Čitanje i pisanje

mindjob RSS / 15.04.2009. u 01:31

Na ovim prostorima (ne nije rambo ali) svako zna sve, a jos najbolje sto svi to zele i sa drugima da podele pa da zajedno uzivaju u iluziji sveznanja. Sta da se radi, takav prostor, takav narod. Ne moze da prodje bez pominjanja ratova ili pedera ili koje vec konstruisane teme emitovane u mozgove izgubljenih humanoida hipnotisanih raznim kutijama.

Koliko je uopste pozeljno citati tako neke nazovi alternativne izvore informacija kao nacin bekstva od mainstream propagande? Nema manipulaije to samo propagiraju fundamentalisti, fanatici, tetoristi il bilo koja fiktivna grupa?

Zapravo moze mnogo da se zaluta sto se ocigledno vidi na pojednincima (aka masi) koji su u stanju da uzivaju u fascinantno sirokoj ponudi sljama u vidu srpske brendirane stoke tj zvezde dovoljno oskudno obucene kako samo stalna kriza na ovim prostorima moze da ojadi.

Koji milion mozdanih celija manje sa svakom casicaom ovde popularnih i domacih napitaka sasvim sigurno inspirise nakon svih godina odumiranja i brojne autore javnog mnjenja da povecaju proizvodnju i svi se nekako sliju u istu deltu. Nije sve u novcu, u pitanju su kanjoni isklesani tokovima alkohola gde u obliznjim pecinama nize frekvenije predstavljaju adrenalinsku bombu za sve mladju i formalno obrazovaniju grupicu pripadnika iste vrste. Da bi opstali i preziveli taj nevidjeni tinejdzerski smor neophodno je pobuditi malo te preostale celije pozeljno istim obzacem kakv se sasvim slucajno nasao u trendu.

Oslobodjenje stega proslosti i bekstvo od okrutne realnosti, zar ne? Ili podrzavanje okolnosti koje od toga postaju samo gore. Ma ne to iz mene govori crkva ili ne znam kakva organizacija koja samo gusi ljudcke slobode davljenja u pivu i travi. Sta oni imaju protiv, to samo globalno osvescen turbo brate elokventan pojedinac moze da razume.

A ja? Ja se ne pitam Bogu hvala.



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana