"Usce" soping centar

annmay RSS / 01.04.2009. u 21:38

Otisla sam u "Usce" dan po otvaranju.... kupoholicar na delu!

Cula sam juce razgovor dve devojke u autobusu da je novi centar losiji od "Delta sitija", jer je, kao, pretrpan i natrpan i nezgodan - nije uopste!!!

Danas mi je prijateljica porucila da joj pogledam sta ima u Monsoon-u (jer sam ja mislila da cu ga naci u novom centru), ali ne nadjoh tu radnju!

A sta sam nasla? Sta sam videla?

Prvo, osecaj mi je bio dobar, cim sam krocila- prijatna atmosfera. I sama zgrada dobro izgleda i svetli i bas se lepo uklapa u celokupan ambijent (taj deo grada).

A unutrasnjost je prostrana, kao poseban grad, kao grad buducnosti, takav mi je bio utisak. I "putevi" su pregledni, nema zavijutaka.

M&S, naravno, ulazim - cujem British English u radnji....

Lollipops mi je najprijatnije iznenadjenje - crna i tirkizna tasna.... prelepe.

JLo ima divnu sivu metalik haljinu, bas mi se svidela.

Pored vec vidjenih radnji (Mango, Zara, Cortefiel, Carpisa, Fresh Line, New Yorker (etc., etc.)), bilo mi je drago da vidim ponovo Levi's (mislim da nedostaje u Knezu), a dragost se oseti i pri pogledu na Calvin Klein.

U Bati imaju kais od zmijske koze (koji moram da kupim kako znam i umem), a zmijski dezen je, fortunately, bas aktuelan (imaju ga Mango, Koton, Via Spiga etc.)

All in all - prijatno je u novom trznom centru... posetioci su opusteni, prijatni su bili zvuci veceravanja i mirisi hrane.

For a moment of joy.

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana