez uspeha???



U da, to je bas bas dobra serija, bas dobra.
Kod nas je bila u prevodu: "TOPLO-HLADNO"

Javicu ti ako naletim na nju...
alekiq alekiq 12:13 19.07.2007

Re: Serije...

Cold feet, americka ili britanska varijanta...
pogledaj na epguides.com pa reci...
M a R k O M a R k O 13:20 19.07.2007

Re: Serije...


kada se skroluje spisak serija nadole deshava se viz. "efekat", levi deo ide na dole a desni na gore... totalna gotiva+razbibriga :)
bobo bobo 17:59 19.07.2007

Re: Serije...

alekiq

Yes, minister - Complete series (2 DVDs)
Yes, prime minister - Complete series (1 DVD)

Omiljena serija Margaret Thatcher lol
Dragana Sepe Dragana Sepe 18:23 19.07.2007

Re: Serije...

Hvala unapred! Mnogo bih ti bila zahvalna!
mybookvictor@yahoo.com
Dragana Sepe Dragana Sepe 16:56 20.07.2007

Re: Serije...

Hi!
pogledala sam na pomenutom sajtu, ali slaba vajda...
Gledala sam i na sajtu BBC-a...
AKO NEKO MOZE DA MI NABAVI COLD FEET /TOPLO HLADNO/ BILA BIH MU VEOMA ZAHVALNA.
Pozdrav
miomir miomir 21:45 03.03.2008

Re: Serije...

Kupio bih Buffy the vampire slayer - Complete series (13 DVDs) kolika je cena i dali su tu sve serije i dali imaju prevod

miomirje@nadlanu.com
miomir miomir 17:25 15.03.2008

Re: Serije...

Intersuje me serije
The winds of war - Complete series (2 DVDs)

War and remembrance - Complete series (3 DVDs)

dali imaju prevod i kakav je kvalitet slike.


miomirje@nadlanu.com
MMMila MMMila 09:15 19.07.2007

Moze i bez DVD kolekcije:)

Nije da bas svaki link radi, ali... izbor je mljac!

http://www.tv-links.co.uk

alekiq alekiq 09:26 19.07.2007

Re: Moze i bez DVD kolekcije:)

MMMila
Nije da bas svaki link radi, ali... izbor je mljac!

http://www.tv-links.co.uk


Moze...sreca te imamo brz net...inace...

MMMila MMMila 09:43 19.07.2007

Re: E, sve po redu!

Valjda se prvo pocinje slanim...pa s visnjicama na kraju!
alekiq alekiq 10:42 19.07.2007

Re: E, sve po redu!

MMMila
Valjda se prvo pocinje slanim...pa s visnjicama na kraju!

U pravu si... slano pa slatko...
Neka preporuka za veceras? Sta gledati?
:)
MMMila MMMila 11:14 19.07.2007

Re:A jel...

A jel to pitash zbog menija za veceras ili si neodlucan:)

Sto se mene tice, veceras ostajem na sladoledu:)
Spiridon Spiridon 11:17 19.07.2007

Re: Moze i bez DVD kolekcije:)

pa ovo je fantasticno

daj reci sta si odgledao i sta preporucujes sa ovoga linka

da ne bude ono "fali zadnja epizoda" i sl
alekiq alekiq 11:25 19.07.2007

Re: Sladoled

Sladoled je nabolji na ovu vrucinu...
A uz sladoled...Tropical heat...(seca li se neko Nicka Slaughtera?).samo jos da skinem drugu sezonu...
MMMila MMMila 11:30 19.07.2007

Re: Nadje on ...

Sto ti je covek:( Nadje sto nema na onom mom linku, pa sad moram da zvrjim okolo:(

A jel cokolada ili vanila? Ti su mi omiljeni! I sumsko voce!
sun_to_rock sun_to_rock 11:35 19.07.2007

Re: Nadje on ...

Bas si originalna :)
alekiq alekiq 11:37 19.07.2007

Re: Nadje on ...

MMMila
Sto ti je covek:( Nadje sto nema na onom mom linku, pa sad moram da zvrjim okolo:(
A jel cokolada ili vanila? Ti su mi omiljeni! I sumsko voce!



Sumsko voce svakako...ako moram da biram uzeo bih mix cokolade i vanile....ebony and ivory...

A seca li se neko Krimi price...ono kao Rej Luka i kompanija?

Tropical heat se u americi zvala Sweating bullet

info o svim serijama epguides.com
MMMila MMMila 11:53 19.07.2007

Re: Hmmm...

Meni je u stvari najveca mana sto ne pamtim imena! Ni serija, a nazalost ni ljudi, sto mi je ponekad problem:(

A sto se tice koji link radi a koji ne, eh, tu nema pomoci:( Do skora je recimo bila skoro ali bash skoro cela CSI (svi serijali) pa naprasno nestade...tako da je taj sajt ziva avantura! A ja nisam sve odgledala:(

Dobro, sladoled smo apsolvirali. Sad jos sta gledamo:)
alekiq alekiq 12:01 19.07.2007

Re: sta gledati...

...zavisi samo od raspolozenja. preko dana i u prevozu...Star trek... a uvece... recimo Boston legal, ili Grey's Anatomy?
MMMila MMMila 12:05 19.07.2007

Re: Eh, di ti ode!

Kom prevozu, molim te! U beogradskom???? Kako da ne...

Ali izbor je OK.

Sad josh pite:)
alekiq alekiq 12:11 19.07.2007

Re: kore...

za pitu su najvaznije kore...

slana - zeljanica / neka makrobiotika

slatka - visnja (u nedostatku istih jabuka sa cimetom)

prevoz...ma mogu se gledati serije bez problema i u gradskom prevozu...Playstation Portable, sluske na usi i brzo prodje epizoda...
MMMila MMMila 12:14 19.07.2007

Re: e OVAKO!...

Odbijam da razvlacim kore! Kupicu na pijaci kod moje baka Mice! Nisu ko domace, al su dobre.

Ama, rekoh li ti ja... jedino da pozajmljujem DVD-je od tebe...ja to sa neta gledam:( Doduse, izbegavam prevoz ovih (pakleno vrucih) dana! Izbegavam sve! Sem tusha!
alekiq alekiq 12:18 19.07.2007

Re: e OVAKO!...

...ko da mesi na ovu vrucinu...ima i ona varijanta sa americkom pitom od jabuka...samo se malko zapece u rerni...ukusna je, a ne mora da se znojis pored rerne...
I ja bih da ne idem prevozom, ali posao....proklete pare...
alekiq alekiq 12:22 19.07.2007

Re: DVD/divx rules!

MMMila

Ama, rekoh li ti ja... jedino da pozajmljujem DVD-je od tebe...ja to sa neta gledam:(


lepse je sa DVD-ova gledati...mozes premotati, i pauzirati....a na ovu vrucinu internet crkava...
DVD player je zakon... :)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana