Evropljanka -deo II

ivanajocicb92 RSS / 17.11.2008. u 13:38

MarleneDietrich.jpg 

Evropljanka- Nemica jako drzi do sebe, prilično je imućna, obično je sa naglašenim Fon dodatkom, vrlo ugledna, a  proslavljeni, i ne tako skupi magazini visoke srednje klase, ''paparacuju''je  na svakom koraku.  Njeni momenti koje provodi sa novim ljubavnicima, sa svojom decom iz ovog ili onog braka, su često javni događaji, jer svako evropsko-dvorsko poreklo, ma koliko ono bilo daleko kruni prestolonaslednika, bilo je i ostalo aktuelno i prestižno. U  svom trećem dobu ona posebno fascinira svojim savršenim ledenim germanskim osmehom, aktivnošću i ljubavnim aferama. Govori jezike i vrlo često ima u sebi izmešane krvi i sa francuske i engleske strane. Dietrich je ipak  bila i ostala žena kroz koju gledamo celu nemačku naciju.

Evropljanka - Engleskinja je trn u oku Parlamenta i uštogljenog premijera zbog svoje popularnosti, svog stila i godišnjih prihoda na puko poreklo. Ona je i Lady D i trendseterka Becham. Nije važno da li je plave krvi ili koliko je ima  u sebi, bitno je da je sa sedištem u Londonu i to je dovoljno da privuče opštu pažnju javnosti. Kraljica majka je to činila do svoje smrti, svojim ružičastim šeširima i pepito kompletima. Premijere i prijemi su mesto gde se high brow British ladies mogu sresti sve do svoje smrti. Nezadrživo su otmene i samo svojom pojavom primoravaju na ustupanje, na prepuštanje sa neizmernim divljenjem.

16243__dench_l.jpg

Engleskinja takođe ima nešto što je prati od samog rodjenja to je iskričavi elitni Queen`s English - vrhunski izgovor engleskog, što je u momentu čini učiteljicom pripadnica drugih nacija koje njen akcenat analiziraju, a njen stav i držanje su često tema komentara.

Victoria+Beckham+Covers+Elle+magazine+January+2008%5B8%5D



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana