PISMO ZA CEDOMIRA JOVANOVICA

sjenicak RSS / 23.12.2008. u 22:59

Pisem iz jednog najhladnijeg grada, iz Sjenice, Bosnjak sam a inace sam bio veliki simpatizer vase stranke LDP, ne samo ja, vec i dosta mojih sugradjana.
Bosnjaka u Sjenici ima vise od 80%, ostalo su Srbi.
70% Srba iz Sjenice glasa za svoju Radikalnu Stranku, ostalo za SPS, DSS i Novu Srbiju. Za tvoju stranku niko od Srba ne glasa u cijelom Sandzaku.
Meni su pametni Bosnjaci pricali da ne treba da glasam za Cedinu stranku jer ta stranka ne donosi dobro Bosnjacima i ja tek ovih dana to vidim, a evo i zasto:
Vi dobro pricate a mi se k'o budale lijepimo na vasu praznu pricu. Vi mozda jeste za Evropu ali imate cilj da razbijete Bosnjake, ovih dana ste to i dokazali. Uz Bosnjacku listu za evropski Sandzak je jedino Dinkic od Srba.Kad je trebala da se formira koalicija, vasa stranka je usla sa radikalima, DSS-om, Novom Srbijom i DS-om- pa zasto ste to uradili?
Zasto u vasim govorima pominjete Sjeverin? Nemojte nam vise to za ime Boga pominjati.Vi imate jedino birace iz Sandzaka a tako im vracate.Cedo ja vas molim da promijenite politiku prema nama, nemojte da date Sandzak kao sto ste dali Kosovo, mi hocemo da zivimo u Srbiji, tu smo i rodjeni.
Ovih dana i policija po gradu dezura, nesto me to podsjeca na devedesete a mi SDP-ovce ne racunamo, to su Julovci, oziveli su i samo im još Mira nedostaje. Dragi Cedo, razmisli dobro o ovome o cemu ti pisu bosnjaci iz Sjenice, nemoj misliti da je Rasim Ljajic predstavnik Bosnjaka, nije on to, taj covjek je poput Sejda Bajramovica i Rahmana Morine. Ovo pismo cu proslijediti i novinama.

Bosnjak iz Sjenice



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana