Dosta je bilo, luzeri se naljutili

ljupka92 RSS / 09.03.2009. u 22:21

 

Znači ovako stoje stvari: dosta mi je ovog glupavog dokazivanja da nam je mnogo dobro ili mnogo loše ili bilo čega. I dosta mi je pljuvanja političara (bilo kog na svetu) ili hvaljenje istog, ili nekog drugog.

Hoću da vidim kita. Plavog kita. U Kostariki (ili ici). Naći ću na guglu gde je ta Kostarika i videću u koje se doba godine nešto tamo dešava - pare se, ili se radjaju bebe, ili oba, bilo kako bilo hoću da sa broda sa nikotinskim štapićem u ruci - ako ne daju, pristaću na viskozu- dakle da blenem u plavog kita i da mi pukne srce od sreće. Eto to hoću.

Ova naša politička goveda imaju  čak i lovu i vremena , khm, kao nešto rade, do mojega!..a ne bi se setili da zabodu ligištul i vide plavog kita. Zato sam ljuta. I zato se iskalujem na raznim blogovima, i u nekim komentarima, i jbt dok mi ovde radimo dnk analize ko je veći serbin, kao valjda mere čiji je duži, šta li.. neki tamo svet baza svetom da vidi gde je ljući čili..ovi ludi englezi napunili bazen pudingom da vide dal će da tone ili da pliva...I jebe im se kako je ovaj skresao onom tamo negde gde još vitlaju noževima i pale ambasade, izdaju veštačke pasoše i tako dalje i dalje i dalje...
E dosta je bilo. Baš dosta.

Politiku stavljam na ignore. Političare ne. Njih ću da koristim. I iskorišćavam na nagore načine. I da vam se hvalim ovde.
Mi ih kao birali da nam udese živote da nam kao bude bolje, kao moj sin u prvom osnovne kad radi domaći sa svojim drugom Igorom, i vidim klepaju neke zagrade gde stignu. Pitam kao šta će vam te zagrade...a oni onako mali i krezavi,ko pesmicu u glas kažu "da nam bude lakše".. (rekla učiteljica), a ne da im nije lakše, nego nema pojma...
Sorry za digresije al ovo je moj blog, blogosloven bio, naročito ovaj nevidljivi segment, gde je meni dozvoljeno da se iskaljujem na ovoj mučenoj ali  obožavanoj tastaturi..
EE tako mi glasalmo da nam bude bolje, a jedino njima bi bolje. Firmirane krpice, fraj prevoz, pasoši, pajaju svetom, baš im je gotivno...pa što bi menjali, samo se djoraju. Al ne setiše se plavog kita. Goveda. Stavio čovek kanu u bazen!! Jbt koji genije!!
Njima bre ne smeta ni što nam drveće radja najlon kese...zatamne stakla dok su ovde, da se bogati,  ne potresaju, i gledaju da uzjašu avion...mnogo ih rastuži situacija ovde, zato oni to.
Zato ću da ih zlostavljam kao oni mene. Ima da ih davim ko smrt babu, da ih ometam. U svim institucijama, ministarstvima, komisijama, NVO, VO (jel bi to bila vladina organizacija?)...i da im otmem lovu u količinama. I da ta lova bude zaista iskorišćena onako kako bi je svako normalan iskoristio u zemlji gde čak i zaposleni svet popreko pogleda neke cipele složene kod kontejnera, kao slučajno. a ne sme ni sebi da prizna. Znate taj pogled, primetili ste ga.  Zaista imam plan.
Ijuuuu!!! Upravo vidim Čanka u Velikom braci!!! Ne mogu da verujem!!! I on mi je na listi. I to medju prvima.
.
Hoću da patentiram ideju pre nego je ovde iznesem, a onda ćete svi biti moljeni da se priključite ako želite.
(Možemo zajedno  u Kostariku, ako oćete)

Nisu svetske ili naša ekonomija zapale u krizu. Novac ili bogatstvo kao ideja su zapale u krizu.  Kad shvate državnici, države, kontinenti, bogataši i sitna ili krupnija buranija da će uvek biti u sredini, biće im lakše. Malo će ih sedirati. Polako, prijatelji.
I Bil Gejts je u sredini. Neko je bogatiji od njega. I neko siromašniji (mnogi, doduše,al ipak). I kolko god da si mator, neko je stariji za sat. I mladji. I lepši...ružniji. Uvek si u sredini. I to je dobro. Malo smanjuje promaju.(a svi znamo da su Srbe uništili komunizam i promaja). Nego, al tu svoju sredinu da ulepšamo. To je štos. Kolko si se sekundi danas smejao? To je pitanje, i tu je odgovor. Mislim.



Komentari (9)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 22:25 09.03.2009

Hej

(Možemo zajedno u Kostariku, ako oćete)

Ova ti je dobra:)))
Aj da razmišljam o tome...
ljupka92 ljupka92 22:37 09.03.2009

Re: Hej

veruj mi da na tebe mislim dok kucam, ali isto veruj da nisam stigla da odem da odradim te neke pravne ili kakve već zavrzlame oko registracije loga i ideje i šta već treba, a i sin mi pravi logo - ja nacrtala rukom (a ne znam ni kuću lenjirom da nacrtam), i on od toga treba da napravi nešto što će ličiti na ono što sam ja zamislila... sve to traje.
Ne radi se ovde o poverenju ili nepoverenju, prosto mi je suviše važno, potpuno me je podiglo, ne znam šta mi je al mi je važno, i zato hoću da sve bude savršeno.
Nemoj da odustaneš, molim te, baci ponekad pogled ovde, ja svaki dan očekujem da se to sve završi, i obećavam ti da će biti zabavno i primenljivo i zaista molim sve koji se budu našli u toj priči da mi se pridruže i pomognu ako požele, ili dobiju pomoć ako se bude moglo.

Hvala na podršci.
margos margos 22:49 09.03.2009

Re: Hej

Ma tu sam, bre.)))
aleksandarz92 aleksandarz92 07:50 10.03.2009

zagrade

Mi ih kao birali da nam udese živote da nam kao bude bolje, kao moj sin u prvom osnovne kad radi domaći sa svojim drugom Igorom, i vidim klepaju neke zagrade gde stignu. Pitam kao šta će vam te zagrade...a oni onako mali i krezavi,ko pesmicu u glas kažu "da nam bude lakše".. (rekla učiteljica), a ne da im nije lakše, nego nema pojma...

Tako su i nase politicare ucili kad su bili mali. Zato smo sad zagradjeni i ogradjeni. A njima tako lakse.
miloradkakmar miloradkakmar 09:00 10.03.2009

Не бити као они

Зар постоји Плави кит ? Лепо за маштање, код кога она још " ради ".
Zato ću da ih zlostavljam kao oni mene.

Са овим се не слажем.
Зашто бити као они, ко ће овако онда да размишља, као ти у овом тексту. Моје је начело : не спуштати се на њихов ниво. Али, треба разбити њихово уверење о недодирљивости, надмености, погледа са њихове висине..
ljupka92 ljupka92 11:17 10.03.2009

Re: Не бити као они

Hah, ja sigurno ne mogu biti kao oni, al mogu da im zagorčavam život kao što su oni meni zagorčali. Osnovna razlika je što oni imaju moć, a ja samo nameru i (nadam se dobar) plan. Ja ću da ih gnjavim, da galamim, da se pozivam na njihove izjave, i da ih prosto nateram da rade svoj posao. (inače ćemo ih amnestirati kao Hag što je oslobodio bucu što se nije mešao u svoj posao, pa ovi naši ponosni ko budale!!! ko da pa imaju čime da se ponose!!).

Dakle, ja i da hoću ne mogu se spustiti na njihov nivo, jer oni svoje prethodnike nisu mrzeli, samo su im zavideli. A ja ih ne mrzim, ne zavidim im, samo ih prezirem. Iskreno. I ne mogu mi ništa. Osim da mi zatvore saobraćaj kad idu da žderu u "Aeroklub"...e pa nek žderu (ubiće ih kašika- svi se zarumeneli od pritisaka i holesterola).. neka ih

ja sam luzerka po svim današnjim kriterijumima, al oni ne znaju ono što ja znam. od Barajeva do Avale ima 16 (čini mi se) jezera!! Nemaju pojam. A ja pila kafu (pumpadžijsku, savršenu- za poneti) na 5 od tih 16 do sada. I uvek se nečemu smejala, i uvek uživala.
I tek planiram da uživam. I da ih prezirem.
stay with me.
ljupka92 ljupka92 12:23 10.03.2009

Re: Не бити као они

I da, postoji plavi kit.
miloradkakmar miloradkakmar 18:41 10.03.2009

Re: Не бити као они

Ниси ти лузерка , они су , па и ја сам лузер јер не знам да
od Barajeva do Avale ima 16 (čini mi se) jezera
И уживај у својој насмејаности.
miloradkakmar miloradkakmar 18:42 10.03.2009

Re: Не бити као они

ljupka92
I da, postoji plavi kit.


Хвала ! Морамо у Костарику.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana