Blogoparodija II

edi-va RSS / 05.04.2009. u 13:42

Kako sam pobedio strah možete naučiti iz Blog o blogerima, because It’s time da se prizna da je Agencija za volontiranje: Bog i batina za dobrovoljni rad (pomisliće neko na blog, gde trenutno vlada Freddy Friday, sa akcijom Nasmejte se! povodom arhivskih dokumenata Barbara i barbari – Tito kriv za posleratne zločine) sprovela Zakon, dan deseti: Yes they can!, dovoljno poražavajući da poželite pobeći na Ostrvo u Mediteranu. Ni to vam neće dozvoliti da verujete u Neutralnost mreže, jer Svadja oko Zakona, drugim rečima Promena rezervnih delova, je samo vapaj jednog te istog i stalno ponavljanog: Anybody?

I tako se svi pitamo kako je moguće da Dan jedanaesti: Dokle više? u medjuvremenu preraste u sumnjičavost mnogih koji tvrde Vreme je da spadnu maske – Obamina obmana.

Optimizam nam je povratila Prva lasta, a slavila se i Dvoljetka dok su pojedini prizvali u sećanje Rachel Corrie 10.04.1979. – 16.03.2003. Sve u svemu When ist time to get in trouble we know just what to do zaboravivši pritom da je ipak Najlepše iz svemira … I kako čovek da se opusti kad mu sledi Zakon, dan dvanaesti: STOP amandmanima! Mada, opustili bi se lakše kada bi to posmatrali iz perspektive M – teorija, multiverzum i majmuni, a pritom pali u sevdah: ‘aj prosetala Suljagina Fata, … jer je to Pesma nad pesmama i mogla bi da posluži kao Podrška čudesnom projektu Ratni zločinac, psihološki profil.

Dok su jedni za Hajde da ocenjujemo, servira se Zakon, dan trinaesti: Brojke i slova. Priznanje - ne bi ja tu ništa mjenjo, jer je u biti sve samo Internet of Things and Nothings, a pomalo i Filmski poljupci za pamćenje - inicira Zakon, dan četrnaesti: Pripremi se, pozor, sad!

Rezultat je Raskid broj 13, unatoč što je Ms Milić dilema, EU sexy issue i školica za Palmu i Tomu možda samo The Chomsky Problem. Sve su to Nevesele asocijacije na Zakon, dan petnaesti: Direktno iz Skupštine alias BLISKI SUSRET SA DINOSAURUSOM, što i nije Život po meri kada su u pitanju Romi u Srbiji.

Ako ne odemo, nećemo znati za Ključ – ekskluzivan preview sve u svrhu razumevanja za Zakon, dan šesnaesti: Dosada i uvreda dok se istovremeno pitamo Šta je za (genetski modifikovanu) večeru?

Ponekom se otme Uzdah na maternjem jeziku jer preteška je birokratska anarhija na račun koje se zavitlavaju Obama i Leno u maniru Zbogom pameti!

Većina nas ipak priželjkuje Ajd dogovorite se je li u pitanju porez, prirez, razrez … ovo ni moj alter-ego više ne razume - Zakon, dan sedamnaesti: Filozofija – vrišti Ciganska duša moja!

Dilemu, a možda i trilemu il je vreme da Ms Milić nabaci naočare i slušni aparat il ... rešavaju Saveti Doktora Ćelavog. Da slučajno niste pomislili da su u pitanju Energetske laži i paralaži koje tvrde da je Prvi utisak najvažniji ili Neprijatelj je medju nama, već savet kako se pomiriti Bezakonjem protiv krize – Vlada traži od sudova da ne sude … I naravno da kreće poklič: Braćo gejevi i sestre lezbejke, Srbija vas ne zaslužuje koji će vas razvedriti, osim Ako ne marite da se upropastite od plakanja …

Twitter brzo širi vesti da je Zakon, dani osamnaesti i devetnaesti: Vikend. Malo morgen, yjomoj nas trže iz realnog nezadovoljstva i prizva u sećanje: 23. mart 1999 (dnevničke bilješke).

E, sad dal je za plač ili smeh .. ne znam, odlučite sami .. Uma noite em Lisboa je započela kao Djuska i preseče je Dokumentarni Rašomon o Račku na RTS. Mongi će se složiti da su to Crtice ludila! kad na to ukazuje i sam Dan dvadeseti: Želite li da (p)ostanete poremećeni?

Noć je vedra nad Srbijom, 24. marta 1999 i nikakve veze sa tim nema Drugi sastanak s načelnicom porodilišta, i ako je usledilo Moje izvinjenje koje je nekome možda povratilo veru da je La vita e‘ bella, pa je Dan žalosti ustvari molba: Dajte nam vesti iz prve ruke ... iliti Zakon, dan dvadesetprvi: Slagalica.

Πад ... na svu sreću jedna VREDNA STVAR i pokušaj: A sad malo ozbiljno ostade ipak samo Dan sećanja! Sav taj Panslovenski mit i nacionalni elitizam, drugim rečima – Zakon, dan dvadesetdrugi: Bućkuriš gluposti za kraj rasprave, je u suštini Deset godina opetRatni zločini, kako to drugi rade.

Liči malo na zbijanje redova, ta zamagljena Kriza, Vojvodina, štednja i reforma, mada je već vidjeni scenario Ide poštar, nosi pismo u sam Sumrak zvezde, sa sadržinom da Kalemegdanski čovek meseca marta, te koja o Pedji ... donosi konačno Zakon, dan dvadeset treći: Yes we can! koji je ne malo u vezi sa pitanjem: Kako voditi ljubav sa srednjovekovnim Slovenom?

Spike Jonze ... nisu Ciganske rabote tipa Of the people, for the People jer je Istina u imenima, neosporiva kao i Priča iz Blaca (mart 1999), svidelo se to nama ili ne, dodirivalo ponos ili ne … I ako Ponosan sam što sam gej i nikada se ne bih menjao! u skladu sa šoping molovima koji su Zlokobna simbolika Ušća, polako zahuktava FIRST BLOOD umesto Random Acts of Kindess Day, slično kao NATO agresija: Zločin koji se nastavlja pa nam je doista potrebna Push pauza! … uključujući i Kontradiktornosti medijskih zakona, nevezano za Infostan.

I dok traje frljanje zvano Predsednik Obama podelio jedinice Dži-emu i Krajzleru, poziv Hajmo u klonju na piće da gledamo Slike iz dvorišta, se pretvori u Brainstorming ili kako popuniti rupu u budžetu? Što se sigurno ne bi desilo Kad bi svi lekari i pacijenti na svetu gledali Soba 101, jeste da su u pitanju Dve kulture, kao recimo što su
Sestre gejevi i braćo lezbejke
vs božemesačuvajisakloni Srba!? (who the fuck is Srba???)

Treba uvideti da Kriziramo, pa ne bi bilo ni potrebe priznavati: Ponosan sam što sam Srbin, a potom još vikati: PUCANO NA STRONGMANA!! Prihvatiti i priznati da je Kriza i kako iz krize …

Ms Milić hoće!, drugi se dvoume Uopšte ne znam, provlači se i predlog Pariz u brojevima (1,2,3,4 ...) mada, mogao bi da se započne i Razgovor bez povoda, nekima ja to opet Mnogo, bre, gadno dok se pojedini ponašaju Like a Prayer, a ima i pristalica igrice Pronadjite razlike!

Srećom se pomene tu i tamo ponešto zaista bitno: Danas je Svetski dan osoba sa autizmom.

Good-bye, Laura. Good-bye, my love … za sve koji istinski veruju, a ne razumeju Čudovišnost Hrista: Nužnost mrtvog pileta i one koji vole da proslave Rodjendan, što je revolucionarna ideja zvana Novoblogovanje!, nastavlja se serijal: Ponosan sam što sam strejt muškarac – ma šta to nekome značilo.

Čemu onda čudjenje, kada ni lekari više nisu principijelno odani terminu: Povelja “Hipokrat”, tako da se Downhill for montane conservation može preimenovati u downhill for mental conservation glede problematike koju nam otkriva strana 211, i možda bi se u svom tom bunilu konačno etablirala Nova blogerska misao.

Ispade mi, ne znam kako, iz hronološkog (ne)reda skidanje maske Da, to sam ja ...

 

 



Komentari (31)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

112358oo 112358oo 16:15 05.04.2009

***

...
edi-va edi-va 07:49 06.04.2009

Re: ***

112358oo
...



:)
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 18:08 05.04.2009

A, da nije ovo nekakvo

Prepipavanje ?
edi-va edi-va 07:51 06.04.2009

Re: A, da nije ovo nekakvo

Ninoslav Randjelovic
Prepipavanje ?


Ovo je suma sumarum poslednjeg meseca, mada sam zashla malo u april:)
vracarac92 vracarac92 18:08 05.04.2009

Xe, xe...

...dobro ti je ovo.
Cestitam
edi-va edi-va 07:53 06.04.2009

Re: Xe, xe...

vracarac92
...dobro ti je ovo.
Cestitam


Tako sam ja pochela ovde, sa Blogoparodijom gostovala kod Milutina, samo su tada naravno druge teme & dogadjaji bili aktuelni.
G r o f G r o f 18:13 05.04.2009

antiblog psihijatar

Lezi...opusti se...disi polako..
Namesti suknju dekoncetrise me..
Isprazni glavu...oteraj misli.. budi samo postojanje.
Da li si kao mala voljela da čitaš telefonske imenike, menije u restoranu, jednu te istu knjigu, bezbroj puta?
Da li si sisaš prst dok čitaš blogove?
Nema šanse da terapija uspe. Ko zapamti ovoliko naslova blogova, izgubljen je slučaj.
Ninoslav Randjelovic Ninoslav Randjelovic 18:19 05.04.2009

Re: antiblog psihijatar

Namesti suknju dekoncetrise me..

Obrisite naocare i izvadite prst iz usta ?

edi-va edi-va 07:55 06.04.2009

Re: antiblog psihijatar

G r o f
Lezi...opusti se...disi polako..
Namesti suknju dekoncetrise me..
Isprazni glavu...oteraj misli.. budi samo postojanje.
Da li si kao mala voljela da čitaš telefonske imenike, menije u restoranu, jednu te istu knjigu, bezbroj puta?
Da li si sisaš prst dok čitaš blogove?
Nema šanse da terapija uspe. Ko zapamti ovoliko naslova blogova, izgubljen je slučaj.


:)))

G r o f G r o f 13:48 06.04.2009

Re: antiblog psihijatar

:)))


Kišna žena u akciji, "Osmehom protiv terorista".
edi-va edi-va 18:55 06.04.2009

Re: antiblog psihijatar

G r o f
:)))


Kišna žena u akciji, "Osmehom protiv terorista".


Osmehom protiv novog talasa Titove shkole.
Bloguj pristojno u bratstvu & jedinstvu "istomishljenika" u suprotnom ces biti virtuelno ugushen i ako nisi prekrshio ni jedno pravilo, nema to vishe ni najmanje veze sa pravilima vec - il' si podoban il' nisi - nekome:)
A mozda si samo "emotivno labilan", tako da opet nisi podoban - nekome:)
Prvo si valjao, kad je brod tonuo da malo zapushish neke rupe, a sad pali jer ne pripadas krugu odabranih:)

E sad, ono sto mi nikako ne ide u ovu moju glavu je, kakve to ima veze sa demokratijom i sistemom evropskih vrednosti, a mozda sam ja priglupa pa sve vreme pomenute vrednosti kapiram na pogreshan nachin ...

No, da ja ipak bacim brigu na veselje i ostanem glupa ... Jeremija na jednom blogu njegovom reche nesto o tome da je biti glup i praviti se glup put ka uspehu ...
g.radicevic g.radicevic 18:20 05.04.2009

uhhh..

bre
za ovo treba imati stomak
stoga zasluzzeno



i pride PJESMICA
dunja73 dunja73 21:59 05.04.2009

Re: uhhh..

stoga zasluzzeno

isto
edi-va edi-va 08:00 06.04.2009

Re: uhhh..

g.radicevic
bre
za ovo treba imati stomak
stoga zasluzzeno



i pride PJESMICA


Za ovo samo treba imati vremena, potom ti fali vreme da fino i kulturno odgovorish na komentare :)))

Trenutno se bavim prevodjenjem jednog CV-a na nemachki, sto je vremenski gledano nishta u odnosu na minuli rad nastanka ovog posta:))

Maybe it's wrong
edi-va edi-va 08:03 06.04.2009

Re: uhhh..

dunja73
stoga zasluzzeno

isto


:)
AlexDunja AlexDunja 09:58 06.04.2009

:)

bravo, edi:))
majstorice!
edi-va edi-va 11:55 06.04.2009

Re: :)

AlexDunja
bravo, edi:))
majstorice!


Uchila zanat kod AD i bravarice:))
ivana23 ivana23 13:14 06.04.2009

***

edi-va edi-va 19:02 06.04.2009

Re: ***

Milutin Milošević Milutin Milošević 22:23 06.04.2009

Posao

Ala si se ti naradila ovdI...

Svaka čast
edi-va edi-va 06:05 07.04.2009

Re: Posao

Milutin Milošević
Ala si se ti naradila ovdI...

Svaka čast


Drugar, morala bih malo do saune radi detoksacije :))
ecce-florian ecce-florian 08:25 07.04.2009

mogu da ostavim komentar

a da zbog tog ne koristim uban?
edi-va edi-va 10:36 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

ecce-florian
a da zbog tog ne koristim uban?


Ich liebe Dich.
ecce-florian ecce-florian 13:24 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

ako ovo znači da moguonda evo:
kumo, kladio sam se na tebe i dobio opkladu. u petak kad je uzelo maha dobijem ponudu da ćeš ti biti sledeća banovana. sednem razmislim i ponudim da nećeš jer će neko biti pre tebe ( računam ipak ono na tvoju smirenost, odmerenost i ostale kvalitet)Zaključimo opkladu, vratim se na blog da pogledam , kad ono zamalo da me srčka strefi, ti okačila tekst. Otvorim ga i lakne mi , tekst zaključan. Indmintajm Miki popije ban i tako ti ja dobijem opkladu još u petak.
Zato vredi imati vere u kumove, Viš da sam ti dobro kumovo za veštarstvo kod gazdu, ubijaš trice a bogami i ku....
U to ime
TROJKA ZA KUMU

PS: idem da vidim kako stoji rejting i kvote na kladionici za današnja događanja ( malko nešto da se obrne povremeno ,nije naodmet)
edi-va edi-va 13:54 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

Pozalio mi se juche da je izgubio gajbu piva
I moli me da se malo primirim glede proletnje chistke, jer bi on banovanje mene shvatio lichno
ecce-florian ecce-florian 17:09 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

I moli me da se malo primirim glede proletnje chistke

Ako se ikada
budete rastaliiii
neka to nebude,nebudeeeeee
u proljećeeeeeee
Pozalio mi se juche da je izgubio gajbu piva

I šta sad da ja radim sa istim ( misim da je nepotrebno elaborirati moj odnos sproću istog pića ) sem da sazovem grupu za uništavanje narečenog
Milutin Milošević Milutin Milošević 22:52 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

PS: idem da vidim kako stoji rejting i kvote na kladionici za današnja događanja ( malko nešto da se obrne povremeno ,nije naodmet)

Kako stoji ovaj moj novi blog na kladionici? Hoće li biti zabranjeT ?
ecce-florian ecce-florian 23:14 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

Makaki bre tatooo
deca su ti ko oko estecki ( bar što se mene tiče )
plus su još i marginalna grupa koja uživa zaštitu po principu pozitivne diskriminacije
Urbano i .
Ne se brigaj, loša ti kvota.
Ne mož' na tebe niš' da se dobije
Milutin Milošević Milutin Milošević 23:39 07.04.2009

Re: mogu da ostavim komentar

marginalna grupa

El si ti normalan? Oćeš sad da se nakaće na Edi sas raznorazna obNJašNjeNja šta-šta-znači
sladjamk sladjamk 12:31 09.04.2009

Bravo!

Orginalno , jedinstveno i majstorski

Velika preporuka i veliko zadovoljtvo sto sam te otkrila

Evo navracam se na predhodne tekstove sa zadovoljstvom. Bas uzivam ! Dobrodosla na moju ViP listu!
edi-va edi-va 18:03 09.04.2009

Re: Bravo!

sladjamk
Orginalno , jedinstveno i majstorski

Velika preporuka i veliko zadovoljtvo sto sam te otkrila

Evo navracam se na predhodne tekstove sa zadovoljstvom. Bas uzivam ! Dobrodosla na moju ViP listu!


Sta ti bi?


Pajz' vamo, mozda si sad odushevljena, ali kroz neko vreme pochnem da ti idem na ganglije pa me izbacis iz VIP-a ... sve je moguce, i to je ok, samo ako nije problem da mi navedes razlog ... mislim, ako je nesto lichno ne bi bilo na odmet da mi javis

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana