Kako sam ispala seljanka

ivanajocicb92 RSS / 26.11.2008. u 10:14


Leto 2004, Turska. Daleka Turska, skoro Sirija. Plaza dugacka, kopakabanska. Prijateljica i ja na plazi, pored nas dve beogradjanke iz aviona, lepe, prezgodne i jos jedan par…Super se porvodimo. Vrelo, ali nama lepo…u toplesu. I tada ispred nas na lezaljkama crn i plav muskarac, leze i pricaju nesto. Na metar, dva od nas…Kao po naredjenju, nas dve i ove druge dve, pocesmo da se namestamo, mazemo, prenemazemo i sve ostalo sto ide da bi privukli paznju muzjaka. No, ostadosmo bez rezultata. Oni se i dalje gledaju, pricaju nesto sto im potpunu paznju oduzima. Tu ja pocinjem da ludim jer, tako simpaticni pa nezainteresovani, a oko Turci zainteresovani i previse.

U jednom trenutku jedan ustade i krene ka vodi. Pregrejan od 44 u hladu pretrci pesak i krenu hrabro u mlako tursko more. Najezio se i nesto okrenuo na trenutak, na sta plavi odmah ustade i krene za njim. Pridje, pruzi mu ruke i zagrli ga kao muskarac zenu, jako i zastitnicki. Prijateljica i ja sedosmo. Beogradjanke razgoracise oci. Par poce da se smejulji. No plavi poce da miluje crnog i ljubi ga u vrat. Par zena u pidzamama ili trenerkama turskog porekla okrenuse glave, a Turci zainteresovano ispod oka osmatrase. Nas dve seljanke pocesmo sa komentarima tipa: auu, majko moja, pa mislim, ne mogu da verujem, haha, uzas, pogle` pogle` !!!!

Par se posle kupanja uputio ka tusu i nastavio sa ljubljenjem i milovanjem. Mi pored sele da jedemo. Beogradjanke, isto seljanke kao nas dve, isto ne mogu da veruju samo sa drugacijim akcentom. Tako mi ne verujemo, a oni puni ljubavi vidno iznenadjeni nasim pogledima, zapitase nas u jednom trenutku:

Hey, girls, where are you from? Why are you laughing?

Mi rekosmo: Iz Srbije (brale)

Tu krene razgovor i za minut, dva se sprijateljismo. Te veceri smo svi izasli u grad. Super se proveli. Oni su pet godina zajedno i naravno iz Amsterdama su. I danas smo u nekom kontaktu. Eto ispale smo seljanke, a mozda i ne, zavisi iz kog ugla gledas…Ili mislite drugacije?

ps. a kaficu jednom , pridje Turcin konobar i sapnu mi:

are they gay?

Yes, they are.

Ah, ok, tell them that I am too

I ode iza sanka

Atačmenti



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dusanj92 dusanj92 17:10 26.11.2008

Slazem se

Nije moje da ti lepim epitete ali mislim da si ispala seljanka, ali ne tog leta, nego danas cetiri godine kasnije kada si podlegla pritisku gay mafije da treba da se stidis onoga sto verujes. Svakodnevno smo bombardovani pritiscima da je OK biti gay. E ako ja smatram da nije OK na osnovu mog vaspitanja, verovanja i razvoja to ne moze da me cini seljakom.
Strongman Strongman 00:29 27.11.2008

Re: Slazem se

Moc navike je cudna stvar. Ako odrastas u sredini gde je biti gay ok onda si i ti ok. Ako odrastas na Balkanu nikad se ne naviknes. meni se uvek cini da sam ja zaglavljen izmedju ta dva paralelna sveta koji nemaju zajednickih tacaka. cak se i medjusobno iskljucuju.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana