21. avgust 1964.

Dule Nedeljković RSS / 21.08.2007. u 11:15
  1. Jutros citam u novinama o decku koga su pojeli medvedi. Ja se secam da smo mi kao klinci ulazili u akvarijum (ako se to uopste tako zove) sa krokodilom I skupljali pare koje smo potom trosili na bioskop, kokice, kikiriki-susam-orasnice. Naravno da se njegova nesreca pretvorila u najgrozniju raspravu izmedju Zoo-Vrta I Skupstine Grada. Dno.
  2. Velja Ilic napravio majmunima neposredno I spontano novinare a posredno I smisljeno gradjane Srbije oko koncesije za autoput. Sta nas BRE boli kurac sta on radi. PDV-Pola Dajes Velji a mi mislili porez na dodatnu vrednost. Veljo, brate Srbine, jel mogu ja da imam neku protekciju kada mi se rodi beba. Barem da ti ne placam reket na NCP (Novopridoslog Clana Porodice)
  3. Boris Tadic se naljutio na DSS I njegove glasnogovornike sto prozivaju NATO. Kostunica I Jocic su u suzama ispratili njegovu ljutnju u strahu da ne premesti razdeljak sa leve na desnu stranu. Mozda promeni I vodicu za usta. To uzdrmani DSS ne bi preziveo. Mozda DS napusti vladu!? Veca je verovatnoca da kada bih se sada okrenuo i pogledao preko desnog ramena, umesto Bo, video Moniku Beluci.
  4. Zvezda kupila pojacanje koje nece moci da igra za Zvezdu. Prolaznost zivota je tako ocigledna na primeru Crvene Zvezde.
  5. Meni je danas rodjendan. Dobio sam od zene poklone: fancy starke, haljinicu (za nju), privezak za kljuceve od kola, naocare za sunce (za nju), Lorealovu sminku (za nju) I pun frizider sokova I neceg suhomesnatog, i to sve sa moje kartice (koja je od dana vencanja volsebno postala NASA), koja je mojom neopreznoscu zavrsila pre neki dan u njenim rukama. Ko je meni kriv sto juce nisam ceo dan bio kod kuce.
  6. Ko je Vama je kriv sto ste odrasli.
  7. ps. da ne bih svakome ponaosob odgovarao, HVALA VAM SVIMA NA CESTITKAMA, srecan je covek koji ima ovako ispunjen blogerski zivot, to svakako ne bi bilo tako, da ga svi kolektivno ne kreiramo po nasoj zelji. Pozdravljam Vas, pojedite i popijte nesto. Danas ja castim:)


Komentari (58)

Bloger je isključio mogućnost postavljanja komentara za ovaj tekst

MMMila MMMila 11:22 21.08.2007

Srecan rodjendan!

Sto ovakav dan trosis na blog? Uzivaj u NJOJ i NJENOM drustvu!

Necu nista da ti poklonim, uradi to sam sebi.
skyspoter skyspoter 11:32 21.08.2007

tebi srecan rodjendan!

a tvoj zeni bravo!!!!!! samo tako.
umetnik na violini umetnik na violini 11:48 21.08.2007

i zato, uvek i zauvek...

...AVANTI PREVARANTI!!!
Mungos Mungos 11:53 21.08.2007

Srecan Rodjos, matori!

1. Jutros citam u novinama o decku koga su pojeli medvedi. Ja se secam da smo mi kao klinci ulazili u akvarijum (ako se to uopste tako zove) sa krokodilom I skupljali pare koje smo potom trosili na bioskop, kokice, kikiriki-susam-orasnice. Naravno da se njegova nesreca pretvorila u najgrozniju raspravu izmedju Zoo-Vrta I Skupstine Grada. Dno


Mozda je on pokusao da im ukrade malo mesa...

2. Velja Ilic napravio majmunima neposredno I spontano novinare a posredno I smisljeno gradjane Srbije oko koncesije za autoput. Sta nas BRE boli kurac sta on radi. PDV-Pola Dajes Velji a mi mislili porez na dodatnu vrednost. Veljo, brate Srbine, jel mogu ja da imam neku protekciju kada mi se rodi beba. Barem da ti ne placam reket na NCP (Novopridoslog Clana Porodice)


Od majmuna mozes samo da dobijes - majmuna! (Uf, 0ovo malo protivreci Darvinu... Ali i Velja "kapitalac", The Po.....e M. Kurac protivreci, takodje, tako da smo 1:1!) PDV se preimenuje u PDNV (Porez Na Dodatu Negativnu Vrednost) ako ekonomistima & politicarima nije jasno, matematicarima - jeste!

3. - Necu da komentarisem!
4. - Propala investicija

5. Meni je danas rodjendan. Dobio sam od zene poklone: fancy starke, haljinicu (za nju), privezak za kljuceve od kola, naocare za sunce (za nju), Lorealovu sminku (za nju) I pun frizider sokova I neceg suhomesnatog, i to sve sa moje kartice (koja je od dana vencanja volsebno postala NASA), koja je mojom neopreznoscu zavrsila pre neki dan u njenim rukama. Ko je meni kriv sto juce nisam ceo dan bio kod kuce.


Ponavljam: SRECAN TI RODJENDAN & NEMOJ DA SE VADIS NA ZENU!

Mungos, The Punk Is Not Dead

"Djenka mi je drag, ali Deda mi je drazi!" (Ja)
Atomski mrav Atomski mrav 12:08 21.08.2007

Srećan rođus!

Happy birthday...

Ponudi Moniku Beluči Tadiću pa možda i premesti razdeljak s'leva u desno :)
A karticu bolje čuvaj :)
sun_to_rock sun_to_rock 12:10 21.08.2007

Re: Srećan rođus!

samo najbolje!
sentinel26 sentinel26 12:13 21.08.2007

Srećan rodjendan !

Ja sam odvojio na stranu jedan viski i jednu belgijsku čokoladu, pa prvom prilikom.
Uživaj bar danas.
Olga Medenica Olga Medenica 12:48 21.08.2007

srecan rodjis

johanna29 johanna29 13:03 21.08.2007

Zdravstvuj, Decko,

...u srcu mlad

ne daj da muke
skole te sad

starke si nazuj,
kapu nakrivi

mladjima kazuj
kako se zivi

nek baje Velja,
Veliki Brat

nek Smoreni Lepog
gricka za vrat

stiklicom cakni
o asfalt taj

dzitru utakni
i zasviraj

drekni, k'o kad si
ugledo svet

do zore, udri
pa IJOPET...!

HAPPY B-DAY;

Jovana M. Nastasijevic


Aleksandar Stosic Aleksandar Stosic 13:23 21.08.2007

a meni sutra

a meni sutra rodjendan, cestitke. i moja situacija je slicna, zena ima sve moje kartice, ovlascenja i solicno,a ja nista od njene plastike... lepi pokloni nema sta
Jelena Milić Jelena Milić 13:30 21.08.2007

danas nam je divan dan

meni je juce potpuno pukao film kad sam videla naslovne kurira i presa. ( koje inace redovno kupujem!!) . imaju li oni imalo postovanja prema pokojniku! ajde prema nama, ali prema njemu. slika onako raskrecenog, golog, pa zar to bude zadnja slika koju o njemu treba neko da ima? i nesto ne videh d ase neko skandalizovao oko toga.

citam danas izjavu sestre tog momka, kaze tako je uvek nestajo kad se napijao. brrrr. nekad mi se cini da je mojim roditeljima tokom those 70' show bilo mnogo lakse da vaspitavaju i brinu o meni i sestri nego sto je to danasnjim roditeljima. ne znam.

gledam inserte iz ovog cnn-ananpur serijara the gods worriors. o ovim idiotima rebellcry u sanfrancisku koji su protiv pop kulture, liberalizma i sl.

al jedna keva kao argument zasto se prikljucila kaze--moje dete zna vise o nebitnim detaljima iz zivota nebitne paris hilton nego o bibliji. ima tu nesto.


ps cmok
Atomski mrav Atomski mrav 13:34 21.08.2007

Re: danas nam je divan dan

Bilo je nekakvih sličnih slika i ovde na blogu... ne znam šta da kažem, to nikako nije način da se povećava tiraž. A to što se niko nije skandalizovao oko toga samo dokazuje koliko smo jedna inertna masa...
jelena arsovic jelena arsovic 13:36 21.08.2007

srecan rodjendan

kako godine prolaze i ti polako staris, zlobnici ce se sve vise smejati na tvoj racun, a ti ih ignorisi i smeskaj se sve dok jos imas zube..!!!
Ivan Bevc Ivan Bevc 13:41 21.08.2007

majstore

Nek si ziv i zdrav...i lovaran da zena uvek moze ovako da te obraduje za rodjendan :)
Velimir Jeremić Velimir Jeremić 13:45 21.08.2007

Srećan rođedan

Srećan rođendan i da te nikako ne napušta blogerska inspiracija.
P.S. A ono, kao neka "penzionerska" žurka, svako po čip, po neka gajba koje čega, sendviči,flaša pića? Da pozovemo i Velju, Moniku....
svetionik svetionik 13:49 21.08.2007

SRECAN RODJ I NEKA TE LEPO SLUZE TE STARKE

zenska logika, tvoja kartica je nasa, a moja je samo MOJA ..... he he he, ma kad je ona kupovala novu kozmetiku, garantovano je mislila na tebe i na to kako ces biti zadovoljan sto ti je zena negovana ....:))))
Inace, post me podsetio na "RETROVIZOR" ...:)))
na kraju ispade "ko se s Veljom druzi zivot mu je duzi ..."
pozz i srecan rodjendan jos jednom ....
korto malteze korto malteze 13:51 21.08.2007

Happy Bird Day

Neka ti se plava ptica srece danas pokaki na glavu
Zelim ti da ubrzo budes ziv, zdrav i srecan Ponosni Tata.
A za karticu...ma sve se to reciklira na kraju...nemoj samo e-banking da uvodis...nikako.
Tatjana Momčilović Tatjana Momčilović 13:53 21.08.2007

Srecan rodjendan

Od mene preporuka i cestitke.
Tanja
benevolent benevolent 14:02 21.08.2007

број 1

Ниси ти, наравно крив, што ти је рођендан обележен и овако морбидном вешћу. Да је хомо сапиенс само мало различит од тибетанских медведа, потврђују и отворене претње које си скорије добијао од ћелаваца. Сада, на софистициранији начин те претње добија и Вук Бојовић. Крут и непоколебљив човек је дресер дивљих животиња. Ко може да укроти дивље људе, ако су то уопште, па макар се крили иза позиција официјелне власти у Београду?
kuki kuki 14:07 21.08.2007

Umesto cestitke

raskoljnikov raskoljnikov 14:09 21.08.2007

srećan rođus


Ruben Ruben 14:35 21.08.2007

Srecan rodjendan!

Da, čestitam.

Meni danas nije ništa.
Rođendane odavno nemam.
Nemam ništa ni na kartici.
Žena i klinac me tiho preziru.
Ostali me sažaljevaju.
Ja, guram...onako, po inerciji.
Greshka Greshka 14:41 21.08.2007

21.avgust 2007

1.Strashno, zalosno, tuzno...i bezpredmetno za raspravu
2.Bez komentara
3.Nishta novo..svakodnevica i za nas i za njih
3.Prolaznost zivota se mnogo bolje vidi u onome pod 1.

4.Nisi zasluzio da ti iko od nas chestita rodjendan a ni bilo kakav poklon ako nisi svetan tog poklona koji ces dobiti.Sve te stvari i stvarchice su prolazne i za tebe i za nju i sve stvari prethodno navedene su prolazne poput zivota.Jedino to malo bice sto ce ugledati svetlost dana zasluzuje da bude pocastvovano medju svim tim stavkama.A njeno zadovoljstvo, makar i tim trivijalnim stvarima bice deo zadovoljstva njegovog.A sve to zajedno trebalo bi da bude tvoje najvece zadovoljstvo.I najlepshi poklon.Zato srecan Vam tvoj rodjendan

7.I ti ces odrasi uz svoje dete

blue blue 15:20 21.08.2007

-_-

Bo, obuci ovako neku haljinu i zapevajte mu.
M a R k O M a R k O 15:30 21.08.2007

SRECAN RODJOSH GLAVONJA


Mada nisam mogao da znam nekako sam uvek bio uveren da si "nash"= Avgustovski LAV! Ma kakv bre LAV, LAVCHINA!
Ziv bio i samo udri dalje po ljaksonima beskompromisno!

pozz
milandez milandez 16:17 21.08.2007

Ko ga j.

Velja Ilic napravio majmunima neposredno I spontano novinare a posredno I smisljeno gradjane Srbije oko koncesije za autoput. Sta nas BRE boli kurac sta on radi. PDV-Pola Dajes Velji a mi mislili porez na dodatnu vrednost.

Pa, kad novinari (na profesiju mislim) - ili, vec, pod koju ih zoo vrstu Veljo podvodi - nemaju muda (na srcanost mislim), da kada ih je Veljo (na humanoida mislim), jer mu se sada tako hoce (citaj: digao), pozvao da iscitavaju ugovor odgovore u glas: "E, sad necemo da ti ga citamo i, ko te jebe, dzukelo!". Na "u" u okviru "dzukelo" ide "aksan tegi".
jadac jadac 16:31 21.08.2007

Re: Ko ga j.

ocete tumbasa u napad???
milandez milandez 01:50 22.08.2007

Re: Ko ga j.

ocete tumbasa u napad???

jbt tumbas, or bastum!
hoochie coochie man hoochie coochie man 17:04 21.08.2007

Srbija, brale

fancy starke,

????

E moj Dule...
Ajd okaci sliku ako smes..

A ovo za Velju, onog "ogledalce, ogledalce...", Jocica........izgleda da je to Srbija, pukli smo, jebi ga.
A mrtvi se ovde odavno ne postuju.


Dule Nedeljković Dule Nedeljković 17:33 21.08.2007

Re: Srbija, brale

hoochie coochie man hoochie coochie man 17:55 21.08.2007

Re: Srbija, brale

Dobro je , tj podnosljivo, mislio sam da su fensije:))
Jedne su starke...


Hvala za sliku, mislio sam da neces..
cincili cincili 17:06 21.08.2007

rodjis

srecan ti i sve po redu...
jaglika jaglika 17:46 21.08.2007

Eh, mi vatreni znaci

1. Uzas!
2. Fuj!
3. Cuj - naljutio se! Da ne kasni malkice?
4. ???
5. Srecan rodjendan! Dok ima hadzija... uzivajte!
6. Mora se, narocito uz decu. Ipak, cuvam jedan uzorak detinjstva. Kad god je zgodno, izadje na svetlo dana.

pozdravi i cestitke od jednog ovna

Hemičarka Hemičarka 18:26 21.08.2007

Srecan rodjendan!!!

Da je u zdravlju pojedes...


Kolos sa rodoslovom Kolos sa rodoslovom 18:31 21.08.2007

Happy B-day

Dragi Don Kihote primeti koliko ih ima. Ne pokazujem ti ovo da bi te obeshrabrio vec pripremio na fajt.
Sanco
Kolos sa rodoslovom Kolos sa rodoslovom 19:17 21.08.2007

RATM Maj 2007.

Jos malo pokloncica da ti ne opadne moral.
Svi znamo kako zavrse ovi sa svinjskim facama. Ujedno se izvinjavam svinjama (zivotinjama) na poredjenju.
Kolos sa rodoslovom Kolos sa rodoslovom 19:26 21.08.2007

Radojicic

Ovo zasluzuje da se bolje vidi i cuje. : )
Kolos sa rodoslovom Kolos sa rodoslovom 19:30 21.08.2007

Srecan rodjendan

Ne mogu da se smirim sad.
Radojicic Radojicic 19:41 21.08.2007

Re: Radojicic

Kolos sa rodoslovom
Ovo zasluzuje da se bolje vidi i cuje. : )


kolos
nesto me zeza kad tako postavim video, nekad nece
sta je to?
Kolos sa rodoslovom Kolos sa rodoslovom 19:43 21.08.2007

Re: Radojicic

sta je to?

video sa tvog prvog linka, samo sam pronasao verziju koja se bolje cuje.
Radojicic Radojicic 19:57 21.08.2007

Re: Radojicic

mnogo bolje, hvala

ja ceo dan slusam
http://www.youtube.com/watch?v=au30c9ZMIPg
Kolos sa rodoslovom Kolos sa rodoslovom 20:54 21.08.2007

Re: Radojicic

Pogues!!!! Nisam ih cuo sto godina, hvala za ovo. Inace da bi ti se pojavila slika spota ispred linka ukucaj [youtube] i posle linka [/youtube]
Radojicic Radojicic 21:02 21.08.2007

Re: Radojicic

Kolos sa rodoslovom
Pogues!!!! Nisam ih cuo sto godina, hvala za ovo. Inace da bi ti se pojavila slika spota ispred linka ukucaj [youtube] i posle linka [/youtube]


ma znam to da postavim, ali nekad nece da radi kasnije kada kliknem
ma nema veze
a Pogsi treste ovde
Dragana Sepe Dragana Sepe 19:16 21.08.2007

Happy birthday !

Srecan rodjendan Dule, a tvoju zenu potpunooo razumem, od kako sam se pre otprilike godinu dana udala i ja sam postala korisnik kartica mog dragog. Nema tu niceg loseg, ali je dobra fora da se svi nasalimo. Srecan si sto imas nekoga pored sebe ko te voli, misli o tebi i kupuje ti pokloncice, pa nema veze na ciju karticu. Mada, u stvari to i jeste VASA kartica, vas troje uskoro ! Pozdrav !
vucko vucko 20:32 21.08.2007

Srećan rođendan,

ako saznaš ko mi je kriv što sam odrastao, oteraj ga u... :)
Mungos Mungos 04:52 22.08.2007

Re: Srećan rođendan,

Sta??? I ti si odrastao? Brate, ovo postaje ozbiljno! Mora da je infektivno! Znas, u nasim godinama, odrastanje je prelazna boles'!

Mungos, The Zabrinut

"Ako kanis pobijediti - ne smijes izgubiti!" (Alan Ford)
Черевићан Черевићан 21:34 21.08.2007

43

уздрављу бијо
и РЕАЛНО снијо

г. Недељковићу
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 21:55 21.08.2007

Re: 43

kada Vam je u gajbi preko 50 ljudi i svi su srecni i veseli ja moram da Vam pustim
hoochie coochie man hoochie coochie man 22:51 21.08.2007

Re: 43

Dule Nedeljković
kada Vam je u gajbi preko 50 ljudi i svi su srecni i veseli ja moram da Vam pustim

Dobro ti resenje, nema sta.
Pusti im ovo dvaput i svi ce otici. Garant.

PUNK IS DEAD!!!

Sala:)))
SRECNO!!!
vucko vucko 23:04 21.08.2007

Šta si radio u ratu, tata?

kada Vam je u gajbi preko 50 ljudi i svi su srecni i veseli ja moram da Vam pustim

It's a little secret just the Robinsons' affair.
Most of all you've got to hide it from the kids.
Mungos Mungos 05:06 22.08.2007

Re: 43

Glavonja, nisam moga' da odolim, a da ti ne priustim:

jeca jeca 22:30 21.08.2007

Srećan rođendan!

I sve najbolje!
Vesna Knežević Ćosić Vesna Knežević Ćosić 05:11 22.08.2007

srecan rodjendan:)



sve naj!
:)
49 41 49 41 09:52 22.08.2007

Srecan R-dan i TEBI i MENI-Dusane Silni

Ja se rodio na svetu NEDJELJU. A, ti ?

Dule, al' si ga "ZABRAZDIO" sa PRINOVOM; u cvetu mladosti- kao i Ja!
Doduse moja veliki curetak; svadja se sa ocem na svakom koraku-da joj brze prodje dan i u FAZI "otkrivanja" Amerike.


Lord Greystock Lord Greystock 12:26 22.08.2007

Srećan...

... rođus i od mene. Sve najlepše i tako to.
WIMBLEDON WIMBLEDON 15:04 22.08.2007

???

Пoбoгу гoспoдинe Нeдeљкoвићу, кoгa су пojeли мeдвeди!? Eм ужaснa трaгeдиja, eм Ви измислитe дa je пojeдeн. Вaљдa стe видeли фoтoгрaфиje кoje су oни нeсрeћници oд нoвинaрa oбjaвили. Сaд и Ви дoдajeтe сo нa рaну: дeчкo кoгa су пojeли мeдвeди...
Dule Nedeljković Dule Nedeljković 16:50 22.08.2007

Re: ???

posto iz Vaseg komentara pretpostavljam da ste limitirana osoba, a za takve bas nemam preteranog strpljenja, ja cu Vam samo ponoviti pocetak prve recenice: "Citam jutros u novinama"... ovaj Blog je do sada procitalo mnogo ljudi i kao sto vidite najcitaniji je u ova dva dana. I niko nije nasao za shodno da se pravi pametan osim Vas.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana