Zavisnost a ne zavist

miniko63 RSS / 18.01.2009. u 11:40

Čitavog života pokušavam da se izlečim od raznih vrsta zavisnosti.Zavisnost od cigareta, hrane, alkohola, zavisnost od ljudi, kafe, roditelja, prijatelja, interneta (sjtovi, cat progrmi, internet stranice, u poslednje vreme i naročito blog),zavisnost od knjiga i čitanja, kupovine,  muzike, skijanja, yoge, preispitivnja, novca, lakih droga, putovanja, spvanja, fizera, tretane, telvizije, čokolade, porodice, politike, parfema, sporta, izlazaka, garderobe, šminkei kozmetike, šetnje po prirodi, vesti, laka za nokte, higijene, znanja,bižuterije i srebra, kapa i šalova, sve vrste obuce a narocito čizama... Verovatno da ima još koja zavisnost koje ne mogu da se setim.

Sa svima sam se uspešno borila i lečeila se. Neke sam prevazilazila i po više puta, na primer dijete koje sam duspešno držala nekoliko puta, pušenje sam ostavljala dva puta, nadam se da je ovaj drugi put konačan, lake droge na destine putai to uvek uspešno, internet sa vremna na vreme, ali uve sam mu se vraćala, sa prijateljima, porodicom, muzikom, kupovinom, garderobom i knjigama čitanjem i pisanjem nikad nisam uspela. Sa sportom i televizijom se borim non stop. Što se tice novca  i politike tu sam redovno pobedjivala. Ipak internet je za sada jedan od najopasnijih protivnika. Ipak, postoji jedan gde sam se odmah predala, nisam ni pokusavala da se borim, kamo li da pobedim. Sve bitke su unapred izgubljene. Ja sam pobedjena, porazena, unapred sam se predala, večito zavisna od ljubavi.



Komentari (4)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

aguero aguero 19:54 18.01.2009

To je bar lako!

Pa,dobro,to se moze tolerisati,ako te ta zavisnost ne opterecuje previse.U smislu,dobro je,super je, kada ljubavi ima,a kada je bas i nema - bice je!

Svi vole da budu voljeni,a puno je i onih koji umeju bas da vole.Tako da ti ta zavisnost i nije bas ugrozena.Samo je vazno da covek bude iskren,direktan i korektan.A uvek - konkretan!I ne brigesaj se,sto bi rekao Cerevican....
miniko63 miniko63 20:40 18.01.2009

Re: To je bar lako!

Ma ne brigam se ja zbog sebe..vec zbog suprotne strane...zbog moje direknosti
maya.sangoma maya.sangoma 07:36 19.01.2009

Re: To je bar lako!

U Miniko , zar i ti ??? Dodju u klub KAKO DA NADJEM I DA SE SNADJEM U LJUBAVI , jbt sta nas je . Kad vidis da nas ima kol'ko hoces priznaj da ti je lakse .
miniko63 miniko63 11:12 19.01.2009

Re: To je bar lako!

Priznajem

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana