Šta će Srbima terase ?

milutin_bre RSS / 03.01.2009. u 22:11

Večeras sam se setio jedne ružne i odvratne navike naših gradjana, to jest stanovnika, to jest vlasnika stanova, to jest vlasnika otvorenih terasa.

tu naviku gledam u Beogradu godinama i godinama, ne mogu čudom da se načudim, ne mogu da shvatim zašto arhitekti, investitori našim gradjanima grade "Otvorene terase" na zgradama, kada to Srbin brale zastakli i zatarabi u pravu puškarnicu i Bunker.

i naravno svaki stanar svoju terasu zastakli, sazida, kako mu volja, svi različito, neko stavi drvene prozore, neko aluminijske, neko zatamljene, neko ovako, neko onako, uglavnom sve to tako odvratno izgleda da je to strašno.

ne mogu da svatim idiJote koji recimo imaju samo jednu terasu, koji imaju samo jednu mogućnost da izadju iz svog stana i vide nebo, vide ispred zgrade šta se dešava, jok, to nih ne tangira, neko im rekao da je u modi zastakljivanje i vakumiranje terasa i navalili ko mutavi da se obezbede od upada ćistog vazduh u njhovu terasu.

znate šta, a da nemaju tu terasu, kukali bi, cvileli, vikali na arghitekte što su ih ostavili bez rerase, eto kakvi smo mi Moroni, to nema na kugli zemaljskoj, ne volimo ono što imao, a ginemo za onim što nemamo.

dokle je taj idiJotski manir naših gradjana ide, najbolje pokazuje novi zakon koji je kvadrate od terasa uvrstio u cenu stana, pa sad neka se slikaju ti manijaci i neka zastakljuju sve žive i sve mrtve uglove u svom stanu.



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Unfuckable Unfuckable 22:28 03.01.2009

heh

stoji primedba - terase su mahom postale - magacini, čoveče....tako je lako u tom moru Ničega primetiti neku lepu.

tema za razmišljanje :

kakvi smo mi Moroni, to nema na kugli zemaljskoj, ne volimo ono što imao, a ginemo za onim što nemamo.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana