Pa da se i ja pretstavim

talentovanolenj RSS / 28.02.2009. u 20:02

(Uvodna napomena: Ova ispovest namenjena je isključivo podloj samopromociji u cilju što češćeg upražnjavanja popularnog procesa parenja (sa kondomom) sa ženkama homo-sapiensa pod mojim uslovima. Znači, čitaj dalje SAMO ukoliko si žensko, npr. od 20 do 30 godina, proporcije imaš otprilike 90-60-90 i ličiš na, recimo, Kirsten Dunst.)

Evo nađe ti mene ljepotice! Neka, neka, nek se je i tebi posrećilo jednom, ali ono baš pravo posrećilo!

Pa evo ovako, da počnem redom. Što se tiče obrazovanja, znam čitati, pisati i voziti džip, a završio sam i školu i to deset razreda! E sad, iz srca ti osećam u očima da se pitaš kako li je on to toliko edukovano-pametan da završi čak dva više razreda nego ostali jadnici. Ehehe srećo moja, pa to ti je zato što sam neke razrede išo duplo, da naučim više, jer volim da učim više vazda (eto ti - ja sam ti edukacijski izuzetno ambiciozan). A evo ti odma ovo kakvih ljudi ima i kakav je svet vani: znao sam davno nekog lika, neznam sad kako bih ga nazvao dal džiber dal budala dal peder, što je jednom završio dva (2!) razreda za jednu (1!) godinu! A što je najgore posle je još nešto pozavršavao kod amera, garant mu je ćaća sa klintonom jaran bio (ili bar sa monikom, i to je dosta), i tamo je sad neki manadžer i ima 100k $. E, ja uzinat ne bi tako nikad, mada mogu al neću.

Dalje (mada ne bih baš puno o ovome ovako javno), bavim ti se svime i svačime, kupujem, prodajem, oduzimam, al dodajo nikad nisam nikom, i neću, što je moje, moje i ostaje, makar ga i ćapio bio. Težak je ovo život, znaš i sama, pa je meni filosofija da može da se malo kraducka (ali ne od mene jer mogu da ponudim ponudu koja ne može da se odbije - bolje ne gledaj ispod posteljine ujutro). Ali ako već moraš, ako poštena čoveka nevolja kleta natera da ukrade par miliona, onda gledaj da odvojiš para za policiju, sudije, novinare i estradne zvezde, tim redom. Eto samo to da znaš, kod mene se ima uvek svega, zato kreni prema meni, i ostani, i (ukoliko si 20-30g; 90-60-90; ličiš na, recimo, Rosario Dawson) će kupim oma mečku ti mačko!

Veseo sam čovek, proveselit se merak mi je. Slušat ti mogu sve što se muzike tiče, i narodnu, i zabavnu, i rok, i pop, i Anthony And The Johnsons, i ako se baš ložiš na to (i ako si 20-30g, 90-60-90, i ličiš na, recimo, Freida Pinto) mogu ti postat i ko oni hevi metalac, kosu pustiti i mahat njome! Šta god oćeš i sviša ti se, sve mogu. Eo, (ovo ti je sad primer dokaza koliko sam kvalitetno naslušan) volim indiru i šaku, cecu i kebu, al nikako one fejk narodnjake tipa Silvane ili Tome. To ne varim mentalno. Siguran sam da se i ti slažeš tako da možemo zajedno da ih ne-varimo mentalno, lutko moja. I još nešto: ne mogu ti ja onu elektroniku jer samo iz kompjutera idu muzika... bio ja i na to da vidim, ima onaj gore, i oni dole svi odvaljeni ko da su svi 2l radže naiskap! Kontam ti ja, ajd kod roka i hevi metala gitare ima, a kod njih ni gusle jedne nesrećne nesrećnici da imaju!

Politiku ne izbegavam i dat joj para povazdan mi je drago jer biznis bolje ide. Volim i poštene nove političke misli Finih žutih novinara koji veoma suptilno čuvaju istinsku istinu i tradiciju našeg naroda (pogotovo u poslednjih 20ak godina), i davat i njima volim, jer sam i sam patriota i nacionalista, ne samo do jaja ko mnogi, nego i više (ili niže, zavisi sa koje strane gledaš). Ne volim da gutam žabe, niti moram, a i da moram ne bi onu najveću prvu, nema šanse. Dobro mi je i jako ne volim to je ono kao kad teče pesak. Fin sam ja, ali da izvineš na prostoti mojoj, oprostiće mi Bog i vladike kolektivno, naježim se kad čujem Diarby. Dođe mi da uzmem neku zarđalu kašiku i da... uffff... nema veze, pusti to meni, politćka je to, idi ti u solarijum.

E da, još jedna bitna stvar: znaš, u mene, u mom penthouse-u, sve je, u principu, domaćinski, patrijahalno (mada može i matrijahalno ako si 20-30g; 90-60-90; ličiš na, recimo, Franka Potente), al ovaj put ipak insistiram i preferiram i gotivim taj pater-sistem jer je mnogo dobar. Ti razume se kuvaš, ribaš, peglaš, pereš mi noge i donosiš mi papuče i sve što treba, ali imam i ja par prava u kući. Tako, na primer, možeš računati na moje pravo da ću te mlatnut za početak jednom, ali samo ako sam siguran da nećeš otići od mene. Možda ćeš se malo ljutnut al onda ću ti doneti cvet i sve je okej. Onda ću te još malo izmlatiti posle par dana, ali zato ću ti doneti cvet i bundu i sve je okej. A tek kada (daj Bože!) budeš finansijski potpuno zavisila od mene, mlatit ću te često i rado. Vremenom shvatićeš da je to okej, da je to za tvoje dobro i da si, u suštini, sama ti kriva i da tako treba.

I nedotidragibog da mi prođeš ispred plazma tevea dok gledam Inter-Milan.

Eto, ljubavi moja buduća, sve sam ti reko pošteno i iskreno, od srca, iz duše, romantik sam, pošten i dobar čovek i volim žene, a i ljude, i već maštam dugo o našoj idili.


Javi se. Čekam te

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana