WORLD RECORD!!!!!!!

purenjak RSS / 11.03.2009. u 18:40

Nisam sasvim siguran ali mislim da je Srbija oborila jos jedan WORLD RECORD (na otvorenom).

Pored do sadasnjih rekorda u broju mafija (stecajna,carinska..),broju ministarstava u sastavu vlade,broj poslanika koji nikada nisu progovorili ni rec za govornicom skupstine, korupcijom u apsolutno svakom segmentu drustva,broj tzv zvezda i vip osoba, broj osudjenih kriminalaca van zatvora, broj izrecenih presuda van zakonskog minimuma i jos mnogo toga,postavljen je jos jedan.

Dakle  NEW WORLD RECORD. Ne verovatno, nikad vidjeno, ne ponovljivo, nase gore list, proizvod nase upornosti i postovanja tradicionalnih vrednosti. Imamo zvanicno NAJ VECI BROJ POLICAJACA UNUTAR KRIMINALNE GRUPE.PREKO 50% KRIMINALACA U GRUPI!!!!!!!!!!  Zaista takav rezultat je malo ko ocekivao. Iskreno,nisam pomislio da moze biti vise od 5%, ali igraci iz Kraljeva, Raske i Novog Pazara su dokazali svoju nadmoc nad kolegama iz Nigerije,Albanije i ostalih zemalja koje se nalaze u vrhu rang liste.Uredbom Vlade Srbije svi koji osvoje medalje po svetu dobijaju penzije. Zar ne? Neki i stan ako se ne varam. Nadam se da ce ova ekipa dobiti pun pansion u Pozarevcu ili Mitrovici mada i C Z moze da izadje sa ponudom o smestaju. Ispod 30 godina je ne prihvatljiv vremenski period trajanja pansiona.Ipak je  Svetski (a nas ) record. Svaka cast Policiji!!!!!!



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

loshmi021 loshmi021 21:51 12.03.2009

"xaxaxa"

Naj od naj.... jel si to procitao negde? daj link.....
purenjak purenjak 11:25 13.03.2009

Re: "xaxaxa"

Na zalost nisam nigde procitao.Jednostavno obratio paznju na brojeve.A nasa Policija mi je i onako dobro poznata i rekord je tu.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana