Из 1 у 0

kiriku33 RSS / 13.03.2009. u 15:07

Не ово није коцкарски, пардон кладионичарски блог. Ово је фактичко стање осуђених арнаутских терориста за злочине над Србима.
 
 
Још једном се чувени Еулекс и његов извор Европа потрудио да пљуне у лица Српских и неподобних "домаћих издајника" Албанске националне мањине, те да поништи правоснажну пресуду једном најблаже речено злочинцу, кој није пуцао на припаднике МУП-а или Војске, него је минирао аутобус пун нејачи. Није био ни толико храбар да отпор пружи онима који су спроводили етничко чишћење и злочине за које очекујем да их Србија осуди, већ је по устаљеној Арнаутској традицији из претходних векова ударио мучки, са леђа, на оне који не могу да се бране. И као и другима за које цео свет зна да су чинили зулум над Србима, недостатак доказа и мртви сведоци су повод да се још једна звер пусти са ланца.
Зато изричито захтевам од ове моје јадне Србије да похвата и казни све НАШЕ злочинце, све који су починили ратне злочине, етничко чишћење, мобинг, и све остало што Европа прогласи за српски грех. Зашто - зато што онда добијамо морално и свако дуго право да тражимо да се исти аршини примене и на другу страну, на иста таква чудовишта која су оставила згаришта, ране и плач преживелих за собом. Оних који су черечили као стоку српске заробљенике и њихове делове продавали по белом свету. Да нема никога ко би онда од нас тражио суочење са прошлошћу, већ би морао да од Албаније и њихове мањине на Косову тражи суочење за злочинима достојних само једног Менгелеа а које и Албанија и Европа ("демократска" ОВК и њихов "невини" премијер се подразумевају), са заборавњеним сељацима побијеним, не у борби, него поред трактора на својим њивама, поред деце измитраљиране на купању у реци.....
Хоћу да наши монструми одговарају и да им цела Србија проклинје име, али хоћу да могу да пљунем у лице било ком судији Еулекса, Хага, Приштине за све злочинце које су пустили "из виших интереса". 


Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Blogovi autora

Svi blogovi

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana