6 tačaka Srbiju spaSava

pedja.djurovic RSS / 10.12.2008. u 02:15

Bi šta bi... Ratovi u kojima nismo učestvovali, gde izgibe silni narod, višepartijski sistem, pošteni izbori, tenkovi, šljam od opozicije, Legijina revolucija, Vojine reforme, sto kuraca se nad Srbiju nadvilo... I svi, kao za onu stvar, kaplju. Kaplju po Srbinu, domaćinu, koji nehajno rukom obriše vlažno čelo, i oštri patku da se najebe majku sledećem agresoru. Onako plitvički, ili srebrenički. To ćemo tek da vidimo.

 

Srpski politički establišment je usvojio izraz "južna srpska pokrajina", želeći valjda plebsu da kaže kako je Kosovo sa sve Metohijom večna srpska zemlja, samo nas sad trenutno jebu neki tamo pasoši, registarske oznake za vozila, carine, i kako to već redom ide. Mašu ministri i ini vlastodršci u Srbiji činjenicom da taj tamni vilajet čuvaju UN, sve po Rezoluciji SB UN, i tu nema ko šta da traži. Ja već godinama onanišem na te priče, jer poznato je da je moć najveći afrodizijak, a mi smo tako moćni, tako snažni, tako neprejebivi.

 

Dođe, međutim, na čelo Amerike  Afroamerikanac. Što bi prosečan Srbin rekao - došla Crnčuga, dete li mu jebem! To Crnčuga je otprilikeu istom rangu sa Šiptarom. Iako je Šiptar ponosni naziv za gamad koja su iz Albanije prešli na Kosovo - Sqipnia u prevodu znači Zemlja orlova. Još samo da im iznajmimo po povoljnoj ceni jednog Branka Ćopića, pa da i oni rano polete. Jedino ih jebe Lija, neće taj pod tuđu zastavu, samo našu, komunističku! 

Došlo doba da Tadić izbornu volju proba, i da saopšti da je Kosovo definitivno nezavisno. I da smo sve ove godine svirali uz prilično labav kurac. Ma koliko ga mi dizali, Šiptarija je dizala malo bolje. Pišući ovo pade mi na pamet da bi se od njih kolektivno mogao napraviti porno-narod. Al' koji će kurac njima pornići kad imaju narko-državu, koju podržava Ultra Svemoćna Amerika, i kojoj logističku podršku daje Karađorđeva domovina. Ima tu, doduše, zajeb! I to ne mali zajeb, opet će Srbin - mada ne znam kako - ispasti najpametniji na kraju vica! 

Rekoše nama ovi razni dušmani iz sveta da smo prdnuli u čabar, ali nama rekoše naši političari da to nije tako!

Biće Euleks! - Biće KURAC, što Srbin imade!

Biće, Srbine! - Ma sanjaj... 

Biće, kad ti kažem! - Pa možda, ali moram i ja da se pitam.

Biće, BRE, kako mi kažemo! - Pa dobro, ali sam vam dobro zapržio čorbu!

Priča sad narod da se Euleks rasporedio samo zato što smo mi postavili uslov u 6 tačaka, inače od te ljubavi ne bi bilo ništa. I puna su nam usta diplomatskog uspeha, mi smo njih naterali! A njima je ljudima sve po meri. Šta su tražili - to su dobili.

Jeremiću, čuo sam da ćeš da me dematuješ, i da ćeš da me uvučeš u diskusiju. 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana