Srpska budućnost: kreneš iz Putinovog bulevara...Pera L. D.P

a.andjelkovic RSS / 11.12.2008. u 22:05

Kako li se sve shvata rec-demokratija-liberalna?          

Ovo je neverovatna,blogerova,lucidnost!Ja sam isto za Klarka,bar bulevar,pa izbijes na Vokera,preseces Ramusevom,pa hitro skrenes u domovinskog rata.Krenes uzbrdo ka Dinka Sakica i eto te u Tudjmanovoj.Tu dele plate,a od ekonomske krize ni traga. Moderator te vodi na pice i sve tvoje dugove vraca."belocrkvanin" dobio bonus,konje da im ugoji,ni njemu nije lako,gledi ga Stepinac,svetac.

Sta sve bitise pod okriljem LDP-a?

Mnogo volim sto nisam LDP,a bejah,sreca moja-kratko.Na svakoj Svetoj Liturgiji ispovest i pokajanje! Lukovicu i za tebe se molim,svecu ti palim.Za zdravlje.Cudno gledas iz te zablje perspektive,moli se i ti.

BEOGRAD,  11.12.2008   Beta

Dokumentaciono informativni centar Veritas saopštio je danas da su u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu identifikovani posmrtni ostaci 19 lica srpske nacionalnosti.

U saopštenju Veritasa se navodi da su posmrtni ostaci ekshumirani u oktobru 2006. godine iz zajedničke grobnice sa groblja Svetog Nikole    u Petrinji u kojoj je bilo pokopano 160 Srba iz Banije, Korduna i Like, stradalih u sektoru "Sjever" u akciji hrvatskih oružanih snaga u avgustu 1995. godine. Među, pokopanim bilo je 40 osoba ženskog pola.

Kako se navodi, među identifikovanima su i posmrtni ostaci Klarić Dušana kojeg je u avgustu 2006. godine prepoznao sin Miloš gledajući snimak koji prikazuje kako jedinice hrvatske vojske Crne mambe zarobljavaju i maltretiraju srpske civile u izbegličkoj koloni tokom akcije Oluja na putu Glina-Dvor.

U Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu identifikovani su Prusac Dušan (58) iz Gornjeg Klasnića (Glina), Blanuša Živko (70) iz Kremena (Slunj), Janjić Drago (45) iz Podravske Slatine, Vinčić Stanko (87), Ranić Dragan (62), Grubješić Đuro (51), Đaković Mirko (65) i Zrnić Janko (61) iz Petrinje.

Identifikovani su i Bobić Petar (67) iz Otočca, Klipa Boško (70) iz Plaškog, Vidić Jovanka (45) iz Vojnića, Kosanović Mićo (61) iz Ogulina, Radanović Ranka (56) iz Čremušnice, Popović Dušan (69)
iz Vojnića, Birač Ranko (33) iz Trnovca, Jelić Dragan (58) iz Gline, Klarić Dušan (79) iz Kordunskog Ljeskovca, Tomić Miloš (53) iz Tremušnjaka i Bogojević Miloš (57) iz Velikog Šušnjara (Petrinja).

Za zločine nad Srbima u toku Oluje na području sektora Sjever još niko nije procesuiran ni pred međunarodnim ni pred nacionalnim sudovima.

Prema podacima Veritasa, na području sektora Sjever u Oluji stradalo je 716 Srba, od čega 446 civila, među kojima 206 žena, dok se kao nestalo vodi 604 lica.
------------------------------------------------------------------
Vest od danas,tebi lici na laz.U Zagrebu medicinari,njihovi, su to konstatovali.Lipicanere ne pominju,valjda su
se oporavili.Obavesti "belocrkvanina",oni pisu,sve sami Srbi,nema "srbijanaca".Pokusacu ja,ali "liberalni" moderator nece objaviti.Srbe u zaborav,Vjekoslava Lasica u udzbenike.Samo je "svecenik",nije ustasa.

Sada ti je jos teze,da dokazes nedokazivo.Prijavi se,svedoci lazno u Hagu!Verovace tebi,bloger si.Znali su oni dobro da Srbi nisu pocinili genocid nad Hrvatima, samo te proverise.Brzo ces u EU.Verovatno sam.Pisao si volonterski,platu za lagarije ovaj put neces da primis.Bezi pod suknju LDP-a,tu si uhlebljen.                     Pisi malo o sadasnjem progonu,Srba muhamedanske veroispovesti,u  Mostaru. Tvoji Hrvati ne dele Srbe po veroispovesti, njihovo"ubij,zakolji,da Srbin ne postoji" odnosi se na sve sto je srpsko Nemoj da brukas Mesu Selimovica,Znao je ko je i sta je,za razliku od tebe.Korena i predaka se nije odrekao.Ponosio se.                                  Tokom 2008.godine,pokazalo se da nam je Rusija najveci prijatelj.Sve clanice EU,postavljale su uslove vezane za nasu juznu pokrajinu,samo je Rusija ostala dosledna i prijateljstvo nije uslovila.Videcemo,naredne 2009.godine,koja bi za nas morala da bude prelomna,kako ce se europejci ponasati prema nama.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana