Adrenalina

ivanajocicb92 RSS / 05.11.2008. u 14:21

"Bicycling has done more to emancipate women than anything else in the world.
I stand and rejoice every time I see a woman ride on a wheel.
It gives women a feeling of freedom and self-reliance."

Susan B. Anthony, suffragist, 1896

 

776. godina pre nove ere. Prva Olimpijada se održava u staroj Grčkoj. Žene su bile isključene, tako da su rešile da se svake četiri godine takmiču na Herinim igrama, svom sopstvenom takmičenju, u čast grčke boginje koja je vladala ženama. 396. još uvek pre nove ere Kiniska, princeza iz Sparte, pobeđuje na olimpijskim trkama sa kočijama. Njoj, kao ženi pobednici, je zabranjeno da svoju nagradu uzme lično.

Tako vekovno koprcanje žene pod jačim Adamovim stopalom za egalite ili čak dominaciju postaje  apsolutnog karaktera. One su takle netkanuto, pure carstvo muškog znoja i ponosa, tajni svlačionica i slatkog orgazma pobede u bojama ekipe. Prošli vek je finišira ’’şuper ženu’’ u kopačkama i dresu, izgužvanu bilderku i trendi super seksi teniserku.

Prava sportiskinja je snažna duhom i telom. Etalon je zdravlja i čvrstine. Butine su stubovi jakog torza. Kosa vezana u rep, čelo znojavo, obrazi zajapureni. Šminka ne postoji ili je ima veoma malo. Mozak je sport i cilj. Uspeh je je na ivici negiranja upeha. Borba je konstantna. Ali...

Sport danas  je ipak čest motiv tračeva na netu. Žene su prisutne kroz rubriku Ko spava sa najplaćenijim fudbalerom Argentine ili Najbolji silikoni žene fudbalera. Snima se i serija o ženama koje su ’život dale’’ za muškarca na terenu. Njihove afere. Tu postoji i ona strana medalje, sport postaje lak promo materijal za ne tbas ako naivnu čirlidersicu koja je pravi mali sportish pin up-ic. Suknja je ima istu dužinu, kosa je valovita, divlja, duga, grudi naglašene. Skaču  one zajedno sa njom. Ostalim zenama, nama, je ipak ostao onaj jadan sektor poluvremena i zabavljanja animalno raspomamljene mase u trenucima kada se psovke upućene akterima iz provog poluvremena prelamaju u psovke koje spremno čekaju aktere drugog. Sudija je peder. Izbacite sudiju, urla se nervoznim baritonom dok devojke pomalo uplašeno, ali opet sigurno vrckaju svoje kukove u tesnom šorcu i zadižu moderne kan kan suknjice na ekranu i terenu, a ove druge obleci oko samo svog muskarca. 

Atačmenti



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dusanj92 dusanj92 19:33 06.11.2008

Volim, volim, volim zene .........

Žene su prisutne kroz rubriku Ko spava sa najplaćenijim

Kapiram ja ali ....... znas ono "Iza svakog uspesnog coveka stoji pametna zena" (ili tako nesto slicno) Te sto "spavaju" sa bogatima nisu deo ove izreke. Ja zaista cenim zene koje pokazuju da su sposobne, pametne, i nezavisne od prihoda muskarca sa kojima su. E ako ima takva a jos da je i zgodna onda ....

Ja kada sam se zenio rekao sam svojoj zeni da ako bude pametna i ako ume da sprovede svoju volju a da mi ostavi ubedjenje da je sve po mome, zivecemo srecno i uspesno mnogo godina. Razveli smo se posle 2 godine. Sad ti menio reci ..........

Ipak cinjenica je da nas mediji bombarduju sexi imidzima devojaka i zena i tesko je tome odoleti u ovom brzom i kratkom zivotu. Proslo je vreme sportiskinja iz Istocne Nemacke koje moraju da se brijaju svakog dana zbog viska muskih hormona. Danas su i sportiskinje izuzetno seksi pa mozemo i njih da volimo.

Pitam se: na utakmici zenske kosarkaske lige sudija je zena. da li treba da vicem "sudija je lezbejka" ili moze i "sudija je peder" jer to opisuje karakternu osobinu a ne ko sta vise voli u sexu.
Strongman Strongman 22:08 08.11.2008

KOmsika

Eto me iduceg vikenda u Nisu )

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana