Zabava

Koji si tip? - test za devojke i žene

alexlambros RSS / 16.02.2009. u 13:44

AleXandar Lambros 

Za drage dame, smorene do koske globalnim i lokalnim apokaliptičnim temama i dosadnim, ozbiljnim muškarcima ... aleX vam je pripremio poseban test ličnosti koji će vam pomoći da na osnovu zanimanja koja su vam kod muškaraca privlačna saznate više o svojoj prirodi .... šalicu kave u ruke ... 

On je umetnik (slikar, vajar, pisac, muzičar) – Uvek si bila slaba na te neobične tipove razbarušene kose i s diskutabilnim smislom za slaganje boja? U školi su često zamišljeno blenuli kroz prozor ili večito nešto žvrljali po sveskama a ti si, za razliku od svojih drugarica koje su se nadmetale za pažnju glavnog dase iz školskog košarkaškog tima, gorila od želje da zaviriš u njegove škrabotine? Njegov odsutan i zanet pogled i izgled zbunjenog i izgubljenog dečaka bio ti je privlačniji od samouverenosti vršnjaka koji su pod naletom hormona paradirali mišićima u povoju? Kasnije si odlazila na obskurne književne večeri, grupne studentske izložbe i probe u garaži, verujući kako je tvoj dragi budući Pikaso ili Džon Lenon?

Ti si: Nema sumnje ti si tip  Laure, nepopravljivo romantična duša kojoj je san da pronađe muškarca kome će biti životna muza i koji će vašu ljubav ovekovečiti u stihu ili već nekoj drugoj umetničkoj formi. Veruješ u večnu i fatalnu ljubav i spremna si da sa svojim izabranikom podeliš sve čari i teškoće umetničkog života. Nekonformista si, smatraš da su neizvesnost i nesređenost životni začin a rutina neprijatelj broj jedan. Umeš da voliš bez ostatka i veruješ da je deliti viziju jedan od preduslova zajedničke sreće. Takođe imaš i poriv da se staraš o muškarcu (od muze do sekretarice jedan je korak).

Savet: Prouči ove Vajldove reči: “Jedan stvarno veliki pesnik najnepoetičniji je od svih ljudskih bića. Međutim, slabi pesnici naprosto su fascinantni: što su im rime gore to živopisnije izgledaju. Puka činjenica da je čovek objavio zbirku drugorazrednih soneta čini ga neodoljivim. On živi poeziju koju nije u stanju da piše dok ostali pišu poeziju koju se ne usuđuju da žive.”

 

On je poslovan čovek: Zaista imaš oko za detalje. Ali kakve? Pre nego što primetiš koje su mu boje oči i da li su mu zalisci visoki ti si ga skenirala i u glavi već imaš preciznu mapu statusnih simbola – Roleks na ruci, Guči na nogama ili Armani kravata oko vrata. Spremna si da oprostiš poneku stilsku nedoslednost (tu si ti da to dovedeš u red) sve dotle dok su detalji prvoklasni (u prevodu, najskuplji). Uzbuđuje te autoritativan način na koji tvoj dragi rešava probleme – izdaje naređenja preko telefona, brzo donosi odluke, igra se s berzom i deonicama onako kako se mali i veliki dečaci igraju strateških kompjuterskih igrica. Odlučnost i samouverenost zrači iz svakog njegovog pokreta i ne možeš da odoliš izazovu da se baciš u lov na muškarca (sa sve njegovim bankovnim karticama) koji tako suvereno vlada svojim poslovnim kraljevstvom (carstvom, ako imaš sreće).

Ti si: Ivana Tramp. Ljubav i brak za tebe nisu stvar srca već razuma. Pametna žena je nesentimentalna žena. Hladna si i proračunata mada spolja deluješ kao najzavodljivije i najmaznije stvorenje na svetu koja je bez pomoći muškarca nesposobna da donese i najbanalniju odluku, što je samo deo tvoje pažljivo proučene taktike hvatanja ulova u zamku. Rasla si proučavajući Kamasutru i život Zaze Gabor. Tvoja deviza je ona čuvena Zazina - Razvesti se samo zbog toga što ne volite muža je skoro isto toliko glupo kao i udati se zato što ga volite. Kao razumna žena ne patiš od ljubomore. Jasno ti je da je svet prepun dobrih riba i da su muškarci takvi kakvi su i da se tu ništa ne može. Bitno je da si ti ona riba koja pliva u privatnom bazenu. On će, sva je prilika, znati da nagradi tvoju toleranciju a slabe su šanse da se pored berze razume i u hortikulturu te da zna kako baštovan zaista nema potrebe da toliko često okopava njegov vrt.

Savet: Ako stvari ipak krenu naopako, recimo zaljubi se u platinastu sekretaricu ili sazna da dekorativno žbunje po vrtu nije jedino što je baštovan obrađivao za vreme njegovih službenih putovanja, pridržavaj se Zazine nauke - Nikada muškarca nisam mrzela toliko da bih mu vratila dijamante!

 

On je sportista: Pritiskom na tvoj daljinski pali se Eurosport? Voliš sve sportove (sem šaha i boćanja) a vaterpolo i atletika dele prvo mesto jer se mišići tu najbolje vide? Barataš statistikom sa barem poslednje tri Olimpijade i svetska šampionata u ekipnim sportovima? Omiljena erotska fantazija – da voajerišeš u svlačionici nakon utakmice ili treninga? Muškarac u trenerci privlačniji ti je od muškarca u odelu? Voliš brzinu i sportske modele automobila?

Ti si: Većina odgovora na gore postavljena pitanja je potvrdna? Draga, ti si tip Viktorije Bekam. Kao prvo, uopšte ti nisu jasne one histerične feministkinje koje se lože na metiljave i dosadne intelektualce. Ti voliš prave muškarce i diviš se lepoti muškosti u svoj njenoj gruboj snazi i znojavom atletskom savršenstvu. Dalje, u čemu je problem pustiti muškarca da zarađuje i trošiti njegove pare? Takva su pravila igre od kako je sveta i veka, zar ne? Tvoje je da budeš lepa (i dobro obučena). Nije baš da si potpuno bez ambicija, samo su one usmerene na drugu stranu. Možda ćeš poput slavne Spajsice probati da napraviš neku manekensku ili pevačku karijeru pre nego se udaš za svog šampiona, a još bolje bi bilo kada bi svoj komadić slave odmah ugrabila na njegov račun.

Savet: Takmičarski duh ne napušta ga izlaskom s terena ili iz sportske dvorane. Potreba da osvaja stalno je prisutna. Žene u njegovom životu često su samo trofeji. (Pa htela si pravog muškarca!). Postaraj se da budeš njegovo olimpijsko zlato ili kup kupova (trofej koji ni u ludilu ne bi izvadio iz vitrine a kamoli ga poklonio). I da, nauči dobro da masiraš! Put do srca ostalih muškaraca možda ide preko stomaka ali kod sportiste od karijere to je svakako dobra masaža.

 

 

On je zanatlija ili fizikalac: Prosto uživaš da ga posmatraš dok radi. Bilo da obrađuje komad drveta od koga će ti napraviti policu za radnu sobu, bilo da sređuje zapušeni umivaonik ili popravlja uređaj koji si već mislila da baciš. Kad je tako spretan s rukama i alatom, šta li tek zna sa ženskim telom – nesvesna je pozadina tvog užitka. Smiren je i strpljiv, ne pati od stresa, nervira se samo kad gubi njegov omiljeni klub ili njegova ekipa na nedeljnom fudbalu s drugarima. Opušta te njegova ležernost i sposobnost da te sasluša, razoružava prostodušnost i naivnost koja se ispoljava kroz nezainteresovanost za globalne ekonomske tokove i krupan biznis. Ne opterećuje te svojim poslovnim problemima, jer ih nema (a tebi je i tvojih prevrh glave). Nije ni neambiciozan niti nesposoban, samo patrijarhalan. Veruje da je dužnost muškarca da “pošteno”, tj s deset prstiju, zaradi hleb. Budući staromodan visoko vrednuje porodične vrednosti. Tvoje male sestričine ga obožavaju jer voli da se igra sa decom i rado ih odvodi u zoo vrt.

Ti si: Evo iznenađenja! Ti si tip Madone! Žena od karijere i stava koja zna what it feels like for a girl in this world, da citiramo jedan njen stih. I zato te privlače muškarci koji se ne osećaju ugroženi tvojom energijom i ambicijom. Osim toga, dosta ti je mekušaca koji te doživljavaju kao pretnju i konkurenciju samo zbog toga što imaš mozak i ne ustručavaš se da ga i koristiš. Ovo nije nimalo čudan spoj. Od svog partnera želiš samo ljubav i podršku a ne novac ili status za koje si i sama sposobna da ih stekneš. Ovaj momak oseća da se ispod te fasade opasne trigrice oštrih kandži krije bezazlena mačkica željna maženja. A ti osećaš da možeš da se opustiš i prepustiš. Da ne pominjemo uvek sveže okrečene zidove, nove kuhinjske pločice i doručak u krevetu poslužen na stoliću na rasklapanje koje je sam napravio.

Savet: Kupi mu novu garnituru alata i uživaj!

 

 

On je istraživač, naučnik: Bilo da mućka hemikalije u laboratoriji, prekopava neku livadu u potrazi za antičkim blagom, roni proučavajući hobotnice i morske korale ili krstari divljom prirodom hvatajući leptire i guštere, ti si potpuno oduševljena količinom najrazličitijih podataka kojima tvoj izabranik barata. Uzbuđuje te da slušaš kako ti zaneseno obrazlaže neku naučnu hipotezu razbacujući se pri tom gomilom starogrčkih i latinskih termina. Seksi ti je sa naočarima i nekoliko dana starom bradom. Pokreću te njegov entuzijazam i posvećenost.

Ti si: Lara Kroft. Avanturista do srži. Ložiš se na pamet. Lepotani koji su od literature u životu pročitali samo sportski žurnal uopšte te se ne dojme. Tvoj muškarac mora mentalno da te izaziva i neprestano podstiče urođenu radoznalost. Oduševljava te raznolikost sveta i ne drži te mesto, toliko toga čeka da bude otkriveno. Sanjaš o Indijani Džonsu koga ćeš neustrašivo da pratiš na svim njegovim ekspedicijama i s kojim ćeš da vodiš ljubav u šatoru pod mrežom protiv komaraca.

Savet: Našla si ga? Pravac biblioteka, naoružaj se enciklopedijama i priručnicima. Očekivaće da mu pariraš. Baš kao i ti, loži se na pamet a ne na obim grudnog koša.


 

On je političar: Hm. Ili je idealista ili je oportunista. A to si i ti. Ako je vizionar koji veruje da može da promeni svet možeš da računaš na to da ćeš uvek znati na čemu si sa njim. Očekivaće da deliš njegove ideale ali će zauzvrat dati sve od sebe da ne bude samo junak istorije već i tvoj sopstveni vitez. Ako je u pitanju tip koji u politici vidi samo sredstvo za sticanje moći njegova “ljubav” trajaće dotle dok se budeš uklapala u njegove proračune.

Ti si: Jadranka Šešelj u prvom ili Hilari Klinton u drugom slučaju. Ili si žena koja požrtvovano sledi svog muškarca na trnovitom putu borbe za pravdu i bolji svet i ostvaruješ se kroz ulogu heroine iz senke ili si proračunata kučka koja se loži na moć i ne preza ni od čega da je se i sama dokopa.

Savet: Izbegnite katastrofu na vreme. Saznajte s kim imate posla. Ne bi valjalo da se Hilari probudi pored Če Gevare.


Atačmenti



Komentari (55)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Srđan Fuchs Srđan Fuchs 13:54 16.02.2009

brate?

što ne prelomiš tekst s ovim dugmetom nekad?

alexlambros alexlambros 13:57 16.02.2009

Re: brate?

što ne prelomiš tekst s ovim dugmetom nekad?


ne znam ti ja to!
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 14:04 16.02.2009

Re: brate?

ајде, ајде...
Krugolina Borup Krugolina Borup 14:21 16.02.2009

Re: brate?

Ne znam ni ja to.
Šta se desi kad se to dugme koristi?
snezana mihajlovic snezana mihajlovic 14:57 16.02.2009

Re: brate?

Šta se desi kad se to dugme koristi?

pa ništa naročito,
samo prelomiš tekst gde želiš i to što si ostavila gore bude vidno na naslovnoj,
što je jako korisno kad neko okači veeeliku sliku + tekst.
Srđan Fuchs Srđan Fuchs 00:16 17.02.2009

Re: brate?

nije baš da se ništa ne desi.
estetskije je, a i sam si gospodar sudbine svog teksta... sam ga prelomiš, ti si taj koji mu daje život.
ovako, prelomi sistem automatski, i onda se nikako čini kao da tekst ne pripada više tebi, nego sistemu.
Krugolina Borup Krugolina Borup 14:23 16.02.2009

Ima nade

Baš kao i ti, loži se na pamet a ne na obim grudnog koša.


O, hvaljen Gospod da ima i takvih!

Sanjaš o Indijani Džonsu koga ćeš neustrašivo da pratiš na svim njegovim ekspedicijama i s kojim ćeš da vodiš ljubav u šatoru pod mrežom protiv komaraca.


E, sad ga stvarno pretera.
Jesu komarci cena koja mora da se plati da te i bezgrudu neko voli?
alexlambros alexlambros 14:38 16.02.2009

Re: Ima nade

Jesu komarci cena koja mora da se plati da te i bezgrudu neko voli?


pa sve ima svoju cenu
cassiopeia cassiopeia 14:27 16.02.2009

Ne mogu da se odlučim

Češće sam birala umetničke duše no sa njima svakodnevni život koji zahteva organizaciju baš biva težak. Super su za zabavljanje.

A tek naučnici. Ovo je moja istina.

Tvoj muškarac mora mentalno da te izaziva i neprestano podstiče urođenu radoznalost. Oduševljava te raznolikost sveta i ne drži te mesto, toliko toga čeka da bude otkriveno.


Razum kaže biraj zanatliju. Nema da te boli glava
dunja73 dunja73 14:55 16.02.2009

tip

Prvo sve ove tipove muskarca treba " upoznati " da bismo dosle do saznanja koji je tip pravi ..

Ja se dvoumim izmedju istrazivaca i zanatlije .. Lozim se na pamet , a lozim se i na sve ovo kod zanatlije ...
alexlambros alexlambros 14:59 16.02.2009

Re: tip

Ja se dvoumim izmedju istrazivaca i zanatlije .. Lozim se na pamet , a lozim se i na sve ovo kod zanatlije ...


How about hubby and lover combination?
dunja73 dunja73 15:14 16.02.2009

Re: tip

yes , bas tako ..

ps
odlicna ideja za tekst
constrictoria92 constrictoria92 15:24 16.02.2009

Ha!

Izem ti test!

A gde je slučaj kad se devojci sviđa druga devojka? Šta je onda rešenje na to pitanje?
I šta znači "tip muškarca" uopšte?
I šta sa nama koje nemamo tip muškarca koji nam se dopada?

Ne sviđa mi se test uopće...
alexlambros alexlambros 15:48 16.02.2009

Re: Ha!

A gde je slučaj kad se devojci sviđa druga devojka? Šta je onda rešenje na to pitanje?


Zar ima i takvih?
Treba pitati pastira! On mora da zna! (link dajem na pp)
constrictoria92 constrictoria92 16:29 16.02.2009

Re: Ha!

Treba pitati pastira! On mora da zna!

Joj, nemoj... 'de će ti duša?!?
Pastirsko je srce slabo...
Da ne ustreba pastiru posle takvog pitanja ovaj pastir ...
vladimir petrovic vladimir petrovic 17:00 16.02.2009

Re: Ha!

Constrictoria
Izem ti test!
A gde je slučaj kad se devojci sviđa druga devojka? Šta je onda rešenje na to pitanje?
I šta znači "tip muškarca" uopšte?
I šta sa nama koje nemamo tip muškarca koji nam se dopada?

Ne sviđa mi se test uopće...


Ovakav test može da preporuči samo - The Drama Queen.
alexlambros alexlambros 17:07 16.02.2009

Re: Ha!

Ovakav test može da preporuči samo - The Drama Queen.


what the hell?

dve ispravke: test nije preporuka nego autorsko delo, drama da, ali king
kanda projektujete svoje fantazije?
poslacu link za pastira!
natasavb natasavb 17:15 16.02.2009

Re: Ha!

Ovakav test može da preporuči samo - The Drama Queen.

evo za gospodina petrovica da dodje sebi, vidim zagrcnu se covek.


a da ne bude da ga samo vodom castim, evo i da zasladi.

G r o f G r o f 17:22 16.02.2009

Re: Ha!

Ne sviđa mi se test uopće...


Bas si diplomata...hahaha
...a u koji tip spadaju muskarci koji pisu ovakve testove.
alexlambros alexlambros 17:24 16.02.2009

Re: Ha!

...a u koji tip spadaju muskarci koji pisu ovakve testove.


u onaj u koji i oni sto ih citaju
nsarski nsarski 17:38 16.02.2009

Predlog

Ovakav test može da preporuči samo - The Drama Queen.

Ajde da prihvatimo privremeni termin Quing dok se ne dokaze suprotno (Kueeng, na primer). Lepo je, a i zvuci starokineski:)))
edi-va edi-va 18:58 16.02.2009

Re: Ha!

constrictoria92
Izem ti test!

A gde je slučaj kad se devojci sviđa druga devojka? Šta je onda rešenje na to pitanje?
I šta znači "tip muškarca" uopšte?
I šta sa nama koje nemamo tip muškarca koji nam se dopada?

Ne sviđa mi se test uopće...


Bas vala, smorila sam se dok sam procitala ...
alexlambros alexlambros 21:38 16.02.2009

Re: Predlog

Ajde da prihvatimo privremeni termin Quing dok se ne dokaze suprotno (Kueeng, na primer). Lepo je, a i zvuci starokineski:)))


nserski, kineski zvuci ko da neko davi macice, ili kao busilica u mozgu, sto bi rekla Penelope u "Ljubav u Barseloni" ... sem toga, Size prosto zahteva ovo King ....
nsarski nsarski 22:19 16.02.2009

Re: Predlog

nserski, kineski zvuci ko da neko davi macice, ili kao busilica u mozgu, sto bi rekla Penelope u "Ljubav u Barseloni" ... sem toga, Size prosto zahteva ovo King ....

Imas pravo, tek sam sad primetio. Jaooo, fuuj! Bas zvuci bez veze...onako gadno.

Edit: A sa tim King size, verujem da ces imati veliku popularnost with Queens:)))
49 41 49 41 01:17 17.02.2009

Re: Ha!

natasavb
Ovakav test može da preporuči samo - The Drama Queen.

evo za gospodina petrovica da dodje sebi, vidim zagrcnu se covek.


a da ne bude da ga samo vodom castim, evo i da zasladi.


Opaaa; poceli balkanski afrodizijaci i internetom!
Osim VIGRE, prihvatam obe slike!

P.S.
Gornja slika mora da se -"demistifikuje"!
Sit sam, da me zednog "prevode"- preko vode.

49 41 49 41 15:40 16.02.2009

???...???

Umetnicka dusa

Zanatlija-Alatnicar...
natasavb natasavb 16:22 16.02.2009

Re: ???...???

da stvarno, sta ako on iz jedne kategorije odluci da predje u drugu?
madam_mym madam_mym 19:17 16.02.2009

Re: ???...???

Zanatlija-Alatnicar...





taj je moj tip!
nego, izgleda da me *ebe horoskop - pošto sam dupli znak, izgleda da sam i dvostruka ličnos'.
ma, jok, ne treba mi dva alatničara, nego bih i alatničara i naučnika
Seksi ti je sa naočarima i nekoliko dana starom bradom. Pokreću te njegov entuzijazam i posvećenost.
jes, a i volem što se ne loži na obim grudnog koša
49 41 49 41 23:19 16.02.2009

Re: ???...???

natasavb
da stvarno, sta ako on iz jedne kategorije odluci da predje u drugu?

e... tu je TUGA pregolema!
mashha mashha 15:41 16.02.2009

Šalica

baš prija kava uz ovakav relax te(k)st...
I još otkrih da sam tip Madone... šta reći... osim- bez alata nema zanata!
behemot123 behemot123 16:17 16.02.2009

Znao sam!

Sve vole kamiondzije. Zalud svi moji biserni stihovi, prosuti pred razne prasice od zena .
49 41 49 41 00:36 17.02.2009

Re: Znao sam!

behemot123
Sve vole kamiondzije. Zalud svi moji biserni stihovi, prosuti pred razne prasice od zena .

Kad je jedan poznati beogratski glumac, poreklom iz 'bratske nam' ; u pozorisno - vrlo poznatoj beogratskoj kuci "mlatnuo"
cistacicu iz istog pozorista... ona je pustila ZEmSKI aber niz beogratsku carsiju...

Kakva je kod njega-njegova mUSKA alatka! - LEP, MALI, BEO, MEK - PRAVI GOSPODSKI; a, ne ko kod mog KAMIONDZIJE, da me celu "pocepa"!
debora debora 17:19 16.02.2009

Zmu

Hm, zmu je umetnik...
ili večito nešto žvrljali po sveskama
, ali prekopava internet i prica kao...
ti si potpuno oduševljena količinom najrazličitijih podataka kojima tvoj izabranik barata
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:17 16.02.2009

Žmu

Ete ti ga sad...a šta ako nas ne pronađem u ponuđetim modlama? Da se prilagodimo dok ne bude definitivno prekasno?
debora debora 18:36 16.02.2009

Re: Žmu

Napravi svoju "modlu". A nekad je lepse bez nje.....
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:58 16.02.2009

Modla



Jelica Greganović Jelica Greganović 22:58 16.02.2009

Re: Modla

hotlink?! za kolačić?!?
debora debora 15:23 17.02.2009

Re: Modla

leopold_lady leopold_lady 18:20 16.02.2009

Hm....

On je umetnik (slikar, vajar, pisac, muzičar)

Ti si: Nema sumnje ti si tip Laure, nepopravljivo romantična duša kojoj je san da pronađe muškarca kome će biti životna muza i koji će vašu ljubav ovekovečiti u stihu ili već nekoj drugoj umetničkoj formi. Veruješ u večnu i fatalnu ljubav i spremna si da sa svojim izabranikom podeliš sve čari i teškoće umetničkog života. Nekonformista si, smatraš da su neizvesnost i nesređenost životni začin a rutina neprijatelj broj jedan. Umeš da voliš bez ostatka i veruješ da je deliti viziju jedan od preduslova zajedničke sreće. Takođe imaš i poriv da se staraš o muškarcu (od muze do sekretarice jedan je korak).

Savet: Prouči ove Vajldove reči: “Jedan stvarno veliki pesnik najnepoetičniji je od svih ljudskih bića. Međutim, slabi pesnici naprosto su fascinantni: što su im rime gore to živopisnije izgledaju. Puka činjenica da je čovek objavio zbirku drugorazrednih soneta čini ga neodoljivim. On živi poeziju koju nije u stanju da piše dok ostali pišu poeziju koju se ne usuđuju da žive.”



Pa sad .... Može da bude ,a ne mora da znači ......
Jelica Greganović Jelica Greganović 18:33 16.02.2009

!

On živi poeziju koju nije u stanju da piše dok ostali pišu poeziju koju se ne usuđuju da žive.


Ovo sam tek sad primetila, malo rečeno - MAJSTORSKI !
dunja73 dunja73 21:47 16.02.2009

Re: !

Ovo sam tek sad primetila, malo rečeno - MAJSTORSKI !





duxxe duxxe 18:58 16.02.2009

muskarcici

a kad ti se dopadaju sve varijante
babycream babycream 19:08 16.02.2009

babycream

Ja se nisam pronasla?Da li postoji jos neki tip muskarca,koji bi otkrio koji sam ja tip zene?
Jelica Greganović Jelica Greganović 20:14 16.02.2009

Re: babycream

kažem ja...
49 41 49 41 00:52 17.02.2009

Re: babycream

babycream
Ja se nisam pronasla?Da li postoji jos neki tip muskarca,koji bi otkrio koji sam ja tip zene?

Taj se jos nije rodija!
babycream babycream 10:57 17.02.2009

Re: babycream

49 41
babycream
Ja se nisam pronasla?Da li postoji jos neki tip muskarca,koji bi otkrio koji sam ja tip zene?
Taj se jos nije rodija!


hmmm...........
edi-va edi-va 21:40 16.02.2009

Nego ...

koji je tvoj tip zene?
alexlambros alexlambros 21:44 16.02.2009

Re: Nego ...

koji je tvoj tip zene?


mene pitas?
edi-va edi-va 21:46 16.02.2009

Re: Nego ...

alexlambros
koji je tvoj tip zene?


mene pitas?


Da.
alexlambros alexlambros 22:00 16.02.2009

Re: Nego ...

Da.


od ponudjenih u testu ili inace?

od ponudjenih u testu, mislim da je ocigledno

inace, telo kao Kylie, inteligencija ko Madonna, u kuhinji madjionicar ko Ket Kora, vrcava i slatka ko Dzulijet Luis .... postoji, nasao sam je i zove se Djina
dunja73 dunja73 01:13 17.02.2009

Re: Nego ...

Dzulijet Luis .... postoji, nasao sam je i zove se Djina


Gledam , gledam pa mi sve kao da je napisao Dunja ... Pa se mislim , mora da su "djavolja posla " Pa tek kad bolje pogledah , videh da je Djina covek napisao ..




edi-va edi-va 09:14 17.02.2009

Re: Nego ...

alexlambros
Da.


od ponudjenih u testu ili inace?

od ponudjenih u testu, mislim da je ocigledno

inace, telo kao Kylie, inteligencija ko Madonna, u kuhinji madjionicar ko Ket Kora, vrcava i slatka ko Dzulijet Luis .... postoji, nasao sam je i zove se Djina


Lepo kad si je pronasao.
Vidis sta su predrasude, kad god pomislim da sam istih oslobodjena, uhvatim sebe kako ih ipak gajim.
Dvoumila sam se izmedju pitanja: Koji si ti tip?
I ovog koje sam postavila.
sybil sybil 23:46 16.02.2009

ne moze to tako da se klasifikuje

nego od svega po malo. idealan je znaci kombinacija svih pomenutih.
taube taube 00:54 17.02.2009

,

savet na kraju teksta ti je fantastičan
49 41 49 41 21:48 18.02.2009

Gresni

"Muškarci i žene su grešni na različite načine," napisao je Gertih u "Oservatore Romano".
"Kada pogledamo poroke sa aspekta poteškoća koje su nam doneli, može se zaključiti da muškarci eksperimentišu na drugačiji način od žena."
Gertih je rekao da je za muškarce najteže da prevaziđu seksualnu požudu, a odmah iza toga proždrljivost, lenjost, gnev, ponos, zavist i pohlepu.
Za žene su najopasniji gresi ponos, zavist, gnev, pohlepa i lenjost, dodao je on.

Sedam smrtnih grehova su proždrljivost, gordost, zavist, požuda, gnev, pohlepa i lenjost.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana