Robinjo, nije navikao na engleski fudbal...

fear-zone RSS / 18.12.2008. u 19:52

Robinho: Tuku me kao životinju

Fudbaler Mančester sitija Robinjo izjavio je da je zadovoljan igrama u novom klubu, iako se suočio sa "neverovatnom grubošću engleksih defanzivaca".

"Ne mogu da se naviknem na udarce koje stalno primam. Bio sam iznenađen što sudije ne sankcionišu životinjske udarce engleskih bekova. To mi je bilo potpuno neverovatno, tuku me kao životinju, a sudije uopšte ne reaguju. Međutim, i pored toga igram dobro i postigao sam devet golova", rekao je Brazilac, koji je brzo postao ljubimac navijača Mančester sitija.


On je naglasio da je bio uveren da će mu biti mnogo više vremena da se adaptira na engleski fudbal.
"U Engleskoj se igra neverovatnom brzinom. Navikao sam se i da igram po hladnoći, a izuzetno je teško nastupati po kiši. Mislio sam da će mi biti potrebno mnogo više vremena da se prilagodim", kazao je igrač "građana".
On je rekao i da nije zadovoljan igrama kluba u engleskom šampionatu. "Imamo solidnu ekipu, dosta dobrih fudbalera, ali nam nedostaje zajedništva. Verujem da ćemo u drugom delu sezone, uz neka pojačanja u januarskom prelaznom roku, ostaviti mnogo bolji utisak", zaključio je Robinjo.

Tagovi



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana