Aleksandar Todorovic Bekan

Glumac u "Brakusovim dobrim ljudima", na RTV 1, svakog cetvrtka od 21.00!
 
Od svih ljudi koji su ikada prosli kroz radio B92, ovih i onih, velikih i malih, poznatih i nepoznatih, bitnih ili manje bitnih, i besmislenih, od njegovog osnivanja 1989. godine pa sve do danas, kraja 2013. godine, osoba koja ima najduzi staz, i vremenski po broju provedenih godina, i po neprekidnom kontinuitetu do dana danasnjeg, iako na margini uvek, jesam Ja, moja malenkost!

Ova cinjenica mozda nije drugima bitna, mozda je mnogi i ne znaju, ili ih ne zanima, ali ona zanima onoga na koga se ova trivija odnosi, dakle bitna je za mene.

Ja se izvinjavam svima sto rekorder bistvovanja na programu Radija B92 nije neko drugi, mozda podesniji ili znacajniji za svekolike prilike u nasem medijskom i drustvu uopste, ali zao mi je, sto sam ja taj koji je opstao i bio najuporniji u tome.

I ostacu na tom putu. Aleksandar Bekan Todorović.


BEKAN - kratki rezime!

Upoznao sam Aleksandra Todorovica davne 1971. godine, na dan sopstvenog rodjenja. Stajao je na vrhu materice i nije me pushtao da izadjem. Stajao je, onako sluzav i gnojav i vikao "Ja sam Bekan! Zapamti to mali!" Odvratan prizor...

No, zhivot takav kakav je, napravio je da se ponovo sretnemo 20-tak godina kasnije. I josh uvek se srecemo...potresno...

Nikada nisam video talentovanijeg choveka koji ne mozhe da se snadje u besmislenom okruzhenju. Da pije, sigurno bi bio alkoholichar, da se drogira, vec bi se overdozirao, da pije i da se drogira, vec bi bio ozhenjen.

Stoga, dragi posetioci, podrzhite velikog umetnika, kao shto ga i ja podrzhavam ovim tekstom. Zasluzhuje.

Igor BRAKUS

Aleksandar Todorovic Bekan

Aleksandar Todorovic Bekan
Datum rоđenja:  06.02.1963 Pol:  Muški Član od:  17.09.2007 VIP izbora:  21 RSS RSS Feed