С неба, па у ребра

Dragan Jakovljević. RSS / 29.12.2008. u 00:12

Какав блам! На крају мог гостовања у једној ТВ емисији, водитељка ме непланирано пита шта мислим о кафи. Каже, треба јој шлагворт за најаву прилога који следи. Хм... Муњевито размишљам шта сад: да хвалим или да кудим? Да ми је барем наговестила о чему говори прилог... Ипак, рачунам да сви знају колико је кафа штетна за ово и за оно, па решим да кажем истину. Уосталом, прилог је сигурно из неке лекарске ординације.

И тако оспем паљбу по кафи и по онима који је рекламирају, убацим чир на желуцу, гастритис, хипертензију, аритмију срца, хемороиде и све најгоре што сам икада чуо на ту тему.

Погледам водитељку, гризе доњу усну и преврће по папирима. Бацим поглед иза камере, а тамо сви држе руке на устима. Камерман само што није праснуо у смех.

Видим, нешто не штима. Престанем да набрајам и брже боље приведем свој одговор крају. Водитељка гута кнедлу, па ће бојажљиво:

- Добро, хвала вам, све је то ствар укуса, мислим... А сада, драги гледаоци, да погледамо прилог о кафи нашег реномираног дистрибутера, у једном сасвим новом паковању.

Сутрадан ми је јавила како реномирани дистрибутер неће ништа да плати ако не демантујем  оно  о хемороидима. Остало може.

http://www.dragan-jakovljevic.com/

Atačmenti



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jaril Jaril 00:19 29.12.2008

:-))))))

Е, слатко се насмејах. Камерманима )))
Dragan Jakovljević. Dragan Jakovljević. 00:28 29.12.2008

Re: :-))))))

Veliki pozdrav!
MilutinM MilutinM 14:17 04.01.2009

Stativa

Voditeljka je morala da te pripremi ako je glavni sponzor kafedžija

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana