Jos o Hrvatskoj.....

sercro RSS / 22.01.2009. u 01:44

Vidim da mnogi imaju umirujuci stav o Hrvatskoj samo da bi dobili sansu da se okupaju u Jadranu te bi time onda mogli da se hurce pred drustvom.....

 

21. 01. 2009. | 23:09
spacer.gif
 

Skinuli srbijansku zastavu ispred Spaladium Arene i brisali noge

21. 01. 2009. | 17:34
spacer.gif
 
Huligani napali zvezdaše na aerodromu, policija zakazala?
Autor Mario VELIĆ

 Relativno svjezi primjeri su i premlacivanje srpskih navijaca na parkingu benzinske pumpe, kao i premlacivanje srpskog novinara na sred ulice u Dubrovniku. da bas u tom Dubrovkinu koji je ostao isti po nekima diskutantima ovdje.

Upamtite jedno....Nemojte misliti da vas ta banda obozava jer ste skinuli skalp Slobi. Naprotiv, mrze vas

iz samo jednog razloga- jer ste Srbi.

Ne igrajte se sudbinom i ne saljite djecu tamo jer bi mogli da se pokajete jednog dana kad im, samo zato sto su Srbi, neko prebroji rebra.

Svaka budala moze da zakljuci da nije slucaj o izolovanim incidentima vec o cistoj mrznji sirokih razmjera. Vi iz Nisa i Vranja to nemozete shvatiti ali mnogi koji su osjetili na svojoj kozi znaju o cemu pisem. Cudno je to kako je Policija tu uvijek blizu i uvijek neki nesporazum ali mnogima to nije katastrofa samo zato sto bi kolegama mogli ispricati da su bili u Hrvatskoj.

 Puno sam razmisljao o tome kako neki Srbin moze da gaji simpatije prema drzavi koja otvoreno stiti ljude poput Glavasa koji je Srbe u Osijeku terao da piju sumpornu kiselinu ili Gotovine koji je zatro trag Srbima u Lici. U Medackom dzepu je, prema izvjestajima kanadskih oficira sa terena, pobijeno sve sto je bilo zivo, pazite nisu se zadovoljili ljudima nego su pobili sve macke, pse, koze, ovce, krave, svinje...ptice.

 Kad ovdje pisete onda pisite kako se vama nista nije desilo za vaseg boravka tamo i ne pisite majmunarije kako je tamo sve kao nekad....jer bi to nekog moglo kostati glave.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana