Dok botovi spavaju...

maryjanep RSS / 16.02.2009. u 04:10

2dj2lp2.jpg

 

 

Dobro veče!

Hmmm...Ne znam bađžš koliko je dobro jer ova tastatura nema jebene serbiš tastere....

Kako da vam kažem.. u poslednje vreme čujem glasove :) nauči napamet! nauči napamet! nauči napamet![1]

Kako bi pisala sorce kod (mrzi me da tražim akcentovano o u simbolima)!?

Sedi za tastaturu. Piši! Da se zna ko je ovde gazda. Tako. Lepo… Polaaako… Ništa neće da boli. Pa to je samo post!

Taaako…Novi red, veliko slovo…paaametna devojčitza…

Zbog čega je sve ovako mučno…Eeee to će vam se kaaazti ako budete imali strpljenja do kraja ove introspektivne bljuvke…Svrbi me desni dlan, davaću lovu…no to nije bitno..

 

Elem….Rekoh vam da poslednjih dana čujem glasove… U stvari, nisu to glasovi, već mi se poslednjih dana ukazuje moje religiozno Ja  - u daljem textu Presveta Mary[2]

Dakle, prosula si Koka kolu. To pod jedan. Pa se histerično smeješ. Smeta ti reč Vladika? Evo je još jednom. VLADIKA!!! Negovo preosveštenstvo, episkop odatle i odanle, gospodin taj i taj. Sad shvatam koliko je sve to komplikovano. Eh!

I zašto mi se smeješ?! Nije u redu… Jesi li znala da neki mali orao leti 320 km/h??? Kakav je to trip? Jel’ i on nastao od majmuna?! Kuuuš sad malo Ja…..

Ebo te maymoon I Darvin…Da je Darvin biJo načitan on bi se družio sa farisejima na Jelisejskim poljima..Kakvim bre poljima? Da nisi ti završila istoriju umetnosti (znak pitanja neznamgdeje )[3] Jok, šišaaarke….One u migraciji? Mhhhhm….Otkud znaš ?

Wrooooom…

Dal’ je stigo cirkus il’ ringišpil popravljen..il sam ja ćaaao od života odvaljeen?

Dočepo’ se mali bata očevoga sata; A sat je od zlata; Pa ima i  vrata…

I zasmejavanje nije loše dok sa nestrpljenjem očekuješ da torenat završi svoje. Hmm… Kultura?! Pa ja za to ne dajem pare. Zato se i osećam elitno. Skepsa je majka. Trebaće mi malo vremena da ubrzam svoje misli i biće skepse ko’ adrenalina na bandži jumpu (a đe je џ???)…

E, tako… Što je dosadno kurčiti se promenom tastature. Ima i neka prečica za to!!! No, sad to nije ni bitno. Skribomanija na delu dot kom. Neka manija je sigurno… Hej, to sam ja… Moja baba ima uzi i težak je tonu. Najn van van, imerdžensi...[4]

Eeeh, kako je ovo lepo… Osećam se kao Džoni Mnemonik u Neverlandu..Imam neki ušećerenu supstanciju na sivoj masi…uh…možda je Tuborg na mozgu? Neeeeee, opet manija piva… Ona je uvek tu kada posrnu ostale manije…. Što bi rekao čika Voja - Srrk[5]

Nije mi lako…Preživljavama savršeni neuro-neuro…..Neuromancer? To je dobra knjiga, ako na nju misliš. Spajanje je krajnje spontanono. Nikada ne izgovaraj imena.

BiJo jedan ortak. Poslednji put kada  smo se sreli moralo je da mu se pucne prstima da bi prestao da priča. Dobar dečko bio! I dalje nije jasno da li se radi o glasovima. Ima mnogo objašnjenja za to. Neki su proglašavani genijima iz istih razloga. Baš reče to jedan degenerik sa estrade. Pričao je o Rusima i putovanju u kosmos za par miliona solidne valute. Svakodnevno se preispituje razumsko prihvatanje trenutnog stanja. Šišarke su u migraciji, definitivno!

Kako su dobre mogućnosti koje nam pružaju napredne tehnologije. Al’ ništa bez tačke. Vreme za primenu došlo je. Pa ti oponašaj bilo kog poglavicu, nikoga za to više nije briga.

 

 


[1] Neko mi je izmenio tastaturu. Nema Č, Ž, Š... Shvatate?!

[2] E, pazi da nećeš!!!

[3] Ma boli te qratz

[4] Da li je u redu postovati ovakvo nešto?!

[5] Voja Radovanović - http://www.urbanosaurus.com/blog/245

 

 

 

 

 

 

Tagovi



Komentari (3)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

kresan kresan 07:25 18.02.2009

to

Ebo te maymoon I Darvin…Da je Darvin biJo načitan on bi se družio sa farisejima na Jelisejskim poljima..Kakvim bre poljima? Da nisi ti završila istoriju umetnosti (znak pitanja neznamgdeje )[3] Jok, šišaaarke….One u migraciji? Mhhhhm….Otkud znaš ?
maryjanep maryjanep 10:35 18.02.2009

Re: to


znaš ti...
hoochie coochie man hoochie coochie man 02:08 23.02.2009

uh!!!

Tri, BRE, puta sam morao da citam
Hebase me i oni linkovi al uporan sam ja decko :)

Dočepo’ se mali bata očevoga sata;


:)

valja

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana