Nedavno

velimir_miloduh RSS / 28.03.2009. u 00:51

   Gej populacija je htela na iznenađenje da održi skup u Sava Centru. Neko je čak hteo da se penje na sto. Zar je to bila prva premijera nekog gej filma? Gde ste vi celu godinu? Propuštate toliko projekcija...
   Sve me to podseća na jedan čudan događaj, opet u Čikagu. Nedaleko od onog parka nalazi se drugi park, zatureniji i samom geografijom predodređen određenom tipu akcija. Čekao sam jednog prijatelja da završim nešto, kada sam primetio dva raskalašno zaljubljena muškarca na klupi u punom zanosu erotike. Posmatrao sam ih. A onda ugledao ogromnog brkatog amerikanca koji vodi kurvu sa sobom. Naredio je gejevima da se sklone, ali oni nisu hteli. Zabo je jednog u glavu, drugi se rasplakao. Otišli su, krvav i u suzama. Popizdeo sam, digao ciglu i prebio brkatog jebača kurvi. Mogao sam gadno stradati zbog toga. Drolja se uzbudila i pobegla.
   Sad uviđam da sam možda pogrešio, moj revolt je možda bio neosnovan, ko zna da li bih sada isto postupio, možda bih ja bio taj koji tera gejeve sa klupa čisteći teritoriju sa pušangiju.

Tagovi



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana