Ciganjska posla

ilijinbratdjura RSS / 07.04.2009. u 23:02

Malo večeras poslušah koncert Esme Redzepove na Rts1-peva žena ko zmaj, nije sporno, ali mi je bilo zanimljivo šta ista priča u pauzama pesama...

Kaže ista persona, da njen narod nikad nije ratovao, nikad nikog nije napao, i nastavlja dalje, da njen narod nema svoju zemlju, i da je ceo svet zemlja njenog naroda.

Lepo rečeno, lepo zvuči a...ali je malo gadno, kad to neko sluša kao ja recimo, pa još kad to što sluša analizira i uključi mozak, e tad nastaje reakcija kao ova :

Dobro, jeste tačno je njen narod nikad nije ratovao protivu: Amerike, Kine, Japana, Nemačke, Francuske, V. Britanije , SSSRa-a i t. d.

Ali bi sugurno ratovao, da je njen narod jači bar za promil od gore pobrojanih zemalja i naroda. Fakat.

Njen narod i nema protiv koga da ratuje jel'te, jer sama je rekla: da je ceo svet zemlja njenog naroda, pa kako je moguće ratovati protivu celog sveta, to jest protiv sebe samoga.

Hm, mislim, šta reći, kao i uvek, politički govori kakav je gore opisan, i koji je izašao iz ustiju čuvene estradne zvezde prošlog milenijuma se pokazao kao šuplja priča, koja je ista kao i priča svakog Srpskog političara recimo.

P.S. Šta reći CIGANJSKA POSLA, ja bolji zaključak nemam, a Vi? 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana