Vec iznerviran?!

r3d-blog RSS / 02.03.2009. u 16:32

15 sekundi nakon sto sam odlucio da se registrujem naisao sam na prvu prepreku. Jednu veoma iritantnu. Jednu koja se ponavlja na svakom trecem, cetvrtom sajtu na koji hocu da se registrujem.

Nakon sto sam u polje "korisnicko ime" lezerno ukucao r3d i popunio ostale podatke, pritisnuo submit, pojavljuju se velika crvena slova: "korisnicko ime mora imati najmanje 4 karaktera".

Zasto? Zasto mora imati 4 karaktera? Kako na forumima ne mora? Kao neko sa nesto iskustva u web dizajnu i programmingu odgovorno tvrdim da su 4 karaktera NEPOTREBNA i da su 3 dovoljna. Zato sad ne mogu koristiti prelepo i jednostavno r3d vec ruzno r3d-blog. I ne, nisam gay, samo me nerviraju sitnice.

Mozda sam opsednut sitnicama! Jesam li ja jedini koga iznervira kada vidi da fali tacka na kraju recenice, kada mi u kaficu donesu pepsi umesto cole, kad je u teretani sjebana jedna bucica 3 meseca?

Pristalica sam filozofije da kad se nesto radi, da se treba raditi kako treba i do kraja. Moj stav je mozda "hitlerovski" kada kazem da bih sve salterske sluzbenike zapalio, lose doktore poslao da kopaju kanale par meseci, carinike stavio pod kljuc, a politicare...ne, njima ne bih nista, oni samo oslikavaju nas, mi ih biramo! 

Gadi mi se ova Srbija. Svaki dan sve vise. Dokle ce biti svaki dan sve gore? Dokle ce stotine hiljada budala pratiti svako Seseljevo sudjenje sa zeljom da se vrati u Srbiju i digne "nebeski narod" iz pepela? Hoce li polupismeni kreteni, samozvani biznismeni stvarno pobediti? Ili su mozda vec pobedili? 

Mi smo krivi. Mi smo krivi sto se bojimo. Mi smo krivi sto se ne skupimo i srusimo Miskovicevu imperiju. Bas naprotiv, Srbima je bas lepo i uzivaju da ih neko posteno JEBE za njihov rad i pare. Protestvujemo za Kosovo. Hiljade nas! Treba da se ponosimo protestom! Svaka nam cast! Stranci kad vide hiljade nas kako setamo ulicama sigurno ce nam vratiti teritoriju! Pokazali smo zapadu, pokazali smo svima nas inat!!! Nazalost zbog istog smo bombardovani, ali nema veze odbranili smo PONOS. Steta je samo sto ponos nije jestiv, inace ne bi imali problema.

Je li neko gledao skoro zasedanje skupstine? Vise lici na skup budala ispred diskonta koji se svadjaju ko ce platiti sledece pivo nego na drzavnu instituciju! Zelim jos jednom da cestitam budalama koje su glasale za radikale, sad su se pokazali bojkotom parlamenta, zbog koga se ne moze usvojiti ni jedan zakon. Super, ne treba nama EU, mozemo mi sami, tu je majka Rusija (ili mozda maceha). To sto dinar pada svakodnevno to nema veze, bice bolje, guverner NBS tvrdi da je situacija super, neka laganu rastu dinarske cene, stampace oni para, nema problema! Bitno je da se ne priklonimo "satanistima i zlobnicima" kako voli da istakne nasa crkva, kao i da nas ne "zigosu" sa cipovima u pasosima. Svakog utorka na casu veronauke slusam neke nove gluposti. Ko je pogledao digitalnog andjela zna o cemu govorim. Zar i crkva radi za radikale? 

Hoce li ljudi ikad shvatiti da se i sa prikljucivanjem EU moze zadrzati nacionalni identitet, kultura i tradicija? Ali ne, bolje je ovako, Srbija je jaka, bice sve jaca kako se smanjuje! 

Imao sam potrebu da iznesem svoje stavove, pa makar na blogu. 

Gimnazijalac.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana