Facebook

debora RSS / 06.02.2009. u 09:06

Facebook je proslavio peti podjendan! Cestitamo!

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=343343

Sa Facbookom sam se upoznala pre otprilike 2 godine, kada mi je brat od ujaka, tada na raspustu u Srbiji, rekao da mora da proveri sta su mu prijatelji pisali na Wall-u i sta se sa njima dogadja. Tada sam i ja otvorila nalog, skupila dva tri prijatelja. Tek kada sam dosla u Izrael zaista sam uplivala u Facebook vode. Razmenjujem informacije sa prijateljima u Srbiji, gledam na slikama kako im deca rastu. Lokalno, najvise nam sluzi kao oglasna tabla, uglavnom o otvaranjima izlozbi i ostalim gradskim dogadjanjima. Imam prijatelja koji kaze da bez Facebooka ne bi preziveo, da tako zakazuje sastanke i dogovara obaveze. Ja nisam toliko ovisna, ali svaki dan bar jednom provirim tamo da vidim sta ima novo.

Bas me zanimaju vasa iskustva.



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

mashha mashha 22:40 08.02.2009

FB

Imam fejsbuk nalog nešto manje od godinu dana, i u početku sam dosta vremena provodila tamo, izmotavala se sa onim aplikacijama i glupim kvizevima... dok nisam okupila rodbinu, prijatelje iz škole, sa faxa, komšiluk, širu okolinu... dok me nisu našli i oni koje dobro poznajem, i oni sa kojima se znam površno... tako da sad gvirnem, obavestim se ako ima neki Event (što mi dosta znači), ako imam više vremena proćaskam sa nekim preko chata, i to je to.
Ali da ima zavisnih, to definitivno stoji... ali za to ne mogu toliko da krivim fejsbuk koliko same ljude koji nisu u stanju da iskontrolišu sopstvene potrebe.
Pozdrav, pa se možda sretnemo i na FB
debora debora 07:42 10.02.2009

Re: FB

FB aplikacije me mnogo nerviraju, a ima ih svaki dan po nekoliko novih. Srecom, postoji mogucnost ignorisanja, pa to kliknem i zaboravim na njih.

U jednom trenutku sam sama sebi rekla da sam zavisna, a onda sam shvatila da onim danima kada imam mnogo obaveza, FB mi ne pada na pamet, a kad imam vremena za setnje po netu, obidjem i FB. Cela prica o tome da li je vreme na internetu izgubljeno vreme, ili smo mi nacitani ljudi jer procitamo tri casopisa i par strucnih clanaka svakog dana je tema za sebe...

mashha mashha 19:30 10.02.2009

Re: FB

Ma ja sam se ohladila od FBa kad sam otkrila blog

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana