Da li "pohadjac" zna do kada je 20.vek?

a.andjelkovic RSS / 18.12.2008. u 18:40

Od 30 navedenih imena,voleo bih da "pohadjac" samo jedno navede iz 21.veka.To sto ga ne vracaju u 20.vek,samo moze Pera da tumaci kao brisanje iz istorije,dr. Zorana Djindjica."Nalogodavac",Boris Tadic, ocigledno je,bar zna do kada je 19.vek i licnosti iz tog perioda,a za 20.vek,nije vracao unazad premijera koji je to bio od 2001.-2003.godine.To sto je poceo da radi za Srbiju,ne zasluzuje da ga "pohadjac" vraca unazad,kada je bio i ispred svog vremena.Postoje skole za opismenjavanje odraslih, pa LDP neka te doskoluje,kada si tako visoki funkcioner.Iz tog si vremena,kada su kadrovike i na taj nacin osposobljavali.Nije ti strano,a i "bloger" po narudzbini si.Nije to " pucanj u mrtvog premijera",vec tvoj pucanj u srpsku pamet, znanje i pokusaj stvaranja,po nalogu,mediokriteta.

Nemoj samo da pohadjas,pokusaj i da zavrsis.Stari si SKOJ-evac,moze to.Nista se nije promenilo,sem na izgled.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Petar Luković

18. 12. 2008. Pucanj u mrtvog premijera

[biografija]

Petar Luković je rođen 1951. u Kraljevu; pohađao Šestu beogradsku gimnaziju (na Zvezdari); juna 1976. diplomirao na Mašinskom fakultetu u Beogradu sa ocenom deset; 24 časa kasnije zaposlio se kao novinar u "Dugi”.                                              bloger LDP-a

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po biografiji se vidi da se posao u “Dugi”dobijao preko noci.To su bila teska vremena,cekalo se godinama, sem ako nije po partijskoj liniji.Po znanju masinac,pa toliko nadaren za novinara? Impossible,Pero.To ti ni tvoji sticenici,Hrvati,ne bi poverovali.Smisljaj novu biografiju,ne obmanjuj ljude da znas koji je vek.

 U veku u koji bi zeleo,po tvom oprobanom retroaktivnom receptu,da ubacis prvog Premijera demokratske Srbije,Dr.Zorana Djindjica,postojali su medju tvojim zastitnicima i miljenicima,Hrvatima, mnogi za njih vazni. Dozvolice tebi moderator LDP-a,da to objavis.`Ajd radi nesto,promovisi nam zlocine "srpske JNA" nad Hrvatima i Srba nad ustasama.To umes,za Hag te preporucujemo kao svedoka, svakako laznog.Trebas im,takav.







Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana