Ja Volim VODU VODU, A Lepi Vojin nam ode u Crnu Goru?

taube RSS / 16.03.2009. u 01:59

Ovaj lepi čovek na slici  je nesvesno ostvario moj san.

O čemu se radi?

Boravila sam pre nekoliko godina u banji Vrujci i toliko bila oduševljena vodom da sam se pitala : kako se neko ne seti da ovde podigne fabriku i flašira ovu fantastičnu vodu?

U Banji Vrujci se nalazi 6 izvora lekovite vode. Vrujci se nalaze u podnožju planina Suvobor i Maljen. Vode U Vrujcima su kalcijumsko - magnezijumske sa temperaturom od 27 C. Smatra se da je jedno kupanje u banji Vrujci po efektu jednako rekreaciji i odmoru puna dva dana. Udaljena je od Beograda 92 km. Na slikama koje sam postavila se vide fabrika i bazeni.

 Posle dve ili tri godine to je uradio Vojin Đorđević, i hvala mu. Ja i dalje redovno odlazim u Vrujce i uzimam vodu sa tamošnjeg prelepog izvora, ali kad nisam u prilici da odem tu je VODA VODA u prodavnicama.

Kad, ne lezi vraže, u Srbiji ništa lepo ne može da potraje. Danas čitam kako Vojin Đorđević namerava da proizvodnju i flaširanje ove vode premesti u Crnu Goru. Neću da ulazim u njegov spor sa Divcem, i zašto želi ili mora da premesti fabriku U Černuju Goru, a i da znam uzroke spora ne bih o tome pisala.

Samo konstatujem da mi je žao što se odlučio na to, no kad malo dublje zadrem u vest koju upravo čitam, ja bivam uverena da je gospodin Vojin Đorđević srećan što će raditi u Crnoj Gori. On kaže: Imamo opcije na Žabljaku, Kolašinu, Morači, Reževićima....gradimo potpuno novu fabriku gde bi se punila VODA VODA i gde bi se moglo krenuti u osvajanje sveta '' kaže uvek nasmejani i optimistični Vojin Đorđević.

Zanimljiva pojava; prvo proslavljeni fudbaler Džajić uzima crnogorski pasoš,a sad i biznismen Vojin odlazi u Crnu Goru. Jel se to Srbiji kao državi nalazi u venama da '' otera '' sve ono što je dobro?

Nemam više šta da kažem jer sam zbunjena i zato ću reći '' kolašina mala varoš, al' je fina '' a i zapevati!

Atačmenti



Komentari (9)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dunja73 dunja73 03:03 16.03.2009

profit

je svima cilj ..
Nemacka ima 10 god sve sto je valjalo iselise
u Istocnu Evropu , pa kad tamo proizvedu , vrate ovamo
da im nemci to ponovo kupuju ...
Mozda im bolje povoljnosti daje CG za poslovanje?
Ne znam , samo lupetam , nagadjam ..
taube taube 03:04 16.03.2009

Re: profit

ni ja ne znam
leopold_lady leopold_lady 07:40 16.03.2009

Pričalo se....

da je on umešan u neke silne prevare.... I moja majka ga voli,ali ... Ne znam - od onog sukoba sa Divcem sumnjam u njega.... U Divca nikad ne bi sumnjala.....
taube taube 15:21 16.03.2009

Re: Pričalo se....

jao ne znam više kome da verujem
bilo mi je žao divca, uporno je pokušavao da kupi izvor '' knjaz miloš '' i nikako nije mogao, ne znam šta je bilo u pitanju, i ne znam da li je uspeo
ali, uspeo je da '' protera '' vojina u crnu goru i nek sad on flašira izvor u vrujcima, samo neka smisli neki dobar i zvučan naziv za vodu, ali teško je smisliti nešto tako dobro kao VODA VODA
da, vojin je sumnjiv a simpatičan je, ume da se dodvorava, da komunicira sa običnim seljakom iz mionice, zato ga i tvoja majka voli, a i ja
niccolo niccolo 13:42 16.03.2009

Па добро...

...неће да однесе и саму воду у Бањи Врујици...
taube taube 14:19 16.03.2009

Re: Па добро...

nisam ni mislila da će da odnese vodu
niccolo niccolo 14:30 16.03.2009

Re: Па добро...

зато и кажем...оде он са Водом Водом, дође неки други са неким другим називом воде и опет се флашира та вода и дођемо му на исто.
taube taube 15:00 16.03.2009

Re: Па добро...

i to što kažeš, ja rekoh da ga istaknem jer je prvi ostvario moj san i zamisao, a sad neka ide gde hoće
izjavio je da je montenegro bogata izvorima vode, nije valjda bogatija od srbije?
taube taube 15:24 16.03.2009

Re: Па добро...

зато и кажем...оде он са Водом Водом, дође неки други са неким другим називом воде и опет се флашира та вода и дођемо му на исто.
samo da taj drugi naziv bude dobar, ja se navikla na ovaj VODA VODA,, znam ljude koji iz protesta više neće da kupuju kad brend promeni ime, ali ja nisam jedna od takvih, ja sam pomirljiva

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana