jasminakovacev

Obacite stege svoje podsvesti, Spoznajte celinu kljucnih oblasti, Dosegnite vrhunac svojih mogucnosti
 
Rodjena sam novosadjanka iako vec dugi niz godina zivin na Novom Zelandu. Ucenje, kao i licni i profesionalni razvoj smatram nerazdvojnim delom svog zivotnog puta.

Nakon zavrsenog fakulteta krenula sam na nekonvencionalnim edukacijama, a prethodno diplomirala herbalnu medicinu i primenjenu irodologiju, ali i holisticku irodologiju. Sticaj okolnosti naveo me je na dalje studije razlicitih modaliteta energetske psihologije, prvenstveno Tehnike Emocionalne Slobode (EFT) ciji sam priznati internacionalni ekspert. Radi upotpunjavanja svojih znanja zavrsila sam kurseve: NLP Master prekticar, Neurointegracija, Nova Nemacka medicina, Integrativni Coach za zdravlje primenom Meta medicine, Dodir za zdravlje, Obuka za konsultante za uspesnost u zivotu - Life coaching i za uspesno stvaranje izobilja - Wealth coaching, kao i mnoge druge edukacije. Pohadjala sam brojne biznis seminare i treninge kod svetski poznatih preduzetnika kako bi mogla da pomognem i drugima u ovim oblastima.

Autor sam knjige "Preobrazite svoje slabosti u snage", osnivac Studija za edukaciju i vrhunska dostignuca i "Peak Performance studia", organizator AAMET Sava sestrinnske grupe, poznate internacionalne organizacije koja promovise EFT za samopomoc, kao i kvalitetnu edukaciju terapeuta.

jasminakovacev

jasminakovacev
Datum rоđenja:  01.05.1956 Pol:  Ženski Član od:  24.02.2011 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed