Zabava

PAUZA U ORDINACIJI DOKTORA ĆELAVOG - vreme za nova otkrića

"Doktori klovnovi" RSS / 11.10.2008. u 11:38

 Eto, i kome ja sad da se žalim? Majstori mi opelješili intelektualnu svojinu. Prošle godine, za vreme prelistavanja elektrodistribucionog računa sine mi fenomenalna ideja kako da moja domovina ušpara više od 500 milijardi kilovatčasova električne energije - GREJANJE FREONOM. Sve sam smislio, kad bi svaki stanovnik moje domovine ispustio samo pola kile freona iz svog frižidera ili zamrzivača, istanjili bi smo ozonski štit sasvim dovoljno da  sunce našeg neba može da nas greje tokom cele zime, a naročito leta. I umesto da ćutim i  patentiram SOLARNO-FREONSKU grejalicu doktora Ćelavog, ja razglasio na sve strane, i kako to obično biva kad ne zaštitiš intelektualnu svojinu -  čitam pre neki dan u novinama da su čitave ekipe frigomehaničara u naj većoj tajnosti sprovodile projekad deozonacije (pojam sličana dezodoraciji) neba i da se moje ime nigde ne pominje. Ne bih ni ja saznao da ovi odozgo iz NASA nisu pomislili da im se pokvario fotoaparat kad su hteli da nas slikaju za uspomenu... a mi blistamoo, kad nas gledaš odozgo...nisu mogli da podese blendu, kažu sad da smo naj sunčanija nacija na svetu.

 E, sad sam se opametio, opet imam brilijantnu poslovnu ideju koju ću odmah da okačim na blog, a blog nek mi posluži kao dokaz da sam se prvi setio.

                                           BIG WWW LOTTERYGREEN CARD - SERBIJA

 Jednom u dalekoj prošlosti, dok sam još bio mlad i nedoktoriran i dok sam mislio da u Americi teku med i orasi, odem ti ja na neki sajt...nešto kao velika nagradna igra...postanite amerikanac sa dva poteza mišem...grin kard,loteri...ostavite vaše podatke...ja sve uradim kao što se od mene očekivalo ali kad mi rekoše da im pošaljem dvaespet dolara ja brzo na -eskejp- dilit-bek-bek. I ništaa. Prošlo par dana kad oni meni šalju mejl - šalili smo se , nije dvaespen nego tventi. Ja opet posegnem za DELETE. U sledeću nedelju me obaveštavaju da sam pobedio na Lottery , samo treba da im pošaljem 15 dolara i da ocinkarim nekog prijatelja ( da im prosledim njegov mejl ), i tako već dugi niz godina oni me uredno obaveštavaju kako sam ja već postao Amerikanac samo ne znam, i kad stignem da im pošaljem 10 dolara. Kliknem tamo da mi ne šalju više uplatnice i lepo im se zahvalim, jok oni se malo primire pa opet. Tako ja dobijem ovu sajber ideju da organizujem potpuno nelegalni BIG WWW LOTTERY - GREEN CARD SERBIJA. Sad tražim mlade ambiciozne hakere koji će u kombinaciji samnom da pelješe svet, promovišu moju domovinu i zgrću bogatstva kliktanjem. Svima umreženima širom galaksije da šaljemo mejlovi kako su postali državljani Srbije i da nas baš briga što oni neće, kad mi hoćemo njih. Dosadjivaćemo im dok ne pošalju dve fotografije i 100 dinara( kad tad će da se smore). A ja ću lično da im šaljem pasoše na mejl.

 Eto, ovim putem zaštićujem intelektualnu svojinu i otvaram konkurs.

  Ako ste haker, imate manje od 7 godina, govorite šest jezika, vozite kamione i avione, imate 8 godina iskustva i alternativnog ste izgleda , dodjite lično u ordinaciju doktora Ćelavog na razgovor za zanosan posao.

                           Gotova pauza, upadajte.

 

 

 Komentari (16)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

ssvetlana92 ssvetlana92 11:54 11.10.2008

Prva!

Mislim prva u redu!
Jel oni iz Nase hoće da šalju fotke, da vidimo kako smo Ispali!?

Ja sam se sa ovima iz Gren Card Lotery sita ispričala. Palo mi na pamet da upišem podatke i kad sam stigla do broja kartice, predomislim se. Vidim ja da nema ništa za džabe! Ali sutradan meni zvoni telefon i dasa me pita zašto sam odustala od upisivanja podataka. Ja njima ovo, oni meni ono...i tako razgovor potraja 20-tak minuta. Nisu štedeli impulse!
Molili, kumili za broj kartice ali nisam im dala!
Ali sada je već druga priča. Kad si ti u pitanju imam apsolutno poverenje i daću ti! Mislim broj! :))
"Doktori klovnovi" 19:07 14.10.2008

Re: Prva!

sto puta te prozivam...mora da spavas...
ssvetlana92 ssvetlana92 12:07 11.10.2008

Jedina!

Izgleda da sam jedina u redu! Stoga imam utisak da nikada neću doći na red! :(
Jelica Greganović Jelica Greganović 12:55 12.10.2008

Pauza?

Konačno...dobro si se setio da se malo odmoriš...a mi smo samo dve nedelje u čekaonici, mogli bi još malo da počekamo...prebrzo stizanje na pregled bi moglo da nam pogorša stanje...ovako se malo opustimo, upoznamo, zbližimo...počekamo...

"Doktori klovnovi" 19:08 14.10.2008

Re: Pauza?

aha
clickcafe clickcafe 13:45 11.10.2008

ma kakvi

ima jos samo cute. evo meni se ne zivi dok cekam red... hehe

ja sam dobila i razne upitnike da popunim na kucnu adresu veznu za lotterygreencard hehe

a vise godina sam igrala loto (besplatni) i poslali mi cek na 1 dolar hehehe al nisam imala gde da ga unovcim hehe
ssvetlana92 ssvetlana92 14:11 11.10.2008

Re: ma kakvi

Dear svetlana

America is waiting...

Just do it!Imagine sitting on your front porch, on a Saturday morning, watching your kids play in the back yard. You smile to yourself and remember that crucial moment 2 years ago - the moment you decided to enter the US Green Card lottery.
50,000 Green Cards
Each year the US government gives thousands of people around the world a chance to live the American dream. You and your family have a chance to live and work in American. One out of a hundred applicants wins every year!
Enter the next Green Card lottery -

You can dream on or you can enter the lottery and make that dream come true.

Use this link to apply today.
USAFIS.org will take you there!

Best regards and good luck,

Dan Gold
Director of Customer Satisfaction
Usafis organization
Don't hesitate to contact the USAFIS Organization through our online contact form, just use this link.

If you you are unable to view this email, please use this link
OR Send a postal request to: USAFIS Organization, 2576 Broadway # 443 New York, NY 10025 U.S.APardoniram, ali ja očigledno imam protekciju kod njih. Samo što mi još i kartu nisu rezervisali! :)))

"Doktori klovnovi" 19:13 14.10.2008

Re: ma kakvi

dodji juche imam advokata za tebe...
dolybell92 dolybell92 14:05 11.10.2008

...da sam se prvi setio.

BIG WWW LOTTERYGREEN CARD - SERBIJA


Jesi li ti proverio ga li je zaštićen LOTTERYGREEN CARD ?
Promeni boju (?) - može i bezbojna WWW. BIG. COLORLESSNESS CARD - SERBIA ...
"Doktori klovnovi" 19:13 14.10.2008

Re: ...da sam se prvi setio.

primljeni ste !!!
shubidubi shubidubi 17:53 11.10.2008

e,

evo umesila...drzh'...

mislim..ti si super..nema greshke...tjelav i tako to...al' Shaca..! aauu bokte..ShShacu Shshubi oboSchavaaa! )

al' ShShaalu na stranu, ako moze Unique kojekakva osiguranja da sklope ugovor sa Infostanom, shto ne biste i vi sa Lutrijom Srbije, kad vec pomenu lutriju....pa direkt opalite po dzepu prosechnog bednog Srbina...kad je vec bedan nek je bal...10 dinara manje-vishe...ma 5...ma 2...ma daj shta daShSh.....

vole vas
Shubi
petarniksic99 petarniksic99 08:51 12.10.2008

ja je dobih za dz

nista $25, nista broj kartice. USAFIS.org je takodje prevara.
ja sam gc dobio preko www.dvlottery.state.gov
sto se tice domace lutrije spreman sam da prionem na posao :)
mariopan mariopan 21:06 12.10.2008

Re: ja je dobih za dz

Ja navratila da vidim jel gotova pauza? Jel doktor poceo da prima pacijente? Ima ovde teskih slucajeva pa da navatam red......iza koga ja dolazim? Klovnovi?
ssvetlana92 ssvetlana92 23:54 12.10.2008

Re: ja je dobih za dz

mariopan
Ja navratila da vidim jel gotova pauza? Jel doktor poceo da prima
pacijente? Ima ovde teskih slucajeva pa da navatam red......iza koga ja
dolazim? Klovnovi?


Ja ležim ovde u anesteziji već dva dana! Može biti i duže! Toliko sam težak slučaj! Iza mene se otegao red! :):)
dangubas dangubas 09:47 13.10.2008

? Klovnovi?

mariposa23 mariposa23 16:13 13.10.2008

bila sam tražena

počelo je sa 45 $, mislim da je spalo na nekih desetak. Slali su mi mejlove svaki božji dan iako sam ih kumila i molila da neću, da sam se samo šalila. Elem, jednog dana napišem ja njima jedan ozbiljan mejl, da ni pod kojim uslovima ne želim u Ameriku, čak ni da oni meni plate, da ih molim da me ne uznemiravaju više i da me sada zanima samo Evropa. Ne mogu da verujem ali je uspelo. Više me ne žele. Doduše, sad mi kao malo nedostaje ta američka pažnja. Ipak me je tražila najveća sila na svetu, a ja ih tek tako oddžebala.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana